Ilyen bankautomatát még biztos nem látott

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2014 Augusztus 1.

Melitta - 2014 Augusztus 1, 08:54
 1. Melitta

  Melitta Adminisztrátor Fórumvezető

  Egy kanadai pénzintézet, a TD Bank egyedülálló lépéssel igyekezett megköszönni ügyfeleinek, hogy a bank szolgáltatásait veszik igénybe. Július 25-én több mint 30 ezer ügyfelüknek mondtak köszönetet, mégpedig úgy, hogy a bank munkavállalói 20 dolláros bankókat adtak a fiókokban tartózkodó embereknek, illetve négy speciális bankautomatát is üzembe helyeztek, ahol még ennél is tovább mentek.

  Igencsak egyedülálló módon igyekezett július végén a kanadai TD Bank megköszönni ügyfeleinek, hogy a pénzintézet szolgáltatásait veszik igénybe – írja a BuzzFeed. A bank 20 ezer alkalmazottja 1100 kanadai bankfiókban adott át 20 dollárt az ott tartózkodó ügyfeleknek, illetve a telefonon és online bejelentkező ügyfelek is ugyanennyi pénzt kaptak számlájukra.

  A bank ugyanakkor még ennél is tovább ment: négy speciális ATM-et, az ő megfogalmazásukban Automated Thanking (köszönő) Machine-t állítottak üzembe, és pár igen régi ügyfelet, akit a helyi fiókok alkalmazottjai jól ismernek, megkérték arra, hogy teszteljék le az újfajta bankautomatát. Csakhogy az automaták elkezdtek beszélgetni az ügyfelekkel, és ajándékokat, illetve egyéb, régóta dédelgetett álmokat váltottak valóra. Egy anyuka például soha nem tudta még elvinni fiait egy hosszabb vakációra, most azonban kaptak az automatától Disneylandbe belépőt és az utazásra pénzt, egy másik anyuka pedig Trinidadon élő rákbeteg lányát tudja meglátogatni a bank anyagi segítségével.
  Td.jpg
   

Hozzászólás

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2014 Augusztus 1.

  1. attimenyfreemail.com
   attimenyfreemail.com
   Nálunk is befezethetnék :)
  2. Gilgames2011
   Gilgames2011
   Én már annak is örülnék ha nálunk nem csak az új banki ügyfelek kapnának kedvezményeket, hanem a régieket is megbecsülnék!
   Lacika69 kedveli ezt.
  3. Lacika69
   Lacika69
   Ez nem csak a bankokra vonatkozik hanem általában az összes szolgáltatóra. Rengeteg pénzt ölnek reklámokba ,hogy új ügyfeleket szerezzenek és nem vigyáznak a már meglévőkre.
  4. szocske42
   szocske42
   Nekem az ilyen akciok azt fejezik ki, hogy "olyan sok penzt szedunk le az ugyfelekrol, hogy mar azt sem tudjuk hova szorjuk".
   Befektetokent talan vonzo uzenet, de megkopasztando ugyfelkent azert kevesbe.
  5. cdurmol
   cdurmol
   Végülis a bank az összes nyereséget szó nélkül zsebre tehetné. Reklámot vehetne profi reklámkészítőtől, és fizethetne a médiának, hogy megjelenteti. EZ a bank úgy döntött, hogy ezúttal nem a médiát gazdagítja, hanem az ügyfeleit lepi meg. Nekem akkor is rokonszenves a gondolat is és a kivitelezés is, ha reklámfogás.
  6. tornando
   tornando
   Időrabló nem azért megyek oda hogy fecsegjek az automatával
   Látom a sor növekszik feltart másokat is
   Az ajándék ha tényleg van, az mindég sokba kerül
   Visszavarrják rajtunk
   Ha kell valami azt megveszem
   Én semmiképpen nem tartom jónak
  7. Yeeeyha
   Yeeeyha
   Ejha, nem semmi ötlet

Megosztás