Börtönbe kerül a hamburgi G20-on rendőrökre támadó magyar

A Bors német lapinformációkra hivatkozva azt írja, hogy 1 év 4 hónapra ítélte a bíróság a 31 éves, magyar K. Tamást, aki rendőrökre támadt a júliusi G20-as csúcson Hamburgban.

A feltűnő kinézetű, zöld hajú magyar férfi részegen egy üveget dobott a rendőrök felé, de nem talált el senkit. Ennek ellenére hivatalos személy ellen megkísérelt súlyos testi sértés vádja miatt állítottak bíróság elé.

A Hamburgban hajléktalanként élő magyar férfi a tárgyaláson azt mondta, nem emlékszik semmire, a G20 pedig abszolút nem érdekli. A bíróságot azonban sem ez, sem pedig a bocsánat kérése nem hatotta meg.


A Bors szerint a férfi már Magyarországon is ült börtönben, mert úgy megütött valakit, hogy az belehalt, hat évet kapott.
Th.B.
borton.jpg


Mint megírtuk, a hamburgi összecsapások 12 milló eurós kárt okoztak, 500 rendőr sebesült meg, 186 embert tartóztattak le.
 
Ezek a magyarok csak a pálinka...
Kést rántott egy osztrák rendőrre egy 42 éves magyar férfi a bécsi Westbahnhofnál, mire a rendőr elővette szolgálati fegyverét, de senki sem sérült meg – közölte az APA osztrák hírügynökség.

A rendőr azért ment a helyszínre, mert arról kapott riasztást, hogy több ittas személy összeszólalkozott az egyik közeli villamosmegállóban. Éppen szét akarta választani a vitatkozó 3 fős csoportot, amikor a magyar férfi egy konyhakést szegezett a rendőrnek.

„Mielőtt a rendőr kérdőre vonhatta volna őket, egy 42 éves férfi kést vett elő, és a rendőr felé indult. A férfi a szolgálati fegyver elővétele és többszöri felszólítás után sem dobta el fegyverét”

– közölte Patrick Maierhofer rendőrségi szóvivő, aki szerint végül a csoport egy másik tagja, egy nő ütötte ki a férfi kezéből a kést, majd a magyar férfit őrizetbe vették
 
Mikor a rendor felszolitasara nem dobja el a kest, vagy a fegyvert vagy annak latszo dolgot, hamar eloveszi a fegyveret es hasznalja.
Minap itt is volt hasonlo eset, ket ferfi osszeverekedett egyik megszurkalta a masikat a rendor hiaba szolt ra tobbszor dobja el a kest, az nem tette a rendor hasznalt a fegyveret es megsebesitette. MIndkettot a korhazba vittek a megkeseltnek kritikus az allapota a meglottnek is sulyos de nem eletveszelyes.
 
Nem ö volt az egyetlen keleti-block-bol jött randalirozo. Nem örülök neki de megkell emliteni az állampolgárságát mert különben még egy szemünkre vakok lennénk.
-
urn-newsml-dpa-com-20090101-170918-99-102373-large-4-3.jpg
 
Ernő ezt Neked!
21617864_2035807886432944_1421509270863075854_n.jpg

Még ezt is írta:Asimov ezt írta: „Ha nem lennék ateista, olyan Istenben hinnék, aki nem a szavaik, hanem a teljes életük alapján menti meg az embereket. Azt hiszem, inkább választana egy őszinte és becsületes ateistát, mint egy tv-szónokot, akinek minden szava Isten, Isten és Isten, de minden tette aljas, alávaló és tisztességtelen.”

Asimov 1992-ben meghalt azt előtte írta és ez nem vonatkozik a rendszerváltás utáni időkre onnan nincs tapasztalata.
Nekünk van.
 
Mátol másképp fogok nézni a tükörbe. :rolleyes:
Asimov ezt írta: „Ha nem lennék ateista, olyan Istenben hinnék, aki nem a szavaik, hanem a teljes életük alapján menti meg az embereket. Azt hiszem, inkább választana egy őszinte és becsületes ateistát, mint egy tv-szónokot, akinek minden szava Isten, Isten és Isten, de minden tette aljas, alávaló és tisztességtelen.”
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

B Szabó Imre wrote on favorit82's profile.
Köszönöm szépen a Dolina.mp3 -at!
koby11 wrote on Recsi70's profile.
Szia! Érdekelne engem is a hiányzó oldal, ha el tudod küldeni. Köszi előre is!
Beka Holt wrote on zsebipicur23's profile.
Ne kérj olyan könyvet aminek a magyar nyelvű kiadásától még nem telt el 6 hónap!
livian wrote on bnrn's profile.
Szia. Csak így ismeretlenül is szeretném megköszönni neked a Sutherland könyvek fordítását, nagyon nagy örömet okoztál a fiamnak. Hétről-hétre várta a fordításodat, napi szinten érdeklődött mindig, hogy van-e új rész. Kicsit szomorú, hogy több rész ebből a sorozatból már nem lesz.
Esetleg megkérdezhetem, tervezel hasonló sorozatot még? Olvashat még tőled fantasy fordítást?

Köszönettel: Livian
beamix wrote on Ajuda67's profile.
Szia,bocs de csak most csatlakoztam,hogyan tudok hozzájutni a fordításaidhoz ? Főképp a Kárpátok vampirjai sorozat 36,37.reszei érdekelnek. Előre is köszönöm az útbaigazítást

Statisztikák

Témák
38,141
Üzenet
4,805,535
Tagok
615,888
Legújabb tagunk
Jeromenague
Oldal tetejére