Beszelgeto topic

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

Judith

Állandó Tag
Állandó Tag
Szia Judith!

"Szóval Isten hozott".. ez nagyon jol esett:))
foleg ilyen esos delelotton

hat a kislanyomrol lehetne is,...napokat meselni,...jaj,bocsanat,mar nagylany:)
es tiszta egyeniseg :p

Neked Judith van valami tapasztalatod cseppsegekkel?Orulnek par jo tanacsnak...pl hol talalhato rajtuk a gomb amin neha le lehetne Oket kapcsolni,mert az en kicsim kepes 24 oran at felhuzva lenni...

Hogyne lenne tapasztalatom! Két gyermek édesanyja vagyok, akik immár igencsak felnöttek. Laci fiam 34 és Éva lányom 32 éves. Mindkettönek fel voltak húzva a beszélökéjük meg a mindenféle motorjuk. Egyet tudok csak javasolni: légy türelmes és élvezd a csacsogást. Ha meg elfáradtál, akkor feküdj le egy órácskára pihenni. :D
 
C

csocsike

Vendég
Na , egy percre teszem ki a labam. Kedves Kitiltva. A forum szabajainak nem betartasa evvel jar. Senki nem kerte hogy firkald ossze a forumot, hogy magaddal beszelges. Az ok ami miatt felfugesztettuk a tagsagodat ez. A 20 hozzaszolas sabajanak a megkerulese. Ha ide lejelentkezik valaki es megtisztel a tarsasagaval akkor ezt orommel fogadjuk, segitunk mindenben. De ak csak egy bizonyos cel erdekeben osszefirkalja a munkankat azt mi sem latjuk szivessen. Enyi a tortenet, es megkernelek tisztelettel hogy a regisztracios neved valtoztasd at valami szolidabra, Koszonom megertesedet es tovabbi jo szorakozast kivanok.
 

Efike

Állandó Tag
Állandó Tag
legkedvesebb Efikém!
Szeretném még becsesebb figyelémedet felhivni arra az apró dologra, hogy ilyes ügyekben elöbb hozzám kéne fordulnod, mert ugye, mint (i)gazságügyi miniszter ebbe nekem is van némi beleszólásom. Szóval tessék három példányban a fentieket beadni az illetékes minisztériumba azonnali hatállyal.
Tisztelt Miniszterasszony,
a legalázatosabb tisztelettel van szerencsém ellentmondani, mert kegyed illetékessége eme ügyben csak akkor merül fel, ha nevezett Dejavu körözött személy 8 másodpercen belül 1 liter pálinkával fellebbezést nyújt be. A fellebbezést a Sóhivatalhoz, a pálinkát természetesen Hozzád, mert én málnaszőrt fogyasztok, 16 litert 100 km-re és engem ez ügyben amúgy sem lehet megvesztegetni.
Mellékelten azért benyújtottam legfőbb Hivatalodhoz az iratokat 3 liter pálinkával, de mint szomorúan hallom, a portásod egy bizonyos Pitti nevű indián rabbi kifosztotta és portós bélyeget ragasztott rá.
kmft.
 

Baby

Állandó Tag
Állandó Tag
:D :rolleyes: :rolleyes:
kislany,7 eveske,mindjart keresek valami kepet is,nekem se megy konnyen a feltoltes:))
Kedves kitiltva.
Tudod én már vagy 15* eltüntem innen..nem gondoltam sértődésre kértem új jelszót és vissza lépegettem.Lehet,hogy csak nálad is ez tőrtént.Most szabin voltam ....nem tudtam belépni csak úgy ,hogy előkerestem a felírt jelszót...és hopp...már itt is voltam.Üdv Baby:p :confused: :rolleyes:
 

nikoletta

Állandó Tag
Állandó Tag
:)
NA TALALTAL KEPET A KISLANYODROL?

Na , egy percre teszem ki a labam. Kedves Kitiltva. A forum szabajainak nem betartasa evvel jar. Senki nem kerte hogy firkald ossze a forumot, hogy magaddal beszelges. Az ok ami miatt felfugesztettuk a tagsagodat ez. A 20 hozzaszolas szabajanak a megkerulese. Ha ide lejelentkezik valaki es megtisztel a tarsasagaval akkor ezt orommel fogadjuk, segitunk mindenben. De ak csak egy bizonyos cel erdekeben osszefirkalja a munkankat azt mi sem latjuk szivessen. Enyi a tortenet, es megkernelek tisztelettel hogy a regisztracios neved valtoztasd at valami szolidabra, Koszonom megertesedet es tovabbi jo szorakozast kivanok.
SZIA CSOCSIKE!! HOGY VAGY MA?
 

andika

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves Kitiltva,vagy ...bármi!

ha naponta több száz olyan beirást kellenne moderálnod akik nem akarnak itt az ég világon semmi mást csak a zenét akkor egy idő után teis igy tennél, ahogy a moderátor.

Nagyon sokan,nagyon régóta járunk ide,mi itt egy nagy család vagyunk, tudjuk egymás örömét bánatát, gondját baját.Itt vezetjük le az egész napi feszültséget, főzünk,neveljük a gyerekeinket és hidd el nekünk a zene topic csak egy plusz jó dolog, de a fórumunk nem erről szól.
Sajnos te azt tetted amit sok száz társad mostanában, ami beláthatod nem igazán korrekt velünk szemben.
aki ideszokik ,az egy idő után nem is tud elmenni és nyugodtan mondhatom elvonási tünetei vannak egy idő után ha nem tud jönni.

Hidd el érdemes idetartozni.Jó itt.
a kislányodról 2 nap tagság és 20 hozzászólás után nagyon várjuk a képeket, a mieink is fenn vannak rengetegszer, megbeszélünk velük kapcsolatban is mindent.
Ugyhogy Isten hozott a Canadahunnon és reméálem te is ideszoksz!
 
Jó estét kívánok mindenkinek! A barátom ragasztotta rám ezt a nevet, mert nem vagyok elég ügyes (sportban, játékokban, zenélgetésben), de mivel a barátom szívesen viselem.
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére