Üzentek Belgiumból a magyaroknak! Ez már kiveri a biztosítékot minden magyarnál!

Guy Verhofstadt egykori belga miniszterelnök arra buzdítja a magyarokat, hogy szavazzanak igennel az október 2-i kvótaszavazáson, és támogatja a Magyar Liberális Pártot abban, hogy meggyőzzék erről polgártársaikat.

“Hamarosan egy nagyon fontos kezdeményezésbe vágtok bele, hogy megismertessétek honfitársaitokkal a kormányotok által szervezett, október 2-i népszavazás valódi tétjét, és kampányoljatok az IGEN mellett, egy európai megoldásért” – írja a Liberálisoknak küldött levelében Verhofstadt, aki 1999 és 2008 között volt Belgium miniszterelnöke.

“Orbán Viktor ahelyett, hogy épített volna saját és szövetségesei súlyára a migrációs kihívásra adandó közös európai válasz befolyásolása és alakítása érdekében, sajnálatosan úgy döntött, hogy egy sugalmazó és manipulatív kérdésen alapuló népszavazást rendez, amely képes meggátolni vagy éppen teljesen ellehetetleníteni minden közös EU-s megoldást”

– fogalmaz a politikus, elismerve, hogy a menekültválság felfedte az Európai Unió hiányosságait, megkérdőjelezte a schengeni övezetet, a belső határok nélkül működő Európát, és veszélyeztette az egész EU koherenciáját.

Ugyanakkor úgy véli, hogy tovább kell dolgozni a migrációs válság közös megoldásán és az európai egység megőrzésén. Ez szerinte csak az EU külső határainak védelmével és a nemzetközi jogi szabályok betartásával valósítható meg, “ami egyúttal azt is jelenti, hogy minden egyes tagországnak együtt kell működnie abban, hogy menedéket nyújtsunk azoknak az embereknek, akiket ellenőriztünk és jogosultnak tekintünk a menekült státuszra.”

A magyar kormány által kezdeményezett népszavazáson a következő kérdésre lehet válaszolni: Akarja-e, hogy az Európai Unió az Országgyűlés hozzájárulása nélkül is előírhassa nem magyar állampolgárok Magyarországra történő kötelező betelepítését?

“Orbán Viktor nem válasza sajnos azt jelenti, hogy ő ehelyett inkább Magyarország körbekerítését választja, esetleg más európai uniós tagországok is erre az útra tévednek.

Illúzió azt gondolni, hogy az Unión belüli határok nyitottak maradhatnak anélkül, hogy kiépülne egy közös európai rendszer, és hogy a biztonság és a prosperitás fenntartható úgy, hogy a tagországok elszigetelik magukat, kerítéseket építenek egymás között, és gátolják a közös, európai megoldásokat.”

Levele végén Verhofstadt biztosítja a Liberálisokat arról, hogy az “igen” melletti kampányukban számíthatnak mind az ő, mind a Liberálisok és Demokraták Szövetsége Európáért Párt (ALDE) támogatására.

Sir Graham Watson, a Liberálisok és Demokraták Szövetsége Európa Párt korábbi elnöke is kampányolt már videóüzenetében a kvótaszavazáson való aktív részvétel mellett.

newscast team

belga.jpg

http://legfrissebb.info/author/porondmester/
 
Szervusz Gykerek,
mi a fenének jössz ide Ausztráliával ???? Az kérlek az Angol Commenwealth része igy tehát mindenek föllött áll mint más állam mely többméter magas keritéssel védekezik a migránsoktól :rohog::rohog:
 
Nem én vádolom a 3 kedves eritreait,Ernoe,hanem a német ügyészség.Az pedig nem kifejezetten futóbolondokból áll.

Deutsche Sprache schwere Sprache!? " Vermeintliche Vergewaltigung in Mühlhausen bestätigt sich nicht" áll a rendörségi jelentésben (blaulicht) De ügye neked elég a ha rossz-hirnevet csinálsz valakinek.
-
Hogy menyire rasszista vagy mutatja, hogy mindent megragadsz az idegengyülölet szitáshoz. De hát ez nem meglepetés még Lovagkeresztet is kaphatsz a szülöhazádban érte. ;)
 
Én ennek nagyon örülnék,Ernoe,de több jel is arra mutat,hogy nem ez fog történni.

