Hírek A 80 éves néni egy zongora mögé ül a z utcán, de amikor elkezd játszani, szinte mindenkinek leesik az álla

A zene erős gyógyír mind a fizikai, mind az érzelmi fájdalmakra. Egyetlen dal vagy előadás pillanatok alatt megváltoztathatja hangulatunkat. Ez az idős hölgy vírusként terjedt el, mert zenei képességeivel számtalan idegent elvarázsolt.

Natalie az ausztráliai Melbourne-ben nőtt fel, és mély szenvedélye a zene. E művészeti ág iránti szeretete volt az, ami segített neki túlélni a nehéz éveket.

Natalie-nak meg kellett birkóznia azzal, hogy férje elhagyta őt. Elvesztette két gyermekét, és egy időben még hajléktalan is volt.

Nemrégiben megmutatta a világnak, hogy a nehéz élet vagy a pénzhiány nem jelenti azt, hogy valaki nem válhat kiváló zongoristává. 80 évesen is ezreket nyűgöz le!

Natalie fia, Matthew Trayling nemrég megosztott egy videót édesanyjáról. A videón Natalie egy út szélén álló zongoránál ül, és egy lassú dallamot kezd játszani, ami aztán gyorsan bonyolódik és növekszik az üteme.


Natalie kecsesen mozgatja a kezét a billentyűkön, miközben a mögötte lévő forgalmas úton autók haladnak el. A videó végén látható, hogy egy nagy tömeg állt végig az előadása előtt.


1674116069007.png
 
Utoljára módosítva a moderátor által:

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

Sziasztok! SOS LENNE valaki tud segíteni ezeknek a feladatoknak a megoldó kulcsában? Az is elég ha csatoltok képet a netről,de én ott mondjuk nem találtam fenn... Kérlek szépen segítsetek....
Sziasztok!Keresem get to the top 1 angol könyvhöz tartozó Teszteket!Esetleg valakinek megvan?
IMOPB wrote on ildi200429's profile.
A Hold sötét oldalán, Bűnös éj, Halálos csók van meg. Kell?
Sziasztok!
Keresem a régi apáczais betűhívóképeket (2002-2003 környéke). Esetleg valakinek megvan scannelve, vagy be tudná nekem scannelni?
Nagyon köszönöm előre is :)

(Tudom, hogy a mostani fent van, de nekem jobban tetszik a régi)
VasMacsi wrote on Animya's profile.
Szia! Nagyon köszönöm, hogy ennyi időt és munkát fektettél a Lara Adrian sorozat 9. részének fordításába! A fordítóprogrammal készült verziók olvasása inkább bosszúságot, mint örömet okoz. Szóval, ha van rá indíttatásod, ne fogd vissza magad és fordítsd le a további részeket is. Velem együtt sokaknak okoznál vele örömöt! Minden jót kívánok!

Statisztikák

Témák
37,560
Üzenet
4,648,855
Tagok
606,072
Legújabb tagunk
Kanyicska Anikó
Oldal tetejére