Levelesláda

csipkebogyo témája a 'Gyerekeknek' fórumban , 2010 Február 26.

 1. csipkebogyo

  csipkebogyo Állandó Tag


  Nem szoktam feltölteni a gépemre a progikat, játékokat, mert nincs rá szükségem. Gondolom valaki lesz, aki segit Neked ebben, hisz sokan letöltötték:p
   
 2. csipkebogyo

  csipkebogyo Állandó Tag

  Sziasztok!

  Mivel a Kérések topikok nemigazán lettek a Pedagógusoknak, az Ünnepek és a Nyelvtanulás gyerekeknek topikokban használva, ezért beolvasztottam az eredeti Kérések topikba. Eddig is szinte azok a kérések voltak megtalálhatóak, amiket én áthelyeztem.
  Sajnálom, de igy csak a helyet foglalta a szerveren, és nekem okozott többletmunkát. Mivel az én szabadidőm sem végtelen, kénytelen leszek mától a nem megfelelő helyre irt kéréseket, kérdéseket -feltöltéssel kapcsolatosakat- figyelmeztetés, privi irás nélkül törölni.
  Eredetileg is ezért lett nyitva a Kérések topik, hogy ide irjátok a kéréseiteket, kérdéseiteket. Tehát: ide várjuk ezután is:p

  Kérések, kérdések (Gyereksarok)

  http://canadahun.com/forum/showthread.php?t=18141
  csipkebogyó
   
 3. susie76

  susie76 Állandó Tag

  A Gyermekdalok és gyermekversek topic is jó sok anyagot tartalmaz,ezt is külön lehetne venni szerintem.
   
 4. Tonkamama

  Tonkamama Állandó Tag

  Miért van az a kritérium, hogy 20 hozzászólás kell. Miért olyan nehéz egy kis ötlethez hozzájutni.
   
 5. csipkebogyo

  csipkebogyo Állandó Tag

  A 20 hozzászólást percek alatt bárki összegyűjtheti pl a Szójátékok topikokban:p
  csipkebogyyó
   
  Kanyó Anita kedveli ezt.
 6. gmcsilla

  gmcsilla Állandó Tag

  Sziasztok!
  Lehet érdemes lenne egy "vizsgatételek" topik nyitása óvónők/tanítók számára, úgy vettem észre, hogy az óvodai élet topikban folyik az "anyagcsere", de erre nem biztos, hogy mindenki rátalál. A pedagógusoknak gyakran kell vizsgázni, úgyhogy lehet hasznos lenne kurzusok, könyvek feltöltése külön topikban. Mit gondoltok?
  Csilla
   
 7. kiskató

  kiskató Állandó Tag

  Egyetértek Szilke63-mal én is!
   
 8. tika0507

  tika0507 Állandó Tag

  Sziasztok!
  Most regisztráltam, még új vagyok ebben a közösségben. Tanítóként dolgozom, így számomra ez a hely egy kincsesbánya!
  Nagyon remélem, hogy harminc éves tapasztalatommal én is hasznos tagja lehetek a fórumnak!
   
 9. titok241

  titok241 Állandó Tag

  Sziasztok!

  Szerintem a hangoskönyv is jó lenne.Kisfiam nagyon szereti.
   
 10. csipkebogyo

  csipkebogyo Állandó Tag

 11. nagyzsu

  nagyzsu Állandó Tag

  Sziaztok!Véletlen találtam rá erre az oldalra,rögtön regisztráltam mert,mert ez valami csoda hely.Ennyi csodálatos ötlettel egy helyen még nem találkoztam.
   
 12. csipkebogyo

  csipkebogyo Állandó Tag

  Sziasztok!

  Elkészűlt a Tankönyvek, szemléltetőanyagok, foglalkoztatók stb..topiknak a Tartalomjegyzéke. Remélem a segitségével könnyebb lesz a keresés, és kevesebb a már meglévő anyagok kérése.
  Köszönet érte Sajlának és Angkornak, sokat segitettek.