A korlátoltságodat az mutatja, hogy nagy intenzitással veted magadat minden negativ hirre ami a külföldröl jötteket, külföldröl származokat illeti és ugyanakkor figyelmen kivül hagyod, hogy az integratio, a sikeres migratio millioszámra megtörtént és történik világ szerte.
-
 


MILÁN vagy MATADOR páncéltörő rakétarendszer végez a török tankkal mindkettő Németország szállítja a térségbe , hogy csak az egyik legutóbbit említsem . Úgyhogy nekem ne hazudozz itt , hogy csak golyóálló mellényeket , meg úgy csak izraelita szálitalnak a németek , és evvel egy füst alatt kijátszod az antiszemita kártyát, tipikus náci propaganda módszerként, látszik, hogy hol és min szocializálódtál.


A fegyverszállitás egy kinos dolog, nállunk a parlamentben mindig heves vitákat hoz létre, igy volt ez a páncéltörö Milan rakétával is amit a kurd Peschmerga-Armee az Irak területéröl jövö IS ellen kért.
-
Hagy emlékeztesselek, hogy az IS abban az idöben nagyobb területet bitorolt mind amenyi Nagybritania.
Hány hozzászolásotokban követeltétek, hogy a menekült férfiak feladata lenne menekülés helyett a frontot tartani. Nahát mivel? A kezükkel?
-
No. valoban szállitott Milan nevü páncéltörö fegyvert, tedd azt is hozzá, hogy kiöregedett, 40 évnél idösebb tipusokat. Hogy a Törököknek ujra és ujra problémájuk van a Kurdokkal arrol nem mi tehetünk. (A német kormány egy resolutioban Népirtásnak nevezte a Törökország által elkövetett mészérlást, az országunk álláspontja egyértelmü)
-
Egy biztos az IS fellett tartoztatva, nem véletlen ezeknek a fegyvereknek. A katonai jelentések szerint Milan nélkül mégtöbb halott lenne, a legtöbb menekült nem lenne már életben és az IS tovább terjeszkedett volna.
-
Tudom, hogy a helyzet heikel mert Izrael a közelben van és minden az Iraki Kurdoktol elrabolt fegyver rossz kezekbe is kerülhet. Németország ennek a tudatában van.
-
 
Utoljára módosítva:
igen az, hogy a törökökkel agyonlövetik őket a szír- török határon ezért németország fizet egy kis pénzt a törököknek , majd a budeszmuti zokog egy kicsit és törölgeti a könnyeit. Érdekes erről ugyanaz az "embejogi" szervezet számolt be aki az állítólagos magyar határon történt megveretésről , de ezt nem reklámozod , ez nincs ez nem igaz , ebbe az esetbe hazudnak ... szánalmas kis Göbbesszi propagandista vagy akire szót is felesleges vesztegetni

Nemcsak a "Bundesmuttival", vagyunk ugy, hogy minden oldalrol kritizáljuk, eddig minden kormánnyal igy voltunk és leszünk, hogy kritizáljuk öket ha sokat tesznek, ha keveset. Ez a demokratikus elvböl fakad.
-
Németország sajnos ugyan ugy mind Magyarország rendszeresen kritizálva van az Amnesty Internationál és más emberi jogokat védelmezö szervezetek álltal. A különbbség csak az, hogy mi öszintén szégyeljük magunkat miatta.
 
-
Nincs kényszerbetelepitési szándák, ezért nincs értelme ellene hadakozni.

A jobb élet reményében milliók indultak útnak Európa felé (ehhez Merkel bátorító szavai is nagyban hozzájárultak). A gazdag célországok nem képesek megállítani ezt az emberáradatot, már nincs mit kezdjenek a beengedett tömegekkel és a megoldást a migránsoknak a tagállamokba való kötelező betelepítésében látják és sajnos nem a külső határok védelmében.
Itt van például Németország, kb. minden második menekültkérelmet elutasít, szóval kb. félmillió embert megkér, hogy menjen már haza....ez azért nevetséges, hogy Te elhiszed, hogy aki eljutott a németországi rokonokhoz (szerinted minden migráns a rokonsághoz igyekszik, ezért nem kér menedékjogot például Romániában) az majd szépen hazaballag.
Csak keresd a youtubeos videokat hogyan harcolnak a rendfentartókkal a kerítéseknél és gondolod majd szépen hazamennek.
 
Utoljára módosítva:
(A német kormány egy resolutioban Népirtásnak nevezte a Törökország által elkövetett mészérlást, az országunk álláspontja egyértelmü)

köszönöm szépen, hogy elismerted, hogy a német kormány élezi a konfliktust a térségben, 100 !!!! év után pont most kellett a "német" kormánynak "politikai gesztust" tennie mikor a török-kurd konfliktus kiéleződött és kurd terroristák civil célpontokat támadnak Törökországban . Van a közel keleten még egy két gennyes dolog érdekes ott nem sepertél a "német" kormány, csak ez volt fontos amivel tovább lehetett élezni a konfliktust és oda vezettet, hogy újabb állam vetette be a katonáit a konfliktusba . Jól sikerült a "német" kormány politikája, és a rakéták amik megjegyzem csak egy a sok közül szépen mentik az emberi életeket a Közel-Keleten.

Remélem meg van még az akasztófa Nümbergben , hogy legyen mire fellógatni a háborús bűnös bundeszmutitokat. Aztán a sok birka "német" utána megint állhat boci szemekkel, hogy de hát mi legalább őszintén megbántuk amiket tettünk . Őszintén az kit érdekel? Aztán kb 50 év múlva ilyen olyan módon megint szétziláhatják európát.
 
Azért "vetem" magam a migrációval kapcsolatos hírekre,drága Ernoe,mert ez pillanatnyilag a jelenkor messzemenően legnagyobb történelmi kihívása és problémája Európa számára.Nekem,és még sok-sok millió európainak nem mindegy,hogy trágyadombot hagyunk-e magunk után a gyerekeinknek,vagy sem. Nem a pofámat akarom túráztatni,mint ahogy te gondolod,hanem keresem a legoptimálisabb ,legcélravezetőbb megoldást arra,hogy ne legyen még ennél is nagyobb a baj! Képzeld,vannak olyan ismerőseim is,akik betelepültek hozzánk,azaz szóhasználatoddal élve: "külföldről származnak",de ők valahogy tudnak és akarnak beilleszkedni.És képzeld,még a délszláv háború elől menekültek is vannak közöttük,igaz,hogy magyarok ők is,de be tudtak illeszkedni és már igen régóta MUNKÁVAL TÖLTIK itt a drága időt nálunk. Ők tényleg akartak integrálódni.De ne szaporítsuk feleslegesen a szót,mert te mindenkit szimplán lehülyézel,akinek a véleménye nem egyezik a tieddel.
-
Nézzd ha a nationálszocializmus, a kommunizmus által hátrahagyott szemétdombot sikerült a történelmünk feldolgozásával, eltakaritani olyanyira, hogy egy megbizhato partnerei lettünk a világközösségnek ahonan nem kell menekülniük az embereknek söt rengetegen itt velünk szeretnének élni akkor nem lehetsz pesszimista.
-
A menekültváltság amit átélünk egy kihivás de nem egy megoldhatatlan probléma. A második világháboru után min. 12 millio menekült lett No.-ba toloncolva, nem segitett volna semmi féle referendum. A keleti blokk szétesésekor 1,5 millio keleteuropai jött No.-ba, ebbe nincsenek benne a Keletnémetországbol érkezettek.
-
Kelet-Németország területén ma 4 millioval kevesebb ember lakik mind a Berlini fal ledöntése idelyén, hova lettek ezek?
-
Azt mondod a mostérkezettek nem akarnak beilleszkedni? Nem tudom honnan veszed a bölcsességedet egy országbol ahol a muszlemok aránya 0,3% és az csak egy éve.
-
Kezdjük, ott, hogy a menekült-statusz 3 éves ittartozkodásra jogosit, fogalmunk sincs menyien fognak élni ezzel a lehetöséggel? Nem kell rögtön a nadrágba csinálni.
-
Igen lehet, hogy a Szent Korona néhány generatio után vesziteni fog a jelentöségéböl de ez szerintem nem lenne egy katsztrofával egyenlö.
-
Nem tudtál még eddig egyetlen érvet sem felhozni ami a jövönket sötét szinbe boritaná, talán csak az, hogy a rasszizmus, idegenyülölet, az atyáink által hátrahagyott szemétdomb szaga, (háboruk, fasizmus, koncentrátioslágerek, gulak..) még illatozik a keleti-blokkban. Ez a büz veszélyezteti europát nem a menekültek.
 
