Boszorkánytrió: Gyöngyvirággal ölt nyugdíjast Barbara

Gyöngyvirágból kotyvasztott főzelékkel mérgezte meg 95 éves áldozatát az ausztriai boszorkánytrió magyar tagja. H. Barbara állítása szerint hipnózis alatt gyilkolt.

Pár héttel a halála előtt fordult a rendőrséghez az a nyugdíjas karintiai férfi, aki attól tartott, hogy magyar házvezetőnője meg akarja ölni.

A 95 éves férfi nem tévedett.

A rendőrségi jegyzőkönyvben így fogalmazott: H. Barbara „valamit a számba spriccelt vagy tett”. A férfi végül kórházban halt meg, 2018 májusában, de most az is kiderült, hogyan került oda: a magyar nő agyafúrt főzettel mérgezte meg.

A Bors a kezdetektől nyomon követi a szektaként működő boszorkánytrió ügyét. Ismeretes: H. Barbarát és két társát azzal vádolják, hogy megfojtottak és felgyújtottak egy 72 éves asszonyt a pénzéért. Több idős embert behálóztak a vagyonáért, majd kisemmizték őket Ausztriában.

A Kleine Zeitung legfrissebb információi szerint a 95 esztendős férfival gyöngyvirágból kotyvasztott pépes főzelék végzett. A látszólag ártalmatlan gyógynövény ugyanis nagyobb mennyiségben halálos méreg, lassú kínhalál vár a fogyasztójára, erős hasi fájdalmakkal. Bár az idős férfi halálát eddig még nem tudták a trióra bizonyítani, H. Barbara a rácsok mögött megtörve vallotta be a szörnyű gyilkosságot.



1822328_screen-shot-2019-03-28-at-191931.jpg

© Grafika: Pintér Péter
A nő azt állítja, a szektavezér Margit T. parancsára ölt. A férfi korábban Margitra íratta a vagyonát, ám halála előtt két héttel meggondolta magát és mindent a fiának adott.

– A főkolompos Margit egyfajta transzba ejtette védencemet, aki ebben az állapotában gyilkolta meg a 72 éves nőt is. Védencemnek csekély anyagi előnye származott a gyilkosságokból, nem úgy, mint Margit T.-nek, aki milliókat kaszált – nyilatkozta a magyar nő ügyvédje, Wolfgang Blaschitz. Margit védője mindezt tagadja.

A hatóságok sokáig természetesnek minősítették a nyugdíjas halálát, de a magyar nő vallomása miatt új helyzet állt elő. Nem lesz könnyű dolguk, ugyanis a férfit már elhamvasztották, így most Barbarát elmeszakértő vizsgálja, hogy a vallomása hiteles-e. H. Barbaráról annyi tudható, hogy elvált a férjétől, és van egy hatéves gyermeke – a szektavezér sokáig vele zsarolta. Korábban pincér volt Ausztriában, majd a nyugdíjas férfihoz szegődött házvezetőnek.

1822330_screen-shot-2019-03-28-at-192102.jpg

A Bors elsőként számolt be tavaly decemberben a szektáról
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

B Szabó Imre wrote on favorit82's profile.
Köszönöm szépen a Dolina.mp3 -at!
koby11 wrote on Recsi70's profile.
Szia! Érdekelne engem is a hiányzó oldal, ha el tudod küldeni. Köszi előre is!
Beka Holt wrote on zsebipicur23's profile.
Ne kérj olyan könyvet aminek a magyar nyelvű kiadásától még nem telt el 6 hónap!
livian wrote on bnrn's profile.
Szia. Csak így ismeretlenül is szeretném megköszönni neked a Sutherland könyvek fordítását, nagyon nagy örömet okoztál a fiamnak. Hétről-hétre várta a fordításodat, napi szinten érdeklődött mindig, hogy van-e új rész. Kicsit szomorú, hogy több rész ebből a sorozatból már nem lesz.
Esetleg megkérdezhetem, tervezel hasonló sorozatot még? Olvashat még tőled fantasy fordítást?

Köszönettel: Livian
beamix wrote on Ajuda67's profile.
Szia,bocs de csak most csatlakoztam,hogyan tudok hozzájutni a fordításaidhoz ? Főképp a Kárpátok vampirjai sorozat 36,37.reszei érdekelnek. Előre is köszönöm az útbaigazítást

Statisztikák

Témák
38,141
Üzenet
4,805,533
Tagok
615,888
Legújabb tagunk
Jeromenague
Oldal tetejére