Csúnyán kiosztották Orbánt Európából

“Ha egy tagállam nem fogadja el és nem tiszteli az európai értékeket, akkor nincs szüksége az európai pénzre sem.

Az EU-s pénzt arra kellene használni, hogy felemeljük a nemzeti gazdaságainkat és az állampolgárainkat, nem pedig arra, hogy Orbán családja gazdagodjon belőle, vagy hogy futballstadionok épüljenek a választókörzetében” – mondta éles hangú beszédében az EU-parlament belga liberális frakcióvezetője, Guy Verhofstadt.

A politikus már korábban is előszeretettel szállt bele az illiberalizmust hirdető magyar miniszterelnökbe, de most egyértelműen amellett állt ki, hogy az EU vonjon meg tőlünk bizonyos pénzeket a jogállam visszaszorításáért.

Fekő Ádám



upload_2018-5-3_0-33-22.jpeg
 
Visszatartó erővel bírhat a brüsszeli javaslat

Dehogyis! OV nagyon jól tud egyensúlyozni.
Az EU olyan merev, hogy bármiféle szankciót nehéz foganasítani a tagállamok ellen.
Még kizárni sem könnyű az EU-ból...

OV-t még az se érdekelné, ha kint lennék az EU-ból, kitalálna valami frappánsat, amit a nép majd "megkajál"...

Szerintem akkor fog szétesni a rendszere, hogy jön egy "nagyobb erő", aki letaszítja a trónjáról, vagy teljesen szétrohad a rendszere...

Hofi Géza:
Magyarországon az egy főre jutó bunkók száma: kettő.
BOCSÁNAT!
 
OV mindent kifundált: még az EU sem egységes vele szemben, őket is egymásnak ugrasztotta.
Megfigyeltem, akármivel támadják OV-t, mindig a migrációra tereli a szót, a figyelmet - avval pedig nyer, mert abban a témában egymásnak ugrassza a képviselőket.

Oszd meg és uralkodj!

pl. választási tv - itthon se lesz sose egységes ellenfele, mert ideológiailag igen messze áll egy MSZP-DK és egy Jobbik, stb., addig pedig a Fidesz mindent visz...!!!

Egyszer szétesik a rendszere, mint a szocializmus, addig ez van... sajnos!!!!!!
 
képzelni, hogy az általad vizsgált népcsoport milyen pozitiv eredményeket ér el nap mind nap.

Engem is érdekelne, de nem népcsoport szerint ... hanem úgy általában az illegális migrációval (ez az ellenőrizetlen, zöldhatáron keresztül történő migráció) Németországba került migránsok milyen pozitív eredményeket értek el. Valami csak nem stimmelhet ha Merkel 3 milliárd eurót fizet Erdogannak csak ne jöjjön több. remélem emlékszel még mikor személyesen járta végig az afrikai országokat, nehogy megzavarja a németországi választásokat egy invázió. ;)
 
Utoljára módosítva:
Engem is érdekelne, de nem népcsoport szerint ... hanem úgy általában az illegális migrációval (ez az ellenőrizetlen, zöldhatáron keresztül történő migráció) Németországba került migránsok milyen pozitív eredményeket értek el. Valami csak nem stimmelhet ha Merkel 3 milliárd eurót fizet Erdogannak csak ne jöjjön több. remélem emlékszel még mikor személyesen járta végig az afrikai országokat, nehogy megzavarja a németországi választásokat egy invázió. ;)

Nem hagyom, hogy aljas módon sértegesd ezt az országot
amelyik megsegítette a Magyarokat és átvette tőlük a menekülteket mielőtt agyonütöttétek volna őket.
-
Még három év távlatából is csak üldözitek őket, a miniszterek utazik Bécsbe és „színes bőrűek” után kutat.
-
Magyarországról az elmúlt évszázadban emberek milliói menekültek el, gondolj csak Trianonig vissza.
-
Ezek az emberek otthonra találtak külföldön, sőt a tengeren tulon is, vagy visszamentek. Ne próbáld bemesélni nekem, hogy ők „legális kivándorlok voltak”! Kinek volt utlevele 1956-ban? Hányan hagyták el az országot Jugoszlávia felé, pont ott, ahol ma Koncentrációs lágerhez hasonló kerítés áll, vérebekkel!?
-
De nem akarok a migráció okára kitérni, úgysem fogod fel mit jelent az háború, mit jelent egy természeti katasztrófa. Három év az sok, te vagy aki a legkevesebbet tanult ennyi idő alatt.
-
Elrettentőnek találom ahogy te emberekről beszélsz mind tárgyakról. Ha csak te magad lennél ilyen megtudnám emészteni, de hogy egy kormány téged ilyesmire tanit az elviselhetetlen.
-
A Németországba került migrációban lévők egy emberséges bánásmódban részesülnek, amit megtagadott tőlük a magyar állam.
-
Nem vagyok gyűlölködő, de tartok attól te csak a saját károdon fogsz tudni tanulni. A Himnuszban levő horoszkóp szerint a balsors kardja mindig ott lebeg a magyarok felett, Orbán oda fog benneteket vezetni.
-
Szijjártó azzal fenyegette az Európa Parlamentet, hogy „amilyen az agyonisten olyan a fogadjisten”. Hogy ez neki egy jó ómen azt várjuk ki.
-
Nem Merkel, hanem az Európai Unió fizet 3 milliárdot (több évre elosztva) és nem azért, hogy ne jöjjenek, hanem, hogy ott tudjanak maradni a hazájuk közelébe, hogy túl tudják élni a nehéz helyzetet.
-
Ugy látszik buta vagy, hogy megértsed: nem Erdogán kapja a pénzt, hanem a 3 millio török területen élö menekült ellátására van kiadva, ebbe nemcsak az élelem, hanem az iskolázás és mindaz ami egy életvitelhez szükséges benne van.
-
Egyébként Magyarország ugyan ezen okból kifolyólag kap EU-s támogatást már vagy 26 esztendeje,
(az elmúlt 10 év alatt 30 milliárdot) hogy a magyarok otthon maradjanak, ne kelljen nekik nyugatra menekülniük!!
-

 
Miért kellet törölni a Bild am Sonntag -ban megjelent cikket, amelyikben a CSU egy vezető politikusa nyilatkozik?
Legalább Ernoet biztosan érdekelte volna, az előbbi hozzászólásával kapcsolatos.
 
Miért kellet törölni a Bild am Sonntag -ban megjelent cikket, amelyikben a CSU egy vezető politikusa nyilatkozik?
Legalább Ernoet biztosan érdekelte volna, az előbbi hozzászólásával kapcsolatos.

Megköszönöm ha elküldöd privátba a linket.
Megértem, hogy itt inkább magyartémáju hirekkel foglalkozunk, talán nem forditottad le.
-
Alexander Dobrindt-ra gondoltál?
 
igen ... az ellenőrizetlen bevándorlás a témája a nyilatkozatának

Ha már Dobrindt-nál és a Pro Asylnál vagyunk:

"Az emberi jogokért valo kitarto harcuk érdemeként kitüntették a magyar Pro Asyl-t"
"A magyar civil társadalom nagy nyomás alatt áll. Gyűlöletkampányokkal és korlátozó jogalkotási csomagokkal megpróbálja az Orbán kormány megállítani a nem kormányzati szervezetek munkáját a menekültügyben. A Magyar Helsinki Bizottság (HHC) szembenáll ezzel a növekvő elnyomással. Ezért a munkájukért a PRO ASYL kitüntette őket az Emberi Jogokért díjjal."
-
HP_News_Preistr%C3%A4ger_Ungarn_Reuters_BernadetteSzabo_RTX5UTW9.jpg

