Hírek Az ukrán katonai hírszerzés vezetője a zaporizzsjai atomerőmű felrobbantásától tart

Bármelyik pillanatban felrobbanhat a zaporizzsjai atomerőmű – közölte az ukrán hírszerzés vezetője az Index szerint. Kirilo Budanov, az ukrán katonai hírszerzés (HUR) vezetője arról beszélt, hogy a helyzet még sosem volt olyan súlyos, mint ezekben a pillanatokban, mert
az orosz hadsereg befejezte a zaporizzsjai atomerőmű felrobbantásának előkészületeit.

A hírszerzés feje közölte, az orosz erők – látva az ukrán ellentámadás sikerét – egy nukleáris katasztrófa előidézésével állítanák meg az előrenyomulást. Kirilo Budanov szerint az oroszok kidolgozták és már jóvá is hagyták a megszállt zaporizzsjai atomerőmű felrobbantásának tervét, ezért a katasztrófa veszélye még soha nem volt ilyen nagy. Az ukrán hírszerzés feje azt is hozzátette: bármelyik pillanatban megtörténhet a robbantás, mert csak az utasításra várnak az atomerőműnél állomásozó orosz erők.


Az ukrán hírszerzés szerint az orosz csapatok robbanóanyaggal megrakott járműveket szállítottak a hat reaktorból négybe, és nem tudni, hogy a Nemzetközi Atomenergia-ügynökség június 15-i látogatása alkalmával bejutott-e ezekbe az egységekbe. Budanov úgy véli, hogy abban az esetben robbanthatják fel a zaporizzsjai atomerőművet, ha az orosz erők vereséget szenvednek a Dnyeper bal partján, mert így akadályoznák meg a további ukrán előrenyomulást, de azt sem tartja kizártnak, hogy az orosz erők megelőző csapásként használnák az atomerőmű elleni szabotázst. A kahovkai gát felrobbantása után ez is elképzelhető.

Török László

1687723766855.png
 
Talan azok az ujsagirok irjak akik orszagaba legalis a kanabisz?
A kanabisz nem kemeny kabitoszer ami agreszivitast valt ki hanem inkabb rozsaszinbe latja a vilagot az elvezoje.
Nem is hallottam "haragfokozorol" vodkarol mar igen a II.vh-ban es koraban, ma a modern harci eszkozok hasznalata teljesen tiszta tudatot kivan. a Sheppard tankokkal nem lehet keringozni,
Már a II. vh-ban is hasznaltak kabitoszereket.
A bombazopilotak fáradtság ellen kabitoszer tartalmu pirulakat kaptak bevetes elott.
De lelott nemet pilotak tulelocsomagjaban is talaltak olyan gyogyszereket, amik morfinszarmazekokat tartalmaztak.

Az lsd is majdhogynem állami megrendelesre keeszult hasonlo cellal mielott betiltottak és kabitoszerlistara tettek.

Szerintem rettenetesen veszelyes ugy az orosz, mind az ukran oldalon ezek felhasznalasa :(
 
Már a II. vh-ban is hasznaltak kabitoszereket.
A bombazopilotak fáradtság ellen kabitoszer tartalmu pirulakat kaptak bevetes elott.
De lelott nemet pilotak tulelocsomagjaban is talaltak olyan gyogyszereket, amik morfinszarmazekokat tartalmaztak.

Az lsd is majdhogynem állami megrendelesre keeszult hasonlo cellal mielott betiltottak és kabitoszerlistara tettek.

Szerintem rettenetesen veszelyes ugy az orosz, mind az ukran oldalon ezek felhasznalasa :(
Ezek szerint fogalmad sincs miert volt morfium a csomagjukba. Sebesules eseten fajdalom csillapitasra, nem kabitoszer partira csomagoltak be egy kis kabitoszert. Meg veletlenul se mernek elhasznalni par oras bodulatert, mert ha megserul senki nem fogja odaadni a sajatjat ami enyitheti fajdalmat ha megsebesul.
Regen az oroszok bevetes elott egy uveg vodkat kaptak ami batorsagot adott stb.
A haborukba ha amputalni kellett valaki labat folyamatosan itattak vodkaval , hogy enyhitsek a fajdalmat. Ma mar teljesen mas hadviseles van.
HAboruba csapatba vannak es egymasra vigyaznak es vedik , figyelik nem fordulhat elo mamorosan bevetesre menni.
Nalunk minden szinten es rangban mennek es tesztelik oket. A kabitoszert mint irtam sokaig kimutatjak es nincs pardon, leszerelik. A Us armynal is igy kezelik, volt par ismeros kulszolgalaton soha nem mert hasznalni semmit mert a karrierjenek vege. A hivatasos katonak komoly karriert epitenek fel es a kulszolgalat se azt jelenti hogy haboruba mennek hanem bekefentartonak is. Helye valogatja hogy nyugis a helyzet hol gerilla akciokkal tamadjak oket is. Jozanak kell lenni mert az eletukkel jatszananak ha barmit szednenek inanak.
 
