Access Consciousness

vague

Állandó Tag
Állandó Tag
Tisztító mondat
Rengetegen dolgoztak ki különféle módokat arra, hogy megszabaduljunk a minket terhelő múlt és berögzülések súlya alól. Persze mindig a jelenben hozott választás a legklasszabb lehetőségünk, de ha ez nem megy, akkor érdemes egy kicsit tisztogatni!

Az Access tisztítómondat varázspálca szerűen működik: Felteszel egy kérdést, például: “Mi akadályoz abba, hogy több pénzem legyen? ” és ez felhoz egy energiát, egy érzést, amit nem feltétlenül tudsz megnevezni, de minden ott van, ami téged korlátoz: a múlt félreértései, ítélkezések, rögzített nézőpontok.

Ekkor van egy választásod: hajlandó vagy.e mesgemmisíteni és nemteremtetté tenni mindezt? Ha a válasz igen, akkor elmodjuk a tisztítómondatot, ami gyakorlatilag rengeteg kérdés rövidítve kódolva. Ez behoz egy olyan energiát, ami kitörli mindazt, ami akadályoz. Ezt nem árt többször megismételni, amíg van energia a témán!

Mi tehát a tisztító mondat?

Helyes, helytelen, jó, rossz, POD POC, mind a 9, rövidek, fiúk és túlon túl (Right and wrong, good and bad, POD and POC, all9, shorts, boys and beyonds)

A teljesség igénye nélkül:

Helyes, helytelen, jó, rossz: mit tartasz ebből helyesnek, jónak, megfelelőnek, és mit rossznak, helytelennek, borzasztónak?

POD Point of creation, vagyis a teremtés pontja, ahol megteremtetted ezt a nézőpontot, ami most korlátoz!

POC Point of destruction, vagyis a pusztítás pontja, ahol elpusztítottad az összes többi lehetőséget, amid lehetne

rövidek: Mi ebben a jutalom? A büntetés? A jeletőségteli? A jelentéktelen?

fiúk: Mindazok a dolgok, amiknek keresed a lényegét, de nem találod, mert nem is hozzád tartoznak

túlon túl: amikor valami annyira sok, hogy kezelhetetlenné válik számodra (hirtelen a törlesztőrészlet elszállt a háromszorosára)

Tehát a kérdés felhozza az energiát, és a döntés, hogy nekem ez nem kell és elpusztítom + a törlőmondat megszabadít tőle!
 

EGÉRVADÁSZ

Állandó Tag
Állandó Tag
Mi az a hozzájárulás, ami lehetek én itt, amit hajlandó vagy befogadni, kedves Egérvadász?

Én végeztem Bars tanfolyamot, alapozót és ezenfelül megtanultam pár testkezelést is. Ezek a kezelések fizikai kontaktusban végzendők alapvetően, így itt szóban akarom mondani írásban nem tudom, és nem is akarom megosztani. Ha ezért meg szeretnél vagy meg akarsz kövezni, tedd meg bátran.
A barok futtatása, azaz a bars kezelés és a többi testkezelés technikája manuális technika, kicsit olyasmi, mint a shiatsu masszázs, a bowen vagy a reiki, vagy a mátrix energetika, vagy akár a diapozitív oldás.
Egyébként kíváncsi vagyok, hogy ki az, aki pl a mátrix energetikát csak könyvből tanulta meg, olvasás útján. Megemelném a kalapomat előtte.

Alternatívaként feltettem pár lehetőséget, ahol INGYEN is van infó. Az nem jó, itt kellene mindnek lenni, ha jól értem.


Én senkit nem kívánok megkövezni!!!! Nem is tudom, honnan jött neked ez?
Az is érdekes, hogy ennyire magadra vetted amit írtam.. Vajon tiéd ez ?
Egyébként pedig nem jól érted.


Leírtam az őszinte, kissé csalódott véleményemet, ami abból az érzésből fakadt, hogy úgy gondoltam, ha adok, akkor kaphatok is......Belátom, ez naivság volt. Személy szerint jómagam sokat dolgoztam azért, hogy itt INGYEN (te írtad kiabálva) megosszak olyan könyveket, amiket NEM INGYEN vásároltam. Vannak emberek, akik féltékenyen őrzik a tudásukat, bár szeretnek kapni, de adni nem. (ezt sem kellene magadra venned) Amikor ezt a fórumot indítottam, akkor még nagyon kevés info volt az accesről - ez változott azóta. Sajnos angolul nem tudok, de már sok magyar anyag is elérhető, és vannak olyanok is szerencsére, akik adni is szeretnek, így én is hozzájutottam.


Szerintem az acces kérdezéstechnikát, az alapelvet, a tisztítómondatot és egyebeket, amit azóta az internetről kikerestem, ahhoz nem szükséges fizikai kontaktus - ez félrevezetés. A testkezelésekhez pedig ki gondolná, hogy test nem kell? Én magam, amit eddig tanultam erről, azt csakis autodidakta módon tettem magamévá.. . Persze hogyan lehetne ez ettől is jobb?

További szép napot!
 

vague

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Ki hogy halad az Accessel?
Rég nem írt senki ebben a topikban pedig ez egy igen érdekes téma!
Sok ingyenes anyaghoz hozzá lehet jutni manapság!
S lehet fejlődni szépen!
S hogyan lehet ez még ennél is jobb?
 

sasa1919

Állandó Tag
Állandó Tag
Szia. Én most ismerkedem vele. Voltam 2 bars kezelésen. Érdekes. Első kezelésnél éreztem valamit,valami energia áramlást.a másodiknál semmit. Sok ingyenes anyag van,viszont mint ahogy mások is irták a bars kézi könyvhöz nem lehet hozzá jutni csak tanfolyamon,így láttatlanba nem fogom elvégezni,hogy azt sem tudom mi ez.
 
Sziasztok!
Ki hogy halad az Accessel?
Rég nem írt senki ebben a topikban pedig ez egy igen érdekes téma!
Sok ingyenes anyaghoz hozzá lehet jutni manapság!
S lehet fejlődni szépen!
S hogyan lehet ez még ennél is jobb?

Imádom, rengeteget járok csere napokra/délutánokra. Hatalmas hozzájárulás minden kezelés :)
Tatabányán és környékén cserélek szívesen, de a környező városokba is elmegyünk lelkes cserepartnereimmel cserenapokra. :)
Egyre jobb,és jobb :) Mi más lehetséges még örömmel könnyedén ragyogva.
Az ACCESS eszközöket az élet minden területén lehet hasznosítani.
"Falak le" -( egy eszerű eszköz) fantasztikus megtapasztalásom volt vele..:)
 

vague

Állandó Tag
Állandó Tag
Szia Kedves Naplány!

Nekem is hatalmas hozzájárulás minden alkalom amikor cserélünk egymással!
Májusban lehet hogy Te is itt voltál egy szabadtéri rendezvényen Kulcson?
Szuper volt s sokan voltak Tatabányáról Raffai Csillával!
Hogy lehet ez még ennél is jobb?[Q[HIDE][/HIDE]UOTE="Naplány, post: 5515428, member: 233242"]Imádom, rengeteget járok csere napokra/délutánokra. Hatalmas hozzájárulás minden kezelés :)
Tatabányán és környékén cserélek szívesen, de a környező városokba is elmegyünk lelkes cserepartnereimmel cserenapokra. :)
Egyre jobb,és jobb :) Mi más lehetséges még örömmel könnyedén ragyogva.
Az ACCESS eszközöket az élet minden területén lehet hasznosítani.
"Falak le" -( egy eszerű eszköz) fantasztikus megtapasztalásom volt vele..:)[/QUOTE]
 

vague

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves Sasa1919!

Örülök hogy már voltán kétszer is bárskezelésen!
A munkafüzetben sok sok információ van s leírás a 32 pontról!
A két kezelés után már nagyjából tudod milyen a bárs s tudod hogy hol helyezkedik el kb a 32 pont melyeket finoman megérint a bárskezelő.
Ha nem érzed az energia áramlást az akkor is működik!
Sok oka lehet hogy másodszor nem érezted olyannyira!
Aki elvégzi a tanfolyamot az a kézikönyvből megismerkedhet a bár kezelésen kívül pár eszközzel, testkezeléssel s az Access Consciousnessel.
S kezded érzékelni az energiákat! Sok sikert hozzá!Szia. Én most ismerkedem vele. Voltam 2 bars kezelésen. Érdekes. Első kezelésnél éreztem valamit,valami energia áramlást.a másodiknál semmit. Sok ingyenes anyag van,viszont mint ahogy mások is irták a bars kézi könyvhöz nem lehet hozzá jutni csak tanfolyamon,így láttatlanba nem fogom elvégezni,hogy azt sem tudom mi ez.
 

Éleskés

Kormanyos
Fórumvezető
Kormányos
Canadahun will not allow the display of content protected by copyright law, unless they have the necessary legal rights to display or direct traffic to that content.

A canadahun nem fogja engedni, bemutatni, vagy megtaláláshoz iranyitást adni olyan tartalmú anyagot, ami a copyright által védett,
csak akkor, ha szükséges legális engedély van rá.
 

IsisDea

Állandó Tag
Állandó Tag
Szia! Van hozzá kézikönyv s képes ismertető magyarul a pontokhoz vagyis bárokhoz! Sajnos csak tanfolyamon lehet hozzájutni. Ha valaki tudja megosztja velünk? Köszönöm előre is!
Sosem fogják megosztani mert pénz és pénz...30 éve tanulok spirituális természetgyógyászati tanfolyamokat eü-s is vagyok...rengeteg pénzt otthagytam ás állítom szinte nincs olyan ami nem lenne megosztható talán a reflexológia gyógymasszőr stb nem, bár már vanan ilyen tanfolyamok is online most, hogy jééé, a covid miatt mégis lehet, de sosem fogják megosztani ingyen mikor súlyos tizezrekbe kerülnek...30 év alatt több milliót fizettem ki, és nagy részét kb a hajamra kenhetem....persze mesélni mindent lehet...k,,,rva jó biznisz a legtöbb tanfolyam semmi más, és igenis simán megosztható lenen másokkal is, de akkor sokan miből élnének meg???
 

IsisDea

Állandó Tag
Állandó Tag
Köszi, de ehhez tudni kellene a kezelést is, mikor , mennyi ideig, hogy és mire:) Tudom...tanfolyam...pénz és pénz:)
 
Oldal tetejére