Kalapáccsal verte szét a százmilliós luxuslakást a vevő, mert nem hozta a luxuselvárásokat

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2019 Április 19.

Melitta - 2019 Április 19, 02:43
 1. Melitta

  Melitta Adminisztrátor Fórumvezető

  A több mint 120 millió forintot érő malajziai lakásban történt pusztításról videókat is készített.

  Nagyot futott a közösségi oldalakon több videó, amin az első beszámolók szerint egy Kuala Lumpurban vásárolt luxuslakás új tulajdonosát lehetett látni, ahogy egy hatalmas kalapáccsal szétveri a berendezést, mert az szerinte nem volt megfelelő színvonalú – jelentette a helyi sajtó. A felvételeken látni lehet, ahogy a védősisak, védőszemüveget és kesztyűt viselő férfi kezében a kalapáccsal értetlenkedve kérdezi:

  Ezt adtátok el nekem kétmillió maláj ringgitért (123 millió forint)?

  Majd egymás után sorolja a hibákat, amiket aztán vörös X-el jelölt meg, egy festékszóró spray segítségével. Kaptak jelet a repedt márványlapok, az olcsónak tűnő, jellegtelen szófa, a függöny és a nehézkesen használható tolóajtók is.

  De úgy gondolhatta, a festéssel nem jelzi eléggé egyértelműen, milyen igénytelennek tartja a százmilliós luxuslakást. Ezért először a falhoz vágva tört szét egy széket, majd kalapáccsal esett neki a lakásnak. Elkezdte bezúzni a márványlapokat, és a bútorokat.  Miután a videókat felkapta a helyi sajtó, a The Residences nevű társasház tulajdonosa, a Tropicana Corporation Bhd reagált a vádakra. Elmondásuk szerint a videón látható férfi nem a tulajdonos volt, hanem a tulajdonos képviselője. A cég közlése szerint a tulaj még márciusban átvette a lakást, és mindennel elégedett volt, egyedül a márványlapok hibáival voltak gondjai, és a videón látható férfit bízta meg a panasz elintézésre.

  Az férfi azonban a cég közleménye szerint „agresszívvá vált” a tárgyalások közben, és pénzt követelt az építtetőtől, azzal fenyegetve meg a Tropicanát, hogy életcéljává teszi, hogy tönkretegye hírnevüket.

  [​IMG]
   

Hozzászólás

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2019 Április 19.

Megosztás