Isten és más mesék - 2013

Frank-FHI témája a 'Kritikus szemmel' fórumban , 2013 Január 1.

 1. Treffhetes

  Treffhetes Állandó Tag

  Melyik Istenre gondoltál pontosan? Allah,Gautama Sziddhártha,Kecalkoatl,Aditi,Széth,Kvazir,vagy más? Hát ezek az istenek Mátyás királynak képzelik magukat? Vagy csak az egyik?
  És az "Istenen" kívül ki jár még álruhában?:)
   
  KathyBogar és Csillagözön kedveli ezt.
 2. TmintTibi

  TmintTibi Kormányos Fórumvezető Kormányos

  Ez aztándék "mán" egyéni megfejtést igényel!!! Nincs súgó...;)"Aztatat"is mondják aki keres az talál :) még mindig igaz ez a régi mondás!!!
   
 3. TmintTibi

  TmintTibi Kormányos Fórumvezető Kormányos

  Hát nem "isteni" ?Minden úgy összességében együtt :) A hangzás dinamikától elkezdve a 3 D-s látványig... :) kell ennél tökéletesebb "isteni megnyilvánulás" ;) ?


  Tegye fel a kezét aki nem lesz libabőrös ettől a zenétől!!!!Ha nem akkor már nem is ebben a dimenzióban vagy!!! Csak úgy áradnak a finom energiák!!!A "tapasztaltabbak" korona csakra megnyílást is éreznek :)
  Embörök... nem jó helyen keresgéltek :) vagy nem látjátok a "fától az erdőt" (még):)
  No de az idő végtelen...;)
   
  steve3 kedveli ezt.
 4. steve3

  steve3 Állandó Tag

  Nem tudom melyik csakrát nyitogatta ez a zene és látvány - de felemelő volt. :) Mint amikor hóna alá nyúlnak az elesettnek. Elkezdődik a felállás, és folytatódik valamiképp.

  Igazi kinyilatkoztatás.. :)
   
  TmintTibi kedveli ezt.
 5. Treffhetes

  Treffhetes Állandó Tag

  Tehát akkor találjam ki magamtól, hogy melyik istenre gondoltál.Hát pont nem vagyok gondolatolvasó, de sebaj aki keres az talál, vagyis keresselek meg és személyesen majd eltalálod mondani.:cool2: Aha. Inkább írd le. Ne szégyelld, kivéve ha szcientológus vagy, mert az nagyon gáz!o_O
   
 6. TmintTibi

  TmintTibi Kormányos Fórumvezető Kormányos

  Magadban keress...meditálj... itt 3 D-ben már csak kivetüléseket találhatsz,mint mikor álmodsz valaki benned megfigyeli a kivetített álmodat a "teremtő" megfigyeli a teremtményt, bár az írásod eléggé csak materiális felfogás,vagy gondolkodás szintű, jellegű,így felesleges a javaslatom...ne is "firtassuk" tovább!!!:dr_31:Miért is akarnál felcimkézni egy Végtelen mindent átható kozmikus energiát aki, ami minden élő és élettelen dologban rezgésként benne van,akár Isten ,Allah,Brahma stb...névvel...nem a cimke a lényeg!!!!
  Tehát magadban keress!!!Akinek van füle a "hallásra"..... tehát pssszzttt!!!!Csendesítsd le az egot!!!;)
   
 7. Csillagözön

  Csillagözön Állandó Tag

  A lényeg az, hogy valaki hisz egy Teremtőben, vagy a teremtettsegben, vagy nem...
   
 8. Treffhetes

  Treffhetes Állandó Tag

  Fogadd meg a saját tanácsodat!!4!!!;)
   
 9. Treffhetes

  Treffhetes Állandó Tag

  Én a vagy nem.:)Csak kiváncsi voltam TmintTibi melyik Istenben hisz vagy milyen irányzatot követ, de belőle harapófogóval sem lehet kihúzni, hogy New Age-es.
  Biztos titok!:D
   
  Hamp kedveli ezt.
 10. TmintTibi

  TmintTibi Kormányos Fórumvezető Kormányos

  Nem érdekel semmiféle irányzat...csak a nagybetűs ÉLET-ben hiszek. Önmagam vagyok cimkék és vallásmentesen.Az ÉLET az alkotó...aztán ki miben hisz ...felőlem, bármiben és bárkiben.
   
  Hamp kedveli ezt.
 11. Csillagözön

  Csillagözön Állandó Tag

  Na "Bumm!!!" És akkor mi van?:D
   
  Utoljára módosítva: 2019 Február 14
 12. Hamp

  Hamp Állandó Tag

  "Az Ószövetség Istenéről joggal mondhatjuk, hogy a létező összes irodalmi mű legkellemetlenebb figurája, egy féltékenységére büszke, kicsinyes, igazságtalan, megbocsátani képtelen hatalommániás, bosszúvágyó, vérszomjas etnikai tisztogató, nőgyűlölő, homofóbiás, rasszista gyermekgyilkos, népirtó, halálosztó, megalomániás, szadomazochista, szeszélyes, rosszindulatú zsarnok." Dawkins.
  Még szerencse,hogy a valóságban nem létezik Isten.Képzeljétek,ha tényleg lenne ilyen figura,akkor mennyi bajt és szenvedést adna ránk.
   
  KathyBogar és yeti108 kedveli ezt.
 13. steve3

  steve3 Állandó Tag

  Vigyáznunk kell az önvizsgálat nélküli ítélkezésekkel, mert könnyen a történelem könyvben találhatjuk magunkat. :(


  -
  Most pedig vegyük elő értelmünket, és olvassuk el a következő értelmünket meghaladó valóságot. Lehet, hogy Dawkins úr nem számolt az emberi lény összetettségével, és leegyszerűsített maga alkotta játékszabályokkal tud sikereket elérni? :) :

  [​IMG]
   
  Utoljára módosítva: 2019 Február 23
  TmintTibi kedveli ezt.
 14. Hamp

  Hamp Állandó Tag

   
 15. Burgundii

  Burgundii Állandó Tag

  Mivel sikerült az I-re feltennem a (fénykönyvtár)pontot, hát beszélnem kell az I-ről is valamit.
  Minden a tudattal van kapcsolatban, s benne az emberi mivoltunkkal, ha tudsz változtatni a szemlélet módodon kapcsolatba tudsz kerülni a fénytudatosságokkal is, nem direkt módban eddig is kapcsolatban vagyunk....
  "No csapjunk a lovak közé"
  TULAJDONLÁS rengeteg megnyilvánulása van, Magán és Jogi természetűben szemléltetem.
  Bolygónk egyetemes létezésben van, emberrel és a természetben lévő lényekkel és nem lényekkel.
  De amikor az embert csak a Magántulajdonlása élteti, sőt közbe veti a Jog lehetőségeit, mint a Szabadalmi, Szerzői. De figyelme már nem irányul a jogi következményeire, vagyis nincs Büntető Jogi felelőssége, a szabadalmi, szerzői, és a jogszabályok változtatásaiban rá NÉZVE, de mások számára már igen, őket lehet büntetni.
  Történelemben nézve, de napjaink társadalmai, Aljas Indokból Előre Megfontolt Szándékkal Tesznek Mindent, MAGÁNTULAJDONLÁSBAN és annak JOGI-TULAJDONLÁSÁBAN él ők az ABSOLUTUS HOMO ( tökéletes ember )világ méretekben, az országunkban Hungaricus Homo, a tökéletes ember.
  Hungaricus Homot nem lehet sem érzelmi sem lélekkel kapcsolatban megérinteni sőt az erőszakra sem reagál, ők mindenek feletti létezésben vannak ( sajnos) mindenkinél mindent jobban tudnak, hisz a TUDAT mindenkit szolgál azokat is akik csak a tulajdonlásban tudják ki élni a tudatosságukat. Akármelyik tudományágában nézem a tulajdonlási folyamatokat, mindent az erőszak jellemzi a létezésüket és a fenntartásukat. Számomra erőszak amikor a természetben élő egyént a gyógyítót felkeresik a gyógyszeripari cégek adott gyógymód érdekében, és a meglévő tudást amit kapnak szintetikus gyógyszerek készítésébe kezdenek, és kezdetét veszi az emberi RÉM állapota amit a mindenek előtti tulajdonlás vele járója, az állat kísérletek ami után jön az emberek kínzása, mindig van kifogásuk hisz ők a tökéletes ember ABSOLUTUM HOMO, ő tudja mit mért cselekszik, "a gyógyítás érdekében" évezredek óta nem változott sőt csak romlott a hozzá állásuk, megtehetik ABSOLUTUM HOMO a tökéletes ember. Tudományunk összes terén gondolatban végig mentem nem írom le miket találtam, ha te olvasó mindezt megteheted.
  Hungaricus homo, sőt a ABSOLUTUM HOMO néha a KÉPMUTATÁS szerepében szokott tetszelegni, ilyenkor ha oda figyelünk tudunk olvasni a megoldásokban, hogyan lehet helyre hozni a társadalmakat, ő kínálja tálcán a megoldást. Erővel semmit nem lehet elérni, ha igen te is pont olyan leszel mint amit megakartál szüntetni. Hihetetlenül régóta keresem a megoldást rá BÉKÉSEN miként lehet a változást elérni. Karosszékben ülve nem lehet változást elérni, mondja sokadik alkalomban a KÉPMUTATÓ ABSOLUTUM HOMO. Mindenki tudja mire tartja önmagát és másokat is, amit magadért megtudsz tenni abban a karosszékben otthon ( hetekig, ha kell hónapokig) ülve, békésen önmagaddal amit kivetítesz a világunkba mások számára is. Folytatás:

  Vegyétek használatba a fényszíneket..... belsőlátásban tudod látni, amit majd fokozatosan kivetítesz oda ahová kell..... vagy már látod is...
  II. részlet...
  Tudatnak mikor köszönjük meg azt amit értünk tesz, kérhetünk tőle bármit, ha rosszra is használjuk a tőle kapott információkat, vagy jóra. Elnézem a történelmi arcképcsarnokokat rengeteg tudást kapott az emberiség a tudatosságtól, kész információkat, gondolat látásban, olvasásban és rengeteg más lehetőségben is. Mikortól lett a tudatból jövő információk tömkelege MAGÁNTULAJDON.
  Motivációd ( akaratod) empátiád segítségével kalandozol a tudatosságokban, bárminemű kérdésedre megtudod szerezni a tudást, amit mindenki számára elérhetővé teszel. A tudatosság olyan lehetőségeket ad amik nem az erőszakban kelnek életre.Szemlélet váltásban vagy minden természetes lesz számodra..... folytatom... Világvallásokon sokat gondolkoztam hogyan lehetne őket megbékíteni, hogy ne gyilkolják önmagukat sem másokat, olyan egyszerű a megoldás...... személet váltás segített a felismerésében....
   
  Utoljára módosítva: 2019 Március 7

Megosztás