Családunk kedvence - háziállataink

Gabizita témája a 'Háziállatok' fórumban , 2004 Augusztus 18.

 1. momo1979

  momo1979 Állandó Tag

  Sziasztok!

  Nálunk kész állatkert van, mert van egy bernáthegyi kutyánk a Bella és egy keverék kiskutya az Odi, egy kiskandurunk, egy tengeri malacunk Picur és 4 vadászgörényünk van, egy kicsi a Barni, egy anyuka a Suzi, egy apuka a Dagi és beteg Beti, mert a gerincével volt probléma, így nem kellett senkinek és meghagytuk magunknak, de ő a legjátékosabb és a legaranyosabb.
   
 2. Pikkerpuko

  Pikkerpuko Állandó Tag

 3. Kingvampire

  Kingvampire Állandó Tag

  Kutyusom

  NEkem már rengteteg házi állatom volt. Volt papagályom, kutyám, macskám, tengerimalacaim, és hörcsögöm is. Most az én Ladymért vagyok oda. Ő egy magyar vizsla fajtisztakutyus. Most töltötte be az első évét 13-án. Imádom, és asszem ő is. Már rengeteg trükköt, meg ilyesmit tud. Okos fajta, csak hiperaktív, és nem bírja a férfiakat xD. Erről majd valahogy leszokatom, mivel egy ismerősömet sem tudom, hazavinni, ha az férfi, és fiatal.:p:p
   
 4. Mormota75

  Mormota75 Állandó Tag

  Most épp semmilyen. A második emeleten elég nehéz állatot tartani úgy, hogy az ember reggel elmegy dolgozni és este ér haza. Télen volt egy szorult helyzetből mentett szongáriai cselőpókunk (Magyarország legnagyobbra növő pókfaja). Tőzeggel bélelt terráriumban tartottuk, tenyésztett tücsökkel etettük. Nagyon érdekes volt figyelni, hogyan iszik-eszik, tisztogatja magát. Védett faj, tavasszal elengedtük a Hortobágyon és sok szerencsét kívántunk neki.
   
 5. lithandel

  lithandel Állandó Tag

  Anno egy nimfa papagájom volt. Hihetetlen hangos jószág. Sajnos nem szoktattam kézhez, így csak a kalitkában gubbasztott. Az biztos, hogy ha nagyobbak lesznek a gyerekeim, akkor lesz papagájunk. Majd meglátjuk milyen.
   
 6. EBelyus

  EBelyus Állandó Tag

  4 cicánk van, ebből 3 kölyök
   
 7. Tencsike

  Tencsike Új tag

  Egy brit rövidszőrű kandúrcicusunk van és egy lány westi kutyusunk! Imádják egymást :)))
   
 8. Mariannka23

  Mariannka23 Állandó Tag

  Nekem egy tacskóm van aki mindent szétrág,már elég nagy és nem tudjuk leszoktatni róla.
   
 9. wetrinr

  wetrinr Új tag

  Egy orosz feketet terrieren és egy sziámi macskám van.
   
 10. vaszilvi

  vaszilvi Állandó Tag

  Egy palotapincsi, egy dalmata, egy staffordshire es egy stafforshire keverek + 2 tacsi masik haznal, ugyhogy igazi allatkert van :)
   
 11. hardapa

  hardapa Állandó Tag

  Három cica van itthon: Tomas az öreg kandúr, Nyafogó a mamacica és Lepcses a kiskandúr. Az utóbbi kettőnél nomen est omen. :D
   
 12. gniussy

  gniussy Állandó Tag

  Egy alligátor teknős: Artúr
   
 13. gniussy

  gniussy Állandó Tag

  Aztán van még három cicám: Karcsika aki lány, eredetileg a neve Karambol mert elütötte egy autó, aztán Maffika, és végül Miss Kitty
   
 14. gniussy

  gniussy Állandó Tag

  Ebben a sorrendben fogadtuk be őket.
   
 15. gniussy

  gniussy Állandó Tag

  Aztán volt egy befogadott kutyusunk is eredetileg Picinek hívták, de mióta nálunk járt az egyik horvát barátunk azóta Tiszi volt. Szerintem elrabolták. Nem volt szép, de nagyon cuki volt, és sok embernek tetszett. Éreztem hogy egy nap nem fog hazajönni. Sajnos így is lett.
   
 16. gniussy

  gniussy Állandó Tag

  Szerettünk volna még anno kismajmot, a párom kígyót. Most van egy kerti tavunk telis tele színes halakkal.
   
 17. Encsi0320

  Encsi0320 Állandó Tag

  Sziasztok!

  Én nagyon szeretem a cicákat, volt egy félperzsa Marci nevű kedvencem. Soha nem volt még ilyen szép és okos cicám.Évek óta velünk élt, amikor egyszer eltűnt. Azt hittük szokásos kandúri sétáját teszi 1-2 napig, de nem jött haza. Aztán hazatért...véresen...kiharapott hátsó fertájjal. :( Meghalt szegény. Nagyon szomorú voltam.

  Megfogadtam, hogy többet nem lesz cicám.
  Úgyhogy most halaim vannak. :)
   
 18. zsuzsa0714

  zsuzsa0714 Állandó Tag

  Ékszerteknős kedvelők figyelem! A mi kis állatkánk: Leopold, 8 éves, szelíd és ragaszkodó, de nagyon!
   
 19. kokica

  kokica Állandó Tag

  Házi kedvencek

  Nekem 4 tengerimalacom és rengeteg halam van.
  Sajna, túl kicsi a lakás, és bár nagy álmom, hogy kutya is legyen a társaim között, de kutyust még egy ideig nélkülöznöm kell.

  A tengerészek (dokik is így hívják:) imádni valók, néha akkora zsivajt tudnak csapni...:)
   
 20. Tiffany13

  Tiffany13 Állandó Tag

  Szia!
  nekunk negy macskank es egy kutyink van. imadjuk mindegyiket. A kutyust ugy talaltuk... valaki kitette szegenyt decemberben( karacsony utan) a -20 fokba...
   

Megosztás