Két honfitársunk keltette a magyarság rossz hírét Bécsben

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2017 Október 3.

Melitta - 2017 Október 3, 15:54
 1. Melitta

  Melitta Adminisztrátor Fórumvezető

  Két honfitársunk keltette a magyarság rossz hírét Bécsben - az osztrák rendőrök hihetetlen dolgot tette.

  Ez a nem semmi: az osztrák rendőröknek sikerült rábeszélniük magyar tolvajokat, hogy adjanak vissza egy lopott bőröndöt. Az eddigi adatok alapján úgy tűnik, két magyar odakint komoly értékű szállodai lopásokra szakosodott...  A bőröndben ékszerek mellett életmentő gyógyszerek is voltak - jelentette be kedden a bécsi rendőrség.


  Egy idősebb svéd házaspár bőröndjét Bécsben, az egyik belvárosi szállodába való bejelentkezés közben lopták el még pénteken, a poggyászban mintegy 1000 euró értékű (valamivel több, mint 320ezer forint) ékszer mellett életmentő gyógyszerek is voltak a pár szívbeteg nőtagja számára.


  A tettesnek sikerült megszöknie a zsákmánnyal, ám a helyszínre érkező rendőrség nem sokkal később őrizetbe vett a hotelben egy másik tolvajt, egy 48 éves magyar férfit, akiről gyanították, hogy a svéd turisták bőröndjét ellopó tolvaj cinkosa.


  Kihallgatás közben az elkapott szállodai szarka eleinte minden tagadott, de a rendőröknek végül egy tolmács közreműködésével sikerült meggyőzniük őt a bőrönd tartalmának fontosságáról, és arról, hogy felhívja bűntársát. A másik tolvaj, egy 44 éves, ugyancsak magyar férfi nem sokkal később be is állított a belvárosi rendőrőrsre a lopott bőrönddel, benne az ékszerrel és a gyógyszerekkel.


  A "becsületes" tolvajokat feljelentették a lopásokért, de szabadlábon védekezhetnek.

  (MTI)

  6sNktkqTURBXy82MTdkOWFkMGYxNzlmNmQ3OTkyZjI2MmNjNTBhMGUyZi5qcGVnkpUDAFbNCWnNBUuTBc0DFM0BvA.jpg
   

Hozzászólás

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2017 Október 3.

  1. Ernoe
   Ernoe
   Sajnos muszály az ilyen eseteket megemliteni mert az utobbi idöben a magyar sajto csak "migrancs" és "cigány-bünözésröl" beszél.
   -
   En is konfontálva voltam nemrég egy ilyen esettel, egy-pár uriember drága siléceket lopott miközben a tulaj pisilni vagy magát felmelegiteni betért egy szállodai étterembe. A siléceket késöbb megtalálta a rendörség a magyar turista ágyába, az ágymenütartoba.
   -
   A hirek szerint a tolvajoknak több éves tapasztalata volt.
   Georgina Bojana kedveli ezt.
  2. ladybug7spots
   ladybug7spots
   Hírünk a nagyvilágban....
  3. medvegy
   medvegy
   Én ezt a hírt azért kiegészítem:
   Ez történt. A számos más országban (közöttük Magyarországon is) sajnos megtapasztalható számos egyéb incidens számos nem magyar nemzetiségű elkövetője mellett. Melyek között részeg ír gázolótól román, lengyel, szlovák tolvajokig, ukrán rablókon át francia fosztogatókig, holland, angol, német, belga drogcsempésztől kezdve belga, svéd, amerikai, angol, német csalókig hosszasan lehetne mazsolázni. Egyetlen szót nem írtam sem migránsról, sem semmiféle nemszabadkimondani népekről.
   Ám itt és most a két magyar hülyegyerek a téma - akikben legalább némi betyárböcsület szorult bele, ha már idióták. De ez bizony itt már ismét csak jellemez egy egész országot.
  4. Georgina Bojana
   Georgina Bojana
   *
   upload_2017-10-3_18-57-10.jpeg

   Szégyenkezem... Ismét kaptunk egy nagy fekete pontot...
   Ernoe kedveli ezt.
  5. Georgina Bojana
   Georgina Bojana
   *
   "Tetszikeztem" - de valójában nagyon is szomorú... :(
  6. setni
   setni
   Mindenkiért nem vállalhatjuk a felelősséget.
  7. Ernoe
   Ernoe
   Elég ha észrevesszük, mi sem vagyunk jobbak a Deákné vásznánál.
   setni kedveli ezt.
  8. medvegy
   medvegy
   Nem lehet nem észrevenni :)
   ladybug7spots és Libusch kedveli ezt.
  9. pitti
   pitti
   Ez most a Nemetekre vagy a Magyarokra vonatkozik?
  10. Ernoe
   Ernoe
   Mindenki az mindenki, nemde?
   -
   Egyébként a magyar ujságban levö cikk egy németnyelvüböl van forditva. Ott még a böröndöt is látni :)
  11. setni
   setni
   .....általában az emberekre....
  12. kein
   kein
   erre szokták mondani : " a kivétel erősíti a szabályt" a kivétellel nemzetközi sajtó is foglalkozik.

   Ha már Ausztriáról van szó, érdekes törvény lépett életbe október elsejétől, szívesen olvasnék arról is valamit....nagyon félhetnek valakikől.
   [​IMG]
   Utoljára módosítva: 2017 Október 4
   Libusch, fych és setni kedveli ezt.
  13. Ernoe
   Ernoe
   A "Vermummungsverbot" nem a muszlemokkal, és elsösorban nem nökkel kapcsolatban került elöször szoba Németországban hanem a hazai terrorszervezetek RAF tevékenysége miatt.
   -
   Az elmaszkirozást törvénybe a Kohl kormány hozta a 1985 juni 28.-án amikor a rövidtávolságu rakéták, Ronald Reagan "csillagok háboruja" ellen mentek az emberek tüntetni az utcára.
   -
   A büntetötörvénykönyv 125. fejezetének 2. pontja (ami egyébbként a csendháboritással foglalkozik) azt tartalmazza, hogy aki egy "eröszakosan viselkedö tömegben" eltakarja az arcát az büncselekményt követ el.
   -
   Már az RAF idelyén bevezették, hogy motoros "bukosisakkal" nem szabad pénzt felvenni Bankban és a Postánál. Ez furcsán hangzik de akkor meg az ablakon keresztül dolgoztak a bankok.
   -
   A maszkirozást (Vermummung) tilto törvény egyébbkén érvényes a Foci-stadionokra is. (A magyar paramilitant szervezet Betyársereg, a Györkös hadsereg tehát tiltva van No.-ban)
   -
   Ausztriában 2017 oktober 1-töl lépett életbe egy "elfátyolozási-törvény" (Gesichtsverhüllungsgesetz) ami megtiltja nyilvános helyen az fátyolviselést.
   -
   A keresztény templomoknak most problemája lesz a lefátyolozott menyasszonyoknál és a temetésnél gyászolo özvegyeknél. :)
   -
   [​IMG]
   -
   Németország nem kiván ilyen hüye törvények megerösitésével foglalkozni. Elöször is nagyon kevesen vannak akik teljesen lefátyolozzák magukat, ez ellen elég a meglevö törvény. Világos, hogy bizonyos dolgokat nem lehet a biometrikus adatok nélkül elérni. Nemrég egy nö Europába valo utazáskor a reptéren nem volt hajlando még a hivatlos ellenörök elött sem levenni a fátylát, szépen haza is lett küldve.
   -
   A tilalom mellett és ellen sok érv hangzik el. Engem öszintén mondva nem zavar, fontos, hogy a nök ne legyenek valamire kényszeritve. Vannak akik hozzám hasonloan gondolkodnak de abban hisznek, hogy a tilalomra hivatkozva sök nö könyebben rábeszéli a férjét, hogy hagy ne kelljen...
   -
   Mindig az jut az eszembe, hogy egy Erdélyi-Magyarral találkoztam aki 40-en felüli aglegény volt. Amikor kérdeztem, hogy miért nem nösül meg, ugy válaszolt, hogy "Itt No.-ban a nök tul emancipáltak!" és ezt nem tréfa volt a szájábol. :(
   ladybug7spots és tipasa kedveli ezt.
  14. setni
   setni
   Nem éppen így van....
   A BBC egy ábrán mutatta be, hogy mely fátylak viselését tiltotta be az osztrák állam:

   [​IMG]

   [​IMG]

   Franciaország és Belgium már 2011-ben betiltotta a két fátyol viselését, a holland parlamentben pedig most van napirenden a kérdés. Angliában nem tiltják ezek hordását, míg Angela Merkel német kancellár azt mondta, hogy Németországban a teljes arcot eltakaró fátylat betilthatják, "amennyiben ez a lépés legális".

   A muszlim közösség elítélte a törvényt, mert az szerintük csak egy szűk kisebbségüket érinti

  15. Georgina Bojana
   Georgina Bojana
   *
   Kedves Ernoe, kérlek ne általánosíts, idáig m é g nem süllyedtem...:rohog:
   Kedves Setni! Igazad van, előző beírásodban mindenkiért nem vállalhatunk felelősséget. Az én saját véleményem pedig az, hogy magunkért igen, sőt muszáj is. Miért? Mert így neveltek, mert vannak, mert kellenek bizonyos követelmények, amelyeket be kell tartanunk. Elsősorban saját magunkért, hogy tudjuk miért és mire vagyunk és lehetünk büszkék és mitől maradtunk meg embereknek.:dr_9:
   varázsdoboz, Ernoe, aniko45 és 1 másik tag kedveli ezt.
  16. tipasa
   tipasa
   a keresztényeknek valóba problémájuk lesz. Ha fátyolos Fatimát adja össze Juszufal Ennek kicsi a valószínűsége Ha keresztény a fátyol teljesen átlátszó légiesen könnyű.Legfeljebb egy anyajegyet takar elA hitvesi csóknál általában útban van. Az teljességgel lehetetlen a vőlegény rokonsága ne mustrálgassa a menyasszonyt A temetésen is lehet azonosítani ki kicsoda .
   Ha az autód Feltételezve rendszámtábláját leveszed vagy vagy eltakarod.Nem vagy azonosítható Forgalomba nem vezethetsz. Mindegy ki mit visel ! A lényeg legyen azonositható
   ladybug7spots és setni kedveli ezt.
  17. Ernoe
   Ernoe
   Kerlek nézzd már meg mégegyszer a tablot amit belinkeltem. Fenn a megengedett, lennt az Ausztriában betiltott viselet láthato. Hol az eltérés a tiedtöl?
   -
   Niquap-ba turisták szoktak No.-ba jönni, gazdag arab országokbol, akik minden további nélkül leveszik ha a törvény megkövetelné. Volt is egy dokumentum müsor erröl, kiderült, hogy az 5 niquqp-ot hordo orvosi egyetemre járo fiatal egyetemista volt.
   -
  18. Ernoe
   Ernoe
   Europában minden további nélkül megmutatják a nök a rendörnek az arcukat ha igazoltatja öket. Az is érdekes, hogy Europában a lefátyolozottak többsége provokátiobol jár ugy, többnyire jogaikat ismerö apostatatált, vallást változtatott nök.
   -
   De ha már itt vagyunk érdemes elgondolkozni, hogy hányféle oka lehet valakinek az arca eltakarásához?
   -
   Egy gyerekkori játszotársnöm, alig 2 évesen magára boritott egy forrovizes fazekat, az arca, keze és tudja isten még hol össze-vissza let foltozva. Gyerekként még megemésztette, hogy megbámulják, serdülö korban ez nehezebben ment pedig egy bájos teremtés volt.
   -
   A no.-i Ramstein repülötéren 1988-ban egy mürepülö-bemutaton 3 repülögép összeütközött a nézök feje fölött, 70 halott többszáz sebesült. Mi van azokkal akik összeégtek? Egy csigolyát törte beüllhet egy tolo-kocsiba de mit tesz akinek az arca elvan ferditve? Otthon üll egész nap? Vesz egy maszkot és ugy szaladgál mindha Velencében karnevál lenne?
   -
   Vagy vegyük Hannelore Kohl-t, az azonos családnevü volt Bundeskanzler feleségét akinek fény-allergiája volt és nem mehetett ki az utcára végül öngyilkos lett.
   -
   De ha már a Kanzlereknél vagyunk, ne gondoljátok, hogy csak Merkel-nek van beceneve, Helmut Kohlt, az országot egyesitö kancellárt "körtének" becézték a figurája miatt és ez nem volt olyan elviselhetö mind "Mutti-nak" lenni.
   -
   A kedves feleségét pedig nyilvánosan megköpdösték az utcán és "Spendenhure-nek", magyarul "adomány-kurvának" nevezték.
   -
   Szerintem mielött haszontalan törvényeket csinálunk kéne egy diszkussziot folytatni....
  19. setni
   setni
   Hol az eltérés? Az enyém olvasható a tied az ...nem,.Tudom tanuljak nyelvet...

Megosztás