az Auralátásról

Andrea*indigó

Állandó Tag
Állandó Tag
Szia Crimsi!

Nagyon jó ötletet adtál az aura feltöltésére ki fogom próbálni. Közben meditálni kell, vagy elég egy csöndes szobában? Hány percig kell tölteni?
 
E

elke

Vendég
A szemünkkel látjuk az aurát vagy belső látással? Szerintetek mi a különbség?
 

maghozó

Állandó Tag
Állandó Tag
A szemünkkel látjuk az aurát vagy belső látással? Szerintetek mi a különbség?
Ha csodálattal tőlt el a látvány akor mit számit ? Ezen én is gondolkodtam ? Mert nem láttam őrőké . Csak egy ideje . De a miértet csak kapiskálom . Szükségem volt e tapasztalatra mert nagy változást csinált az életembe .Kizökentett a hétköznapi rutinból és a kiváncsiságomnak más irányt adott .
De egyet megértettem amióta látok aurát - nem használható itélkrezésre , vádaskodásra . Akik azért kiváncsiak rá - mit ahogy itt már kérdezték látható e benne a hazudozás ... nem fogják látni . Ez egy képesség mi a megértésekhez vezett , emberek belső érzelmeitt vettiti ki és ugy gondolom azért látom ,hogy megértsem és elfogadjam . Aura a kellemetlen meg kellemes érzések mintázata amit az illető érez pillanatnyilag - energia mit befolyásolhatunk érzéseinkel .
 
E

elke

Vendég
Valóban nem használható vádra, ítéletre....
Mégis kérdezem ujra talán magamért talán másokért.
A szemünkkel látjuk az aurát vagy belső látással? Szerintetek mi a különbség?
 

janiki

Állandó Tag
Állandó Tag
Szeretnék egy érdekes, évek óta számomra megválaszolatlan jelenségre valami eligazítást, választ találni azoktól akik úgy érzik tudják a választ miértet a jelenségre. Még 2003- ban kezdődött.
Ott vagyok édesanyámnál beszélgetünk és egyszer azt veszem észre, a bal szemem sarkából szines alakzatok kezdenek spirál alakban formálódni. Hatalmas izgalomba jöttem, miközben továbbra is beszélgettünk anyuval.
Olyan tiszta szinek és alakok voltak mintha hátúlról megvilágították volna őket.
De ez csak a bal szemem sarkában. Ha rendesen néztem akkor a helyükön a levegő vibrálását láttam mint egy délibábot. Ez tartott 10 percig. Azután elkezdett a bal halántékom felé haladni és mintha belement volna, vagy ott tünt el. Napokig nem tértem magamhoz, érdeklődtem kérdeztem de senki nem tapasztalt még hasonlót, Reiki társaim közül.
Rá 2 év múlva agyanez megtörtént de a jobb szememnél.
Később már középen a harmadik szememnél láttam őket. Pár alakzatot sikerült megjegyeznem. Azóta ez a jelenség mindennapos nálam és nem tudom hova tenni!
Mostanában sűrün jön egy sakktábla szerű ami fekete fehérben van és lépcső alakzat.
Tapasztalt valaki hasonlót vagy tudja rá a választ valaki?!
 

maghozó

Állandó Tag
Állandó Tag
Szemeddel látsz mindent de értelmezni nem a szemeddel hanem a belsőddel értelmezed mi az amit lász . Hologram az agy hátsó fertályán .... mai új kvantumfizikai elméletek szerint morfogenetikus mezőn tárolodik .:D Milyen érzéssekkel társul a látvány .... ez az ami érdekes . Saját tesvéremmel ha beszélgetünk a gyerekori emlékeinkről nem egyezik sok ponton az amire emlékszünk ... pedig elvileg ugyanott nőtünk fel .
Hogy mit látunk a szemünkkel mi az ami elkerüli figyelmünk és mi az ami rögzül beállitodás .
Egy ház látványa is más más érzésekkel jár együtt attól függően ki a figyelő .... irigység, csodálat ,hiányérzet ,elégedetség ,tetsszik, nem tetsszik ,utálat ,szépség .... minden belefér a figyelő beállitodásának fügvényébe .
Figyelő szépet keres akor azok az elemeket emeli ki ha hibakeresésre van beállitva az alaplapja akor talál kritizálnivalót halomra .
Hibakereső alaplappal aura nem látható .... nem érzékelhető mert lekőti figyelmét a kellemetlen a kritizálnivaló .
Van személy kinek kellemetlen a jelenlétte számomra és sose látom az auráját .... nem jön össze az alkalom ,hogy megnézhessem :D
Erre mondják ,hogy más pályára tesz az univerzum :lol::lol::lol:
 

Larissa45

Állandó Tag
Állandó Tag
A szemünkkel látjuk az aurát vagy belső látással? Szerintetek mi a különbség?

Én aurát mérni tanultam (biotenzorral) egy radiesztézia tanfolyam keretében.

Pár ismerősömnek meg is mértem így az auráját, mit ne mondjak, az önző, nem túl segítőkész embereké volt a legkisebb, a jószívű, egészséges, spirituálisan fejlettekké a legnagyobb.
 
E

elke

Vendég
Igen lehet mérni különböző segédeszközökkel az aurát vagy akár a szenzitívebbek a tenyerükkel kezükkel is tudják mérni. Van aki az alapszineket is tudja a tenyerén kezén át értelmezni. Van aki ezsközzel kérdez rá lényegében egyezni szokott
 

jofiel

Állandó Tag
Állandó Tag
Az auráról és szinekről

Ahány ember annyiféle képpen magyarázta el nekem az aura színét.
Volt aki azt mondta mindig változik, és a különféle színek más más jelentést hordoznak.
pl zöld: gyógyítás
sárga: kreativitás
Piros: betegség
Arany : állítólag ez a legmagasabb fok.
(kérlek javítsatok mert régen mesélték már nekem, szóval lehet hogy tévedek)

Viszont azt tudom biztosra hogy az aura látás elsajátítható.

AZ AURA

Bármilyen jelenségről is legyen szó, az emberek többsége kételkedik, ha saját érzékszervei segítségével nem tudja azt beazonosítani. Hasonlóképpen vélekednek a szkeptikusok az auráról, pedig érzékelése szinte bárki számára lehetséges, csupán el kell sajátítani módszerét.


Az emberi elme csodákra képes, olyan rejtett titkokat fedhet fel, melyek egy átlagos ember számára akár csodának is tûnhetnek. A jósnõk, akik néhány kártya kivetésével elõrevetítik jövõnk alakulását, a csodatévõ gyógyítók, akik kézrátétellel képesek gyógyítani már kihasználják a minket körülvevõ erõket. Akárcsak a levegõ, melyet belélegzünk a környezetünkben mindenütt megtalálható pozitív -és olykor negatív- energiák is láthatatlanok, csupán akkor vesszük észre, amikor megszûnik létezni. Testünk egy az elektronikus berendezésekhez hasonló hatalmas energiaraktár. Ha zavar adódik a "rendszerben" az energiák helytelen áramlását, elakadását érzékeljük.

Színes energiánk; az emberi aura
Minden élőlény rendelkezik aurával, s érzékelte már mások auráját, csupán nem tulajdonított nagyobb jelentőséget az érzésnek. Az aura érzékelése nem igényel képzettséget, nem szükséges hozzá spirituális tudás. Ez egy adottság, mellyel minden ember rendelkezik, materiális világunkban azonban a felnőtté válás során elnyomjuk e különleges képességünket. A gyermekek, akik még nem estek a fizikai világ fogságába, sokkal jobban látják az emberi aurát. Erről árulkodnak rajzaik, melyen nem egyszer szokatlan színekkel rajzolják meg rokonaikat; az édesanya élénk zöld, míg az apukát kék színnel vetik papírra. A szülők ilyenkor gyakran megemlítik, hogy egy ember nem zöld, vagy kék színű, és a gyermeket szépen lassan rászoktatják, hogy csupán a materiálisan érzékelhető dolgokkal, színekkel foglalkozzanak, pedig rajzaikon gyakran az emberi aura színei köszönnek vissza.
Ahogyan mi, felnőttek érzékeljük az aurát
Mi, felnőttek már szinte kizárólag a materiális világot érzékeljünk, azonban adottságunk soha nem merül feledésbe. Olykor-olykor úgy érezzük a velünk történő dolog már mintha már megtörtént volna valamikor, vagy egy hely, melyen még soha nem jártunk ismerőssé válik.
Az aura érzékelésére utaló jelek:
Megérezzük, hogy egy ismerősünk belépett a szobába anélkül, hogy észrevennénk.
észrevesszük, ha valaki követ minket, anélkül, hogy hátranéznénk.
Egy soha nem látott embert azonnal a szívünkbe fogadunk, vagy rögtön antipatikussá válik.
érzékeljük, ha valaki hosszú ideig minket néz.
Bizonyos hangokat, színeket jobban kedvelünk a többinél, egyes színek pedig kifejezetten irritálóan hatnak ránk.
A fenti jelek mind az aura érzékelésére utalnak. Nevezhetjük auralátásnak, vagy hetedik érzéknek, a képesség az embert körülvevő energiaburok érzékelésére minden emberben ott rejlik. Az emberi aura minden irányból körülveszi testünket. Egy átlagos ember aurája ellipszis alakú, s mintegy 2-3 méteres terjedelmű. A meggyengült, "összement" aura könnyen fáradtsághoz, egészségi problémákhoz vezethet. Az aurát gyengítheti a friss levegõ és pihenés hiánya, a nem megfelelő étrend, a káros szokások és stressz. Az aura gyengülésével könnyebben befolyásolhatóvá válunk.

Az aura kölcsönhatása:
Auránk kölcsönhatásba kerülhet más emberek, élőlények, ásványok aurájával. A minket körülvevõ energiaburok állandóan energiát bocsát ki. Ha több ember kerül egy kisebb helységbe (pl. egy konferencia vagy előadás során), könnyen előfordulhat az energiacsere. Ez rendkívüli kimerültséget, összezavarodott gondolatokat, de akár fejfájást is okozhat.
élő és élettelen egyaránt rendelkeznek energiával. Előfordulhat, hogy nem szívesen hordjuk azt az ékszert, melyet már számtalan elődünk viselt; a tárgy megtöltődött elődeink energiáival, mely zavart okozhat saját energiaterünkben. A természettel való érintkezés azonban frissíti és megtisztítja az aurát. Egy kiadós séta a parkban, üldögélés egy fa tövében, vagy egy kisállat simogatása megnyugtató érzéseket kelthet.
Az aura színei:
Sötét vörös: Realitás, alaposság, aktivitás, erős akaraterő, igazi túlélő típus
Vörös: Aktivitás, erő, energikusság, életerő, versenyszellem, győztes, erős szexualitás jellemzi, szenvedélyesség Kapcsolatban áll a keringéssel, szívvel és a fizikai testtel.
Rózsaszin: Kedvesség, érzékenység, érzékiség ,gyöngédség, művészi hajlam
Narancs- Vörös: Bizalom, erőteljes kreativitás
Narancs: Kreativitás, termelékenység, felfedező típus , bátorság
Kapcsolatban áll a szaporító szervekkel és az érzelmekkel.
Narancs -Sárga: Analitikus, kreativitás, intelligencia, tudományos érdeklődés, alaposság
Sárga: Kreativitás, intelligencia, játékosság, optimizmus, kényelmesség
Kapcsolatban áll a léppel és az életerővel.
Aranyszinű: Bölcsesség, önismeret, spiritualitás, intuitív gondolkodás.
Sárgás-Zöld: Kommunikáció, őszinteség.
Zöld: Tanítói képesség, szociális hajlam, kommunikátor, szereti az embereket az állatokat és a természetet. Kapcsolatban áll a szívvel és a vesékkel.
Türkiz: Gyógyító, érzékenység, békesség, együttérzés.
Kapcsolatban áll az immunrendszerrel
Kék: Gondoskodás, érzékenység, kedvesség, segítőkészség, megérzés, szeret másoknak segíteni, Kapcsolatban áll a torokkal és a pajzsmiriggyel.
Indigókék: Megérzés, érzékenység, hűséges, mély érzelmek
Kapcsolatban áll a harmadik szemmel és az agyalapi miriggyel.
Ibolyakék: Érzékenység, művészi hajlam, varázslat, természetfeletti képességek, Kapcsolatban áll a koronacsakrával az idegrendszerrel és a tobozmiriggyel.
Levendula: Képzelőtehetség, jövőbelátás, ábrándozás, átszellemültség
Fehér: Spiritualitás, érzékentúli érzékelés, magasabb tudatosság, átszellemültség

Az aura érzékelése mindenki számára elérhető képesség. Születésünk óta rendelkezünk ezzel az adottsággal, a materiális világ azonban gátol minket e képességünk kihasználásában. Ha újra visszatalálunk a természethez, és szélesítjük látókörünket, újra képesek leszünk az élőt és élettelent körülvevő színes energiaburok érzékelésére.
 

vrbovszki

Állandó Tag
Állandó Tag
hello

Szerintem ezt senki nem hiszi,hogy ha a napba néz utána látja az auráját ekkora hülyeséget max majd idővel a szemészetet látogatja:D
 

Tryniti

Állandó Tag
Állandó Tag
Szerintem ezt senki nem hiszi,hogy ha a napba néz utána látja az auráját ekkora hülyeséget max majd idővel a szemészetet látogatja:D



Hát persze! Mikor gyerek voltam én is játszottam ilyennel.
Belenéztem valamilyen fénybe,majd valamilyen tárgyra és fényesnek láttam,persze mindig volt valami színe.A szem mint SZERV viselkedése következtében van ez így.
_Vagy én is auralátó lennék???:confused:
 
O

oliyboty

Vendég
Hát persze! Mikor gyerek voltam én is játszottam ilyennel.
Belenéztem valamilyen fénybe,majd valamilyen tárgyra és fényesnek láttam,persze mindig volt valami színe.A szem mint SZERV viselkedése következtében van ez így.
_Vagy én is auralátó lennék???:confused:

Mindenki képes arra, hogy lássa az Aurát, csupán csak gyakorolni kell, fejleszteni a bennünk levő képességet.;) Pl. én most gyakorlatokat csinálok arra, hogy a 3. szememet tökéletesen tudjam használni (én még nem "aktiváltattam", ahogyan mások mondanák, majd aktiválódik az magától, ha itt az ideje). Próbálom a fentről jövő információt torzítás mentesen magamévá tenni, így egy kis idő után sok sok gyakorlással, képes leszek arra, hogy megmondom pontosan mi fog történni, mi fog következni. Bár nekem erre azért van szükségem, mert én másfajta auralátást tanulok meg (nem azt amelyiknél megmondom a színeket), s ennél nagyon fontos a 3. szemem.
 

mild

Új tag
sziasztok

az aura tisztítására a saját rezgés-szám emelése a leghatékonyabb.
mantrák,szent írások olvasása,pozitív gondolatok.stb.lángmeditáció,ha hallottál már róla.
 
O

oliyboty

Vendég
sziasztok

az aura tisztítására a saját rezgés-szám emelése a leghatékonyabb.
mantrák,szent írások olvasása,pozitív gondolatok.stb.lángmeditáció,ha hallottál már róla.

Mi az a lángmeditáció? S mire jó az?
 

hh71ek

Állandó Tag
Állandó Tag
a "napbanezesen" kivul, valami mas teknikat tud valaki ajanlani az auralatas elsajatitasara?
 

hh71ek

Állandó Tag
Állandó Tag
sziasztok

Mi az a langmeditacio?
Auralatas fejlesztesere valami gyakorlati vagy teknikai otlete van valakinek? esetleg tapasztalata?:11:
 

wowdewow

Állandó Tag
Állandó Tag
A fizika tanárnőm is látja az aurákat. Elmondta az enyémet is, de sajnos még nem tudtam egy aurofotót készíteni. Elmondta, hogy az aurát igazán jól látni napfényben lehet (szerinte sötétben nem). Meg mesélte, hogy hány rétegből áll, melyik szín mit jelent. Érdekes volt őt hallgatni! És kilehet fejleszteni az auralátást ezzel a bizonyos bambulással. Töbebt sajna nem tudok mondnai róla.
 

nmarie

Silver Tag
Állandó Tag
A fizika tanárnőm is látja az aurákat. Elmondta az enyémet is, de sajnos még nem tudtam egy aurofotót készíteni. Elmondta, hogy az aurát igazán jól látni napfényben lehet (szerinte sötétben nem). Meg mesélte, hogy hány rétegből áll, melyik szín mit jelent. Érdekes volt őt hallgatni! És kilehet fejleszteni az auralátást ezzel a bizonyos bambulással. Töbebt sajna nem tudok mondnai róla.

Véleményem szerint az aura színösszetétele összefüggésben áll a csakrák színeivel, azok működésének szintjével.
Így roppantmód leegyszerűsödik az olvasásuk is, hogy a főbb jellemzőkből ki mennyit birtokol.
 

holdfeny56

Állandó Tag
Állandó Tag
ha valaki sok energiát kap "fentről"annak az auráját főleg fehér háttér előtt lehet látni.Ilyen az én karma-asztrológia tanárom is,neki hihetetlen energiája van.
Aki most szeretné ezt a képességet fejleszteni arra van egy egyszerű módszer: este nyugalomban az ágyban fekve emeld a kezed a plafon felé, úgy, hogy a tenyered a felfelé nézzen.Csak a kintről beszűrődő fény legyen.
Az ujjaid nyisd szét majd közelísd egymáshoz,nem kell összeérniük.Ekkor melegséget érzel, mert az energia áramlik az ujjaid között.
Most nézz az ujjaid közé és látni fogsz egy szürkés,ezüstös körvonalat,ez az aura első rétege.Ha már gyakorlott vagy második réteget is láthatsz.
 
Oldal tetejére