Hírek Az OLAF-hoz fordul a lombkoronaösvény ügyében Donáth Anna

Szerinte a tarra vágott erdőben épült ösvény esetében „a napnál is világosabb”, hogy nem arra használták az uniós pénzt, amire kellett volna.

Az Európai Csalás Elleni Hivatalhoz (OLAF) fordul a nyírmártonfalvai lombkoronaösvény ügyében Donáth Anna és Hadházy Ákos - ezt a Momentum európai parlamenti képviselője jelentette be pénteken a Facebook-oldalán.

Mi is beszámoltunk arról a világszenzációnak számító lombkoronaösvényről, ami a Debrecen közelében lévő Nyírmártonfalván épült 60 millió forintos uniós támogatásból.

A támogatási kérelmet még 2018-ban adta le Filemon Mihály, aki 2019 óta polgármester a településen fideszes színekben. A támogatást végül 2021-ben ítélték meg, a kifizetés az uniós finanszírozású Vidékfejlesztési Program pályázatából történt.

Tavaly nyáron azonban az 50 méter hosszú sétány építése közben az összes fát kivágták körülötte.
Donáth Anna hétfői bejegyzésében úgy fogalmazott, hogy „a napnál is világosabb, hogy ebben a projektben az EU-s pénzt nem arra használták, amire kellett volna”.

„Az OLAF nemcsak azt deríti majd fel, hogy milyen szabálytalanság vezetett ehhez az abszurditáshoz, hanem azt is, hogy vajon pontosan mire használták fel az erre elnyert 60 millió forintot” - írta a momnetmos politikus.

Donáth azt is hozzátette:

„nem véletlenül fagyasztották be az EU-s támogatások kifizetését, hogy rákényszerítsék a magyar kormányt a csalások visszaszorítására”.
Szerinte azonban ezt a kormányt „lehetetlennek tűnő feladat” törvényes működésre bírni.

„Ennél mi a Momentumban egyszerűbb megoldásnak látnánk, ha az Unió a kormány kikerülésével, közvetlenül adná oda az EU-s pénzeket a magyar embereknek, vállalkozásoknak, civil szervezeteknek” - írta az ügy kapcsán az EP-képviselő.

1680304795841.png
 

Azt hitte a fideszes polgármester, magánügy, hogy közpénzen viszi Fradi-meccsre a barátait, de rendőrségi ügy lehet belőle


Ekkora nagy a csóróság, hogy már helikopterre sem futja?
 
Hagy egészítsem ki az írásomat egy alig pár perce megjelent videoval, ahol nagyon jól le van irva,
Pár értelmes előadását (tájékoztatását),elemzését láttam.
De ez mindent visz.
Jöhetnek lebecsülni, bagatellizálni előadó személyét megkérdőjelezni
A nagyon orbán-rendszer pártiak mint 56.(bár állítja mindig hogy nem)
Azok is jöhetnek kik azt szokták mondani, sokszor olvastak már vészharangot.
Direkt nem orbán-pártit írtam.
Mert ő neki már gondolom senki nem hisz Vagyis nem Orbánt az egy embert.
Látnak hibásnak, hanem az általa kiépített tévedés rendszert.
 
Utoljára módosítva:
Az ATV Híradó megkereste Nyírmártonfalva polgármesterét a lombok nélküli lombkoronasétánnyal kapcsolatban, aki nem kívánt nyilatkozni a tévének arra hivatkozva, hogy

mivel a média az elmúlt időszakban vérig sértette és lejáratta a lomkoronasétánnyal kapcsolatban, ezért azokat a médiumokat, akik erről tudósítottak, mind beperli, és amíg ennek nincs vége, addig nem kíván senkivel szóba állni.
 
Az ATV Híradó megkereste Nyírmártonfalva polgármesterét a lombok nélküli lombkoronasétánnyal kapcsolatban, aki nem kívánt nyilatkozni a tévének arra hivatkozva, hogy

mivel a média az elmúlt időszakban vérig sértette és lejáratta a lomkoronasétánnyal kapcsolatban, ezért azokat a médiumokat, akik erről tudósítottak, mind beperli, és amíg ennek nincs vége, addig nem kíván senkivel szóba állni.
Még neki áll feljebb és durcáskodik.:rohog:
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

¡Buen día! Necesito un favor. Alguien tiene este patrón de Fios de Marina (Marina Fukugauti). Y Nuestra Señora de Fátima
PaSa1957 wrote on Elek János's profile.
Legalább olvasnád el a játékszabályokat!
Kostenszky Valéria wrote on Olaszné Kovács Andrea's profile.
Helló! (Gábor vagyok.)
vorosmart wrote on bsilvi's profile.
Köszönöm szépen a legújjab fordításod !
nkatalin wrote on bsilvi's profile.
Szia! Nagyon szépen köszönöm a renegát akseli kiborgot már nagyon vártam, lesz folytatása? Lehet tudni hány rész lesz még? Mit fordítasz következőnek? Köszi, ha válaszolsz!Szép napot!

Statisztikák

Témák
38,220
Üzenet
4,818,770
Tagok
616,681
Legújabb tagunk
aquablue
Oldal tetejére