Agykontrollosoknak

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

ionon

Kitiltott (BANned)
Sziasztok!

Olyan kérdésem lenne felétek, hogy mily módon lehet agykontrollt elsajátítani, gyakorolni, anélkül, hogy tanfolyamot kelljen végezni (tanfolyamra most nincsen időm, se pénzem és szeretném úgy megtanulni, hogy az intuíciómra támaszkodom és a belső énem segítségére)? Tehát úgy értem, hogy ha megtanul valaki jól és hosszú ideig koncentrálni, akkor könnyebben, alaposabban tud vizualizálni, programozni, stb? Csak pár módszert, technikát szeretnék elsajátítani, melyekre támaszkodva magamtól tudom, a számomra szükséges "agykontrollos" dolgokat végezni, elsajátítani.

Nagyon köszönöm!
Bernikiss

UI.: A Létezéshez való hozzáállásom pozitív, az életem nagyon sokat változott pozitív irányban és pozitív gondolkodásom lett szinte minden téren, megvan a lelki béke, boldogság 0-24 órában, viszont pár dolgot szeretnék elérni egóból, mert ez kell ahhoz, hogy olyan dolgokat végezzek, olyanokkal foglalkozzam, melyek a belső énemet érintik, s ez által spirituálisan tovább tudjak fejlődni.
Szia
Kell kenyér olaj és tojás bundás kenyér elkészítéséshez: gondolatban eltudod képzelni a folyamatott (belső látásban) akkor tudod az agykontroll csinját-binját, hogyan készül az összetevőkből. ;)

Lásd ahogyan sül a tojásoskenyér az olajban és lásd azt hogyan lesz kész a bundás kenyered. ennyi minden a részletekben van, képzeleted van akkor mindened van
 

maya_nv

Állandó Tag
"Amiben az emberi elme hinni tud, azt meg is tudja valósítani."
ez igy van , amit el is tud kepzelni reszleteiben azt meg konyebben valositja meg
 

simonj2014

Állandó Tag
Hi!

én kb 20 éve foglalkozom agykontrollal. a stressz helyzeteket könnyeben fel lehet dolgozoni és sokkal kreatívabb az ember. a vizsgák során is jobb teljesítmény lehet elérni. ez bizonyított, nálam is megy
 

Progressor

Állandó Tag
Én az Agykontroll elvégzését, minden Tanárnak nagyon ajánlanám, mert sokkal kiegyensúlyozottabban tudnának tanítani, kevesebb stresszel és módszeresebben.
 

hogalamb

Állandó Tag
A műtétemig 3 nap van,esetleg te ismersz valakit Miskolcon,vagy közelben.Hol keresgéljek?
Szia!
Prána nadis vagyok,és Miskolcon élek!
Ha segítségre van szükséged írj,és megbeszéljük,hogyan lehetséges!!!
Mint olvasom,már túl lehetsz a műtéten,de a felépülés is fontos!
Szeretettel várom jelentkezésed!

Kati
 

H.Vica

Állandó Tag
Agykontroll

Szia!
Én is elvégezztem az agykontrollt 3 évvel ezelőtt. Nagyon sok mindenre megtanított, főlet arra, hogy a jó dolgokat vegyem észre és azokra koncentráljak. Ezért a nagyobbik lányommal is elvégeztettem 3 évvel ezelőtt és végig kitűnő tanuló volt.
Az idén a középső lányomat is elvittem és nagyon aranyosan használja Ő is. Tudom ajánlani mindenkinek.
 

kompresszor

Állandó Tag
Üdv!
Le tudja valaki írni hogy is megy egy agykontroll tanfolyam?Én a
meditációval ismerkedem már egy pár éve,ezért ez is furdalja az oldalam:)
 

Qwerf

Állandó Tag
Mindenki erre az idézetre van ráizgulva? :D
Korábban már volt érdeklődés...

Értem egyébként a szemantikai felvetést, s tán igazad is van, ám az idézet így szól; klasszikust meg csak pontosan! ;)

Bár ha ragaszkodsz az értelmezéshez, megkockáztatom, így gondolta:


Egyébként meg javaslom, ne szedjük ízekre, mint Kosztolányi Petőfi versét, egyszerűen élvezzük a mondat zenéjét a maga csupasz, költői szépségében :cool:
 

Györgyi anyu

Állandó Tag
Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni. A tesóm kislánya, P.Gyöngyvér 2 éves dombóvári picur úgy tűnik, hogy allergiás vmire/vmikre(a szülő gyanúját nem írom, ne befolyásoljon senkit).Az orvosi út egyenlőre nem vezet eredményre, így az okra fény még nem derült .Szeretném, ha priviben megírnátok, segítőkész fórumtársaim, hogy mit tapasztaltok a laborotokban vizsgálva ezt a kis szépséget, hátha segíthetünk ezzel.Nagyon köszönöm mindenkinek előre is.M.
Kedves Pmoni!
Ajánlom figyelmedbe a Medical Partner Laboratórium ételintolerancia tesztjét (;) ez nem AK labor, de segíthet). 226 féle élelmiszer intolerancia vizsgálata. Ha írsz priviben, - tudnom kéne a tüneteket - szívesen adok bővebb tájékoztatást.
 

hubega

Állandó Tag
Sziasztok!

Én most járok a tanfolyamra. 2 könyvet még előtte elovasta (Gyógyíthatsz, Agykontroll) és meg kell mondtam, még így is elfáradok a nap végére, hogy van már fogalmam arról, min is alapszik az egész.
De úgy érzem, sokat tudom majd használni a jövőben.
Akik itt hozzászólnak, mindenki részt vett már a tanfolyamon?
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére