Auto verseny F1

Petrezsel

Állandó Tag
Állandó Tag
nem tudom ki hogy van vele, de nekem nem nagyon hianyzot Schumacher az F1-ben, remelem egy-ket verseny utan rajonnek hogy mar semmi keresnivaloja az F1-ben
 

Palyika

Állandó Tag
Állandó Tag
Feleségemtől kaptam egy nagyon szép Ferrearis pólót. Örültem neki, meg nem is. Ugyanis a fő ellenlábas fog beülni a szép piros autóba. Ráadásul Schumi is visszatér! Amióta a pályán van, neki szurkolok.
Bár a póló nagyon tetszik, de nem tudom viseljem -e. Persze feleségemet sem akarom megbántani. Hogy lehet ezt megbántás nélkül kezelni?
 

Shevchenko

Állandó Tag
Állandó Tag
Spanyol veteránt igazolhat a Sauber

Svájci lapértesülések szerint Pedro de la Rosa lesz a Sauber másik pilótája a japán Kobajasi Kamui mellett. A Blick úgy tudja, a 38 éves versenyző már tárgyalásban áll a BMW-Sauber örökébe lépő istállóval.
 

Shevchenko

Állandó Tag
Állandó Tag
Feloldozták a csalónak hitt Briatorét !


Pert nyert Flavio Briatore az őt élete végéig minden Formula-1-es tevékenységtől eltiltó Nemzetközi Automobil-szövetség ellen (FIA). A Renault egykori csapatvezetője emellett 15 ezer eurós kárpótlásban részesül a párizsi bíróság döntésének értelmében.

A korábbi csapatfőnök ügyében kedden döntést hoztak, és kimondták, az FIA jogtalanul tiltotta el mindennemű F-1-es tevékenységtől, sőt 15 ezer kártérítést is megítéltek a javára. Briatore még az ítélethirdetés előtt állt a mikrofonok elé.

„Hiszek benne, hogy a bíróság igazságot szolgáltat, és nem jár sikerrel az FIA, amely velem akarja elvitetni az egész balhét.”

A Renault-botrány annak kapcsán robbant ki, hogy Nelsinho Piquet, a csapat brazil pilótája felsőbb utasításra nekivezette versenyautóját a betonfalnak, így juttatva előnyhöz társát, Fernando Alonsót, aki így futamgyőztes lett a 2008-as Szingapúri Nagydíjon.

Hivatalos: Boullier a renault csapatfőnöke
A Renault hivatalosan is megerősítette, hogy Eric Boullier veszi át (a Flavio Briatore távozása után kinevezett) Bob Bell helyét a csapatvezetői székben. A francia gárda hatalmas fejlesztésekbe kezdett, hogy mielőbb visszatérhessen a mezőny élére a Forma-1-ben.
 

spiral

Új tag
Hamiltonnak megint nagy a szája, azt nyilatkozta, hogy 2007-ben lealázta Alonsót. Nem vagyok Alonso fan, Kiminek szurkolok, de remélem jövőre Alonso elveri a nagyszájút!
 

Kisati40

Új tag
Nem tudom, hogy Ti mit gondoltok erről, de remélem a Palikot és társait lecserélik. Én inkább másik adón nézem az F1-t !!
 

simonvilmos

Állandó Tag
Állandó Tag
Hamilton az egy kis senki. És miért tudta ?? Gondolkozz már el rajta.
Alonsonak jó volt a verdája ?? Kurvára nem. Akkor ?? Mégis, hogy nyerjen ??

Ne hari, én se vagyok Hamilton párti, de, azért a senkiből nem lesz vbgyőztes, akármilyen autóba teszed is bele...a tehetség az kell.
Győzzön a jobb.....s, nekünk, nézőknek legyen érdekes a verseny...:)
 

Noci87

Állandó Tag
Állandó Tag
Feleségemtől kaptam egy nagyon szép Ferrearis pólót. Örültem neki, meg nem is. Ugyanis a fő ellenlábas fog beülni a szép piros autóba. Ráadásul Schumi is visszatér! Amióta a pályán van, neki szurkolok.
Bár a póló nagyon tetszik, de nem tudom viseljem -e. Persze feleségemet sem akarom megbántani. Hogy lehet ezt megbántás nélkül kezelni?

Szívemből beszélsz. Mindig Schumachernek szurkoltam, Alonsot nem szerettem soha, de kitartottam volna a Ferrari mellett, mert az álmom mindig egy tûzpiros autó volt...:grin: Schumit azért jobban szeretem, megyek vele a Mercedeshez, aztán majd meglátom!:grin: Ha már ô nem lesz a F1-ben, akkor Vettelnek fogok szurkolni, tehetségesnek tartom a srácot!
 

icelady

Állandó Tag
Állandó Tag
Szép 0napocskát,erre jártam- hát benéztem ide is:)Jaaj a Kimóca nagyon fog nekem is hiányozni a F1ből.Követem majd WRC -t is és én is Vettelnek fogok szurkolni(szimpatikus gyerek).Nagyon kiváncsi vagyok a párosokra,hogyan fognak boldogulni egymással Alo-Massa,Hami-Button,no és persze a nagy öreg Schumi a negyven évével(nem szeretem,de nagyon kiváncsi vagyok)meglátjuk
 

klaucica03

Állandó Tag
Állandó Tag
Nem tudom, hogy Ti mit gondoltok erről, de remélem a Palikot és társait lecserélik. Én inkább másik adón nézem az F1-t !!

most nem értem hogy miért mondod hiszen nagyon jó kommentátorok, Én is többet tudok mint ők, mi szoktuk kijavítani őket és több technikai tudás szorult belém mint beléjül, pedig én lány vagyok és még életembe nem vezettem versenyautót! a humorukról ne is beszéljünk!!! :p
 

Shevchenko

Állandó Tag
Állandó Tag
Hamiltont többen utálják, mint amennyien szeretik. Túlságosan nagyképű!


