Beszelgeto topic

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

Spanky

Állandó Tag
Állandó Tag
Az MTI helyszínen tartózkodó tudósítója azt látta, hogy a nézőkre dőlt a budapesti Batthyány-téren a délutáni légi parádét tudósító újságírók számára felállított emelvény.
<!-- KÉP --><!-- régen itt voltak a kapcsolódó linkek --> <!-- SZÖVEG -->
Meg nem erősített információk szerint a mentőket több olyan riasztást kaptak, hogy kidőlt fák, tetőkröl lehullott cserepek okoztak sérüléseket a tűzijáték nézői között. A Lánchídnál a híd alatti alagútba menekültek az emberek - jelentette az MTI helyszínen tartózkodó tudósítója.

Oh no!
Remeljuk nemvolt tul sulyos serules. :(
 

corsa

Állandó Tag
Állandó Tag
Most talán nem égett a Gellért hegy,meg a hajó.Viszont összeütközött kettő.Tényleg talán nem sérültek meg súlyosan és talán nem is sokan.
 

goyo

Adminisztrátor
Fórumvezető
Alighogy elkezdődött az ünnepi tüzijáték, óriási széllel, hatalmas eső zúdult a fővárosra vasárnap este 9 óra után néhány perccel. A Duna két partján óriási tömeg gyűlt össze a látványosság előtt, de ahogy feltámadt a szél, mindenki elindult valamilyen fedett helyre.

Akinek szerencséje volt, bejutott egy lépcsőházba vagy más épületbe. Sokan a hidak alatt kerestek menedéket, bár az esőt oda is befújta a szél. Kisebb csoportok a parkoló járművek fedezékébe bújtak, mert a széltől nem lehetett előrehaladni, ráadásul a förgeteg rengeteg szemetet is hozott magával.

A kialakult kaotikus állapotok miatt sem a mentők, sem a tűzoltók, sem a rendőrség nem tudott pontos információval szolgálni a baj nagyságáról.

Meg nem erősített hírek szerint a Margit híd és Lánchíd között legalább tíz ember maradt egy kidőlt fa alatt. Köztük halottak, súlyos sebesültek vannak.

Az MTI helyszínen tartózkodó tudósítója a pesti Vigadó elől azt jelentette, hogy a pánikba esett emberek mélygarázsokba, illetve a kis földalattiba menekültek. Kaotikus jelenetekről számolt be az MTI tudósítója a budai oldalról, a Batthyány-térről, ahol legkevesebb két ember halt meg, amikor a nézőkre dőlt a délutáni légi parádéról tudósító újságírók számára felállított emelvény.

A Meteorológia figyelmeztetett!

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előre figyelmeztetett arra, hogy vihar várható este Budapesten - közölte Molnár László, az OMSZ meteorológusa az MTI-vel. A szolgálat prognózisában előzetesen figyelmeztetett arra, hogy kilenc óra körül várhatóan Budapestet eléri a zivatarzóna. Molnár László egy órával korábban maga is nyilatkozott erről a Petőfi Rádióban, a riasztások körülbelül másfél órával a zivatarzóna megérkezése előtt megjelentek a szolgálat internetes honlapján.

Napközben rengeteg állampolgár is érdeklődött a várható időjárás felől, és még a tűzijáték előtt közvetlenül is kaptak érdeklődő telefonokat. Molnár László elmondta azt is, hogy a BRFK előzetesen érdeklődött a meteorológiai szolgálatnál, a budapesti tűzijáték szervezői azonban nem. Megjegyezte, hogy Budapest környékén és a Balatonnál 80-100 kilométeres sebességű széllökéseket mértek.
 

mikigyerek

Állandó Tag
Állandó Tag
Több településen - így Biatorbágyon és Herceghalom - sincs áram - tudta meg az InfoRádió.

A hallgatók tájékoztatása szerint az említett településeken a vihar kitörése óta csak a villámok adnak fényt.
nekem mondod! 9 előtt pár perccel ránkszakadt az ég, iszonyú szél fújt és jég esett, aztán elment az áram. fél 12-kor jött vissza, azóta 10 percenként elmegy! ezt az üzenetet harmadszorra írom!***
 

mikigyerek

Állandó Tag
Állandó Tag
ezek a legfrissebb hírek az MTI-től:

Több ember eltűnt, amikor dunai hajók ütköztek a budapesti viharban
2006. augusztus 20. 23:29

Több kishajó ütközött össze és borult fel a vasárnap esti viharban a Dunán. Meg nem erősített információk szerint több vízbe esett embert is keresnek - közölte a Katasztrófavédelmi Főigazgatóság ügyelete az MTI-vel. A késő esti órákban kapott tájékoztatás szerint - a korábbi információval szemben - nem egy, hanem több hajó is összeütközött és felborult a Dunán. Több eltűnt embert keresnek a vízben.


Három halottja és mintegy száz sebesültje a budapesti viharnak
2006. augusztus 20. 23:25

Három halottja és mintegy száz sebesültje van az előzetes adatok szerint a vasárnap esti budapesti viharnak - közölte a katasztrófavédelem ügyelete az MTI-vel. A halottak és sebesültek pontos számát egyelőre nem tudják megmondani. A katasztrófavédelem ügyelete azt erősítette meg, hogy a Lánchíd és Margit-híd között között két ember halt meg, másik kettő súlyosan megsérült, mert a vihar rájuk döntött egy fát. Három könnyű sérültje is van a balesetnek. A vasárnap esti tűzijátékot több százezer ember nézte a budapesti Duna parton, a budai Várban és környékén. A fővárosra zúdult viharos szél fákat csavart ki, faágakat tört le, tetőcserepeket sodort le, a nézők tömegében pánik tört ki.
 

Andy5

Állandó Tag
Állandó Tag
így is elég sz@ar napom volt.úgy érzem valamit nagyon elcsesztem.Bocsánat.Tudom,hogy nézi az a személy.Bocsi-bocsi-bocsi.
Még mennyit kell szenvednem?!:(:(:(:(:(
 

Melitta

Adminisztrátor
Fórumvezető
Rádiós
nekem mondod! 9 előtt pár perccel ránkszakadt az ég, iszonyú szél fújt és jég esett, aztán elment az áram. fél 12-kor jött vissza, azóta 10 percenként elmegy! ezt az üzenetet harmadszorra írom!***


Nagyon sajnalunk benneteket, es mindenkit,nem is a tuzijatek elmaradasaert hanem hatalmas vihar es ami kart okozott eletekben es sebesuleseket.
:( :12:
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére