Legutóbbi tartalom: Reichenbach Csaba

 1. R

  Magyar legyen-e a fiam?

  Szomorú, de ez Magyarország 2014-ben. Sajnos a magyar politusok, csak beszélnek a demiokráciáról, és a hazeszeretetről, de ezek nem mások csal választók megnyerése érdekében hangoztatott üres frázisok, mert mint köztudott a magyar politikus nem meggyőződésből, hanem megélhetésért politizál. A...
 2. R

  Leáldozott az ajtógombok ideje.

  Szerintem mindenki maga válassza meg, hogy mit szeretne a " saját " ajtaján látni. Azt hiszem a demokrácia erről is szól.
 3. R

  Megindító részletek az agyhalott anya gyermekéről

  Végre olyan hírt is hallani, ami örömet okoz az embernek, és végre nem azt hallani, hogy milyen műhibát követtek el az orvosok. Az ilyen hírekből több kellene, mert növelné az embereknek az orvoskűokba vetett bizalmát, mai az utóbbi időben azért megcsappant.
 4. R

  Könyvpadokon üldögélhetünk majd Londonban

  Miért van az, hogy ilyen ötletek nem Magyarországoin jutnak valakinek az eszébe, és nem itt valósulnak meg.
 5. R

  Egy magyar, aki kincset csinált a szemétből

  Én csak gratulálni tudok neki. Talán ez lenne az a módszer, amely segítene abban, hogy még az unokáink is ezen a bolygon tudjanak élni. Szerintem minden kormányak támogatnia kellene ezeket a környezet megóvó vállalkozásokat. Persze ehhez az is kelle, hogy az embrek is érezzeken készetést arra...
 6. R

  Kanada az újrahasznosítás élén

  Ezek a cigaretta csik elhelyező dobozok magyarországon is nagyon népszerűek lennének, mert gyakarlatilag megoldanák a hajléktalanok dohányzását. Akkor nem kellene nekik a földről felvenni, vagy a hamutartókból kikukázna, hanem készen kapnák őket, de azért nagy lenne ott a tülekedés a koncon...
 7. R

  300 millió éves alumínium fogaslécet találtak Oroszországban

  Oroszországban régabben is történtek már " érdekes " dolgok.
 8. R

  13 megdönthetetlen tény a magyarokról

  Jó lenne, ha nem kéne az embernek mindenhez értenie, és mindent magának megoldania. Azzal ha az ember mindent maga old meg azzal elveszi a munkát mások elől, de nem tehet semmit, mert rá van kényszerülve.
 9. R

  Egyedül evezte át az Atlanti-óceánt egy montreáli nő!

  Gratulálok. Ettől függetlenül az a véleményem, hogy indulhatott volna hamarabb is mert akkor nem november közepén érkezik meg, amikor az idő már kezd rosszabbra fordulni, ettől függetlenül minden tiszteletem az övé.
 10. R

  Aki nem dolgozik, az is kapna fizetést Svájcban

  Magyarország észak-keleti megyéiben élő népcsoportok kitörő lelkesedéssel fogadnák az ötletet. Ez egyben arra is jó lenne, hogy megszünjön a bűnözés, mert akkor már nem kéne abból eltartaniuk magukat, és ezzel végülis mindenki jól járna. Ez egy " fantazstikus ötlet "
 11. R

  A BBC és a WP is beszámolt a meztelen magyar egyetemistákról

  Véleményem szerint egy felsőoktatási intézményben tanuló diáknak kell hogy legyen annyi sütnivalója, hogy tudja azt, hogy hogyan illik ott megjelenni. Az aki ennek nem tesz eleget, az nem viseltetik kellő tisztelettel az iránt az intézmény írát ahova jár, és akkor viszont nem oda való. Az pedig...
 12. R

  Otthon készített cigit, a szomszéd felnyomta

  Van egy régi magyar közmondás mely így szól " jó szomszédság török átoka" .
 13. R

  Tudja, kik hazudoznak a legtöbbet?

  Szerintem, az hogy ki hazudik, és ki nem csak egytől fűgg, még pedig attól, hogy milyen nevelést kapott.
 14. R

  Családnevek keveredése

  Szerintem mindenki maradjon annál a névnél amit a szüleitől hozott magával, mert ezzel is emlékszik arra, hogy hova tartozik.
 15. R

  Marihuána grammját egy dollárért

  Sikerült nekik megteremteni a kábszer Eldorádót. Gratulálok. Országok milliókat költenek a kábítószer elleni harcra. Abban azért reménykedem, hogy a törvényt megszavazó képviselők gyerekei is rendszeres vásárlók lesznek, mert így láthatják a saját " munkájuk " gyümölcsét.
Oldal tetejére