Te meg tulságosan hsz gyüjtő vagy;)


Button: Még mindig éhes vagyok a sikerre

http://sporthirado.hu/kepgaleria.php?galeriaid=0

Jenson Button nem hiszi, hogy bármilyen hátrányt szenvedne Lewis Hamiltonnal szemben csapaton belül, és egyre biztosabb benne, hogy ők ketten fantasztikus dolgokat érnek el a 2010-es Formula-1-es szezonban. Michael Schumacherre vetélytársként tekint, de szerinte a német visszatérése egyértelműen jót tesz a sportágnak.

2008 világbajnokát, Lewis Hamiltont már egészen kiskorában szárnyai alá vette a McLaren, Button azonban nehezen tudja elképzelni, hogy ez bármilyen befolyással lesz a csapaton belüli erőviszonyokra.

„Nem hiszem, hogy Lewis előnyt élvezne velem szemben. Természetesen én még csak ismerkedem a csapattal, időbe telik, amíg teljesen összeszokunk, de ezen nincs semmi csodálkoznivaló” – nyilatkozta Button a Reuters hírügynökségnek.

„Tisztában vagyok a saját képességeimmel, és az sem altat el, hogy én vagyok a világbajnoki címvédő. Ha maradtam volna előző csapatomnál, nem kizárt, hogy óhatatlanul is elkényelmesedem, de most ismét bizonyítanom kell. Éhes vagyok a sikerre, de nincs bennem semmi görcsösség, ami jó párosítás.”

A brit pilóta pozitívan értékeli Michael Schumacher visszatérését, de nem érti teljesen, mi motiválta a döntésben.

„Fantasztikus a sportnak, ezen belül is az F-1-nek, hogy egy sokszoros világbajnokot hétről hétre újra láthatunk versenyezni, de bevallom, nem igazán értem, milyen szándék vezérelte a döntés meghozatalakor. De mindegy is, alig várom, hogy a versenypályán találkozzunk” – mondta Button újságírói kérdésre válaszolva.


„Schumi semmit sem felejtett el"

http://sporthirado.hu/kepgaleria.php?galeriaid=0

Az idő vasfoga egyáltalán nem látszik Michael Schumacheren, biztosan jól szerepel majd a 61. Formula-1-es világbajnokság futamain. Még az sem hátráltathatja, hogy három szezont kihagyott, ez idő alatt pedig alaposan átalakult a száguldó cirkusz világa. Így vélekedik a Brawnból Mercedes GP-vé alakult csapat technikai igazgatója, a hétszeres világbajnokkal már számos felejthetetlen sikert elérő Ross Brawn.
<!--/* Style Definitions */p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal{mso-style-parent:"";margin:0cm;margin-bottom:.0001pt;mso-pagination:widow-orphan;font-size:12.0pt;font-family:"Times New Roman";mso-fareast-font-family:"Times New Roman";}@page Section1{size:612.0pt 792.0pt;margin:70.85pt 70.85pt 70.85pt 70.85pt;mso-header-margin:35.4pt;mso-footer-margin:35.4pt;mso-paper-source:0;}div.Section1{page:Section1;}-->A német legenda január 3-án ünnepelte 41. születésnapját, vagyis messze a legtapasztaltabb résztvevője lesz idei sorozatnak. Sokan attól tartanak, tudása megkopott a 2006-os visszavonulás óta, de régi-új főnöke úgy véli, nincs mitől félteni a zsenit. Ross Brawn nem a levegőbe beszél, hiszen hosszú távra, 3 szezonra igazolta le Schumit.

„Nincs kétségem: biztos, hogy még rendelkezik a szükséges tehetséggel és tudással. Ebből villantott fel a Bajnokok Versenyén és néhány gokartos eseményen” – mondta a Mercedes GP főnöke.

Schumi visszatérése hatalmas eseményt jelent az F-1-ben, igaz nem mindenki örül annak, hogy a Mercedesben kezdi újra pályafutását. A Ferrari szurkolói ugyanis remélték, erre a maranellói csapat tűzpiros kocsijában kerülhet sor, de csalatkozniuk kellett. De Ross Brawnt ez nem foglalkoztatja, igaz maga is átélt hasonlót, a 2006-os idény után távozott az olasz istállótól…

„Nincs abszolút mérce, de ugyanazok kerülnének a közelébe, akik az F-1-ben is nyernek – tette hozzá Brawn. - Sokat mondó azoknak a versenyzőknek a névsora, akiket legyőzött Schumi a pályafutása során. Azt is tapasztalhattuk, mennyire elszánt, ha a versenyzésről van szó. Visszatértek az érzései, amikor a nyáron szóba került, hogy ismét szerepelhetne a Ferrarinál. Nemrég pedig magam is rákérdeztem a vágyaira, ő pedig azt mondta, készen áll a visszatérésre!”
 

klaucica03

Állandó Tag
Állandó Tag
Shevchenko<SCRIPT type=text/javascript> vbmenu_register("postmenu_1865038", true); </SCRIPT> Mindig az az erősebb, aki nem tombol, hanem mosolyog.:wink:
ez akkor azt jelenti hogy Kimi a legerősebb, Schumi meg gyenge???
 
Oldal tetejére