Beszelgeto topic

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

Gannie

Új tag
Köszönöm a szíveslátást. :)
Nos... érdeklődésemet nemrég az keltette fel, hogy - bár eddig is tudtam, de túl távolinak tűntek a nagymamám és anyukám emlékei - karácsonykor beszélgettünk a Kanadában élő rokonainkról. Nagymamám 83 éves, és meglepődéssel hallgatta, hogy az internet (nahát, hisz Ő magát a szót is csak a tv-ből ismeri) mi mindenre ad lehetőséget. Többek között arra is, hogy egymástól meglehetősen távol élő emberek villámgyorsan kapcsolatot teremthessenek egymással. Számára ez szinte hihetetlennek tűnik. Node mégsem csak ezért vagyok itt :)
Magamról kicsit többet: 38 éves vagyok, Miskolcon élek. Van párom és van egy érettségi előtt álló nagyfiam. Ügyintézőként dolgozom. Szeretek főzni, sütni, olvasni, sok-sok minden érdekel. Magyar fórumos oldalakon elég régen, kb. úgy 5 éve írogatok, sok barátra leltem már így.
 

andika

Állandó Tag
Állandó Tag
Akkor a legjobb helyen vagy!
18-70 éves korig itt minden van mi szem szájnak ...
Szóval mindenféle, kedves,okos,humoros emberke.Imádnivalóak.
Megéri idejárnod.
Sirhatsz nevethetsz(főleg!) süthetsz főzhetsz, kutyászhatsz...
Szóval,Mulass!!!
 

pitti

Állandó Tag
Állandó Tag
andika írta:
Akkor a legjobb helyen vagy!
18-70 éves korig itt minden van mi szem szájnak ...
Szóval mindenféle, kedves,okos,humoros emberke.Imádnivalóak.
Megéri idejárnod.
Sirhatsz nevethetsz(főleg!) süthetsz főzhetsz, kutyászhatsz...
Szóval,Mulass!!!
Na, azert a 72 eves Csocsit nem igazan nevezhetjuk kedves, okos, humoros emberkenek!:confused:
 

Efike

Állandó Tag
Állandó Tag
pitti írta:
Na, azert a 72 eves Csocsit nem igazan nevezhetjuk kedves, okos, humoros emberkenek!:confused:
És az a ronda hosszú szakálla is mindig beakad a forgóajtóba, és ilyenkor szét kell szedni a fél házat miatta :rolleyes:
 

anett725

Új tag
új vagyok, bemutatkozom...

Nevem Jankovichné Sziráki Anett. 24 éves vagyok és két pici gyermek anyukája.
http://www.babanet.hu/album/albumimages/7456/172790.jpg Magyarországon élek, de rokonaim Torontóban élnek és velük szeretném felvenni a kapcsolatott interneten keresztül.
10 évvel ezelőtt voltam Canadában ami eléggé mély nyomott hagyott az életemben...Ha nem megyek férjhez 19 évesen akkor valószínüleg kint élnék....
Van egy mostoha testvérem aki szintén kettős állampolgár most szeretne visszaköltözni 5 év után Canadába...
Nagyon érdekel a Canadai élet, örülök, hogy a hírek által naprakész információkat tudok meg. Szeretnék a férjemmel és a gyerekeimmel is kimenni, hogy lássák ez a szép "más" világot...az emberek kedvesek, barátságosak, Torontó gyönyörű...
Egyenlőre ennyi, örülök, hogy itt lehetek....;) ;) ;)
 
C

csocsike

Vendég
Hat baratom ebbol anyit megtudtunk, hogy van egy honlapod, de ez az eleje es a vege.Szerintem ha tarsasagba mesz, es bemutatkozol, azert ennel tobbet mondj magadrol. Ha esetleg reklam celjabol tetted fel akkor viszont lepj kapcsolatba az oldal uzemeltetojevel Melitaval. Koszonom.
 

Karsay István

Kitiltott (BANned)
Azt hiszem én Csabát ismerem, régen összakadtam vele és sokáig küldözgettünk egymásnak leveleket, ami időnként (rendszeresen) abból állt, hogy Csaba - igaz jó indulattal - hatalmas mennyiségű vicces videókat és képeket küldött, amivel eléggé leterhelte a postafiókom.

Aztán megszakadt a levelezés, mert amikor elmentem nyaralni megsértődött, mert megkértem, hogy a nyaralásom alatt NE küldön ilyeneket, mert a fontos üzleti leveleimnek nem lesz hely, így azóta nem levelezek vele, mert ezen megsértődött.

Amúgy jó fej, amikor leveleztem vele érdekes dolgokról is tudtunk beszélgetni... (Biblia téma)
:cici:
 

muggli

Új tag
Először is Mindenkinek Békés, Boldog és Sikeres Új Esztendőt kívánok.
Mostanában megszaporodott a tennivalóm, így sokkal kevesebb időm marad a netre.
Melitta!
Köszi az ötletet, meg fogom tenni, nyitok egy "Hajós topic"-ot, hátha van olyan fórumozó, akit érdekel a téma, esetleg van valamilyen adata, információja, vagy fotója. Itt jegyezném meg, hogy sokszor találkoztam már olyannal, hogy családi fotónak készült a kép, de a háttérben "ott maradt" a lapátkerekes vontatóhajó a mögé kötött 6 uszállyal, jól felismerhetően.
Barátaink egyébként most Constazában vannak, vagy már el is indultak hazafelé a "Tatabánya" vontatóval és négy bárkányi áruval. Ők a Karácsonyt és az Új Évet is a Dunán, illetve a Constanzai kikötőben töltötték, családjuktól távol, de a hajós élet már csak ilyen marad.
Üdvözlettel: muggli©
 

Melitta

Adminisztrátor
Fórumvezető
Rádiós
Neked is es minden hajosnak BUEK.
Maris nyithatsz egy topicot van itt egy ket szerelmese a viznek.
 

donna

Állandó Tag
Állandó Tag
Meg mindig egymással szúrtok ki. Aztán jön a nővér a nagy injekciós tűvel, és kiszúr mindenkivel.
Vagy mégse?:rolleyes:
 

intarzia

Új tag
sziasztok uj vagyok most tanulok mindent még aszámítogépet is legyetek türelemmel szorgalmas vagyok Bp-en lakom négy gyerekem van és egy unokám
 

Melitta

Adminisztrátor
Fórumvezető
Rádiós
Szia Intarzia

MAjd belejosz mint kiskutya az ugatasba,mi is megtanultuk vert izzadva :cool: ezt az uj technikat ami nelkul ma mar senki nem tud itt letezni.Olyan mint egy nagy csalad, megosztjuk banatunkat oromunket egymassal.
Fogsz talalni baratokat es nagyon sok aranyos embert itt.;)
 

dervic

Új tag
Üdvözlök minden kedves kanadai-magyart!
Nagyon örülök, hogy rábukkantam a honlapotokra, hiszen a magyar ember kíváncsi, és én nagyon kíváncsi vagyok arr, hogy milyen egy más országban élni, nyelvet tanulni, dolgozni, s családot alapítani.
Magamról is írok néhány sort:
szerencsés embernek mondhatom magam, hiszen a munkám-a szakmám a hobbym.Festőművésznek tanultam és ebben is dolgozom.Bika a horoszkópom és azt hiszem, amit írnak róla az astrológusok az 90 %-ban illik is rám.Szeretem a zenét (könnyű, vagy komoly), imádok táncolni és szeretek új barátságokat kötni.Ragaszkodó típus vagyok , ezért a régen kötött barátságokat sem hanyagolom el.
Talán egyenlőre ennyi magamról...de remélem, hogy azért valaki majd válaszolni fog nekem?!
 

Efike

Állandó Tag
Állandó Tag
Légy üdvözölve a Fórumon, igaz én nem kanadai vagyok, hanem izraeli, de az itt nem számít. De hát vártad a választ, vagy nem ? :D
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére