Kérés nélkül átformálja az emberek arcát a TikTok

A népszerű videómegosztó bizonyos országokban permanens szépségfiltert alkalmaz.

A videofilterek mára hétköznapi és közismert dolgok lettek, amelyek különböző képmanipulációkra képesek, például macskává alakítják az ember fejét vagy megszépítik az embert, kivasalják és fényessé teszik az arcbőrt. Az ilyen filterek ki-be kapcsolhatók – vagy legalábbis azok voltak a legutóbbi időkig.

A közelmúltban a népszerű kínai videómegosztó, a TikTok több felhasználójának problémája akadt azzal, hogy nem ismer magára. Amikor arcuk egy részének eltakarásával megzavarták a filtert, kiderült a turpisság: a váratlanul valódira váltó állkapocsvonal megmutatta, hogyan teszi a szolgáltatás nőiesebbé vagy férfiasabbá a szereplőket.

A TikTok a felhasználók által nem választott és nem kikapcsolható filtert alkalmaz az arcokon. A Technology Review szerzője kiderítette, hogy a jelenség csak az androidos alkalmazást érinti, de amikor rákérdezett a cégnél, a filter egyik napról a másikra eltűnt.

A Wisconsin Egyetem kutatója, Amy Niu szerint az eset oka, hogy Ázsiában általánosan bevett szokás a szépségfilterek alkalmazása, akár a WeChaten, akár az ott Douyin néven ismert TikTokon. A filter önmagában nem rossz, de a fejlesztőknek tudniuk kell, hogy alapvetően befolyásolja azt, ahogy az emberek látják magukat.

-RC-

tiktok.jpg
 
Hát sebesen változik a világ. Nemrég néztem fel a twitchre, amin van pár jó játékos közösség. Régebben a játékosokat ajánlotta a főképernyőn, most meg 90% hot tub közvetítéseket. Ez nem más mint soft kamerás sex. Fizetsz, hogy egy bikinis csaj vergődik egy felfujható medencében és sosem veszi le a fürdőrucit, ezért írom, hogy soft. Eleve ez a más játékát nézem dolog is érdekes kulturantropológiailag, de az, hogy több ezren nézik, hogy az új bikinijében egy is vizben táncikál valaki és még fizet is, hogy felirja magára filcel a nevét. ényelg igaz a régi mondás, az internet felfér 10 dvd-re, ha nem kell a pornó.
Ez a rengeteg filter meg hasonlók elég idegesítőek, eleve rossz az arcmemóriám, de volt olyan, hogy nem ismertem meg az emberkét, mert annyira máskép nézett ki mint a képeken, ami agyon volt filterezve.
 
Lassan kínai lesz minden.
Még jó hogy lelehet írni a véleményünket....
Éjféltől megszűnik az Apple Daily - írja a BBC. A legolvasottabb, a kínai kormánnyal és a lojális hongkongi vezetéssel nyíltan kritikus és demokráciapárti lapnál a hétvégén 500 rendőr tartott razziát, befagyasztották a laphoz kötődő cégek számláit, dokumentumokat foglaltak le, és letartóztatták a lap vezetőit. Mindezt azért, mert a rendőrség szerint az Apple Daily több cikkével is megsértette a kínai kormány ellenőrzése alatt álló hongkongi vezetés által elfogadott nemzetbiztonsági törvényt, amely szerint bűncselekmény "aláásni" a kormány munkáját.
(ehhez az országhoz illetve gondolkodás módszerhez húzódik kormányunk, pártunk.)
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

Demeterné Nagy Erika wrote on sziporka78's profile.
Köszönöm az újabb fordítást, izgatottan várom hogy mi lesz a következő :)
Szeretetleckék
Tánc Vers
Táncol a szívem!
Táncra Kért Isten!
Táncol a szívem a napsütésben!
Táncol a jóság, minden szívben!
Vedd észre a táncot ezer nevetésben!

Kertész Kata Keke
Szeretetleckék
Mit táplál a reakciód?
A szeretetet?
Kertész Kata Keke
Szeretetleckék
Szíved Bölcsője.
A magasabb szintű tudatosságban, érzékelni kezded az érzelmi biztonságodat. Az emberi éned, még meging, ha kellemetlen helyzetek adódnak, de nagyon gyorsan visszatérsz, szíved bölcsőjébe.
A megéledő belső szereteted akkor is tovább süt, mint nap, ha az elmédet, néha felhők borítják!
Kertész Kata Keke
Szeretetleckék
Szíved Bölcsője.
A magasabb szintű tudatosságban, érzékelni kezded az érzelmi biztonságodat. Az emberi éned, még meging, ha kellemetlen helyzetek adódnak, de nagyon gyorsan visszatérsz, szíved bölcsőjébe.
A megéledő belső szereteted akkor is tovább süt, mint nap, ha az elmédet, néha felhők borítják!
Kertész Kata Keke

Statisztikák

Témák
36,804
Üzenet
4,477,284
Tagok
594,873
Legújabb tagunk
Csicsi46
Oldal tetejére