Ajuda67
Reakciók pontszáma
7,048

Profil üzenetek Friss tevékenységek Hozzászólások Róla

 • Köszönömköszönöm azt a rengeteg könyvet, melyet Tőled kapunk. Komolyan mondom, sokszor a kiadott könyvek nem ilyen jó fordítások, mint ami a kezeid közül kikerül :) ez azért elgondolkodtató! :)
  IMÁDUNK!
  Szia Ajuda67! Nagyon szépen köszönöm én is a fordításaidat mindig öröm és kikapcsolódás olvasni őket egy nehéz nap után.
  • Tetszik
  Reagált: Ajuda67
  Ajuda67
  Ajuda67
  Szia! Nagyon szívesen, örülök, ha örültök neki. :)
  Helló! Nagyon szépen köszönöm a fordításaidat, köszönöm, hogy megosztod velünk. Éppen csak befejeztem a Bestiák fiai első részének olvasását és máris itt a következő! Alig várom, hogy nekikezdjek az olvasásnak! Ez a nap fénypontja. Köszi, köszi, köszi....
  Hali! Imádom minden fordításodat. Nagyon szépen köszönöm, hogy megosztod velünk is. Sokan vannak, akik (csak úgy mint én is) csak az olyan elhívatott és kedves embereknek hála tudunk jobbnál jobb könyveket olvasni, mint amilyen te is vagy. Sok jó könyvet a kiadók nem fordítanak, de hála a kitartásodnak hozzánk is eljut. Még egyszer köszönöm :D
  Ajuda67
  Ajuda67
  Szia!
  Ha már magamnak elolvasom, csak leírni kell, és míg olyan szuper korrektúrázó áll a hátam mögött, mint aki áll, addig miért ne okozzak örömet másoknak is? A kiadókról jót, vagy semmit, tehát hallgassunk. :)
  Köszönöm, hogy írtál.

  Üdv: Ajuda
  szia
  Nagyon jó könyv a Besták fiai. Nem találkoztam még eddig az íróval, de ezek után keresni fogom. És remélem gyorsan érkezik a sok új fordítás. kösz a beleölt időd
  • Tetszik
  Reagált: Ajuda67
  Ajuda67
  Ajuda67
  Nem tudom, jelent-e meg magyarul könyve. Szívesen. :)
  Szia!
  El nem tudom mondani mennyire boldoggá tesz mikor egy új könyv fordításod meglátom. Egyből fantasztikus lesz a napom. :) Nagyon szépen köszönöm a munkád!!! :) A T.S. Joyce könyvekről mit lehet tudni? Látom hogy ez is sorozat. Hány kötetes?
  • Tetszik
  Reagált: Ajuda67
  Ajuda67
  Ajuda67
  Szia!

  Az írónak 60+ könyve van, nagyjából az alakváltók világa körül forog, 3-4 db-os minisorozatok, amik lazán összefüggenek egymással. A bestiák Fiai trilógia, gyorsan kijön, július-augusztus-szeptemberben egy-egy rész. Tehát már kinn a második rész is. Egy könyv-egy pár a felállás, de már az elsőben megismerkedhetsz a másik kettő férfi főszereplőjével. Én jókat kuncogtam rajta. :)
  Remélem segítettem.
  Ajuda67
  Ajuda67
  Köszönöm, hogy írtál, jól esett. :)
  Szia!
  Ezúton is szeretném neked megköszönni azt a sok minőségi fordítást amit felteszel ide. Mindig megboldogítja a napomat, ha új könyv érkezik tőled.
  A Kárpátok Vámpírjai sorozatot imádtam, de az új könyvek is nagyon izgalmasak! Még egyszer ezer köszönet és hála a kitartó és minőségi munkádért!!!!!

  Üdv:
  Évi
  Szia Ajuda67!

  Meg szeretném köszöni a fordításokat amiket megosztasz velünk. Külön köszönet a Kárpátok vámpírjai sorozatért.
  Köszönöm Pircsi
  • Tetszik
  Reagált: Ajuda67
  Ajuda67
  Ajuda67
  Szia! Nagyon szívesen, szeptemberben elméletileg kijön eredetiben a Kárpátiak 31. része. :)
  Nem vagyok egy nagy fórumozó inkább csak csendesen olvasgatni szoktam, de mindenképp meg szerettem volna írni: Nagyon szépen köszönöm a fordításokat amiket megosztasz velünk! :)
  • Tetszik
  Reagált: Ajuda67
  Ajuda67
  Ajuda67
  Akkor "összeillünk", én meg csak csendesen fordítgatok. Nagyon szívesen! :)
  Szia! Hatalmas köszönet a Kárpátok vámpírjai sorozat fordításáért, és a sok kellemesen eltöltött óráért! :) Köszönöm: Bea
  • Tetszik
  Reagált: Ajuda67
  Ajuda67
  Ajuda67
  Szia! Igazán nagyon szívesen. :)
  Igazan sajnalom, hogy nem irsz hozzaszolasokat, pedig mi egy kozossegi oldal vagyunk es ezert tatjuk fent a Canadahunt,hogy legyen hol belemenyt cserelni.
  Remelem elobb utobn kedvet kapsz beszelgetni velunk.
  Ajuda67
  Ajuda67
  Volt idő, amikor írtam. Nem is egy helyre. Talán még emlékszel is rá. Aztán erről leszoktattatok. :)
  Szia. Nem szokásom a hozzászólások írása, inkább csak csendes szemlélője vagyok az eseményeknek. Azonban mindenképpen szeretném megköszönni a karácsonyi meglepetésként feltöltött Kárpátok vámpírjai fordítást. Naaaaaagyon vártam már. Gratulálok a munkádhoz és további kitartást hozzá. Erika
  Ajuda67
  Ajuda67
  Szia! Köszönöm szépen, hogy vetted a fáradságot, és írtál. A kitartás megvan, míg vannak olyanok, mint te. :) Csak aztán Feehan is kitartson, nemsokára utolérjük a sorozattal. ;)
  • Tetszik
  Reagált: szu22
  muszáj leírnom...egy világ omlott össze bennem a hírre, mivel annyira vártam mindig a feltöltésed. Bearanyozta a napomat és imádtam minden sorát. Valahogy...valamilyen módon...máshogy...
  • Tetszik
  Reagált: eforgi
  Ajuda67
  Ajuda67
  Ne omolj össze, nem a fordítást hagyom abba, biztosan lesz majd, aki hozza. :)
 • Betöltés…
 • Betöltés…
 • Betöltés…
Oldal tetejére