Ducik akik +++

Melitta témája a 'Nő és férfi' fórumban , 2004 Május 9.

 1. patyine

  patyine Állandó Tag

  Sziasztok!Én 130 kg val indultam egy éve most 41 el vagyok kisebb és még 16 kg-t tornázom diétázom le magamról. 5-6 éveel ezelőttig voltam duci, 172cm vagyok ahhoz 80 kg környékén de sokat mozgotam és csupa izom voltam.... jó érzés főleg mert két fiú anyukája vagyok 18-16 évesek.Főiskola munkahelyváltás sok stressz és kevés alvás, és 5 év yoyo= +50 kg.De én gyűlöltem azt amivé lettem, és nekivágtam a fogyának.És ha vége 73 kg lehetek akkor van vége. Nncs szh függés, éhezés háztartást vezetek dolgozom, de megy a fogyás.
  De mindenkinek magán ügye, hány kilót nyom ha valaki szereti szíve joga.Sajnos legtöbb duci , vagy kövér szeretne fogyni csak nem tudja hogy kellene belevágni.Duci és kövér sorstársak, egészség legyen:)
   
 2. Madamosielle20

  Madamosielle20 Állandó Tag

  Sziasztok, rólam is elmondható, hogy nem tartozom a vékonyak közé, mégis sok barátom van és egy szerető párom, aki teljesen megfelel az elvártak, helyes, gyönyörű zöld szemekkel, maga és arányos testfelépítésű, mégis velem van egy éve, mindenki irigyel érte, de Péter senkit meg nem lát rajtam kívül.Azok az emberek, akiket a társadalom elitél, vagy zaklat a testsúlya miatt, sokkal kedvesebbek, nyitottabbak, viccesebbek, általában a baráti társaság elengedhetetlen tagja, és megfelelően tudják élvezni az életet? pl én a csoki megszálottja vagyok és Peti, ha teheti, hoz nekem egy táblával, én meg cserébe mindig mosolygok:)
   
 3. Évike_alkonyat

  Évike_alkonyat Állandó Tag

  Helo!Én a betegségemböl kifolyolag hiztam meg 4 év alat több mint 30 kg .Amikor még minden rendben volt velem 58 kg nyomtam , sajos most 93. Most már kezd nagyon zavarni a feljött kilo , mert egyre többet fáj a lábam és már a cipöm se tudom bekötni küszködés nélkül.Most kezdtem el diétázni és naponta kerékpározok és tornázok anyit értem el hogy éhesebb vagyok de a hasamon láttszik egy kis változás!Minden embernek meg van adva a választási lehetöség!De szerintem nem szabad a sorstársainkat cikizni mindenkivel együtt kell éreznünk mert soha nem tudhatjuk kinek a segitségére fogunk rászorulni egyszer!Köszönöm
   
 4. csikri75

  csikri75 Állandó Tag

  Nem minden a csinos alkat, főleg akkor, ha állandóan azzal foglakozik a nő és nem a barátjával. Ismerek több dundikát, akik tüneményesek, figyelmesek, tréfásak, minden problémámra tudnak egy-két jó szót szólni, igazi barátok ők. Bárhova bármikor elkísérem őket a barátnőmmel együtt, üdítő a társaságuk.
   
 5. gyurci72

  gyurci72 Új tag

  kisskisssziaztok én inkább a telt nőket szeretem mint a nagyon sovány nőket inkább legyen mit fogni rajta mint egy darab csontot ez az én személyes tapasztalatom..kisskisskiss
   
 6. Hesti@

  [email protected] Állandó Tag

  Hi! Miért csak a nők "túl"súlya körüli elfogadásról lehet itt olvasni. Talán mert Ők maguk nem is feszegetik ezt a kérdés velünk szemben? A külsőségek helyett fontosabb nekik maga az ember? Ha így van, akkor volna mit tanulnunk Tőlük.
   
 7. cccs

  cccs Állandó Tag

  Szerintem viszont minden ember foglalkozik a külsejével, legyen az illető vékony vagy molett - teljesen mindegy. És ugyanúgy foglalkozik a másik alakjával is. Az embereknek mindenről és mindenkiről megvan a véleménye, és sajnos ennek hangot is adnak. Pedig inkább ezt kéne abbahagyni. Ez szerintem nagyobb probléma, mint az, hogy ki mennyit foglalkozik a SAJÁT külsejével...
   
 8. rékuciku

  rékuciku Állandó Tag

  Sziasztok!

  A legjobb az egészben hogy minden ember tart a többi ember véleményétől. Jómagam is duci nő vagyok, de ha szembejön velem az utcán egy modell alkatú nő mindketten a másik véleményétől "félünk". :) Lehet megfordul a fejében hogy én milyen kövér vagyok, de a második gondolata tuti az hogy "hú, vajon mit szól hozzám? Csini vagyok ebben a ruciban?" A legtöbb ember nem néz a másik szemébe az utcán. Mindig mindenki attól retteg hogy mi a többi ember véleménye őróla. Ezért hát FEL A FEJJEL!!!
   
 9. geza58

  geza58 Állandó Tag

  Az én párom is duci, de imádom!
   
 10. Sinette

  Sinette Állandó Tag

  Nem zörög a csontunk, csak rezeg a hájunk. :) ...de hát ez legyen a legnagyobb bajunk! Aki ez alapján ítéli meg, hogy tud-e szeretni, vagy sem, attól úgysem lehet túl sok jót várni az élet egyéb dolgaiban sem.
  Szóval éljen a csoki! :p
   
 11. helli31

  helli31 Állandó Tag

  Sziasztok! Hát én sem vagyok az sovány típus. Örülök, hogy találtam egy ilyen helyet.

  A férjem azért szeretné ha úgy néznék ki mint a 2 gyerek születése előtt de az már nem fog menni. Szerintetek cseréljek férjet?
   
 12. perka32

  perka32 Állandó Tag

  Most olvastam Tóth Vera a kifutón!XXL méretig készítenek majd ruhát, nem csak a csontsoványakra, és Vera mutatja be.
   
 13. freedom86

  freedom86 Állandó Tag

  Sziasztok,
  Nekem semmi bajom sem a ducikkal sem a soványokkal.Ezt mindenkinek magának kell eldöntenie hogy egy embert kedvel-e vagy sem.Ha külső alapján ítélkezik valaki az csakis Őt minősíti.
   
 14. atcsy85

  atcsy85 Állandó Tag

  Most lehet nem fogtok szeretni,de nem szeretem a ducikat!Egy nő igen is legyen sovány és nőies.A dagadtság nem egészséges és kimondottam taszító is.Aki ezt állítja, hogy ez nincs így az szimplán hazudik és elvan torzulva az ízlése.

  Most mi abban a nehéz, hogy lefogyjunk csak akaraterő kérdése!
  Veszitek ezt a sok kamu diétás étket és mindenféle kamu ezdők DVDitől akartok lefogyni!Ne csodálkozzatok, hogy nem megy.

  Ha duci vagy nem akarj magad mellé egy Brad Pittet, mert ő törődik az alakjával és elég sokba van a kinézete.Ha duci vagy akkor jó lesz neked a sarki Pisti, aki annyi törődik a testalkatával mint te.Egyszóval semmit!

  Csak egy jó érv a duciság ellen.Szerintetek miért van az , hogy annak a férfinak több a tesztoszteron szintje, akinek kevesebb a hája?

  Elmondom az egész evolúció.Szép izmos emberkéknek születtünk (eltekintve a hibás pajzsmirigy túltengésben szenvedőktől), csak esszük ezt a sok mocskot és isszuk a sok cukrozott vackot.Ne csodálkozzunk, hogy ez van!
  Nagyon jó példa pl Kína vagy Japán...No ott mennyi ducit láttok? nem sokat mivel azok még relative hozzánk képest egészségesen élnek és nincsenek ellustulva, mint mi.


  Remélem sok embernek felnyitottam a szemét!A kövérségért mi vagyunk a felelősek és változtatni kell rajta és tudunk változtatni,mert képesek vagyunk rá hisz benne van a genetikánkban.
   
 15. Zsamar

  Zsamar Állandó Tag
  Ismerős gondolatok
   
 16. Kócoska72

  Kócoska72 Állandó Tag

  Én is duci vagyok. De jobban bírom a pályán a futást, mint a vékony lánykák.
  Biztos, hogy a vékonyak egészségesek?
  Nem vagyok biztos benne...
   
