Isten és más mesék - 2013

Kyra_

Kitiltott (BANned)
Állandó Tag
-
Kedves Kyra_

Nem egy földrengésbiztos, golyoállo vitrinbem van a Szent Korona biborral, bársonnyal bevont párnákon, az országházban?

és miért zavar ez téged?
A Parlament, csak azért, hogy lepipáljuk Angliát, direkt 1,5 méterrel nagyobbra lett épitve mind a Londoni Westminster Cathedralisnál, a tetején ott lobog a trikolor ami alatt az öseink a történelem során felsorakoztak mélto és szégyenletes csaták elött...
Igen, úgy mint más nemzeteknél, de nálunk csak a vesztes csatákat tanítják, még akkor is, ha olyan vesztes csatáról van szó. amiben mi ugyan elvéreztünk, de Bécs megmenekült. Egyébként ezeket a csatákat vesztesnek hívják és nem "szégyenletesnek". Na de a te gyűlölködő stílusodhoz remekül illik a kifejezés.
-
Szedjél tablettákat ha ülldözési mániád van.
Egyre mélyebbre süllyedsz, de ide már nem követlek.
Hallottál arról, hogy ha üldözési mániád van, akkor még nem biztos, hogy nem üldöznek?
A Vietnámba küldött katonák átlagéletkora 19 év körül volt, a probléma nem velük volt hanem azokkal akik odaküldték öket, gyilkosokat és nyomorékokat csináltak belöllük, egy országot szétromboltattak velük.
-
Az értelmetlen háboru az Amerikai és a velük szinpatizálo nép nyomására lett befejezve és kevesen vannak akik az interventiot adekvált reaktionak tartják manapság. Ha egyáltalán találsz ilyet. Gondolom a zene mindennél többet mond.
Azért néha még megvillan a mélyben egy kis intelligencia benned....
Persze ez egy kicsit elkésett, nem gondolod? Akkor kellett volna nem elhinni az agymosást, hogy le kell győzni a kommunizmust... (Miközben Forrestal Amerika haditengerészeti minisztere és McCarthy szenátor már a II. Világháború után megmondták, hogy mi fog történni Vietnámban és Kóreában)

