Márki-Zay Péter

Márki-Zay felszólította Orbánt a lemondására, a lehallgatási botrány miatt​


A miniszterelnök-jelölt szerint hasonló botrányba bukott bele Nixon elnök is.


Márki-Zay Péter hódmezővásárhelyi polgármester a Momentum Harcra Magyar! Tüntetés a jövőnkért! címmel szervezett tüntetésén a Kodály köröndön 2018. május 1-jén. - Fotó: Balogh Zoltán / MTI
Orbán Viktor úgy bizonyíthatja be, hogy Magyarország, ha nem is liberális, de jogállam, ha lemond – jelentette ki Márki-Zay Péter hétfői online sajtótájékoztatóján. Véleménye szerint, hasonló lehallgatási ügybe bukott bele Richard Nixon amerikai elnök, így, ha bármi is bebizonyosodik abból, hogy a miniszterelnöknek köze van a lehallgatási botrányhoz, akkor Orbán Viktornak le kell mondania.
Hódmezővásárhely polgármestere, a Mindenki Magyarországa Mozgalom miniszterelnök-jelöltje azt mondta, szívesen felajánlja a telefonját, nézzék meg nyugodtan, hogy őt lehallgatták-e. Ezek után felsorolt kilenc olyan hódmezővásárhelyi ügyet, amelyek módszereikben erősen hasonlítanak a mostani Pegasus-botrányhoz. Mint ismert, Hódmezővásárhelyen Ifj. Rapcsák András kísérelte meg 2019-ben négy kémszoftver telepítését az önkormányzat gépeire, az ügyben bírósági ítélet is született, de Rapcsák András néhai fideszes képviselő fia megúszta próbára bocsátással. Viszont azóta sem tudni, ki áll az akció mögött – tette hozzá Márki-Zay Péter.
 

Márki-Zay Péter távozzon a közéletből!​


PÁRTKÖZLEMÉNY

Márki-Zay Péter, a vállaltan jobboldali, keresztény hódmezővásárhelyi polgármester a gyermekek verése után immáron a cigány honfitársaink listázására buzdít.​

Az Igen Szolidaritás Magyarország Mozgalom elnöksége követeli, hogy azonnal távozzon a közéletből, továbbá szorgalmazza, hogy az előválasztáson részt vevő összes párt azonnal határolódjon el a szélsőséges nézeteket valló politikustól!
A hódmezővásárhelyi polgármester kifejtette, hogy szerinte nem pénzt kell adni a romáknak, hanem oktatást. És azért, hogy oktatni lehessen őket, listázni kell, ki a cigány és ki nem. Ennél gyomorforgatóbb megközelítés nem is lehetne, hiszen sok százezer cigány származású honfitársunk dolgozik tisztességgel, csakhogy pénzt azt alig kapnak, így aztán oktatásra sem telik nekik. Listázás helyett normális bért kell nekik is adni, dolgozzanak akár útépítőként, a kereskedelemben, az egészségügyben, az oktatásban vagy buszvezetőként. Az ISZOMM ezért gyűjtött a nyáron 318.000 aláírást a havi nettó 250 ezer forintos minimálbér érdekében.
“Felháborító, hogy egy magát demokratának tartó miniszterelnök-jelölt náci szövegekkel kampányol” – mondta el Szanyi Tibor a Igen Szolidaritás miniszterelnök-jelöltje.
“Az Igen Szolidaritás sajátosan színvak’ ” – tette hozzá Huszti Andrea a párt elnöke. “Nekünk az összes többi párttal ellentétben számos cigány jelöltünk van, de nem azért, mert cigányok, hanem mert példamutató munkát végeztek eddigi civil életükben. Szabóné Kállai Szilvia például azért lett a pártunk alelnöke, mert 10 éven keresztül dolgozott takarítónői, majd tanárnői állása mellet a Magyar Szolidaritás Mozgalomban. És ennek semmi köze ahhoz, hogy ő egyébként cigány.”
Szabóné Kállai Szilvia, az Igen Szolidaritás alelnöke elmondta, sajnos már megszokta a rasszista beszólásokat a jobboldali-liberális pártok részéről. Ezeket pont úgy viseli, mint a Fidesztől jövő hasonló mondatokat. A krisztusi szeretet folytán azonban megbocsát nekik, sőt, az Igen Szolidaritás nevében felajánlja az érintett pártoknak, hogy amennyiben igénylik, szívesen segít a Márki-Zay nézeteit elfogadó politikusoknak az előítéleteik lebontásában, a náci és fasiszta ötleteik elkerülésében. “Első lépés a listázni akarók eltávolítása” – zárta az alelnök.
ISZOMM SAJTÓ
IMG_1956.jpg


Posted in Sajtóközlemény
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

Demeterné Nagy Erika wrote on sziporka78's profile.
Köszönöm az újabb fordítást, izgatottan várom hogy mi lesz a következő :)
Szeretetleckék
Tánc Vers
Táncol a szívem!
Táncra Kért Isten!
Táncol a szívem a napsütésben!
Táncol a jóság, minden szívben!
Vedd észre a táncot ezer nevetésben!

Kertész Kata Keke
Szeretetleckék
Mit táplál a reakciód?
A szeretetet?
Kertész Kata Keke
Szeretetleckék
Szíved Bölcsője.
A magasabb szintű tudatosságban, érzékelni kezded az érzelmi biztonságodat. Az emberi éned, még meging, ha kellemetlen helyzetek adódnak, de nagyon gyorsan visszatérsz, szíved bölcsőjébe.
A megéledő belső szereteted akkor is tovább süt, mint nap, ha az elmédet, néha felhők borítják!
Kertész Kata Keke
Szeretetleckék
Szíved Bölcsője.
A magasabb szintű tudatosságban, érzékelni kezded az érzelmi biztonságodat. Az emberi éned, még meging, ha kellemetlen helyzetek adódnak, de nagyon gyorsan visszatérsz, szíved bölcsőjébe.
A megéledő belső szereteted akkor is tovább süt, mint nap, ha az elmédet, néha felhők borítják!
Kertész Kata Keke

Statisztikák

Témák
36,805
Üzenet
4,477,286
Tagok
594,874
Legújabb tagunk
Kovács Patrik Tamás
Oldal tetejére