Családunk kedvence - háziállataink

momo1979

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Nálunk kész állatkert van, mert van egy bernáthegyi kutyánk a Bella és egy keverék kiskutya az Odi, egy kiskandurunk, egy tengeri malacunk Picur és 4 vadászgörényünk van, egy kicsi a Barni, egy anyuka a Suzi, egy apuka a Dagi és beteg Beti, mert a gerincével volt probléma, így nem kellett senkinek és meghagytuk magunknak, de ő a legjátékosabb és a legaranyosabb.
 

Kingvampire

Állandó Tag
Állandó Tag
Kutyusom

NEkem már rengteteg házi állatom volt. Volt papagályom, kutyám, macskám, tengerimalacaim, és hörcsögöm is. Most az én Ladymért vagyok oda. Ő egy magyar vizsla fajtisztakutyus. Most töltötte be az első évét 13-án. Imádom, és asszem ő is. Már rengeteg trükköt, meg ilyesmit tud. Okos fajta, csak hiperaktív, és nem bírja a férfiakat xD. Erről majd valahogy leszokatom, mivel egy ismerősömet sem tudom, hazavinni, ha az férfi, és fiatal.:p:p
 

Mormota75

Állandó Tag
Állandó Tag
Most épp semmilyen. A második emeleten elég nehéz állatot tartani úgy, hogy az ember reggel elmegy dolgozni és este ér haza. Télen volt egy szorult helyzetből mentett szongáriai cselőpókunk (Magyarország legnagyobbra növő pókfaja). Tőzeggel bélelt terráriumban tartottuk, tenyésztett tücsökkel etettük. Nagyon érdekes volt figyelni, hogyan iszik-eszik, tisztogatja magát. Védett faj, tavasszal elengedtük a Hortobágyon és sok szerencsét kívántunk neki.
 

lithandel

Állandó Tag
Állandó Tag
Anno egy nimfa papagájom volt. Hihetetlen hangos jószág. Sajnos nem szoktattam kézhez, így csak a kalitkában gubbasztott. Az biztos, hogy ha nagyobbak lesznek a gyerekeim, akkor lesz papagájunk. Majd meglátjuk milyen.
 

vaszilvi

Állandó Tag
Állandó Tag
Egy palotapincsi, egy dalmata, egy staffordshire es egy stafforshire keverek + 2 tacsi masik haznal, ugyhogy igazi allatkert van :)
 

hardapa

Állandó Tag
Állandó Tag
Három cica van itthon: Tomas az öreg kandúr, Nyafogó a mamacica és Lepcses a kiskandúr. Az utóbbi kettőnél nomen est omen. :D
 

gniussy

Állandó Tag
Állandó Tag
Aztán van még három cicám: Karcsika aki lány, eredetileg a neve Karambol mert elütötte egy autó, aztán Maffika, és végül Miss Kitty
 

gniussy

Állandó Tag
Állandó Tag
Aztán volt egy befogadott kutyusunk is eredetileg Picinek hívták, de mióta nálunk járt az egyik horvát barátunk azóta Tiszi volt. Szerintem elrabolták. Nem volt szép, de nagyon cuki volt, és sok embernek tetszett. Éreztem hogy egy nap nem fog hazajönni. Sajnos így is lett.
 

Encsi0320

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Én nagyon szeretem a cicákat, volt egy félperzsa Marci nevű kedvencem. Soha nem volt még ilyen szép és okos cicám.Évek óta velünk élt, amikor egyszer eltűnt. Azt hittük szokásos kandúri sétáját teszi 1-2 napig, de nem jött haza. Aztán hazatért...véresen...kiharapott hátsó fertájjal. :( Meghalt szegény. Nagyon szomorú voltam.

Megfogadtam, hogy többet nem lesz cicám.
Úgyhogy most halaim vannak. :)
 

kokica

Állandó Tag
Állandó Tag
Házi kedvencek

Nekem 4 tengerimalacom és rengeteg halam van.
Sajna, túl kicsi a lakás, és bár nagy álmom, hogy kutya is legyen a társaim között, de kutyust még egy ideig nélkülöznöm kell.

A tengerészek (dokik is így hívják:) imádni valók, néha akkora zsivajt tudnak csapni...:)
 

Tiffany13

Állandó Tag
Állandó Tag
Szia!
nekunk negy macskank es egy kutyink van. imadjuk mindegyiket. A kutyust ugy talaltuk... valaki kitette szegenyt decemberben( karacsony utan) a -20 fokba...
 
Oldal tetejére