  Új topik a Zenék, kották gyerekeknek ide kérjük majd ezentúl a gyermekzenéket, kottákat feltölteni. A régiekből is amennyit lehet ide átteszünk, amit nem lehet már mozgatni, azokat fel lehet ismét tölteni, a régi pedig törölve lesz, hogy ne legyen ismétlés.
  A Gyermekdalok, versek, mesék topikok maradnak meséknek, verseknek.
  Kérlek Titeket, hogy feltöltéskor az Üzenet cime részbe irjátok be a szerző és a mű cimét, ellenkező esetben törölni fogjuk a feltöltést. Ha mondóka, vagy találóskérdés, vagy népköltés, vagy esetleg ismeretlen a szerző, úgy ezt irjátok be az üzenet cime részbe..
  További jó fórumozást kivánok.
  csipkebogyó
   
 13. yasmine

  yasmine Állandó Tag

  djvu

  Kedves Csipkebogyó!
  A djvu fájlokat hogy lehet kinyitni? :confused:
   
 14. csipkebogyo

  csipkebogyo Állandó Tag

  Letöltöd a djvuviewer progit, megnyitod,- bal felső sarok file - open, a feljövő ablakban megkeresed a gépedre djvu-ban feltöltött könyvet, ráklikkelsz -open-és nézheted is:p
   

  Csatolt fájlok:

 15. yasmine

  yasmine Állandó Tag

  Köszönöm szépen.Sikerült!:D
   
 16. juillet

  juillet Állandó Tag

  Szeretném tudni, hol van az admin, a kormányos, vagy bárki, aki kontrollálná ezeket a "hozzászólásokat". (Tudom, hogy az enyém se sokkal értelmesebb), de azért bosszantó, hogy oldalakon keresztül ezt látjuk: szuper, nagyszerű stb., ahelyett hogy érdemi hozzászólások lennének.
  Én egy 4. osztályos informatika feleletet teszek most fel, én állítottam össze, az év elején írjuk.
   
  Kanyó Anita kedveli ezt.
 17. csipkebogyo

  csipkebogyo Állandó Tag

  Kedves juillet!

  Áthoztam ide is a kérdésedet, és itt válaszolok meg rá.

  Sajnos vannak rendetlenkedő tagjaink, főleg az új tagok, akik nem ismerik a CH Szabályzatát, és itt-ott gyűjtögetik a 20 hozzászólást. Az admin és a kormányos is csak egy ember, aki nincs itt a nap 24 órájában, hogy minden egyes feltöltést abban a pillanatban leellenőrizzen. Vedd figyelembe azt is, hogy az admin is, és én is, mint a Gyereksarok kormányosa, nem Magyarországon élünk, 6-7 óra időeltolódás van. Előfordúl, hogy amig mi alszunk, addig történik a "szemetelés". Kérlek légy elnézőbb, és ha módodban áll, irj nekik egy privit, hogy hol célszerű a 20 hozzászólást összegyűjteni. Ezt mi is megtesszük általában.
  Úgy gondolom, hogy a lényeg az, hogy a fórum jól működjön, hisz szivesen jönnek ide a tagok akár beszélgetni, segitséget kérni és adni, akár le -és feltölteni.
  Bátran használd a Jelentés gombot, ha valamelyik "hozzászólással" nem értesz egyet, lehet, hogy arra hamarabb tudunk reagálni.
  Kivánok további jó fórumozást.
  csipkebogyo
   
 18. Betti1117

  Betti1117 Állandó Tag

  Köszönjük a munkádat kedves Csipkebogyó!

  Ez az oldal attól nagyszerű, hogy nemcsak viszünk, hanem hozunk is. Így egyre jobban zavar, mikor 4 hozzászólás után valaki előadja az óhaját, kívánságát. Sokszor olyat keres , ami már fent van. Utána sem néz, csak várja a mannát.Tudom, hogy undok voltam, de már nagyon kikívánkozott. Kedves újoncok, nézelődjetek, kutassatok, olvassatok! Megéri rászánni az időt, mert rengeteg kincset találhattok.Bocsánat!
   
 19. Sajla

  Sajla Állandó Tag

  Betti!

  A legkevésbé sem voltál undok!

  Én már nagyon sok valóban undok megjegyzésemet nyeltem le, és nem írtam ide.

  Teljesen egyetértek azzal, amit írtál, csak annyival egészíteném ki, hogy engem az is zavar, amikor régi tagok is ugyanazt a kérést bemásolják több helyre is. Mit számít a "szabály" csak neki legyen meg.

  Meg, amikor régi tagok sem veszik figyelembe a szabályzatot (pedig bőven volt idejük elolvasni) és a nem megfelelő helyen tárgyalnak ki nem témábavágó dolgokat.

  Sajla
   
  Betti1117 kedveli ezt.
 20. zongoreszter

  zongoreszter Új tag

  köszönet

  Fantaszikus ez az oldal!
   

Megosztás