 17. Merina02

  Merina02 Állandó Tag

  Én voltam már anorex és vékonyka is, de bizton állíthatom hogy igaz hogy a férfiak 90%a végigmustrált és csorgatta a nyálát de egynek sem főt a foga hogy csont sovány barátnője legyen XD szóval hiába a sok reklám, az akin van mit fogni az van előnyben :D Legalábbis a környékemen.
   
 18. nagyi60

  nagyi60 Állandó Tag

  Tapasztalatom alapján a kövérség nagy része genetika.Az én családomba is jórészt közepesen telt menyecskék voltak, amire én a 70-es évek elején rátettem egy lapáttal a fogamzásgátlók miatt.Nem folytam el ha leültem de a méretem 48-50-es volt eddig.Sok mindent kipróbáltam és jött a jo-jo.Betöltöttem az 50-et és egyszerűen feladtam, és elfogadtam magam. Kényelmesen csinos ruhákat vettem, nem ettem sem többet sem kevesebbet mint előtte és fogytam.Nem sokat úgy 10 kg. és ezt tartom.Szerintem megszűnt a görcs.
   
 19. go-free

  go-free Állandó Tag

  Én is túlsúlyos vagyok.
  Mindig eltervezem, hogy mától/holnaptól/jövő héttől fogyókúra. Végül nem kezdem el,mert igazából egészségesen étkezem. Csak szénsavmentes ásványvizet iszom, kerülöm a szénhidrátot, édességet abszolút nem eszek. Alkoholt is csak alkalmakkor fogyasztok. Van egy betegségem, aminek a következmény, hogy nagyon nehezen tudnék lefogyni.
  Mozognom kellene. Ezt tudom. Van, hogy itthon tornázok, de az unalmas. Jártam konditerembe, de onnan kinéztek. Nem mondták ki, de láttam a nézésükön, ahogy összesúgtak a hátam mögött. Úszni imádok,de a túlsúlyom miatt nem járok uszodába,strandra de még a Balatonra sem. A lovaglást a ló érdekében kerülöm:D A futást ki nem állhatom. Mi maradt? Bicikli,jóga,stb. Ezekkel kísérletezem.:)
  Érdekes módon, a kevés mozgás ellenére én elmentem idén olyan kirándulásokra, ahova a vékony barátnőim nem jöttek, mondván, hogy úgysem bírnák. Egy olyan barátnőm jött velem, aki kövérnek tartja magát, holott nagyon szép alakja van. Egészséges,NŐIES alakja. Voltunk a Pál-völgyi barlangban, barlangászni, és a Rám-szakadékban gyalogtúrázni. Kellemesen elfáradtunk de hihetetlenül élveztük.:)
  Attól, hogy kövér vagyok, nekem is kijár az élet élvezete. Nem vagyok kevesebb egy olyan lánynál, aki 50kg és csinos. Én is igyekszem csinosan öltözködni és figyelek magamra. Ápolom magam. De az idegenek csak azt látják, hogy kövér vagyok. Szomorú. Emiatt nehezen barátkozom, de akik a barátaim olyan emberek, akikben tényleg megbízhatok.
  Mire akartam kilyukadni ezzel a hosszú monológgal magamról?
  Mindössze arra, hogy nem élvezem, hogy kövér vagyok, de elfogadom annyira, hogy ne ez töltse ki a mindennapjaimat. Hogy életvidám és kedves ember vagyok így is. Sőt, bolond:) De szerintem szükség van néha egy kis önsajnálatra, amikor nem lát és hall minket senki. Hogy az önsajnálatből kikászálódva új erőre kapva szembenézhessünk a mindennapokkal:)
  Szóval, ducik fel a fejjel. Húzzuk ki magunkat és muatssuk meg, hogy nemcsak súlyban vagyunk többek;)
   
  barikata és AndiC kedveli ezt.
 20. Dodababa

  Dodababa Állandó Tag

  Én voltam duci, de nagyon megsínylettem, mindenki csúfolt. Borzasztó volt. Most sovány vagyok, de nem érzem magamat jól most sem,..
   

Megosztás