Ajuda67
Reakciók pontszáma
7,030

Profil üzenetek Friss tevékenységek Hozzászólások Róla

 • Szia! Köszi a Halhatatlan őrzők 8-at. Nagyon vártam már ezt is. Annyira jó, hogy vagy nekünk. :) Mi lesz a következő?
  Szia! Hatalmas köszönet az Ősi fajok új részéért, már az elsőbe is beleszerettem. Több munkádat is olvastam már, szuper amit csinálsz. Szóval örök hála amiért megszánsz minket és gratula a jó ízlésedhez, klassz sorozatnak ígérkezik.
  • Tetszik
  Reagált: Ajuda67
  Ajuda67
  Ajuda67
  Szia Izabella!
  Örülök, hogy tetszett. :) Annak még jobban, hogy a többit is olvastad. Az ízlés nem az enyém, én csak fordítom, egy kis kupaktanács összegyűjti a jelölteket és megszavazza mi forduljon, ha egy sorozat végére (vagy nem végére, de utolsó megjelent részéhez) érünk. :)
  Nekem csak vétójogom van. :D
  Szia. Most kezdtem el a munkáidat olvasni és nagyon tetszenek. Köszönöm az eddigi munkádat.Nagyon jó hogy vannak olyan emberek mint te , hogy a többi olyan ember mint én, aki nem tud angolul, segít,hogy élvezhessük az ilyen szuper könyveket. Remélem még sokat olvashatok belőle.
  • Tetszik
  Reagált: Ajuda67
  Ajuda67
  Ajuda67
  Szia!
  Köszönöm a kedves szavakat, mindig jól esnek. :) Én is remélem, hogy még sok könyvnek örülhetünk. ;)
  Nagyon szépen köszönöm az Ösi fajok fordításodat, nagyon jó lett! Gyorsan a végére értem, olvastatta magát... A Bestiák fiai sorozatot is szerettem korábban, de ez a sorozat még jobban tetszik nekem!
  Kedves Ajuda67! Jó ideje ismerem a munkásságod és nagyon szeretem, jó pár fordításodat olvastam. Ezen a fórumon új vagyok, de láttam, hogy lehet a közösben ötletelni. Tudom, hogy most mással vagy elfoglalva, de nem tudsz véletlenül arról, hogy Ilona Andrews Hidden Legacy sorozatának fordítását esetleg valaki folytatná? Köszönöm válazod! :)
  • Tetszik
  Reagált: Ajuda67
  Ajuda67
  Ajuda67
  Szia!
  Köszönöm szépen. :)
  Utánakérdeztem. Annyit tudtam meg, hogy fordítják, de hogy ki, és mennyire fogja közkinccsé tenni, azt nem tudom.
  • Tetszik
  Reagált: szinti2
  Nagyon szépen köszönöm a fordításod és a kemény munkádat. Imádtam az első részét és nagyon vártam a folytatást, ezért most gyorsan el is kezdem olvasni ;) Még egyszer nagyon szépen köszönöm és kellemes nyarat kívánok.
  Puszi, Timi
  U.i: Mit fogsz most fordítani??? Tovább viszed a sorozatot???
  • Tetszik
  Reagált: Ajuda67
  Ajuda67
  Ajuda67
  Ennek nagyon örülök. :)
  V
  V.Márti
  Köszi előre is, várom nagyon a halhatatlan őrzőket nagyon szeretem. Mivel most vagyok itt először, szeretném megkérdezni hogy hol lehet az általad lefordított könyvekhez hozzájutni?
  • Tetszik
  Reagált: Ajuda67
  Ajuda67
  Ajuda67
  Márti, ha már megvan a húsz hozzászólásod, jobb felső sarok "keresés" mezőbe beírod Feehan, Duvall, vagy Joyce nevét.
  Köszönöm Ajuda a sok könyvet, nagyon élveztem, a következő fordításod mikorra várható.
  • Tetszik
  Reagált: Ajuda67
  Ajuda67
  Ajuda67
  Mert kell húsz hozzászólás, hogy letölthess. Játékos topicokban szerezheted meg legegyszerűbben.
  Mamzyka
  Mamzyka
  Lehet, hogy béna vagyok, de míg Ajuda67-től bejelentkezési jogosultságot kér, tőlem meg belépést, holott már be vagyok jelentkezve.
  Ajuda67
  Ajuda67
  Próbáld meg újra.
  Kedves Ajuda!

