„Legalább a szakmánk nem homofób” – Magyar színészek a melegség vállalásáról

szocske42

Állandó Tag
Állandó Tag
Felolem aztan nyugodtan: consenting adults in the privacy of their homes, senkinek semmi koze hozza.

A gond a hiszteriaval, boszorkanyuldozessel kezdodik, es tul is mutat a konkret jelensegen, mert alapjaiban assa ala a jogbiztonsagot.
Ugyhogy ich bin ein Berliner.

Vonulgatni azert kezdtek, mert ugy erztek, hogy olyan egyenlotlen helyzetben voltak, mint par generacioval korabban a feketek, azelott nehannyal meg a nok, satobbi, satobbi.
Aztan mostanra meg a vilag felvilagosultabb reszeben mar azert vonulnak, mert buli :)
(meg hagyomany, es megemlekezes a mozgalmi multrol.)

A masik felen viszont, ahol a kozvelemeny szerint a nonek a konyhaban a helye es verve jo, a negerek majmok, a ciganyok menjenek vissza indiaba, es a zsidok tehetnek mindenrol, hat, ott lehet, hogy egy kicsit elhamarkodott a dolog, es siras lesz a vege. Eszak-koreaban meg Irnaban nem is rendeznek felvonulast.

Gyerekek: Az enyimeknek tokre semmi problemajuk azzal, hogy ki kibe szerelmes. Elegge termeszetes nekik, hogy a szerelem vak, es amugy sem erdekli oket kulonosebben az egesz. Van ovistarsuk, akit orokbefogadtak a szulei, van akiei elvaltak, van akiert mindig a nanymama jon: nem egyhamar tunne fel nekik, ha valakinek 2 apukaja vagy anyukaja lenne.
Sokkal nagyobb meglepetes volt nekik, mikor eloszor talalkoztak olyan emberrel, aki nem beszelt magyarul, vagy hianyzott egy laba.
 

Istefan

Állandó Tag
Állandó Tag
Kicsi Fecske
A heterok kozott nincs eroszak sot gyilkosag es mindig erkolcsoszok?Hany not eroszakolnak meg......Itt nem a kurtizanokrol van szo vagy a prostikrol hanem azokrol a parokrol vagy emberekrol akik normalis kapcsolatban akarnak elni ugy hogy ne itelje el a tarsadalom ha felesegul akarja venni a baratjat.
Mindig voltak es lesznek akik masok es ezt tolleralni kell.


Mindig voltak és lesznek pedofilok, zoofilok, sorozatgyilkosok, stb, szerintem gyertek toleráljuk ezeket is. Az, hogy ilyen emberek voltak és vannak tény, de nem természetes és soha nem is lesz az, mert ellentmond a természet törvényeinek. Ha meg azok ellen kezd az ember ágaskodni, beláthatatlan következményei lehetnek. Gyerektelen buzi párok = emberiség pusztulása, még atombombára se lesz már szükség hál'Istennek!:D
 

Istefan

Állandó Tag
Állandó Tag
Mintha valami félreértés lenne itt.
Mi nehézség lenne abban,hogy elmagyarázzuk egy gyereknek,hogy a Pali bácsi úgy szereti a Gyuri bácsit,ahogy anyukád szereti apukádat és viszont.Egymásnak főzik a kedvenc ételeiket,ápolják egymást,ha betegek,aggódnak a másikért,szomorúak,ha a másik szomorú,együtt örülnek a másikkal.
Vagy a Pali bácsiéknál a Gyuri bácsi jön haza részegen és veri el a Pali bácsit,ha nem finom a vacsora.

Mire a hálószobában történő dolgokra elég érett lesz a gyerek,már megfelelő könyvet is a kezébe lehet adni,hogy könnyebb legyen magyarázni,ha még kell.Vagy nem?

Ugyan már, vagy fogalmad sincs a gyereknevelésről, vagy csak teszed magad. Egy szülő akit érdekel gyerekei sorsa, és reméli, hogy unokái is lesznek, nem gondolkodhat így. Ha te természetes dolognak állítod be a gyerekednek, az elhiszi neked, mert a szülője vagy, de utána ne verd a fejed a falba, amikor nem kedvedre való „felvilágosult” nevelésed nyomorúságos eredménye.
 

vandorcsillag

Állandó Tag
Állandó Tag
Hónapokkal ezelőtt volt egy sorozat az egyik csatornán....A világ legszigorúbb szülői........ha jól emlékszem a címére.Abban szerepelt egy meleg pár ,akik intézetből hoztak ki gyerekeket 4 vagy 5 gyereket és őket nevelték.A "férj" azt mondta a riporternek,hogy ő nem a barátja a gyerekeknek hanem az "apjuk" ezért olyan szigorú velük.A "feleségnek"nem igazán volt beleszólása a nevelésbe,elmondta azért választotta ezt a férfit mert az anyja mindig megalázta gyerekkorában,és ugyan olyan férfit választott magának.Azt hiszem jobban járt volna egy nővel.Csak ők voltak melegek ,a légkör viszont jéghideg.
Nem tudom mennyiben járul hozzá ehhez az állapothoz az amikor még csak tervbe van véve a gyerek,a neme ,a terhesség,a szülés,és a nevelés.
 

Istefan

Állandó Tag
Állandó Tag
Mekkora baromság ilyen párnak gyereket adni! Megnyomorítják egy életre a gyerek lelkét, a pszichológusok pszichológusa helyre nem pofozza. Kérdem én, a gyerekek jogai kezdenek feledésbe merülni?:confused:

De, talán jobb lesz, ha majd rongybabát dajkálunk gyerekek helyett, mert azoknak nem lesznek jogaik.
 

Melitta

Adminisztrátor
Fórumvezető
Rádiós
Osszekevered a szezont a fazonnal Istefan.
A meleg felvonaulast a masik melegparadeval lehet osszehasonlitani mi az ami latvanyos mi az ami jo volt a programba, de nem lehet emberevokkel vagy pedofilokkal osszehasonlitani.
A te gyerekedet biztos nem fogjak melegek felnevelni, mivel valoszinu nem hagyod el es adod arvahazba es mondasz le rola a paroddal egyetembe.
Orokbe fogadni azt a gyereket lehet akikrol a termeszetes szulok lemondanak, raadasul nagyon komoly feltetelek vannak, es midenfele teszt.
Amennyiben megkapja a melegpar a gyereket , biztos lehetsz benne egyik se fogja megnyomoritani a lelket.
En ismerek olyan meleg part aki ket gyereket fogadott orokbe ,privat iskolaba jaratjak, az eg vilagon mindent megadnak nekik es imadjak a gyerekek is oket. Nem egyszer csopentunk be hozajuk,hogy a foldon tarsasjatekoztak negyesben. Pelda erteku ahogy nevelik a gyerekeket.
 

Melitta

Adminisztrátor
Fórumvezető
Rádiós
Poem of Everyone's Soul
"pedofilok, a szociopaták, a zoophilek, a vérfertőzők, azok akik személyes hitükből kifolyólag csonkítják meg a gyerekeik nemi szerveit ésatöbbi."

Te bunozokrol beszelsz akiket minden kulturallam bortonnel vagy kenyszer gyogykezelessel esetleg meg kasztralassal is buntetik. Mi koze ehez a melegeknek vagy a leszbiknek?

"Az állatviadalok is rengeteg profitot hoznak, ahogy például az ópium is. Ez utóbbi még csak nem is zavar senkit mert nem táncol az utcán félőrült módjára, ennek ellenére mégis tiltott."

Igen tiltott es ezt is brton buntetessel sulytjak.
Mi koze ehez a melegeknek vagy a leszbiknek?

Olyan erzesem van hogy , paran, tobbek kozott te is egyenloseget teszel ezekkel a buntenyekkel es a melegek kozott.

Legyen pap tanar vagy hetero vagy meleg ezek a bunok buntetendoek es uldozendok.

Hala....en nem ismerek ilyen embereket, igy csak azokrol tudok velemenyt mondani akiket ismerek vagy akar szemelyes baratsag kot ossze veluk.
Ezek az emberek normalis eletvitelet elnek sikeres uzletemberek, egy a differencia van csak hogy azonos nemueket szeretnek, es normalis csaladi koteleken belul kivanjak elni az eletuket.

kedves Privat leveliro /a nevetol eltekintek/
Nem a valaszom , nem vagyok leszbi nem is voltam, es nem is leszek.
 
P

Poem of Everyone's Soul

Vendég
Te bunozokrol beszelsz akiket minden kulturallam bortonnel vagy kenyszer gyogykezelessel esetleg meg kasztralassal is buntetik. Mi koze ehez a melegeknek vagy a leszbiknek?
Pusztán filozófiai szempontból kérdezem, de tényleg nem látod a kettős mércét?
Hasonlítsd össze a Vikingeket a Tibetiekkel. Mind a kettőnek megvan a saját kultúrája, csak éppen az egyikben a gyilkolás dicsőség, a másikban meg nem lapáttal ásnak, nehogy kárt tegyenek a gilisztákban.

A normák változnak és teljesen relatívak, az egyetlen fix pont maga az ember, így pedig nem Melitta... nem bűnözőkről beszélek hanem (ha a végletekig lecsupaszítod) emberekről akik "mások". Ennek ellenére te bűnözőnek titulálod őket. Miért? Az egyik "másabb" mint a másik "más"? Esetleg itt is a "mindenki egyenlő, de vannak egyenlőbbek" esete forog fent?
A kultúr államok pedig... nos, azok is kultúr államnak hiszik magukat akik a homoszexualitást is törvényben tiltják.

Igen tiltott es ezt is brton buntetessel sulytjak.
Mi koze ehez a melegeknek vagy a leszbiknek?
Tiltott, mert az és kész. Ez a konkrét érv?
Azt mondtad a parádé profitot hoz. Ezek is azt hoznak, de ellenben a melegekkel ez szerinted tiltott.

És mielőtt tovább dagadna ez a félreértés:
Olyan erzesem van hogy , paran, tobbek kozott te is egyenloseget teszel ezekkel a buntenyekkel es a melegek kozott.
Tévedsz Melitta...
Én pusztán az érveid kettősségére próbálok rávilágítani.
Azt mondod hogy a homoszexualitás oké mert tolerálnunk kell azt aki "más".
Oké.
Akkor miért csak a homoszexuális "másokat" kell tolerálnunk, miért nem kell tolerálnunk azokat akik másképp "mások"?

Azt mondod hogy a gay parádék rengeteg profitot hoznak.
Oké.
Akkor miért csak a gay prideot éltessük a profit érdekében? Miért ne éltessük mondjuk a kínai gyerek munkás koncepciót? 18 órában 12 évesekkel. Rengeteg profitot hoz az is és még az ország is jobban dübörög tőle, hiszen a gazdaságot is keményen fellendíti hogy két kiló kenyér árát kapják havi fizetés szintjén.

Semmi többet nem csinálok mint megkérdőjelezem a logikádat.
Semmi bajom a homoszexuálisokkal leszámítva azt hogy közöttük is elég sok barom állat van, de ez meg ugye nem szexualitás kérdése, szóval mindegy is.
Nem teszek egyenlőségjelet a kannibalizmus és a homoszexualitás között sem, mert semmi közük egymáshoz. Az egyetlen kapocs pusztán a saját szavaidból jön létre, miszerint tolerálnunk kell azokat akik "mások". Hát ők is mások.

Ha a véleményemet kérdezed a homoszexuálisokról akkor csak azt tudom mondani amit eddig is: "Mind emberek vagyunk és mint ilyenek egyenlőek".
Maximum csak azt lehet a szememre vetni hogy én ezt komolyan is gondolom és nem korlátozom az egyenlőséget nemi vagy ideológiai hovatartozásra, hogy "Ő" azért egyenlő mert homoszexuális. Fészkes frászkarikát. Azért egyenlő velünk mert egy ember. Ennyi.
Nemekre, ideológiára, szexuális hovatartozásra osztani a kérdést már önmagában rasszizmus mert ezektől senki nem lesz kevesebb vagy több. Éppen ezért annyira idegesítő a homoszexualitás ajnározása/utálata. Mind a két tábor idiótákból tevődik össze.
 

Melitta

Adminisztrátor
Fórumvezető
Rádiós
Neked kedves Poem of Everyone's Soul nyuszika efektusod van. Ha van sapkaja az a baj ha nincs az.
A massag /otthon a melegeket hivjak igy/ nem osszekeverendo az opiumfogyasztokkal es egyek pedofil stb emberekkel.
Gay Parade bevetele egy varosban mennyi is a netten rengeteg infot lehet talalni.
Igen minden ember egyenlo es nincs senkinek joga hogy kirekesze megbelyegeze stb mert szines mert mas vallasu vagy mert azonos nemu egyennel kivanja eletet leelni stb.
 

Istefan

Állandó Tag
Állandó Tag
Osszekevered a szezont a fazonnal Istefan.
A meleg felvonaulast a masik melegparadeval lehet osszehasonlitani mi az ami latvanyos mi az ami jo volt a programba, de nem lehet emberevokkel vagy pedofilokkal osszehasonlitani.
A te gyerekedet biztos nem fogjak melegek felnevelni, mivel valoszinu nem hagyod el es adod arvahazba es mondasz le rola a paroddal egyetembe.
Orokbe fogadni azt a gyereket lehet akikrol a termeszetes szulok lemondanak, raadasul nagyon komoly feltetelek vannak, es midenfele teszt.
Amennyiben megkapja a melegpar a gyereket , biztos lehetsz benne egyik se fogja megnyomoritani a lelket.
En ismerek olyan meleg part aki ket gyereket fogadott orokbe ,privat iskolaba jaratjak, az eg vilagon mindent megadnak nekik es imadjak a gyerekek is oket. Nem egyszer csopentunk be hozajuk,hogy a foldon tarsasjatekoztak negyesben. Pelda erteku ahogy nevelik a gyerekeket.

Dehogy keverem Melitta kedves, én egy szabad gondolkodású, józan ember vagyok, aki nem ugrik be a reklámoknak.

Ez a homokos mese extrapolálása csak néhány éve kezdődött, tehát megvan az esély rá, hogy nem sokára a zoofilok is parádézzanak, ki kecskével, ki szamárral. Ők is emberek, tehát őket is úgy kell elfogadni amilyenek, ha azt akarod, hogy álláspontodon ne változtass, mert akkor gondok lehetnek.

Egy gyerek nem fogja fel pontosan a helyzetképet, várj míg felnő egy kicsit, és sose kapja majd meg a helyét a társadalomban, mert nem anyatejet szopott.

Tehát, félreértés ne essék, én a gyerekeket védeném a hamis információktól, semmi bajom ki kivel, vagy mivel bújik ágyba.

De senki ne merje megetetni velem, hogy ami ellentmond a természet törvényeinek, az nem természetellenes, hanem természetes.:mad: Ez divat most hidd el, és hasonló sorsa jut mint a sok divatirányzat,(lásd pl. hippikorszak) mivel nem életképes, és veszélyezteti a jövőt. Tulajdonképpen figyelemelterelési politika az egész, elvonják az emberek figyelmét minden aprósággal, nehogy észrevegye, hogy sz-rul mennek a dolgok világviszonylatban.
 

Kicsi Fecske

Állandó Tag
Állandó Tag
Tudom ,hogy nem tőlem kérdezted, de úgy érzem, hogy elmondom az én véleményem...
Az ismeretségi körömben a másság azt jelenti, hogy pl. a fekete bőrűek között a fehér bőrű, a sárga, vörös másnak számít, de ugyan ez a helyzet a sárga, vörös, fehér bőrűek között. Ha pl. feketék között a fehérek felvonulást, parádét tartanának, kiverné a feketék között a biztosítékot, de ha sárgabőrűek, vörösbőrűek, fehér bőrűek között a más bőrszínűek parádéja ellenérzést vált ki. Ha egy városrészben csak leszbik,és homokosok élnének, és ott a biszekszuálisok tartanának ilyen jellegű felvonulást, ott is kitörne a parasztgyalázat. Ha a muzulmánok között akár zsidók, vagy keresztények, buddhisták stb. tartanának felvonulást, ott is villongások lennének. De ha zsidók között ez történne, szintúgy, vagy a cigány telepne ez történne, hatalmas tiltakozás törne ki. Ahol csadorban járhatnak csak a nők, és ott pl. fehér nők bikiniben vonulnának fel síppal dobbal, akkor szerintem még a puska is elsülne. Szerintem a többség elvárásához kell igazodnia a kissebségnek. Mindegyik ember, sem a többség, sem a kissebbség nem gyalogolhat bele a többi lelki világába. Éljenek a leszbik is, meg a homofómok is, de szolídan, és becsületes életet, és akkor a többség őket is megfogja becsüni. Ez az én véleményem.
Legyen nagyon szép, és vidám napotok!
Sok szeretettel Erzsi.
 
Nos ... ha a magyarországi helyzetet nézem, számtalan példával tudnék szolgálni, olyanokkal, akiket bántalmaztak, kirugtak a munkehelyéről, vagy bármilyen más módon megkülönböztettek! Ezeket a példákat könnyedén lehetne sorolni, névvel, címmel sok esetben rendőrségi jelentésekkel is alátámasztva, de ehhez elég csak az írott médiában utánanézni a dolgoknak! A mai magyarországon igenis, van megkülönböztetés és sok esetben, a törvény őrei is hallgatólagosan asszisztálnak ehhez! Az egy más dolog, hogy legtöbben megtagadják a másságukat, ha valamilyen kényes aspektusból szóba kerülne a dolog!

Kanadában a helyzet lényegesen jobb, mint máshol, és bár a törvények fellépnek a hátrányos megkülönböztetés ellen, he higgye senki azért azt, hogy az itt ismeretlen!
 
P

Poem of Everyone's Soul

Vendég
Miért,miért és miért nem tudják sokan elfogadni a másságot? Hagyni kéne Őket már békében élni.Tolerancia.
Könyörgöm ne használjátok már a "más" szót.
A pszichopata is csak "más" mint a "normális" ember, mégse hiszem hogy az ő elfogadásáért lennél kétségbeesve.
 

Istefan

Állandó Tag
Állandó Tag
Miért,miért és miért nem tudják sokan elfogadni a másságot? Hagyni kéne Őket már békében élni.Tolerancia.

Ha szép csendben végeznék dolgukat, úgy mint más normális ember , aki nem más, úgy elvesznének a tömegben, mint zoofilok a bárányok között, :rohog:és senki számba se venné őket. De így nem lehetne feltűnést kelteni, egyesek meg ilyenfajta viszketegségben szenvednek. Egyébként buzi becsületes nevük, mert annyi más ember van a világon, hogy csuda!:D
 
Oldal tetejére