-
Nem tudtál még eddig egyetlen érvet sem felhozni ami a jövönket sötét szinbe boritaná, talán csak az, hogy a rasszizmus, idegenyülölet, az atyáink által hátrahagyott szemétdomb szaga, (háboruk, fasizmus, koncentrátioslágerek, gulak..) még illatozik a keleti-blokkban. Ez a büz veszélyezteti europát nem a menekültek.

Az helyzet kedves Ernoe, hogy fel kellene ébredni, és elgondolkodni a következőkön:

1. miért van szükségállapot Franciaországban
2. Belgiumban miért vannak géppisztolyos katonák az utcákon
3. mi történik, ha Erdogan törökjei nem kapják meg a vízummentességet
4. mi történik ha valóban megtelnek a gazdag országok és az éhező migránsok csak özönlenek, határvédelem meg nincs
 
A jobb élet reményében milliók indultak útnak Európa felé (ehhez Merkel bátorító szavai is nagyban hozzájárultak). A gazdag célországok nem képesek megállítani ezt az emberáradatot, már nincs mit kezdjenek a beengedett tömegekkel és a megoldást a migránsoknak a tagállamokba való kötelező betelepítésében látják és sajnos nem a külső határok védelmében.
Itt van például Németország, kb. minden második menekültkérelmet elutasít, szóval kb. félmillió embert megkér, hogy menjen már haza....ez azért nevetséges, hogy Te elhiszed, hogy aki eljutott a németországi rokonokhoz (szerinted minden migráns a rokonsághoz igyekszik, ezért nem kér menedékjogot például Romániában) az majd szépen hazaballag.
Csak keresd a youtubeos videokat hogyan harcolnak a rendfentartókkal a kerítéseknél és gondolod majd szépen hazamennek.
-
Hagy emlékeztesselek arra, hogy 2014-ben 1,2 millo ember jött No.-ba, ebböl vagy 700.000 keleteuropai országbol, (Lengyelek, Ukránok, Csehek, Magyarok...) és ugyanakkor 800.000 német állampolgár fogta a böröndjét és kivándorolt szerencsét probálni a Föld legkülönbözöbb országában.
-
Ne gondold, hogy a megélhetés itt olyan könyü, hogy mindenki izlése ahogy mi itt megkeressük a betevö falatot, ahogy eltöltjük az életünket. Alternativ életmod után már régota kutat a fiatalság, az 1968-as évek nem tüntek el nyom nélkül.
-
Merkel akkor lépett a szinre amikor a 71 halottal megérkezett a hütökocsi Ausztriába, Mo.-on dugo keletkezett, addig a Görögország adoságával voltunk elfoglalva. Elméletileg válaszolhatott volna Ausztria is egy keritéssel és akkor hogy reagáltatok volna? :(
-
Nem értem miért aggodsz No.-miatt? Nem tudom elhinni, hogy önzetlenség lenne mögötte. Majd ha rosszul fog menni nekünk akkor panaszkodunk.
-
Nem akarom elbagatelizálni a menekültek befogadásával járo feladatokat de az elmult 70 évben nagyobb problémákat is képesek voltunk megoldani.
-
A jobb élet nincs ingyen, azt tudja mindenki. Ne becsüld le a honvágyat, az átállást, a nyelvtanulást....
-
Panaszkodsz, hogy a menekültekkel megfog változni itt minden, és mit gondolsz a menekültek számára nem érvényes ez az aggodalom? Akár honnan is jön az ember, ö az aki a leginkább átlesz formálva. Ez érvényes nemcsak az Alepobol jöttre hanem a Mezökövezsdi nénikére is.
-
Itt van például Németország, kb. minden második menekültkérelmet elutasít, szóval kb. félmillió embert megkér, hogy menjen már haza....ez azért nevetséges, hogy Te elhiszed, hogy aki eljutott a németországi rokonokhoz (szerinted minden migráns a rokonsághoz igyekszik, ezért nem kér menedékjogot például Romániában) az majd szépen hazaballag.
-
Egyszer azt állitod, hogy "nem mindenki menekült", ha ezt visszaigazolja a német hivatal akkor meg az a baj.
-
Merkel a Sziriaiakra mondta, hogy az ö elismerésük szinte kivétel nélkül biztositott, ha megnézed a menekültek többsége kezdetben a Balkánrol jött. Ezt már részletesen szám szerint leirtam. Nézz utána.
-
A menekültek legalább fele tovább utazott nyugati vagy Skandináv országokba mert ott vannak rokonaik, ismeröseik. No.-ban ha jol emlékszem 450.000 menekültkérelem lett csak beadva a million felülinek tartott számbol. Sokan többször voltak regisztrálva. Nem értem minek irogatsz ide éjjel nappal amikor egy egészen más országban élsz? :)
 
De ,sajnos, tudok. Talán emlékszel még Chrudinák Alajosra,aki az arab világ konfliktusairól, válsággócaiból tudósított a Panoráma c. műsorában.. A szélsőséges muszlim erők már akkor is robbantgattak a világon mindenfelé . Amikor megkérdezték az egyik gépfegyveres katonát,hogy meddig fognak harcolni,ő ezt válaszolta: "amíg az iszlám nem győz az egész világon". Tartok tőle,hogy ez az álláspont azóta sem változott! Csak azóta szakadár önkéntesekből komoly hadsereggé fejlesztették magukat és minden bizonnyal számos tagjuk szivárgott be a menekülthullámot meglovagolva.

Részigazságokkal nem jutunk tovább. En is tudok neked elörángatni kerresztény fanatikusokat akik nem kevésbé harcias kijelentéseket tesznek. Az embereknek van egy képesség mégpedig az, hogy képesek megváltozni.
-
A kereszténység éppolyan irrationális mind a többi vallás csak az a szerencsénk, hogy a felvilágosodás egy picit hatott rá, alig vagyunk 50 évvel elöttük.
-
Az aggályaid alaptalanok, a nyugati világban egyetlen törvény érvényes és az mindenkire érvényes.
Nem tudom honnan veszed, hogy az islam nállunk Europában veszélyeztetné az államot?

Látod, hogy egy 18 éves ámokfutora hogyan reagálunk, egy pillanat alatt speciális rendöri csapatok jelennek meg, a végén kiderül, hogy egy neonaci, egy Hitler-fan volt, kell ennél továbbmenö integrálodás? :)
-
Gondolj bele, hogy az Oroszok a Warsoi szerzödés tagállamaival együtt, atombombával, rakétákkal, tankkal, tengeralattjároval, légi-armadával, földi csapatokkal állig felfegyverkezve... a Bundeskanzarig érö titkosszolgálattal nem voltak képesek arra, hogy megdöntsék a nyugati világot, akkor hogyan tudná ezt néhány közelkeleti, imaszönyeggel, kalacsnyikovval, öngyilkos terroristával megvalositani? :)
-
Gondolod ha valaki megkésel nállunk néhány kinai turistát attol összedöl a demokratia?
Az RAF és neonaci bandák ennél sokkal keményebb gyilkosságokat követek már el eddig kifejezetten azzal a céllal, hogy a rendszert megdöntsék.
 
Utoljára módosítva:
-
A menekültek legalább fele tovább utazott nyugati vagy Skandináv országokba mert ott vannak rokonaik, ismeröseik. No.-ban ha jol emlékszem 450.000 menekültkérelem lett csak beadva a million felülinek tartott számbol. Sokan többször voltak regisztrálva. Nem értem minek irogatsz ide éjjel nappal amikor egy egészen más országban élsz? :)

Megint tévesek az adataid, esetleg 400.000 lett elutasítva.A többiek is vissza akarják dobni a felesleges migránsokat, csak nézz utána a svédek hányat küldenének Magyarországra.
Baj, hogy van véleményük ez embereknek? Ráadásul Németországról, akitől az egész EU függ, és Merkelről aki diktál a brüsszeli szerencsétlenkedőknek. Baj, hogy milliók állítják, hogy elhibázott a migránspolitikája, hogy nem szabad a problémát behozni Európába, hanem ott kell megoldani ahol keletkezett.
 
Az helyzet kedves Ernoe, hogy fel kellene ébredni, és elgondolkodni a következőkön:
1. miért van szükségállapot Franciaországban
-
Mit jelent az, hogy szükségállapot? Azt, hogy biroi engedély nélkül is lehet házkutatást tartani. :(
-
En egyáltalán nem éreztem semmi korlátozást Párizsban, Londonban, igaz az EB-nek már vége volt, az orosz, angol és magyar ultrák már hazamentek. Menj el Budapesten egy Fradimecsre ott aztán sokkal jobban veszélyeztetve érezheted magad.
-
2. Belgiumban miért vannak géppisztolyos katonák az utcákon
-
Igérem rövidesen elmegyek Brüsszelbe is meglátogatom a rokonaimat. Nemrég két gyerek is született a családban de még nem lötte le öket eddig senki.
-
3. mi történik, ha Erdogan törökjei nem kapják meg a vízummentességet
-
Szerinted mi? Szerintem továbbra is vizummal fognak utazni. :)
Tavaly 29.000 török visszavándorolt. Mennek szépen nyugdijba az öregek.
-
4. mi történik ha valóban megtelnek a gazdag országok és az éhező migránsok csak özönlenek, határvédelem meg nincs
-
Magyarországon 0,3% muszlém van, 150 éves Török megszállás ellenére. :)
Amig megtellik az ország az elfog tartani egy darabig.
-
Es tudod mi lesz a vége? Az, hogy néhány generatio után a kutyát sem fogja érdekelni, hogy kit ki nemzett.
-
57068b0p32qc7pr6s8k0pipur79meeltcjsa.jpg

-
Ez itt egy Budapesti ház, nem a Sing-Sing-börtön.
A rácsos ajtok nem a menekültek ota vannak az ajtokon és az ablakokon ügye? :)
 
-
Mit jelent az, hogy szükségállapot? Azt, hogy biroi engedély nélkül is lehet házkutatást tartani. :(
-
En egyáltalán nem éreztem semmi korlátozást Párizsban, Londonban, igaz az EB-nek már vége volt, az orosz, angol és magyar ultrák már hazamentek. Menj el Budapesten egy Fradimecsre ott aztán sokkal jobban veszélyeztetve érezheted magad.
-

-
Igérem rövidesen elmegyek Brüsszelbe is meglátogatom a rokonaimat. Nemrég két gyerek is született a családban de még nem lötte le öket eddig senki.
-

-
Szerinted mi? Szerintem továbbra is vizummal fognak utazni. :)
Tavaly 29.000 török visszavándorolt. Mennek szépen nyugdijba az öregek.
-

-
Magyarországon 0,3% muszlém van, 150 éves Török megszállás ellenére. :)
Amig megtellik az ország az elfog tartani egy darabig.
-
Es tudod mi lesz a vége? Az, hogy néhány generatio után a kutyát sem fogja érdekelni, hogy kit ki nemzett.
-
57068b0p32qc7pr6s8k0pipur79meeltcjsa.jpg

-
Ez itt egy Budapesti ház, nem a Sing-Sing-börtön.
A rácsos ajtok nem a menekültek ota vannak az ajtokon és az ablakokon ügye? :)

Németországban nincsenek rácsok az ablakokon?
 
Én sem értem,hogy mi is a baj a hívők általi "felhajtással"? Pont ez az ünnepek lényege !Ebből a szempontból minden ünnep felhajtás lehetne. Érdekes,a nem hívőknek teljesen természetes pl. a Forma 1 körüli felhajtás,vagy az amerikai elnökválasztás körüli felhajtás-özön,vagy egy szimpla diplomaosztó ünnepség. Csak a körmenet,az csípi a szemüket. Én református vagyok,nálunk nincs körmenet,de az én szememet mégsem csípi,ahogyan a Szűz Mária oltalmába ajánlott Magyarország sem zavar egyáltalán. Egy irányba tartunk,más-más utakon,de ugyanoda.


:D

Azért nem érted, mert nem értetted meg ennek az új és üdvözítő ideológiának a liberalizmusnak a lényegét. Az még nem volna baj, hogy te nem érted, de az már igen, hogy ők sem. Azt hiszik, hogy a szabadelvűség azt jeleni, hogy az elvektől szabadok.:dr_31:
 
Ez a Mária országa téma többször felmerült már ennél a hírnél is és más híreknél is. Sokszor eléggé lekicsinylő módon.

Nem egyedi dolog, hogy egy országnak, embercsoportnak védőszentje van. Ez a szent, a katolikus hit szerint, pártfogolja a gondjára bízottakat, szószólójuk lesz bajukban, gondjaikban, lobbizik az érdekükben.
A Guadalupei Szent Szűz példának okáért eleinte Mexikó védőszentje volt, majd a múlt század elejétől az egész amerikai kontinens (Kanada is benne van!) védőszentje. Így Kanadában is Szűz Mária gondjaira vagytok bízva. Amennyire tudom, még nem jelzett vissza, hogy nem kelletek neki és ne számítsatok a pártfogására.
Magyarország esetében az a különleges, hogy ezt a védőszent-védett ország kapcsolatot első királyunk hozta létre. Maga a kapcsolat egyáltalán nem különleges.
A tűzoltók védőszentje Szent Flórián, Palermóé Szent Rozália. Assisi Szent Klára pedig a televízió patrónája.