  Elolvastam az összes Dianne Duvall könyvet, amit felraktál, nagyon szépen köszönöm. Szuper volt! :)
  Sajnos ma reggel értem a végére az utolsó könyvnek és ilyenkor van az, hogy csak ülök és gondolkozom, hogy most akkor mit olvassak :)
  Ajuda67
  Ajuda67
  Hát pedig tőlem még kicsit várnod kell olvasnivalóra, az "elsők" mindig a legnehezebbek egy félbehagyott sorozatnál, mert akklimatizálódnom kell az előzményhez, átvenni a kifejezéseket, stb. ez pedig időbe telik. :)
  LiliMatilda
  LiliMatilda
  Sebaj. Mindig találok olvasnivalót :)
  Viszont a Halhatatlan őrzők sorozatot nem igazán ismertem és a Te bejegyzésedre olvastam el, szóval köszönöm. Örülök, hogy nem hagytam ki :)
  • Tetszik
  Reagált: Ajuda67
  Kedves Ajuda!

  Köszönet az eddigi fordításaidért, élvezem mindet. Most kezdtem el olvasni a Bestiák fiait és nagyon tetszik. Az lenne a kérdésem, hogy T. S. Joyce egyéb sorozatait is tervezed lefordítani? Nagyon jó az írónő stílusa és neked köszönhető, hogy egyáltalán megismertem. :) (És mivel utalás van Nox, Torren és Vyr közös múltjára érdekelne, miről is beszélnek ezek hárman. :) )
  • Tetszik
  Reagált: Ajuda67
  Fairymysz
  Fairymysz
  Köszönöm a választ! Atyaég! Azt tudtam, hogy rengeteg sorozata van, de azért nem hittem, hogy mind összefügg :D Én speciel a Red Havoc Panthersre gondoltam, mert láttam, hogy abban szerepel Torren húga és ott történik meg ama sárkánytűz dolog :D :D Nagyon köszönöm a fordításod és bár szomorú vagyok, kíváncsian várom a többit is.
  • Tetszik
  Reagált: Ajuda67
  Fairymysz
  Fairymysz
  Amúgy olvasom a Kárpátok vámpírjait is, de minden kötet után beiktatok valami mást, mert félek, hogy hamar elfogy - vagy megcsömörlök. Köszönet értük is. :) És azért egy kicsi részem reménykedik a Red Havocban :D
  Ajuda67
  Ajuda67
  A Red Havoc Panthers is öt könyves, és egészen biztosan lenne bennük olyan szereplő, akire ismét kíváncsiak lennénk. :)
  Kedves Ajuda67! Köszönöm a Bestiák fiai 3 részét is! Szeretném megkérdezni hogy esetleg Nalini Singh Archangel's Viper fordítását nem tervezed? Vagy véletlenül nem fordítja valaki? Köszönöm még egyszer fáradozásaidat!
  • Tetszik
  Reagált: Ajuda67
  Ajuda67
  Ajuda67
  Igazán nincs mit. :)

  Az Angyali vadász sorozatot valaki fordította, csak nem tudom ki. Nem én, az biztos. Sajnálom, ebben nem tudok segíteni. :(
  Kedves Ajuda!
  Nagyon szépen köszönöm hogy fordítod, fordítjátok a jobbnál-jobb könyveket, időt és energiát szánva rá, csak hogy örömet szerezzetek nekünk, olvasóknak. :) Az Ősi fajoknak rettenetesen örülök, imádtam az első részét. :)))
  Köszönöm még egyszer! :)
  Üdv: Ági
  Kedves Ajuda67.

  Most olvastam el a Bestiák Fiai 3. részét. :) Szuper. Bár nem ismerem az Ősi Fajok-at, de nagyon várom.

  Millió+1 köszönettel:

  Eliza
  Szia Ajuda!

  Köszönöm a Bestiák fiai 3. részét, már nagyon vártam :) És persze annak is nagyon-nagyon örülök, hogy az Ősi fajok lesz a következő :) :D

  Üdv. Sziszi
  • Tetszik
  Reagált: Ajuda67
  Ajuda67
  Ajuda67
  Remélem a többiek is így lesznek vele. ;)
 • Betöltés…
 • Betöltés…
 • Betöltés…
Oldal tetejére