-
Ha egyre gondolunk. A hét végén volt egy incidens a németországi Ellwangenbeli menekült otthonban. Egy afrikai migrációban lévőt akart a rendőrség visszaküldeni Olaszországba, oda ahonnan jött de menekültotthon lakói falaztak neki és fenyegetően léptek fel a rendőrökkel szemben, mire a rendőrség visszahúzódott és másnap többedmagával végrehajtotta a feladatát.
-
Az ilyesmi természetesen nem tolerálható, de a másnapi fellépés után alig maradt valaki aki azt állította volna, hogy a német rendőrség "tehetetlen". (Megjegyzem a törvény végrehajtóknak mindig és mindenütt nehéz a munkájuk. Legyen az magyarországi kilakoltatás, adóbehajtás német Reichsbürger-eknél akik nem akarják elismerni a német államot.)
-
A vita most arról szol nálunk, hogy legyen e egy központi Asyl és Kitelepítési központ vagy nem?
-
A Pro Asyl képviselői azzal érvelnek, hogy nagyszámú embert nem fognak tudni ezekből a központokból kiutasítani.
"Aki embereket több hónapon keresztül „Horgony-központokba” bezár, az széttör minden integrációs perspektívát.
Másfél éves izoláció után nagyon nehéz lesz egy normális életet folytatni."
 
Európa nem szereti?
Pedig most mondta hogy...
Orbán, aki azt is mondta, minden eszközzel érvényt fog szerezni az emberek akaratának.

Végül azt mondta: a kétharmados többséget arra fogja használni, hogy a háromharmadot, azaz Magyarország minden polgárát szolgálja.
 
A hatalomhoz pénz kell és szavazóbázis.
Ő nagyon okosan kiépítette, hogy legyen pénze a hatalomban maradáshoz. Hű NER-lovagok, külső és belső forrás feletti rendelkezés, újraelosztás...
A szavazótábora fix: vazallusok, egyházak, határontúliak és azon rétegek, akik csak a kormányzópártot ismerhetik (media által más info el sem jut sok vidéki településre). Ehhez párosul az ideológiai hadviselés: félni, rettegni, ellenséget találni és gyűlölni...
A lényeg: az emberek egymással törődjenek és az ellenségekkel, véletlenül sem az országban történtekkel és saját helyzetük jobbra fordításával!



EU pedig lesheti OV popsiját...
Van olyan cinikus de igaz az írás
Mint G. Fodor Gábor véleménye
A migrációs válság is politikai termék a Fidesz számára".
k néhány nappal korábbi nyilatkozata, melyben politikai terméknek nevezte a Fidesz egyik alaptézisét, a polgári Magyarországot.
És ezt nem voltak képesek felismerni a vazallusok és itt lévő jobboldaliak
Írtuk írogattuk hogy szélhámosság minden
Épp ezt írod te is.
Csak te mintha örülnél neki
Mi tudjuk hogy a migráció és igazából semmi nem érdekli a Fideszt
Csak a győzelem.
És ez vajon miért jó neked neki nekik?
Jártó Róza,Cdurmol,Jászladány 56,jöttment stb miért nem látja?
Pedig nyilvánvaló
És ők sem butábbak mégis bedőltek Orbánnak.
Itt az ideje József Attilát hallgatni
József Attila: Hazám
 
Utoljára módosítva:
Másfél éves izoláció után nagyon nehéz lesz egy normális életet folytatni."

És mi tart másfél évig, gondolom nem a kérelem elbírálása? Utána következik a lényeg, amiről a poltikusotok is beszél, hogy létrejött egy "agresszív kitoloncolásellenes ipar", amely "szabotálja" a jogállam működését.
 
És mi tart másfél évig, gondolom nem a kérelem elbírálása? Utána következik a lényeg, amiről a poltikusotok is beszél, hogy létrejött egy "agresszív kitoloncolásellenes ipar", amely "szabotálja" a jogállam működését.