Így van ez most is, semmit sem tanultál belőle. Beveszed, hogy az oroszok az agresszorok, miközben így néz ki a világ az USA támaszpontokkal, az oroszoknak 1 támaszpontjuk van, az is Szíriában.
támaszpontok.jpg
Majd itt is az atomháború végén leszel ilyen bölcs? Persze, ha túléled.
A naci diktaturát nem ugy kell nézni, hogy csak álldozatokat produkáltak, hullákat hanem ugy, hogy gyilkosokat neveltek a szüleinkböl, nagyszüleinkböl. Ha ezt felismered akkor nem fogsz bakancsot huzni és templomkertekben szalutálni tengernagyok szobra elött.
Persze, én meg a fiaim soha nem húzunk bakancsot és soha nem szalutálunk senki előtt és főleg soha nem fogunk lövöldözni kis katonákra, akiket a vágóhídra küldenek azok, akiknek a hazug szövegeire te a mai napig felülsz! Nem veszed észre, hogy mindkét oldalt provokálják? Téged is, meg a jobboldali bakancsosokat is. És ugyanazok!!!! Ha ezt az egyet beveszi a kis agyad, akkor soha többet nem engem támadsz azért, mert magyar vagyok és szeretem a hazámat és nem esik jól, amikor gyalázzák olyanok, mint te.
Vedd már észre kedvesem, hogy mi üzentünk háborut Amerikának, a Szovjetunionak, Szerbiát mi annektáltuk, mi küldtünk halálba több mind félmillio honfitársat a háboru utolso napjaiban.
-
Nem teszel jot a Don kanyarban elesett magyar katonák emlékének ha azt állitod, hogy az ország érdekei miatt vesztették az életüken.
Bizony, a vágohidra lettek küldve egy nagyzási hobort miatt.
Teljesen mindegy, hogy a történelemkönyvek szerint ki üzent háborút, a lényeg az, hogy el volt tervezve, ki lett provokálva és addig mesterkedtek, míg ki nem tört. Minden le van írva, de egy kis gond van. Könnyebb leülni a tévé elé, tátott szájjal bámulni és hallgatni az agymosást, mint könyvet venni a kezedbe.
Nem tudom miröl beszélsz de tegyük fel, hogy igazat mondsz. Trianon azért volt igazságtalan mert geografiai határokat huztak meg és nem vették figyelembe a népi összetartozást.
Trianon azért volt igazságtalan, mert megtervezett volt ez is, úgy mint fent írtam. - Persze, hogy nem tudod miről beszélek. Nem mondták be a tévében. Sajnos egy ilyen kis hozzászólásban nem vállalhatom az oktatásodat, mert nem vagyok varázsló.
Ezt beszéld meg az idösebb korosztállyal, sajnos Mo. volt Hitler utolso csatlosa. A két folyotol három részre osztott országunk össze hidját (érted az összes hidját felrobbantottuk, hogy mentsük a nácikat. Hogy jobban beletudjad magadat érezni a dologba, a Duna olyan széles, a jégzajlás miatt olyan veszélyes, hogy az elsö állando hidat csak Maria Terésia idelyén voltunk képesek megépiteni a sogorunk segitségével) Az ország elfoglalásához elég volt a Németeknek 5 személyauto...
Még a Szovjetunionak is hadat üzentünk, egy országnak amelyik 11 idözonát fog át. Probáld felfogni, a birodalom egyik felén feljön a nap ugyanakkor a másik felén lemegy. Milyen marhák üllhettek az ország élén?
Milyen érdekes, hogy most meg az a bajotok, hogy nem akarunk csatlósai lenni Amerikának....:D Értsd meg! Tök mindegy volt mit csinálunk! Így kellett történnie, akkor sem mi irányítottuk a történelmet, csak elszenvedtük, ugyanígy, mint most.
Ahogy mondod te "homokot" szorsz magadra. Hát ezzel a stuc-politikával, hogy homokba dugod a fejedet, nem fogod megismerni a realitást.
Én nem szórok homokot magamra, mert én és a szüleim, meg a nagyszüleim ugyanolyan szenvedésben részesültünk, mint azok a zsidók, akik miatt homokot szórnom illene a fejemre szerinted. Az én felmenőim szenvedéseiről pedig egy szó sem esik, pedig senkit nem bántottak, a bűnük az volt, hogy magyarok.
Ismétlem, a holcauszt az ipari modszerekkel valo emberirtás volt, ez nem hasonlithato össze semmi mással a történelemben.
Így van! Miért nem vonták felelősségre azokat a zsidó vezetőket, akik azt hazudták a vagonokba beszálló embereknek, hogy Amerikába viszik őket? Magyarországról már csak a háború végén vitték el őket, amikor már bombáztak a szövetségesek. Miért hagyták, hogy nyugodtan szállítsák át fél Európán azt a sok szerencsétlen embert? Ó, hát ezt sem mondták be a tévében? :o
Hogy mit tettek a szüleid ebben a gépezetben arrol fogalmam sincsen, azt neked kéne tudni. Lehet, hogy csak közömbös nézök voltak. En ismerek sok embert aki a psszivitása miatt nem tud aludni, aki megfogadta, hogy figyelmessebb lesz a jövöben.
Ezt kikérem magamnak! Dolgoztak egy csepp faluban, úgy mint akkor ott mindenki más. Ők egyszerű emberek voltak és a két kezük munkájából éltek. Képzeld! Ilyen emberek is vannak! Meglep?
Te korodnál fogva valoban nem lehetsz felelös a multért, téged aszerint itél meg a világ, hogy miként dolgozod fel hazánk ezen sötét multját. Az intenzitás amivel mosod magadat és a szüleidet arra vall, hogy a lelkiismereted még nem tiszta. Ezt pozitivnak tekintem az oldaladrol. Nem könyü az igazsággal szembenézni, itt is eltartott egy pár évtizedig amig az emberek felocsudtak.
Most nehéz megállnom, hogy ne vessem le magamról a civilizált viselkedést, mint te. Én egyetlen szóval nem emlegettem a te halott szüleidet. Most kezdjem el? Nekünk nem kell "felocsudni", de jó volna ha te végre felébrednél, felkelnél a tévé elől a fotelból és elmennél egy könyvtárba.
Erdekes, hogy jogot formálsz évezredekkel ezelött élt öseink birtokára, az erösebb kutya jogán elfoglalt és elvesztett területekre, magadat ezen elmult kulturák szellemi és jogi örökösének tartod de nem vagy képes erkölcsi felelöséget válalni ott ahol kéne.
En még nem láttam egy népet akinek területi követelései vannak és a történelmét egy sorozatos "balsorssal" akarja elmagyarázni. Honan az elvesztett területek? De ebbe nem akarok belemélyedni.
Én nem formálok jogot ősi területekre, de a "Múltat végképp eltörölni" sem az én fajtám jelszava volt és nem én, nem mi akartunk hazát foglalni egyszer sem azon a jogon, hogy az van leírva a Bibliában. Ezzel kapcsolatban csak egy dolognak nézz utána...

Winston Churchill a "The World Crisis" című könyvében így írt 1911-ben „Egy szövetségest szerző manőver éppen olyan hasznos, mint az, amellyel egy nagy csatát nyerünk meg”. És lám! Csoda történt. Gondolom neked az sem mond semmit, hogy a Lusitania hogy süllyedt el 2000 emberrel 1915-ben. Ehhez, mármint hogy Amerikát a népe ellenállásával szembe bevonják a háborúba, bizony kellett tenni egy-két dolgot a háttérben. Nézz utána, mert addig csak vagdalkozol és hülyeségeket beszélsz.

Ez a módszer azóta is dívik, mert az amerikai népet egyre nehezebb bevonni háborúkba egyszerű hülyítéssel. Nem olyanok, mint az oroszok. Ott Putyin azt mondja, hogy háború, akkor mennek háborúba. Az amerikaiaknak kell a cirkusz. Minden nagyobb háborújukat így kezdték egészen a legutolsó időkig, legyen az Irak, vagy most Európa ellen... mert gondolom ezt talán még te is látod, hogy a cél egyenlőre nem az oroszok, hanem mi, európaiak. Ha te ezt sem látod, akkor tényleg nagyon elsimultak az agytekervényeid a sok tévénézéstől. :cool:
En minden féle vallásos babona ellen vagyok, a kereszténységröl azért beszélek sokat mert ebben nevelkedtem, ilyen elveket vallo társadalomban élek, kiismerem magamat a fonákjával.
-
Neked valoban fogalmad sincs egyetlen vallás tanitásárol sem.
-
A megbocsájtás nem egy keresztény találmány, már Mozesnál olvashatunk rolla, hogy idöröl idöre engedjük el a másik adoságát, bocsájsunk meg a haragosainknak, adjunk az embertársainknak egy lehetöséget hogy tiszta mellénnyel ujrakezdhessenek, hogy visszavehessük meggondolatlan szavainkat...
-
Ez a radikális konceptus a Jom Kippur, a legszentebb és legünnepélyesebb napja a zsido naptárnak. Ezt a "lelkinapot" még a nemvallásos zsidok többsége is megtartja. ;)
-
Jézus a gyakran emlegetett mondásával "Az vesse rá az elsö követ...!" csak a megkövezés sorrendjének a szabályait modositotta, nem mondta sehol, hogy ne vond a másikat felelöségre. Ellenkezöleg, az "örök kárhozat" Jézus speciális találmánya.

Ámen.
 
Utoljára módosítva:

Hamp

Állandó Tag
Állandó Tag
"Jézus bűntelen volt,mégsem volt hajlandó az első követ rávetni."
Házasságon kívül
bűnben fogantatott,Józsefet felszarvazta az Úr.Az apák bűne pedig heted íziglen kihat.
Miért feszítették meg? Nem azért mert bűnösnek találták?Nem számit mert feltámadott,vagy meg se halt.
 

Kicsi Fecske

Állandó Tag
Állandó Tag
"Jézus bűntelen volt,mégsem volt hajlandó az első követ rávetni."
Házasságon kívül
bűnben fogantatott,Józsefet felszarvazta az Úr.Az apák bűne pedig heted íziglen kihat.
Miért feszítették meg? Nem azért mert bűnösnek találták?Nem számit mert feltámadott,vagy meg se halt.
Jézus nem házasságon kívül született. Apja József, anyja Adebene Mária volt. Csak a zsidók fújnak rá, mert akkoriban az volt a szokás, hogy ha a nő a házassági papírt megérinetette, már házasnak számított. Ott volt vele a nagynénje, és rászólt, így nem érintette meg a papírt. De a rabbi nagyon megharagudott rá, hogy a gazdag nőt nem sikerült a fiának megszerezni, így ezt a rosszindulatú rágalmat terjesztette el. Mária az Adebene pártus királyi család női trón örököse volt, mert a királynak nem volt saját gyereke. József a pártus királyi család helytartója volt, és mivel akkor a zsidóknál nem volt ilyen beosztás, nem ismerték ezt a foglalkozást. A szóhasználatukban a legközelebb hozzá az ács volt így ilyen csúfnevet akasztottak a nyakába. A többi a mi fent maradt róluk az csak mese. Jézus egy akkori polgári házban született, és a pártusok között nevelkedett fel 12 éves kora után, ott is tanult, míg el nem következett a küldetésének az ideje.
Jó lenne ha kutatnál, és olvasnál, és nem tennél fel ilyen marhaságokat Jézusról, és a családjáról.
Legyen nagyon szép, és vidám napotok!
Sok szeretettel Erzis.
 

Kyra_

Kitiltott (BANned)
Állandó Tag
"Jézus bűntelen volt,mégsem volt hajlandó az első követ rávetni."
Házasságon kívül
bűnben fogantatott,Józsefet felszarvazta az Úr.Az apák bűne pedig heted íziglen kihat.
Miért feszítették meg? Nem azért mert bűnösnek találták?Nem számit mert feltámadott,vagy meg se halt.

Ez a "bűnben fogant" kifejezés a hívek számára biztos a szexet jelenti, pedig sokkal mélyebb értelme van. Egy időben voltak olyan elképzelések, hogy talán a szűznemzésre akartak utalni a papok, de azóta a tudomány bebizonyította, hogy létezik ugyan a szűznemzés, de kizárólag lányok születhetnek ilyenkor, akik ráadásul szinte a tükörképeik az anyjuknak. Jézus meg fiú volt.

Újabban azt lehet olvasni - bár lehet, hogy csak én gondolom, hogy ez egy új elmélet (?) - hogy nem Mária szülte Jézust szűznemzéssel, hanem Máriát szülte így az édesanyja. Jézus apja nem József volt, ezt még az izraeliták is elismerik és én ebben az esetben jobban hiszek nekik. A fogantatásról sok legenda van, egészen a pártus katonától Gábriel arkangyalig.

Ha a legkedvezőbb legendát fogadjuk el - az arkangyalt - akkor a földi emberekben a férfiak által hordozott gének nem hatottak Jézusra, hiszen már a nagymamája is férfi DNS nélkül fogantatott, Máriában csak az anya DNS-e volt. Jézusra nem lehettek hatással földi férfiak öröklődő defektes génjei... :) (már bocsánat, fiúk!)

Azaz "bűn" nélkül fogant.
 

Kyra_

Kitiltott (BANned)
Állandó Tag
Jézus nem házasságon kívül született. Apja József, anyja Adebene Mária volt. Csak a zsidók fújnak rá, mert akkoriban az volt a szokás, hogy ha a nő a házassági papírt megérinetette, már házasnak számított. Ott volt vele a nagynénje, és rászólt, így nem érintette meg a papírt. De a rabbi nagyon megharagudott rá, hogy a gazdag nőt nem sikerült a fiának megszerezni, így ezt a rosszindulatú rágalmat terjesztette el. Mária az Adebene pártus királyi család női trón örököse volt, mert a királynak nem volt saját gyereke. József a pártus királyi család helytartója volt, és mivel akkor a zsidóknál nem volt ilyen beosztás, nem ismerték ezt a foglalkozást. A szóhasználatukban a legközelebb hozzá az ács volt így ilyen csúfnevet akasztottak a nyakába. A többi a mi fent maradt róluk az csak mese. Jézus egy akkori polgári házban született, és a pártusok között nevelkedett fel 12 éves kora után, ott is tanult, míg el nem következett a küldetésének az ideje.
Jó lenne ha kutatnál, és olvasnál, és nem tennél fel ilyen marhaságokat Jézusról, és a családjáról.
Legyen nagyon szép, és vidám napotok!
Sok szeretettel Erzis.

Az a szó, ami arámi nyelven (ugyanis ez volt Jézus nyelve !) helytartót jelent, héberül "ács"-nak fordították. Ugyanúgy, ahogy "oldalbordát" csináltak az "élet" szóból, meg a "sém" szóból "nevet" csináltak, pedig az űrhajót vagy rakétát jelent, amikor a sumért fordítgatták maguknak Babilonban az Ótestamentum számára. Persze gőzük sem volt, hogy mi az a rakéta....:D Ezért aztán így hangzik az egyik mondat a Bibliában: "És mondának: Jertek, építsünk magunknak várost és tornyot, melynek teteje az eget érje, és szerezzünk magunknak nevet, hogy el ne széledjünk az egész földnek ..." :confused:

Tök mindegy volt, hogy így semmi értelme, majd a papok belemagyaráznak valamit.:dr_64:
 

Hamp

Állandó Tag
Állandó Tag
Jó a szó tesó!:D
Biztosan kevesebb buzi-pedofil pap lenne ha az avatási szertartás ünnepélyes része lenne a papnövendékek kiherélése.
Aztán ugyi ebbül következne,hogy a PÁPA is ki lenne herélve.meg osztán igy a hivek feleségeit is gyakjatás nélkül gyóntatnák.
 

Csillagözön

Állandó Tag
Állandó Tag
Biztosan kevesebb buzi-pedofil pap lenne ha az avatási szertartás ünnepélyes része lenne a papnövendékek kiherélése.
Aztán ugyi ebbül következne,hogy a PÁPA is ki lenne herélve.meg osztán igy a hivek feleségeit is gyakjatás nélkül gyóntatnák.

Nem értek egyet azokkal a dolgokkal, melyet te is bírálsz.

De, ha azt csinálnád, melyeket felsorolsz, nem olyan lennél, mint azok a papok, akikről szó van, hanem rosszabb.

Bár te nem hiszed az élet ezoterikus voltát, de azt elhiheted: jóért jót, rosszért rosszat kap az ember.

De mi a véleményed az alábbiakról?

Gyorséttermi menüért szexelnek a hazai tiniprostik

".......Ma már szinte tény, a fiatalkorúak általános vagy középiskolai éveik alatt túl vannak az első részegségen, drogos „élményen”, a szexualitás pedig már-már természetes. A gazdasági világválságnak is köszönhetően a fiatalkorúak között is sohasem látott magasságokba emelkedett a prostituáltak száma. Lányok és fiúk egyaránt áruba bocsátják a testüket, hogy a cserébe kapott pénzért trendi sapkát, márkás cipőt, füves cigit vagy más tiltott szereket vegyenek, vagy egész egyszerűen csak egy új piercinget, tetoválást csináltassanak........"


http://www.blikk.huwww.borsonline.hu/cikk.php?id=110123

Ezt a helyzetet előidézőket mivel büntetnéd? És egyáltalán: kiket tartasz felelősnek?
 

Kicsi Fecske

Állandó Tag
Állandó Tag
Biztosan kevesebb buzi-pedofil pap lenne ha az avatási szertartás ünnepélyes része lenne a papnövendékek kiherélése.
Aztán ugyi ebbül következne,hogy a PÁPA is ki lenne herélve.meg osztán igy a hivek feleségeit is gyakjatás nélkül gyóntatnák.

