Folytasd a történetet...2. rész

Dravenx témája a 'Szójátékok' fórumban , 2009 Július 20.

 1. csakvelem

  csakvelem Állandó Tag

  A francba! - bosszankodott Sharon. Úgy érzem magam, mint egy harmadrendű erotikus sci-fiben. Még szerencse, hogy utolsó mozdulatommal magammal rántottam a kutyát. Aztán ő is csavart egyet a kutyaorron. Újra a nappaliban ültek.
   
 2. peterfy tamas

  peterfy tamas Állandó Tag

  Sam kinyitotta a szemét. Visszatért az a néhány emlékkép, amíg Sharonnak érezte magát. Pontosabban Sharon vágyálmait látta meg egy röpke időre. Vagy mégis a saját ábrándjai voltak a következő címszó alatt: milyen jó lenne ha visszatérnénk az origóba? De sajnos nem volt nappali, nem volt újabb orrfordítás. Fejjel lefelé lógott, mint egy halálosan kimerült és lógószünetet tartó légtornász a trapézról és a megfordított világban először tájékozódni próbált, de túl nagy volt a sötétség. - Sharon - suttogta a maga körüli rettenetbe. Nem volt válasz. A második rossz kapcsolófordítás az életében. Már történt ilyen és beláthatatlan következményei lettek. Felnézett tehetetlenül csüngő magára és megdöbbent. Ő lenne az? Mintha egy gyermek testméretei derengetek volna az elérhetetlen magasba a plafonhoz, vagy valamihez odarögzített végtagjaiban. - Mi a fene, kisfiú lettem? Bassza meg - az erek megdagatak a nyakán az üvöltéstől. - A francba - lelógatta vékonyka, gyermek kezeit a föld felé, de nem érte el azt, amit el akart érni. Talán csak néhány centiméter választhatja el a talajtól. Valami nedves siklott az ujjaira. Halk dorombolást hallott, ami egyre erősödni kezdett. - Csak ezt ne - biztos volt benne, hogy egy macska érdes nyelvét érezte. - Sharont átváltoztatták. Macska lett belőle - mormogta a balsejtelem. - Sharon - kiáltotta és megdöbbent a vékony gyerek hangon, ami kibukfencezett a torkából. Bátortalan nyávogás sompolygott előre a mélyből. Le kell jutnia a fellógatott helyzetéből a szilárd talajra. Szuper a feladat.
   
  kékasszony és csakvelem kedveli ezt.
 3. csakvelem

  csakvelem Állandó Tag

  - Sam! Nyugodj meg! Ötven másodperc múlva eltűnik a biztonsági háló és leérsz a földre. Semmiképp se piszkáld Sharon orrát! - hangzott a határozott parancs.
  - Te ki vagy? - kérdezte Sam meglepetten.
   
 4. kékasszony

  kékasszony Állandó Tag

  Dr. Harris vagyok, az Ön pszichiátere, kérem nyugodjon meg! Nővér, jegyezze, napi háromszori emeljük a Zopitidin adagját!
   
 5. csakvelem

  csakvelem Állandó Tag

  Ó, az az átkozott abszint! - mormogta Sam és lassan kinyitotta a szemét.
   
 6. peterfy tamas

  peterfy tamas Állandó Tag

  Abszint ott ült egy üvegben az ablakpárkányon és hátradöntötte zöld színbe öntött, folyékony felső testét miközben mosolygott. - Dr. Harris vagyok Sam. Sam, hall engem? - az orvos megérintette a beteg jobb felkarját. Sam képtelen volt a reagálásra, visszahanyatlott a sötétségbe. - Hozzák inkább a szomorú emlékeit - a doktor utasítása nem érte váratlanul a teljesen átlátszó ruhát viselő ápolónőt. - Az nem fog segíteni - szisszent ki a szobából kilépő, csilingelő szépségű nő száján az ellentmondás kezdeti szikrája. - Meglátjuk - mondta a doktor. -Majd meglátjuk.
   
 7. csakvelem

  csakvelem Állandó Tag

  Az ápolónő egy hirtelen ötlettől vezérelve visszalépett a kórterembe. Villámgyors mozdulattal leütötte Dr. Harrist. -Sajnálom Sam, nincs más megoldás! - sóhajtotta, miközben felemelte a kezében lévő fecskendőt.
   
 8. bayard80

  bayard80 Tag

  elmosolyodott... egy pillanatra úgy nézett ki, mint egy félszeg fiúcska, majd a fecskendő teljes tartalmát a bal karjába ürítette...
   
 9. Vera 64

  Vera 64 Állandó Tag

  A nyikorgó ablak egyenesen a repülni készülő lányra nézett.
   
 10. claires

  claires Állandó Tag

  Elhatározta, hogy ezentúl figyelni fog minden részletre.
   
 11. Ji-hye

  Ji-hye Állandó Tag

  Hosszan nézett a Sharon után, ahogy hosszú szárnyait kiengedve suhant a házak között.
   
 12. csakvelem

  csakvelem Állandó Tag

  Ó, Sharon! - mormogta Sam. Te mindig a könnyebb megoldást választod.
  Aztán elszánt mozdulattal az ablakpárkányra lépett.
   
 13. Semyassa

  Semyassa Állandó Tag

  Most ahogy ott állt a dolgok, lelassultak, kezdetek kissé elmosódni, és lepergtek Sam szeme előtt egy tizedmásodperc alatt a közelmúlt eseményei. A valóság már kezdett új értelmet nyerni... Már amennyire azt egy sajtban lakozó kukac számára valóságos a világnak lehet érteni, amint körültekint az azt elfogyasztó kutya gasztronómiai ékességeire. Egy régi mese jutott eszébe egy másik dimenzióban utazókról, olyanokról akik közönséges halandó számára istenek.
   
 14. RubyDemon

  RubyDemon Állandó Tag

  Isten,démon,angyalok,dehalál angyala...valaki vár.....
   
 15. Tunde Halasz

  Tunde Halasz Állandó Tag

  Minden alkalommal occse sietett segitsegere, igy sose tudta meg milyen lehet repulni!
   
 16. csakvelem

  csakvelem Állandó Tag

  Nem, ezt nem tehetem magammal! - sóhajtott fel Sam. Ha így folytatom, tíz év múlva egy öreg spániel esti sétája lesz az esti programom.
  Sharon kell nekem! A féloldalas mosolyával, a finoman ívelt nyakával. Sharon kell és sok-sok szex!- motyogta.
  Aztán boldog mosollyal kilépett az ablakon.
   
 17. Babakeksz

  Babakeksz Állandó Tag

  Legtöbbször a helyi seriff rá tudta beszélni, hogy le jöjjön.
   
 18. koole

  koole Állandó Tag

  A baglyok értetlenkedve huhogtak a lányt látván.
   
 19. opelzafira

  opelzafira Állandó Tag

  Ebben az orában szokatlan volt az ember kozelsége. Sharon lelke majd kiszakadt a futástol.
  - jo lenne valahol elbujni.
   
 20. maguska

  maguska Állandó Tag

  De sehol nem látott fényt....
   

Megosztás