sziporka78
Reakciók pontszáma
7,276
Adománya
HUF20,000.00

Profil üzenetek Friss tevékenységek Hozzászólások Támogatások / Adományok Róla

 • Köszi a spin-off-ot, nagyon hiánypótló volt!:)
  Jelzem, hogy megejtettem a Hidden-legacy pack vásárlást, amit javasoltál, nehéz menet volt nekem;), de azért összejött az Amazonon. Hozzácsaptam még Dianna Duvall IG 11-et is, ezt csatolom pdf-ben, hátha nincs meg még.
  Bulblet
  Köszönöm szépen a kiegészítő kötet fordítását! Nem is reméltem, hogy ebbe vki belekezd. Megkérdezhetem, hogy mik a terveid, lefordítasz minden Ilona Andrews kötetet ? Sokan örülnénk neki. :)
  Nagyon köszönöm az 5. részt, már nagyon vártam. :) Az elöző kötet vége nagyon szomorú lett, de persze valószínűtlen, hogy ők a végére nem lesznek egy pár. Ideje,hogy Alessandro megküzdjön a hercegnőjéért. :)
  Szia,
  Jó hallani rólad, már azt hittem beteg lettél. A kert sokkal jobb!
  sziporka78
  sziporka78
  Nem dehogy is, bevallom kicsit nehezebben indult a következő könyv, az első fejezet nem lopta be magát a szívembe Cat-tel és Griffinnel, aztán kicsit bepótoltam az olvasásaimat és a kerti munka is beindult, így hétvégente jóval kevesebb időm van. De ne aggódjatok, folyamatban van a következő kötet. Addig figyelmetekbe ajánlom Tóth Anna fordításait, nemrégiben két Nalini kötetet is feltett.:)
  Szia! Most olvastam Amanda Bouchet A Promise of Fire könyvének fordítását és oda és vissza vagyok tőle. Köszönöm, hogy általad olvashattam. Nagyon jó a fordítás és tűkön ülve várom a következő köteteket. :dr_24::)
  Szia! Hát nagyon, nagyon köszönöm a Rejtett örökség fordítást! Nagyon szeretem Ilona Andrews könyveit, ez a sorozat is tetszik, a fordításod előtt is le a kalappal! Kicsit leállt itthoni munka, mert a tablet előtt ragadtam :) Ugye folytatod ennek a sorozatnak a fordítását? Nagyon izgalmasnak ígérkezik... Még 1x köszi, sokunknak örömet okozol a munkáddal :)
  Bulblet
  • Tetszik
  Reagált: Mamzyka
  sziporka78
  sziporka78
  Igen folytatom, felváltva egy másik sorozattal, mivel 2022-re ígérik Catalina 3. könyvét, amiből már egy részlet fel is került az írók blogjára, várok egy kicsit. Amanda Bouchet A Királycsináló krónikája sorozat 2. része lesz a következő. :)
  sziporka78
  sziporka78
  Ez a második rész! Ez még ebben az évben kész lesz előreláthatólag, csak nem akarom, hogy utána nagyon sokat kelljen várni, így most ezt egy kicsit pihentetem.
  Bulblet
  Bulblet
  Ok, látom te már nagyon előre gondolkodtál :) Mindenkor nagyon örülni fogunk neki! Köszi előre is és jó munkát neked!
  B.
  Szia köszönőm a fordítást!
  Már olvastam angolul, de Te megint tisztáztál néhány részt, amit nem teljesen értettem meg!!!
  Szándékodban àll folytatni az Inkeeper-chroniclest? Olvastam angolul, de....
  Van még talonban olyan könyv, amit le szeretnèl fordítani v ajànlod - azért kérdem, mert nagyon hasonló az izlésünk és nem keresgèlnèk feleslegesen és olvasnám, ami tetszett Neked is, angolul.
  Köszönöm!
  sziporka78
  sziporka78
  Szia!
  Nem nagyon olvasok angolul könyveket, csak ha le is fordítom. A molyon szoktam keresni, mi legyen a következő, követek pár tagot. Ajánlom Mrs. Curran Lennart-öt, ő nagyon sokat olvas angolul és szokott ajánlani is.
  Az Innkeeper-t Karamella kezdte el, sajnos nem tudom, hol lehet őt megtalálni, és hol tart, folytatja-e, ha sokáig nem jön újabb rész, lehet hogy folytatom, de előtte még több könyv van várólistán.
  • Tetszik
  Reagált: ktbarna
 • Betöltés…
 • Betöltés…
 • Betöltés…
 • Betöltés…
Oldal tetejére