Hírek „Ha most dönthetnék újra, akkor a pénzosztás részét már nem csinálnám”

„Nyilván vannak felvételek, amin az látszik, hogy egymást kapkodva az ezresekért ugrálnak, de szeretném kiemelni, hogy ez nem teljesen az ezerforintosokról szólt.

Sokan kiforgatják ezt a helyzetet, hogy ezer forintot dobáltunk le az embereknek, de nem, mi oda akartuk adni, de nem tudtunk beférkőzni közéjük, ezért úgy döntöttünk, hogy fentről dobjuk le” – mondta az Indexnek Szépréthy Roland, aki az egyik főszereplője volt annak a szombati pénzszórásnak, amin több száz tizenéves vett részt Budapest közepén. Azokra a kritikákra, amik szerint megalázta a gyerekeket, hogy ezreseket dobált nekik, azt felelte, hogy


„mindennek két oldala van, lehet, hogy igazuk van. Nekem nem az volt a célom, hogy mindenki kapjon egy kicsit, nem is feltétlenül a pénzt, hanem, hogy ez egy esemény volt, hogy ennyi ember egy helyen. Megalkottunk egy mesét, hogy igenis vannak olyan helyzetek, mikor pénz hullik az égből.”

„Hogyha most dönthetnék újra, akkor a pénzosztás részét már nem csinálnám. (…) Az összejövetelt igen, annak volt egy jó közösségépítő hangulata: énekeltek az emberek, az tök király dolog volt, de ahogy mondtam, a pénzosztás részét kivenném ebből”

– mondta az esemény másik arca, Diller Kevin.



Botos Tamás

1713538336338.jpeg
 
Tartózkodom mert én nem az a korosztály vagyok.
Akik másképp élnek a médiával
pl mint akik ma szeretik és teszik a reklámot.
Azt mindenki ismeri
nincs olyan hogy botrány vagy rossz reklám
„Mindegy mit, csak beszéljenek rólam” – ez volt Gábor Zsazsa hitvallása, legalábbis ami a hírnevet illeti.
Madonna már továbbment: „Olyan, hogy rossz reklám, nincs”
Vagyis messze nem hazai eszköz.
A fiatalok pedig megint másképp kezelik a hírességet.
Ráadásul költséghatékony.

Kiszórhatnak 2000 darab ezrest. az 2 millió forint és bekerülnek 2-3 hétre a közmédiába ugyanannyi időre Európa teljes területére az többe kerülne.
De a világ megváltozott nehéz bekerülni a köztudatba.
Nem könnyű ismertséget szerezni másképp talán.

Ha most a Mobilfox-t milliókra büntetik annak peres ideje van.
Jogosulatlan reklámtevékenység és közterület használat miatt.
Közben még tovább ott van minden a beszédtémában.
 
Utoljára módosítva:
Ők nem, de a kutyákból bőven kinézem, hogy rámozdulnak. Ők megemelték a seggüket uborkaszezonban is, most meg kampányszezon van.
De fura ha leülnénk páran egy padra és politikárol beszélnénk egyből jönne a rendőrség.... Ha ilyent csinálok hogy több millió forint kár keletkezik nincs jogszabály rá... akár a focistáknál ugye? konkrétan a szervezőknek bizony felelősséget kell vállalniuk már...ezekben az esetegben is!
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

vorosmart wrote on bsilvi's profile.
Köszönöm szépen a legújjab fordításod !
nkatalin wrote on bsilvi's profile.
Szia! Nagyon szépen köszönöm a renegát akseli kiborgot már nagyon vártam, lesz folytatása? Lehet tudni hány rész lesz még? Mit fordítasz következőnek? Köszi, ha válaszolsz!Szép napot!
livian wrote on bnrn's profile.
Szia. Csak így ismeretlenül is szeretném megköszönni neked a Sutherland könyvek fordítását, nagyon nagy örömet okoztál a fiamnak. Hétről-hétre várta a fordításodat, napi szinten érdeklődött mindig, hogy van-e új rész. Kicsit szomorú, hogy több rész ebből a sorozatból már nem lesz.
Esetleg megkérdezhetem, tervezel hasonló sorozatot még? Olvashat még tőled fantasy fordítást?

Köszönettel: Livian
beamix wrote on Ajuda67's profile.
Szia,bocs de csak most csatlakoztam,hogyan tudok hozzájutni a fordításaidhoz ? Főképp a Kárpátok vampirjai sorozat 36,37.reszei érdekelnek. Előre is köszönöm az útbaigazítást
hanna322 wrote on pöttyösdoboz's profile.
Szia! Érdeklődni szeretnék, hogy az Okosodj mozogva DVD anyagát el tudnád-e küldeni? Sajnos a data linkek már nem működnek. Nagyon köszönöm előre is a segítségedet! Üdv.: hanna322

Statisztikák

Témák
38,161
Üzenet
4,809,674
Tagok
616,166
Legújabb tagunk
Rutkovszky Melinda
Oldal tetejére