Kedvenc filmem

L

lilli

Vendég
kanadai: Les Invasions barbares / "The Barbarian Invasions" c. filmet lattam, nagyon tetszett
--------
osama.jpg

elotte az Osama c. filmet lattam, egy kislany elete a Taliban alatt
 

mioki

Állandó Tag
Originally posted by TündérSárkány@Apr 10 2004, 10:03 AM
Tegnap láttam a 7 év Tibetben című filmet, nagyon-nagyon tetszett és jót sírtam rajta. Nagyon sokat tanultam belőle.
Örülök, hogy valaki más is megnézte, bár csak a Váróteremben szólítottam fel rá ;) Nekem az egyik kedvenc filmem.

A héten még várható az Ősz New Yorkban, vasárnap este 10-kor az RTL-en (műsorváltozás). Nekem az is nagy kedvencem, bár talán sokan a nyálas kategóriába sorolják...
 

TündérSárkány

Állandó Tag
Mioki, nem vagyok egy nagy tv néző, de az a másik film, amit nagyon várok. Még nem láttam, de a bemutató alapján biztos sírni fogok :) Úgy látszik, örexem, hogy az ilyen filmekre vágyom.
 
L

lilli

Vendég
Per Fly triologiajabol fog menni a masodik resz a jovohet vegen kezdodo fimfesztivalon, amit tavaly mar lattam es nagyon tetszett:
Az örökség (itt: 'Inheritance')A heten szeretnek eljutni es megnezni 2 filmet:

Lars von Trier fimet:
  • A menedék (itt:'Dogsville')
+
Lone Scherfig rendezte az 'Olasz nyelv kezdoknek' es most ujabb film tole:
  • Wilbur öngyilkos akar lenni
 
L

lilli

Vendég
Januarban vetitettek az uj Makk Károly filmet Angliaban.
Latta kozuletek valaki?, biztos ment mar Magyarorszagon?
Egy Het Pesten es Budan / A Long Weekend in Pest and Buda
 

mioki

Állandó Tag
TündérSárkány, az egy eszméletlen bőgős film (számomra)... a végén van egy jelenet, amit "nem bírok" (hogy a többiről ne is beszéljek :rolleyes: )... De majd beszélünk róla, ha már te is megnézted!
 

TündérSárkány

Állandó Tag
Na, most lett vége az Ősz New Yorkban című filmnek. Teljesen kiszáradtam, annyit sírtam. Gyönyörű volt a film. Bár, egyesek szerint engem filmmel nagyon könnyű levenni a lábamról (magyarán: nem vagyok túl igényes), viszont ez (is) nagyon-nagyon tetszett. Hiteles volt, igaznak éreztem. De azért legalább a filmben életben maradhatott volna a lány. Az életben úgysem... Szóval, aki érzelmekre vágyik, annak nagyon ajánlom.
 

TündérSárkány

Állandó Tag
És melyik jelenetet nem bírtad? (Én végig azt hittem, hogy életben marad a lány és a legvégén kellett szembesülnöm. Na, akkor jött rám nagyon a sírás)
 

mioki

Állandó Tag
Hát ott kezdődik, hogy viszik a lányt a kórházba, a zene félelmetesen jó... mivel már tudtam mi jön utána különösen kegyetlen volt. Aztán az, ahogy a doki levette a sapkáját... az valami döbbenetes.
És egyébként tényleg az a "legjobb" a filmben, hogy megszoktuk a hepiendeket és valahogy azt várjuk minden filmben, aztán mégsem...
 

Balyusz47

Állandó Tag
A heten 2 (nekem)uj Magyarfilmet lattam az "UVEGTIGRIS" c filmet es a "VALAMI AMERIKA"cimu alkotasokat mind kettot csak ajanlani tudom,De csak ha meg van valakinek humorerzeke. :hivatalos
 

BociSajt

Állandó Tag
Originally posted by Balyusz47@Apr 11 2004, 07:16 PM
A heten 2 (nekem)uj Magyarfilmet lattam az "UVEGTIGRIS" c filmet es a "VALAMI AMERIKA"cimu alkotasokat mind kettot csak ajanlani tudom,De csak ha meg van valakinek humorerzeke. :hivatalos
Az Uvegtigris nekem is nagy kedvencem. Ajanlom meg a Moszka Teret.
 
L

lilli

Vendég
Moszkva Tér filmrendezoje (Török Ferenc) itt volt Washingtonban (talan az osszel) a filmmel.
Sajnos kimaradt nekem...
Török Ferenc beszelt a NGA-ben nagyon szepen mentorjarol Simó Sándorrol, a Szemüvegesek (1969) retro film vetitese elott.Török a foiskolat 1995-ben kezdte el Simó Sándor osztalyaban.Török nagyon szimpatikus, gondolom tehetseges is.Biztos remek karriert fog befutni.


Valami Amerika meg ment az American Film Institute-ban, van humor erzekem, de nem tetszett nekem...Schütz Ila arany volt, sajnos az volt az utolso alakitasa.

Uvegtigris-rol sokat hallottam, nem lattam meg.

Tarr filmekkel hogy vagytok?
 
Oldal tetejére