Biztos nem én vagyok az egyetlen politikai menekült ezen az oldalon, azok pedig tudják, hogy még az egy táska dokumentummal disszidáltnak is legalább másfél évet kellett várniuk a menekültjog megkapásáig. Addig pedig még csak munkát sem vállalhatsz, még a jogosítványodat sem tudod érvényesíteni nemhogy az iskolai végzetséget.
-
Én hálás vagyok, a németeknek, hogy nem zártak be egy lágerbe és a professzoroknak akik megengedték nekem, hogy papírok nélkül beüljek az előadótermekbe, még a gyakorlatokat is kijavították…
-
Látszik, hogy Bajorországban a választások elött állnak a pártok, a CSU megpróbál minden pocsolyában halászni. Az egyik minden nyilvános helységben egy keresztet akar felakasztani, a másik meg hát a CSU-Fraktionschef Dobrindt panaszkodik egy „aggressive Anti-Abschiebe-Industrie“ miatt, hogy az AfD-t kiüsse.
-
Ha figyelemmel kiséred a médiákat, kapott is mindkettő kritikát valamennyi sarokból.
-
Te sem verheted komolyan, hogy egy ilyen "ipar" létezne egy jogállamban, márpedig Németország egy jogállam. Igen még a templomok is protestáltak Dobrindt szójárása ellen, mert van „templom-asyl” is mind a középkorban.
-
A probléma ott van, hogy
- sokszor a nem integrálodo, bűncselekményeket elkövetőket, nem tudják visszaküldeni a szülőházújukba - mert az országuk nem állít ki nekik papírt, nem hajlandó őket visszavenni.
- míg más esetben azok akik szorgalmasok, beilleszkedtek, hasznos tagjai lehetnének az országunknak a jog alapján nem számítanak menekültnek.
-
Ilyenkor jön automatikusan a kitoloncolás, holott egy kis emberiességgel betudná fejezni a tanulmányait.
Minden ember esete egyedülállo és az mindig komplikált.
-
Itt van egy video az un. "agresszív kitoloncolásellenes iparrol", amely "szabotálja" a jogállam működését.
-

-
A kislány (15) Németországban született de mivel a szülei (félelemböl) loditottak a személyi adatok megadásánál, hát az egész családnak haza kell mennie. A nagyobbik fiu maradhat mert ö már egyetemre jár, a lány gimnazista.
 
Utoljára módosítva:
Én hálás vagyok, a németeknek, hogy nem zártak be egy lágerbe

Még szerencse, hogy Magyarországon sincs bezárva a kérelmező sehova, a tranzitzónát ahol meg kell várja a kérelem elbírálását bármikor elhagyhatja. Szerintem is még Görögországban meg kelle kérdezni a migránsokat, hogy hova szeretnének utazni és egyből oda szállítani őket...mindenki boldog lenne.
 
Még szerencse, hogy Magyarországon sincs bezárva a kérelmező sehova, a tranzitzónát ahol meg kell várja a kérelem elbírálását bármikor elhagyhatja. Szerintem is még Görögországban meg kelle kérdezni a migránsokat, hogy hova szeretnének utazni és egyből oda szállítani őket...mindenki boldog lenne.

Cinizmussal, embergyülölettel nem lehet megoldani valos problámákat.
-
En nem szerettem a kommunistákat de azok legalább megprobálták titkolni az embertelenségüket.
A jelemlegi magyar kormány nyilt sisakkal játszik. Ök büszkék a viselkedésükre.
-
"Magyarországon sincs bezárva a kérelmező sehova, a tranzitzónát ahol meg kell várja a kérelem elbírálását bármikor elhagyhatja"
-
- Es miböl és hogyan él a menedékjogot kérö a tranzit zonában?
- Ki védi meg öket?
- Na és ügye meddig tart amig elbirálják az ügyét?
- Nem hiszem, hogy gyorsabbak és pontosabbak lennétek mind a nyugati országok.
-
Nem akarok neked segiteni, de az internet televan "fehér fajt megmenteni akaro" magyar paramilitans csoportosulások videojával. Ezek aggaszto jelenségek.
-
Ha europának valamitöl tartania kell akkor azok a hozzád hasonloan gondolkodok.
-
Addig fogtok agitálni mig végül valaki veszi a puskát és lelövöldözi a határ felé közelgöket, ugysem keresi öket senki.
Az sincs kizárva, hogy ez a folyamt már zajlik csak jobban van álcázva mind a cigányok és külföldiek elleni merényletek.
Ehez kell a kormánynak elöször az NGO-kat eltávolitani a határ mellöl? Ha nincs ellenörzés akkor minden gyanu jogos.
 