Kezdheték rajtad...... Engem felháborít, hogy te csak úgy kiherélgeted a papnövendékeket. Én inkább kirostálnám a buzikat közülük a szemináriumok alatt, és csak azokat szentelném fel pappá, akik ép és egészségesek. Eltörölném a kötelező nőtlenséget a világi papoknál, és máris meg lenne oldva a papi probléma.
De mi legyen a buzi politikusokkal, és a buzi színészekkel, meg a buzi tudósokkal? Ők is emberek között mozognak, és nagyon sok fiatal srác van kitéve a ferde hajlamaiknak.
Legyen nagyon szép, és vidám napotok!
Sok szeretettel Erzsi.
 

steve3

Állandó Tag
Állandó Tag
Szabadossá tenni az ifjúságot,az fontos sajnos.Az hogy "vágóhídra" kerül az élete az már nem nagyon érdekli az erkölcsi szabadosság képviselőjét.Hogy nem kevesen normálisnak mondható családi háttér mellett is önpusztító szándékkal akarnak élni,sőt öngyilkosok lesznek-az kevéssé érdekli a mindenki éljen úgy ahogy belefér nézet képviselőit.Ha értelmetlen depresszív élettel küszködik valaki,mert értelmetlennek tartja az életét,majd kap rá gyógyszert ,ha a pszichológus sem tudja meggyőzni.:(:(
A pap pedig akkor is "bűnös"ha az isteni törvényekkel,nevelés útján gátat akar ennek vetni.Bűntudatkeltés címén,lelki-terror címén.Habár a hit,egyházhoz tartozás teljesen önkéntes dolog.A kegyelem,megbocsátás felajánlása szintén lehetetlenné válik,hiszen ahol nincs bűn,ott szükségtelen a feloldozás is.
Ez egy igazi kelepce.
Az ellenség lépre csal,majd kikészíti áldozatát.Ezt az ördögi összeesküvést kéne végre látnunk,ami háttérből mindannyiunkat befolyásolni igyekszik.
Ez a bűn terve.......csak az a kérdés,hogy mi egyen-egyenként elfogadjuk-e ezt a saját életünkben.
Mit adunk át életpéldánkkal a körülöttünk élők számára.
 
Utoljára módosítva:

Kyra_

Kitiltott (BANned)
Állandó Tag
Szabadossá tenni az ifjúságot,az fontos sajnos.Az hogy "vágóhídra" kerül az élete az már nem nagyon érdekli az erkölcsi szabadosság képviselőjét.Hogy nem kevesen normálisnak mondható családi háttér mellett is önpusztító szándékkal akarnak élni,sőt öngyilkosok lesznek-az kevéssé érdekli a mindenki éljen úgy ahogy belefér nézet képviselőit.Ha értelmetlen depresszív élettel küszködik valaki,mert értelmetlennek tartja az életét,majd kap rá gyógyszert ,ha a pszichológus sem tudja meggyőzni.:(:(
A pap pedig akkor is "bűnös"ha az isteni törvényekkel,nevelés útján gátat akar ennek vetni.Bűntudatkeltés címén,lelki-terror címén.Habár a hit,egyházhoz tartozás teljesen önkéntes dolog.A kegyelem,megbocsátás felajánlása szintén lehetetlenné válik,hiszen ahol nincs bűn,ott szükségtelen a feloldozás is.
Ez egy igazi kelepce.
Az ellenség lépre csal,majd kikészíti áldozatát.Ezt az ördögi összeesküvést kéne végre látnunk,ami háttérből mindannyiunkat befolyásolni igyekszik.
Ez a bűn terve.......csak az a kérdés,hogy mi egyen-egyenként elfogadjuk-e ezt a saját életünkben.
Mit adunk át életpéldánkkal a körülöttünk élők számára.