Utoljára módosítva:
Amikor egymást vádolják szabotázzsal,
Ukrajnában az ukránok szabotálják a saját berendezéseiket (pl a gátat, erőművet...)?
Miért tennék? Totál logikátlan.
civilik legyilkolásával,
Marjupolt, ahol kb 80 ezer orosz ajku élt talán a ukránok bombázták szarrá? Irpiny, Bucsa az ukránok műve lenne?
Melyik orosz települést is bombázták az ukránok?
Nem Belgorodot az oroszok bombáztak "tévedésből".
Voronyezst az ukranok tamadtak? Nem, hacsak Prigozsin es 25 ezer talpasa fel nem vette az ukrán állampolgárságot..
fogolykínzással
Volodimir Zolkin ujsagíro több, mint 700 riportot készített hadifoglyokkal. Mind kinn a YT-on. Egyben sem panaszkodtak kínzasra.
Mutass egyetlen - oriszok által készitett riportot ukran hadifoglyokkal. A Vöröskereszt rendszeresen ellenőrzi Ukrajnában az orosz hadifoglyok állapotát. Az oroszokhoz be sem engedik őket.
, akkor te, mint hírolvasó nem tudod eldönteni, kinek van igaza.
Talán a fentiekből el tudom dönteni, hogy kinek higgyek.
Valószínűleg mindenki hazudik...
Te minek hívnád azt, amikor Lavrov kiáll es az ENSZ-ben biolaborban kifejlesztett harci szunyogokrol beszél, amely csak az oroszok vérét szivja és halálos virust juttat be (kizárolag) az oroszok testébe?
Vagy amikor maga Putyin közli, hogy 5 db Patriot rendszert semmisítettek meg Ukrajnában (holott, mint köztudott összesen 2 készletet kaptak).
Hol guritanak az ukránok ilyeneket?
Egyetken esetről tudok, amikor egy kegiharc felvetelt tettwk közze de mint kiderült, valamilyen játekprogrammal keszült. De ezt beismertek és elnézést kértek. Volt ilyen vagy hasonlo orosz reszről? (Pl. a lelőtt, Abramsnak álcazott kombájnok kapcsan, vagy Kadirov harci felvételei miatt, ahol vilagosan latszik, hogy egy belorusz benzinkutnal lövöldöznek. Arrol nem is szólva, hogy kiteszi, hogy együtt harcol a gyermekeivel, de azok ugyanazon dátummal meg Dubaibol posztolnak buliképeket...)
Nevezz részrehajlónak, de én az oroszoknak már akkor sem hiszek, ha kérdeznek.
 
Nekem ezzel nincs bajom, azoknak a nyugati ujsagiroknak van, akik azt állitják hogy "haragfokozo" tablettakat kapnak az ukran harcosok, és a fáradtság és hasonlok ellen orvosi kanabiszt.
Hangsulyozom: nem orosz propaganda, hanem egyreszt az ukran hirugynokseg, masreszt nyugati tudositasok!
Vannak a marihuánánál hatásosabb szerek ami direkt katonai céllal fejlesztettek ki.
Csak ott a hozzászokás is nagyobb.
A náci doktorok által használt orvosságokra kiterjedő modern kori vizsgálatok bebizonyították, hogy a katonák Franciaország, Belgium, Lengyelország és Hollandia lerohanásakor egy metamfetamin-származékot, a Pervitint szedték. Mire a náci egységek megindultak a Szovjetunió ellen, már több százezer katona volt függő; a Wehrmacht feljegyzései azt mutatják, hogy 1939 és 1945 között összesen 200 millió pirulát adagoltak a náci katonáknak.
1942 januárjában például ötszáz, a Vörös Hadsereg által bekerített katona a mínusz 30 fokos hidegben próbált kitörni. Az orvos beszámolója szerint az orvosság beadása után a szer hatott, a katonák már fél óra múlva jobban érezték magukat, „szabályosan meneteltek, lelkük újra lángolt, s sokkal éberebbé váltak”
,,,,
Érdekesség, hogy miközben a szír háborúban egy sor, az iszlám vallás tanításaira hivatkozó szervezet is küzd egymással, Szíria a világ egyik legnagyobb amfetaminfelhasználója.
. A szír polgárháborús események a Captagon nevű szerrel kapcsolódnak össze. Az amfetamintartalmú szerből nem csak rettentő sok fogy, de az országban jelentős mennyiséget is gyártanak.
Egy kiugrott ISIS-harcos úgy nyilatkozott: "Nem tudod lehunyni a szemed, nem tudsz aludni, felejtsd is el. És bármi is próbáljon megállítani, nem fog sikerülni." Mások úgy nyilatkoztak, hogy "Miután bevettem a Captagont, nem ismertem félelmet."
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

macskusz12 wrote on Dobrosi Mezei Józsefné's profile.
oké akkor megvagyunk... menj fel a szójátékokra ami neked a legkönnyebben megy és 20 játékot játsz le utána bármihez hozzáférsz...
petrucy wrote on dreaming58's profile.
Szia!
Sajnos elírtam a jelszót.Helyesen: DKKTi (a végén kis " I "
Sziasztok! Üdv mindenkinek! Nagyon örülök, hogy a kolléganőm megmutatta ezt az oldalt. Remélem innen sok jó olvasmányt tudok letölteni és elolvasni. Ha csak tehetem, akkor olvasok. A fantázia nagyon fontos számomra. Immár túl vagyok egy könyvtárra való könyv kiolvasásán. De ez az, amiből sohasem lehet elég. Szinte minden műfajt szeretek olvasni. Talán az önéletrajzot nem. Régen sok könyvem volt, ma már nem igazán.
gyurcyka wrote on Aronfy's profile.
szia! annó feltöltöttem a dicsekvő béka-t.eltünt a gépemről sok mással együtt.ha még meg lenne, átdobnád? köszi!
Adatbázis hibát jelez a gép, minden olvasatlan üzenetre kattintásnál....

Statisztikák

Témák
38,279
Üzenet
4,829,222
Tagok
617,099
Legújabb tagunk
Robert Papp
Oldal tetejére