Hírek A 80 éves néni egy zongora mögé ül a z utcán, de amikor elkezd játszani, szinte mindenkinek leesik az álla

A zene erős gyógyír mind a fizikai, mind az érzelmi fájdalmakra. Egyetlen dal vagy előadás pillanatok alatt megváltoztathatja hangulatunkat. Ez az idős hölgy vírusként terjedt el, mert zenei képességeivel számtalan idegent elvarázsolt.

Natalie az ausztráliai Melbourne-ben nőtt fel, és mély szenvedélye a zene. E művészeti ág iránti szeretete volt az, ami segített neki túlélni a nehéz éveket.

Natalie-nak meg kellett birkóznia azzal, hogy férje elhagyta őt. Elvesztette két gyermekét, és egy időben még hajléktalan is volt.

Nemrégiben megmutatta a világnak, hogy a nehéz élet vagy a pénzhiány nem jelenti azt, hogy valaki nem válhat kiváló zongoristává. 80 évesen is ezreket nyűgöz le!

Natalie fia, Matthew Trayling nemrég megosztott egy videót édesanyjáról. A videón Natalie egy út szélén álló zongoránál ül, és egy lassú dallamot kezd játszani, ami aztán gyorsan bonyolódik és növekszik az üteme.


Natalie kecsesen mozgatja a kezét a billentyűkön, miközben a mögötte lévő forgalmas úton autók haladnak el. A videó végén látható, hogy egy nagy tömeg állt végig az előadása előtt.1674116069007.png
 
Utoljára módosítva a moderátor által:
egy út szélén álló zongoránál ül, és egy lassú dallamot kezd játszani, ami aztán gyorsan bonyolódik és növekszik az üteme.
Úgy van
Csak azok a pancser újságírók ne lennének.
Mert már tele a világ "leesett állal".
 
Utoljára módosítva:

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

Hi! Does anyone here have the easy deutsch books by Jan richter in English?
hanna322 wrote on pöttyösdoboz's profile.
Szia! Érdeklődni szeretnék, hogy az Okosodj mozogva DVD anyagát el tudnád-e küldeni? Sajnos a data linkek már nem működnek. Nagyon köszönöm előre is a segítségedet! Üdv.: hanna322
katuskatus wrote on adabigel's profile.
Szia kedves Abigél! Neked sikerült letölteni Az egészség piramisa c. könyvet? Ha igen, elküldenéd nekem? Szép napot kívánok!
ametiszt99 wrote on boyocska's profile.
Szia,nem tudom,hogy megoldódott e a Bauer Barbara könyvvel kapcsolatban a problémád,de feltettem a könyvet ide:
Ne haragudj,de nem vettem észre hamarabb az üzenetedet:):)
ametiszt
Vasas István wrote on kukta's profile.
Kedves Árpád !

Nagyon boldog névnapot kívánok !

Áldott , boldog Húsvéti Ünnepet is kívánok !

Jó egészséget kívánva üdvözöl v.pisti .

Statisztikák

Témák
38,117
Üzenet
4,798,950
Tagok
615,575
Legújabb tagunk
nagykata71
Oldal tetejére