Még mindig könnyebb volna kiküszöbölni a vallás "vadhajtásait", mint ezt az undorító liberális demokráciát, amiből a szegény ember csak a mocskot kapja, a gazdag meg szabadon megtehet bármit, mert ez a parttalanság, amit demokráciának csúfolnak csak neki jelent előnyt.
James Petras máus 15-i cikke a szegények legszegényebbjeiről.
http://transform.hu/index.php/elemz...-a-szegenyek-legszegenyebbjei-elleni-nepirtas
 
Utoljára módosítva:

Hamp

Állandó Tag
Állandó Tag
Nem értek egyet azokkal a dolgokkal, melyet te is bírálsz.

De, ha azt csinálnád, melyeket felsorolsz, nem olyan lennél, mint azok a papok, akikről szó van, hanem rosszabb.

Bár te nem hiszed az élet ezoterikus voltát, de azt elhiheted: jóért jót, rosszért rosszat kap az ember.

De mi a véleményed az alábbiakról?

Gyorséttermi menüért szexelnek a hazai tiniprostik

".......Ma már szinte tény, a fiatalkorúak általános vagy középiskolai éveik alatt túl vannak az első részegségen, drogos „élményen”, a szexualitás pedig már-már természetes. A gazdasági világválságnak is köszönhetően a fiatalkorúak között is sohasem látott magasságokba emelkedett a prostituáltak száma. Lányok és fiúk egyaránt áruba bocsátják a testüket, hogy a cserébe kapott pénzért trendi sapkát, márkás cipőt, füves cigit vagy más tiltott szereket vegyenek, vagy egész egyszerűen csak egy új piercinget, tetoválást csináltassanak........"


http://www.blikk.huwww.borsonline.hu/cikk.php?id=110123

Ezt a helyzetet előidézőket mivel büntetnéd? És egyáltalán: kiket tartasz felelősnek?
Ők is Isten teremtményei.jó apácák lennének.Büntetni nem kell.Majd imádkoznak és az Isten megbocsájt.Végül angyalok lesznek.
 

Kicsi Fecske

Állandó Tag
Állandó Tag
Ezek sem voltak soha apácák! Melyik filmből szedted ki a képeket? Jó színészi alakítások az biztos.....
Úgy kicsapnák a zárdából őket, hogy csak úgy dörögne, és soha vissza sem vénnék őket. Ha nézed ezeket a fördvedményeket, láthatod, hogy nyilvános háziak felvételei.....
Reklám célokra készítették a felvételeket. Azt a valamit reklámozzák, ami a férfi kezében van fém dobozban....
Ráadásul soha nem lehet állapotos egy apáca. Ezt már illene tudnod. Szerzetesek sem szerelmesek egymásba, sem az apácákba................
Ja, és ember soha nem lehet angyal, mivel Isten az angyalokat angyaloknak alkotta, nem nélküliek, és soha nem volt, és soha nem is lesz fizikai testük. Akik a magasabb létsíkról leszülethetnek azok Aljónok. Ők a fizikai világ értelmes lényeitől magasabban fejlettek, és sokkal nagyobb hatalommal megáldottak, de az angyaloktól fejletlenebbek, kisebb hatalommal rendelkeznek.
Legyen nagyon szép, és vidám napotok!
Sok szeretettel Erzsi.
 

step

Állandó Tag
Állandó Tag
Még mindig könnyebb volna kiküszöbölni a vallás "vadhajtásait", mint ezt az undorító liberális demokráciát, amiből a szegény ember csak a mocskot kapja, a gazdag meg szabadon megtehet bármit, mert ez a parttalanság, amit demokráciának csúfolnak csak neki jelent előnyt.
James Petras máus 15-i cikke a szegények legszegényebbjeiről.
http://transform.hu/index.php/elemz...-a-szegenyek-legszegenyebbjei-elleni-nepirtas
Büszkék lehettek magatokra, hívő testvéreim, az erkölcsi fensőbbségetekkel, paranoiátokkal, ítélkező hajlamotokkal! "Undorító liberális demokrácia", "ördögi összeesküvés", "buzik" stb. Látszik, honnan szopjátok az igét!
 
Oldal tetejére