khaty21
Reakciók pontszáma
35

Profil üzenetek Friss tevékenységek Hozzászólások Róla

  • Ujra itt.Szeretnék még pár cikket írni.,olvasgatni .vISSZA SZERETNÉM SZEREZNI ARÉGWBBI ÍRÁSAIMAT ILL ABLOGOMAT, AMIT MÉG 2012 BEN ÍRTAM IDE.
    Beka Holt
    Beka Holt
    Hetekig kint volt a főoldalon, hogy a blogok megszűnnek, aki szeretné lementeni az írásait minél előbb tegye meg. Akkor nem vettétek figyelembe a kiírást, most már késő, MERT TÖRÖLVE LETTEK, MÁR NEM ÉRHETŐ EL SENKIÉ!
    Kedves kathy21,egeszen le kell gorgetni a lap aljara,ott vannak elmentv e a regebbi dolgok.Megprobalom belinkelni ,ahol remelhetleg meglesz.udv.sorcier
    F
    Drága Khaty! Köszönöm minden írásodat! Ne haragudj, hogy így eltűntem, de majd bepótoljuk:))) BUÉK! Szeretettel: Morgana
    Kedves Khaty21!
    Nagy örömmel olvastam az üzenetedet, mert nagyon úgy tűnt, hogy aki egyetért velem, az nem szól hozzá a versemhez, csak az, aki félti a bűnözők életét. A társadalom egy része még nem készült fel a valóság befogadására és a struccpolitika híve. Nem akarják látni a világ és az ember kegyetlen arcát, mert azt gondolják, hogy ha nem "látják", úgy az nem is létezik. Pedig dehogynem. A témát azért tekintettem befejezettnek, mert feleslegesnek ítéltem a további meggyőző érveket. Biztosra veszem bármelyikük gyermekét megerőszakolnák és megölnék, mindjárt kinyílna a szemük.
    A börtönök az utóbbi időben szállodára hasonlítanak. Színes tv. és hűtőszekrény a cellákba, stb. Az adófizetők pénzén. A rabok olvasnak, edzőterembe járnak. Szabadulva tovább gyilkolnak, erőszakolnak, gyermekeket ölnek és így tovább.
    Szívből köszönöm Neked, hogy egyetértesz velem. Végre valaki felszólalt az igazság mellett. Hiszen az Én versem arról szól.
    Jó éjt és szép álmokat!
    Nagyúr kiss
    Természetes, hogy követem a blogodat.
    Amint írtam ez a te életed nagyon hasonló az enyémhez.
    Én még nem jutottam el addig hogy kiírjam magamból.
    Úgy döntöttem, hogy én mindent elengedek és 90 százalékban sikerült.
    Azonban az életem nem valódi és nem is lessz az mert mindig eszembe jut a felszarvazások időszaka.
  • Betöltés…
  • Betöltés…
  • Betöltés…
Oldal tetejére