Ha emlékszel ezekre, akkor már "öreg" vagy...

allegro

Állandó Tag
Állandó Tag
:confused: Nekem tetszett mindkét sorozat. Bár én a sportműsorokat is szerettem. Oyan kevés csatornához képest érdekes, hogy nem maradtunk le semmiről. Amikor 1 csatornánk volt, a válogatott összes meccsét meg tudtam nézni. Nem úgy, mint most, amikor 50 canale-n megy a sok reklám meg hülyeség... :confused:

Én ezen mindíg kiakadok! Nézek egy művészfilmet, vagy pár napja Az operaház fantomját, és közben négyszer megszakítják a reklám miatt. Én az alkotó helyébe ezeket beperelném. Meg az is zavar, ha egy film közben ott virít az adó logója (érdekes a reklám alatt nem látható) Bár az is lehet, hogy ez nem szempont, csak vetítsék!? :rolleyes:
 

alberth

Állandó Tag
Állandó Tag
Egykor nagon kevés reklám volt és rövidek. Emlékszem egy-kettőre.: Flórián! Üzletközpont Óbudán, Útba esik jövet, menet a Takarékszövetkezet... ;)
 

hadihajos

Állandó Tag
Állandó Tag
Én már nagyon öreg vagyok. Végig nézve a topikot vezettem CSEPEL 120-ast találkoztam vászontetős Velorxel. ja igen és most verem a billentyüt egy 2duállos gépen( jó volna tudni mit is jelent) persze ez is az öregséggel jár de nem baj...:p jól el vagyok igy a 60.-van környékén
 

Rinka

Állandó Tag
Állandó Tag
Az egy-filléresre és a lyukas kétfilléresre?

A lyukas kétfilléres megvolt még gyerekkoromban.Egy nápolyi-vásárlásnál az eladó nem adta vissza, ezért engem letoltak, és vissza kellett menni az eladóhoz.Kiderült, annyival több volt a zacskóban, azért nem járt vissza.
 

senor29

Állandó Tag
Állandó Tag
Husz évvel ezelött Magyarországon jártamban vettem néhány aprópénzt, de egyfillérest nem kaptam. Az barna bronz volt és egy búzakalász volt rajta.
filler.gif
 

senor29

Állandó Tag
Állandó Tag
"Az egyfilléresre érdekes módon nem is emlékszem"
Talán már az ötvenes évek elején bevonhatták. Búzakalász volt rajta és kicsi volt, alig nagyobb mint az egy kopejkás.
 

Ayra

Állandó Tag
Állandó Tag
Ha meghallod az Egmont nyitányt, és most belesajdul a szíved, és az jut eszedbe, hogy egész nap ezt hallhattad egyszer - bármilyen fiatal voltál akkor -, már öreg vagy.
 

alberth

Állandó Tag
Állandó Tag
Ez 7-8 évvel volt később és már a bennfentesek Tv-vel rendelkeztek. És sokan mentünk vendégségbe hozzájuk azidőtájt.
 
Oldal tetejére