Beszelgeto topic

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

kandalló

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok puszi Böbike, örültem katona, legyetek jók majd egyszer folytatjuk. szép hétvégét katon, te gondolom nem leszel a héten már. Böbikével még biztos találkozunk. Sziasztokkisskiss
 

Szende

Állandó Tag
Állandó Tag
Nem valaszoltam a kerdesedre Tkatona, most lassan keszulok a hetvegere!
Mindenkinek kellemes hetveget kivanok!
 

PapaBoss

Állandó Tag
Állandó Tag
Hannoverben voltam 1 hetet, az Agri Technika Show 2007 kiállításon.
Sok milliárd eurónyi gép állt a termekben.

Kegyetlen volt.
 

birone

Állandó Tag
Állandó Tag
Én is most találtam erre a topicra, magamról:
30 éves vagyok, két gyermek boldog édesanyja (22 hónapos fiú, 2 hetes leányka), könyvelőként dolgoztam a gyed előtt. Ikrek jegyben születtem, végletesen rám is illik:)
 

ciccci

Állandó Tag
Állandó Tag
helló kedves tagok!
Mint új "hozzászóló" mindenkinek szép keddi napot kívánok(főleg, hogy egy HÉTFŐN túl vagyunk már!!
! :p)
 

anginika

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Mindenkit üdvözlök!
Érdekes ez az internetes világ, csak most kóstogatom. Azért vágtam bele, hogy kiismerjem azt, ami a gyerekeimnek már természetes lesz.
 

Horgász

Új tag
Alveo

Sziasztok!
Már rég regisztráltam de csak most kapcsolódok be.
Magamról:45 éves,20 éve nős,12 éves hyperaktív kisfiú nem mindig boldog apukája vagyok.Ebből kifolyólag szivesen olvasnék véleményeket,hozzászólásokat,annál is inkább,mert Canadában előbbre jár e nem kis probléma kezelése.A másik téma is innen eredeztethető,ugyanis javasolták az ALVEO terméket gyermekem tüneteinek kezelésére.Mit tudtok róla?
 

CatAngel

Állandó Tag
Állandó Tag
Magyarnak lenni...

Ezt egy ismerősöm küldte el mail-en, vannak elgondolkodtató dolgok benne, főleg, hogy nagyon ritkán vagyunk mostanában büszke múltunkra, örökségünkre:

Tudjuk-e , hogy a Honfoglalás idején, mi csodálatos növény és állatvilággal rendelkeztünk, amit magunkkal hoztunk a belső-ázsiai térségből?
Tudjuk-e , hogy az elmúlt időszakban sikerült, a parlament által, hivatalosan is nemzeti kinccsé tenni őshonos állatfajaink nagy részét? A kilenc kutya fajtát, a három parlagi tyúk fajtát, a szilaj marhát, a három mangalica fajtát, a tincses kecskét, és a galambjainkat. Ez egyben azt is jelenti, hogy nem lehet őket keresztezni, az országból kivinni. Tehát meg kell tartani a tiszta vérvonalat. A szürke marhát sajnos az osztrákok már levédték előttünk.
Tudjuk-e , hogy a hollandok 400 éve termesztik a tulipánt, mi 3000 éve? Mégis őket hívják a tulipán hazájának. Az egyetlen európai tulipán fajtának, a Tulipa Hungaricának géncentruma, a Kárpát-medencében van.
Tudjuk-e , hogy a világ második alkotmánya a miénk? Az első az izlandi 720-ból, a második pedig: Szent István király intelmei Imre herceghez.
Tudjuk-e , hogy a reneszánszt, mint művészeti stílust Ausztria és Németország tőlünk vette át?
Tudjuk-e , hogy az öntözéses gazdálkodást és a vetésforgót is mi honosítottuk meg a világnak ezen a részén? Mára már Európa elfelejtette ezt a tudást, és jórészt ennek köszönhető, hogy termőföldjeik tönkrementek, elhasználódtak. Ez az igazi indok arra, hogy miért is kellettünk az EU-ba! És akkor még egy szó sem esett a magyarok ősi hitéről. Ezek persze csak kiragadott példák, a teljesség igénye nélkül. Talán nem hiába íródtak le. Jó lenne, ha legalább addig eljutnánk gondolatban, hogy magyarnak lenni nem szégyen! S akkor talán nem támolyognánk össze-vissza, abban a jogi, gazdasági és kulturális csapdában, amit nekünk állítottak Brüsszelben. S hogy nehogy azt higgyük, az író fantáziája, üldözési mániája mondatja velem ezeket a szavakat, álljon itt egy idézet bizonyságul:
Napóleon megkérdezte Francois Talleyrand-t, hogy mit tegyen a magyarokkal. Talleyrand válasza: - "Felség! Régi szokásuk a magyaroknak, hogy felnéznek nagyjaikra, és büszkék a múltjukra. Vedd el e nép múltját, és azt teszel velük, amit akarsz!" A monarchia idején megvalósították Talleyrand elméletét.

"Jó magyarnak lenni, igen nehéz, de nem lehetetlen!" (Széchenyi István)


(Küldd el minden Magyarnak e levelet, hogy senki ne szégyelljen Magyarnak lenni!)
 

crupie

Állandó Tag
Állandó Tag
Cat Angel
Valahol olvastam hogy már 1200 körül valaki azt irta hogy magyarország termőföldjei kimerültek.......s.t.b
Ahhoz képest elég jók a terméseredmények mostanság is .
Persze ha jó az időjárás
 

crupie

Állandó Tag
Állandó Tag
És lehet hogy utánoztak minket ,meg csak sokadikak voltak ,de tőlünk nyugatabra mintha gazdagabb lenne a nép.
Most akkor hogy is van ez?
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére