Hírek A 80 éves néni egy zongora mögé ül a z utcán, de amikor elkezd játszani, szinte mindenkinek leesik az álla

A zene erős gyógyír mind a fizikai, mind az érzelmi fájdalmakra. Egyetlen dal vagy előadás pillanatok alatt megváltoztathatja hangulatunkat. Ez az idős hölgy vírusként terjedt el, mert zenei képességeivel számtalan idegent elvarázsolt.

Natalie az ausztráliai Melbourne-ben nőtt fel, és mély szenvedélye a zene. E művészeti ág iránti szeretete volt az, ami segített neki túlélni a nehéz éveket.

Natalie-nak meg kellett birkóznia azzal, hogy férje elhagyta őt. Elvesztette két gyermekét, és egy időben még hajléktalan is volt.

Nemrégiben megmutatta a világnak, hogy a nehéz élet vagy a pénzhiány nem jelenti azt, hogy valaki nem válhat kiváló zongoristává. 80 évesen is ezreket nyűgöz le!

Natalie fia, Matthew Trayling nemrég megosztott egy videót édesanyjáról. A videón Natalie egy út szélén álló zongoránál ül, és egy lassú dallamot kezd játszani, ami aztán gyorsan bonyolódik és növekszik az üteme.


Natalie kecsesen mozgatja a kezét a billentyűkön, miközben a mögötte lévő forgalmas úton autók haladnak el. A videó végén látható, hogy egy nagy tömeg állt végig az előadása előtt.



1674116069007.png
 
Utoljára módosítva a moderátor által:
egy út szélén álló zongoránál ül, és egy lassú dallamot kezd játszani, ami aztán gyorsan bonyolódik és növekszik az üteme.
Úgy van
Csak azok a pancser újságírók ne lennének.
Mert már tele a világ "leesett állal".
 
Utoljára módosítva:

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

Bruce Polly wrote on Melitta's profile.
"Gondolat: Amíg elvárások és félelmek határozzák meg életünket, nem vagyunk függetlenek, így a szenvedés mindig megtalál. Óvakodjunk ezért attól, hogy a nyolc világi dolog reményei és félelmei vezéreljenek, melyek a következők: nyerés-vesztés, dícséret-elmarasztalás, jóhírnév-
rosszhírnév, öröm-fájdalom. Elkerülésük és életünk valódi értékeinek megtalálásában segít bennünket az elmélkedés, a négy gondolaton."
Bruce Polly wrote on Melitta's profile.
20.
Tett-ok következmény: Ha meghalok, nincs választásom; sorsom uralni ha akarom, soha rosszat, csak jót gyakorolok. Naponta önmagam vizs-
gálom.
A kényszer köre: Helyek, társak, öröm és vagyon, hóhér adta étek módjára, létkör három kínját okozza. Ébredésért, nagy buzgalommal,
kötődést elvágva gyakorolok.
Bruce Polly wrote on Melitta's profile.
19.
Mulandóság: Világ és a lények elmúlnak, életerőnk vízben buborék, halál óráját nem tudhatom, holttest leszek. Mikor meghalok, csak az ös-
vény segíthet rajtam. Mától szorgalmasan gyakorolok.
Bruce Polly wrote on Melitta's profile.
18. Négy alapgondolat. Négy tény, ami a dharma gyakorlására motiválnak bennünket.
A drága emberi test: Első gondolatom e drága, szabad, áldott emberéletem; nehéz elnyerni, könny elveszíteni, mától értelmesen használom.
Bruce Polly wrote on Melitta's profile.
17. "Ha a világunkat csakugyan Isten teremtette, s jónak teremtette, szeretném tudni ki packázta azóta ennyire el." /valahol olvastam, kijegyzeteltem, de a forrást elfelejtettem feljegyezni. :-( /

Statisztikák

Témák
38,140
Üzenet
4,804,412
Tagok
615,832
Legújabb tagunk
Gersonjudit
Oldal tetejére