Na puff! Szépen néznek ki szegény kanadaiak! És ezt lehet, hogy tőled tudták meg? :rohog:
 
Azt azért ne felejtsük el, hogy a vallásosabbak használják ezt az üdvözlési formát.
Országos szinten azért van vagy 10% -os támogatottsága az AfD -nek ... de a lényeget a grafikonok mutatják, azok pedig felfelé mutatnak....a CDU támogatottságát reprezentáló meg lefelé, a zéró irányába :D.

A próféta szólt belőled... :p
 
"Az állitolagosan megeröszakolás Mühlhausenben nem igazolodott be"

"Vermeintliche Vergewaltigung in Mühlhausen bestätigt sich nicht"
-
"
Mühlhausen. Der Verdacht auf ein Sexualdelikt in Mühlhausen hat sich nicht bestätigt. Das mutmaßliche Opfer – eine 39 Jahre alte Mühlhäuserin – gab Dienstagnachmittag bei einer Befragung der Kriminalpolizei an, dass sie nicht vergewaltigt worden sei."

"Laut Thomas Soszynski konnte die Frau keinerlei Angaben machen, sie war zu betrunken." Die 39-Jährige wurde zur Untersuchung ins Krankenhaus gebracht.
-
A hivatalok nem magyar hanem Mühlhauseni nöröl irnak aki tök részeg volt, a földön feküdt, nyitva volt a nadrágja (valoszinü kakilni akart de eldöl) ugy kellett bevinni a korházba. A közelbe nemcsak Eritreait hanem német férfit is találtak mind nyitott gatyával, pisiltek. Mit csinál az ember egy hid alatt.
-
Ez a szemétség tölletek, uszitotok, hecceltek mert nincsenek éppész érveitek....

Németellenes multikulturalista rezsim irányítja a sajtót és médiát ... várjuk ki a végét. Olyasmit is hallottam, hogy pár napon belül ez a jólelkü eritreai trió már másodjára került előzetesbe. Ami biztos Németország szapora léptekkel menetel saját pusztulása felé.

Hát ez óriási! Kedves Ernő! Nem ezért hívják nálatok a sajtó 90 százalékát Lügenpressének? :cool:
 
  • Tetszik
Reagált: CPG

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

vorosmart wrote on bsilvi's profile.
Köszönöm szépen a legújjab fordításod !
nkatalin wrote on bsilvi's profile.
Szia! Nagyon szépen köszönöm a renegát akseli kiborgot már nagyon vártam, lesz folytatása? Lehet tudni hány rész lesz még? Mit fordítasz következőnek? Köszi, ha válaszolsz!Szép napot!
livian wrote on bnrn's profile.
Szia. Csak így ismeretlenül is szeretném megköszönni neked a Sutherland könyvek fordítását, nagyon nagy örömet okoztál a fiamnak. Hétről-hétre várta a fordításodat, napi szinten érdeklődött mindig, hogy van-e új rész. Kicsit szomorú, hogy több rész ebből a sorozatból már nem lesz.
Esetleg megkérdezhetem, tervezel hasonló sorozatot még? Olvashat még tőled fantasy fordítást?

Köszönettel: Livian
beamix wrote on Ajuda67's profile.
Szia,bocs de csak most csatlakoztam,hogyan tudok hozzájutni a fordításaidhoz ? Főképp a Kárpátok vampirjai sorozat 36,37.reszei érdekelnek. Előre is köszönöm az útbaigazítást
hanna322 wrote on pöttyösdoboz's profile.
Szia! Érdeklődni szeretnék, hogy az Okosodj mozogva DVD anyagát el tudnád-e küldeni? Sajnos a data linkek már nem működnek. Nagyon köszönöm előre is a segítségedet! Üdv.: hanna322

Statisztikák

Témák
38,161
Üzenet
4,809,638
Tagok
616,165
Legújabb tagunk
Brumi4
Oldal tetejére