Hírek Babeső hullott egy kanadai városra, egy közeli feldolgozó üzem a felelős

A vállalat kárpótlásról is gondoskodott a bosszantó eset miatt.

Adrienne Van Halen épp kutyáját sétáltatta december 29-én reggel, mikor arra lett figyelmes, hogy az autókat, házakat és verandákat valami fehér borítja. Először hóesésre vagy sóra gyanakodott, de meglepetten ismerte fel, hogy bab hullott a környéken.
Mivel a babeső a kanadai Hamiltonban is szokatlan jelenség, a nő felhívta az Bunge nevű élelmiszeripari vállalatot, amely olajos magvakat feldolgozó üzemet működtet a városban, és megkérdezte, közük van-e a történtekhez. A létesítmény először egy hangpostaüzenetben ismerte el érintettségét, másnap pedig egy autómosó ajándékutalványt is küldött a nőnek.

„Bár a babhéjak nem jelentettek egészségügyi vagy biztonsági kockázatot a szomszédokra vagy alkalmazottakra nézve, megértjük, hogy a maradék bosszantó volt a környékbeliek számára”
– kommentálta a Bunge szóvivője.
Deb Seidel azt is megerősítette, hogy ajándékkártyákat juttattak el az károsultaknak, továbbá felvették a kapcsolatot Ontario Környezetvédelmi Minisztériumával, és „dolgoznak az incidensből eredő korrekciós intézkedések azonosításán és végrehajtásán”.

A vizsgálat szerint a babesőt a gyártás során a nedvesség miatt eltömődött porgyűjtők okozták. A létesítmény ugyan tudott a problémáról, az alkalmazottak pedig dolgoztak a javításán, de csak akkor ismerték el, mivel járt az eset, amikor Hamilton városa nyilvános panaszt nyújtott be hozzájuk – számolt be a CBC.
Bár Van Halem Reddit bejegyzése alatt többen megjegyezték, hogy ilyen esetek előfordulnak, ha az ember egy ipari létesítmény közelében él, a nő és férje élvezik a környék jellegét. A nő úgy véli, nem tragédia, hogy bab hullott a házára, de örült volna, ha a vállalat értesíti először a történtekről, és nem neki kell megtennie az első lépést.

Czinder Tímea


bean-g210c18227_1920-1000x550.jpg
 
Bár Van Halem Reddit bejegyzése alatt többen megjegyezték, hogy ilyen esetek előfordulnak, ha az ember egy ipari létesítmény közelében él, ...

... ilyen esetek előfordulnak, ha az ember ipari létesítmény közelében él ...
1641930975263.png

Ez csak 3 anyag a 14 veszélyesből, ami a gyárban található.
Kiemelten veszélyes üzem.

... és éppen attól tartanak a gyár közelében lakók, hogy: "... ilyen esetek előfordulnak, ha az ember ipari létesítmény közelében él ..."
 

Csatolások

  • Samsung 20210201_lakossagi_taj.pdf
    782.5 KB · Olvasás: 2
Utoljára módosítva:

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

Marcipanos wrote on caviking's profile.
Szia, évekkel ezelőtt a Játsszunk beszédet könyvet feltetted. Tudom, sokan kerestek ez ügyben. Tudnál segíteni, szükségem lenne rá!
Köszönöm!
get to the top 3 test új verzióját keresem. Nagyon köszönöm, ha tudtok segíteni.
Fehér József wrote on janikaaa24's profile.
Midi Sies letőlteni mert törölni fogják .
Sziasztok! Régen jártam erre, kérdezném, hogy lehet-e írást felrakni, és ha igen, akkor hogyan?
Köszönöm!

Statisztikák

Témák
36,981
Üzenet
4,511,846
Tagok
597,446
Legújabb tagunk
Franzstadter
Oldal tetejére