Cinizmussal, embergyülölettel nem lehet megoldani valos problámákat.
-
En nem szerettem a kommunistákat de azok legalább megprobálták titkolni az embertelenségüket.
A jelemlegi magyar kormány nyilt sisakkal játszik. Ök büszkék a viselkedésükre.
-

-
- Es miböl és hogyan él a menedékjogot kérö a tranzit zonában?
- Ki védi meg öket?
- Na és ügye meddig tart amig elbirálják az ügyét?
- Nem hiszem, hogy gyorsabbak és pontosabbak lennétek mind a nyugati országok.
-
Nem akarok neked segiteni, de az internet televan "fehér fajt megmenteni akaro" magyar paramilitans csoportosulások videojával. Ezek aggaszto jelenségek.
-
Ha europának valamitöl tartania kell akkor azok a hozzád hasonloan gondolkodok.
-
Addig fogtok agitálni mig végül valaki veszi a puskát és lelövöldözi a határ felé közelgöket, ugysem keresi öket senki.
Az sincs kizárva, hogy ez a folyamt már zajlik csak jobban van álcázva mind a cigányok és külföldiek elleni merényletek.
Ehez kell a kormánynak elöször az NGO-kat eltávolitani a határ mellöl? Ha nincs ellenörzés akkor minden gyanu jogos.
Megint mennyi szöveg meg vádaskodás, holott a kérdés egyszerű volt sok részéről :
Miért kell szerencsétlen menekülteket végiggyalogoltatni a Balkánon és fél Európán, ha egyszer ők már tudják
az unió területére való belépésükkor hogy melyik országba akarnak menni és ezek az országok hajlandóak is befogadni őket ?
Segítőik miért nem szervezik meg az utaztatásukat ?
 
A segitik es nem szervezik a menekultek szallitasat, a legtobb amit tehetnek etelt itelet es legfeljebb ideiglenes szallast tudnak biztositani.pl lagerek.
 
A segitik es nem szervezik a menekultek szallitasat, a legtobb amit tehetnek etelt itelet es legfeljebb ideiglenes szallast tudnak biztositani.pl lagerek.

Az olaszoknál azért volt ügyészi vizsgálat civil szervezetekkel kapcsolatban amelyek Olaszországig szállították a migránsokat és be kellett vezetni a nem kormányzati szervezetek (NGO) munkáját szabályozó magatartási kódexet.
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

vorosmart wrote on bsilvi's profile.
Köszönöm szépen a legújjab fordításod !
nkatalin wrote on bsilvi's profile.
Szia! Nagyon szépen köszönöm a renegát akseli kiborgot már nagyon vártam, lesz folytatása? Lehet tudni hány rész lesz még? Mit fordítasz következőnek? Köszi, ha válaszolsz!Szép napot!
livian wrote on bnrn's profile.
Szia. Csak így ismeretlenül is szeretném megköszönni neked a Sutherland könyvek fordítását, nagyon nagy örömet okoztál a fiamnak. Hétről-hétre várta a fordításodat, napi szinten érdeklődött mindig, hogy van-e új rész. Kicsit szomorú, hogy több rész ebből a sorozatból már nem lesz.
Esetleg megkérdezhetem, tervezel hasonló sorozatot még? Olvashat még tőled fantasy fordítást?

Köszönettel: Livian
beamix wrote on Ajuda67's profile.
Szia,bocs de csak most csatlakoztam,hogyan tudok hozzájutni a fordításaidhoz ? Főképp a Kárpátok vampirjai sorozat 36,37.reszei érdekelnek. Előre is köszönöm az útbaigazítást
hanna322 wrote on pöttyösdoboz's profile.
Szia! Érdeklődni szeretnék, hogy az Okosodj mozogva DVD anyagát el tudnád-e küldeni? Sajnos a data linkek már nem működnek. Nagyon köszönöm előre is a segítségedet! Üdv.: hanna322

Statisztikák

Témák
38,166
Üzenet
4,810,608
Tagok
616,238
Legújabb tagunk
LouisBowers
Oldal tetejére