Megtaláltad vagy éppen elvesztetted az igazit????

Angel666

Állandó Tag
Állandó Tag
"Elmentél tőlem, és én hagytam menyj csak el! Hiába lett volna minden, ki menni akar, hagyni kell! Mosolyog hozzá az arcom, de mögé senki se néz, játszani a közömbös embert, most látom, milyen nehéz! Ha megkérdeznék tőlem, modnjam meg mit jelentessz nekem? Egy pillanatra zavarba jönnék, és nem tudnék felelni hirtelen! Csak nagy sokára mondanám, hogy egy elmúlt szerelmet! S nem venné észre senki sem, hogy titokban könnyes lett két szemem! és mást lát a két szemem, messze túl a könnyeken, hogy még mindig te vagy a mindenem! S ha megkérdeznék tőlem, mondjam meg mit jelentessz nekem? büszkeségből azt felelném SEMMIT.....csak az egész életem!"

Az%20élet%20szép.jpg
 

cicinho24

Állandó Tag
Állandó Tag
Én megtaláltam, mert a későbbiekben akár össze is házasodnák.
Persze most jól megvagyunk, de nem lehet tudni a jövő mit tartogat.
Remélem számunkra csak jót fog hozni.
:)
 

szilvi1981

Állandó Tag
Állandó Tag
ez a baj mostanában...mindenki panaszkodik, hogy nincs társa, de amikor igazán kellene tenni valamit a kapcsolatért, megfutamodnak(férfiak , nők egyaránt)!
voltak hibák,na és?mire való a megbocsátás?
ha mindkét fél komolyan gondolja a dolgot, akkor nincs más, mint kibeszélni a dolgokat és próbálni megoldani!
ha meg csak laza volt a dolog, lépjetek túl , és legyetek nyitottak az újra!!
 

szilvi1981

Állandó Tag
Állandó Tag
az igazság az, hogy én már megtaláltam az IGAZIT, de mégis elhagytam...

visszagondolva csak én akartam őt annak látni...pedig nem ő volt az!

szerencsére pár hónapos -kicsit depressziós- időszak után, találkoztam valakivel, aki a tökéletes ellentéte az exemnek...és remélem, hogy boldogan élünk, míg meg nem halunk(ami remélhetőleg még jó soká lesz!)
 

Konria

Állandó Tag
Állandó Tag
Ha megtalálod az igazit, akkor azt nem fogod elveszíteni :)
Én még keresem, bár egyszer már azt hittem megvan, de tévedtem.
 

lollipopp

Állandó Tag
Állandó Tag
Az hogy ki az igazi egy relatív fogalom és sajnos mindig csak akkor derül ki mikor elveszítjük.......egy biztos nem szabad erőszakkal keresni az igazit mert ez nem úgy működik.Az igazi az csak jön egyszer és nem tágít többet a szívedből nem tudsz szabadulni a gondolatától sem -nem biztos hogy megkapod őt sőt általában sajnos lehet hogy csak egy röpke románc lesz a dologból.Ezért is van az a mondás hogy "a be nem teljesült szerelmek a legszebbek a legtartósabbak"Mert ugye van a viszonzott és a viszonzatlan szerelem.Amit az ember nem kaphat meg az mindig is kelleni fog neki!Szóval minden embernek van lesz egy ilyen favoritja de nem biztos hogy vele találja meg a boldogságot a mindennapi életben mert a szerelem nem minden, szép és jó érzés de sokkal fontosabb hogy aki mellett vagy az megbízható legyen szeressen téged és tudj rászámítani.Nekem anyukám mindig azt mondta az életben arra törekedj hogy olyan emberrel élj aki szeret téged mert hiába szeretsz te valakit ha az nem szeret viszont!Ha pedig két olyan ember talál egymásra akik mindketten szerelmesek egymásba és fel is vállalják egymást az egy csoda ...és elég ritka:-(
 

ironmen

Állandó Tag
Állandó Tag
megismertem majd elveszitettem, az élet megy tovább, ugy fogom fel mint egy megujulást, kaptam sok jot, rosszat, gyerünk tovább, nem kell sirni, bánkodni
 

hsandor10

Állandó Tag
Állandó Tag
Megtaláltam biztosan. Egy negatívum: az apja egy utálatos személyiség, de lehet h ez szakításhoz vezethet a jövőben
 

nemethancsa

Állandó Tag
Állandó Tag
10 éve vagyok együtt a férjemmel nagyon boldogok vagyunk! van egy házunk együtt építettük! és egy gyönyörű egészséges kislányunk! Szerelem volt első látásra! Kívánom mindenkinek hogy ilyen szerelemben éljen boldogan!
 

Edit9708

Állandó Tag
Állandó Tag
Egy nap alatt talaltam meg es vesztettem el az igazit.De abban az 1 napban benne volt az elmult 35 evem osszes orome...
Lehet,hogy en nem voltam az igazi szamara?
 

castus

Állandó Tag
Állandó Tag
"De az a bánat, ha kezét se fogtad,
Álmodba jött csak csodának, titoknak.
Ha úgy szóltál csak hozzá imádságba,
Dalos fohászba, kérve, sírva, vágyva.

Tied se volt s már életedhez kötve,
És akkor, érzed, elveszett örökre,
És nem lesz fénye többet éjszakádnak:
Az a bánat."
/Gyóni Géza:Nem bánat az/
Megtaláltam,és azon nyomban elveszítettem.A lényeg:3 éve voltam szerelmes belé titokban,aztán bevallottam neki,azt mondta gyereke lesz,így ez esélytelen.Gondoltam rá,hogy hamarabb elmondjam neki,de barátaim nagyon tiltották,azt mondták,biztosan ki fog nevetni,meg,hogy jót akarnak nekem.Ráadásul az egyik ilyen barátban nagyot csalódtam egyéb dolgok miatt.Nem tudom,mi lett volna ha hamarabb elmondom a férfinak,hogy mit érzek iránta,de már késő ezen gondolkozni,lehet előjöttek volna egyéb problémák(pl.a 13 év korkülönbség...),nem tudom.Minden esetre,azt tudom,hogy a férfit még mindig szeretem.
 

RDorka

Állandó Tag
Állandó Tag
Szerintem én még nem találtam meg. Életem első szerelme elég sokáig tartott és sok örömet de rengeteg fájdalmat is okozott. Akkoriban azt hittem ő az igazi. De az én felfogásom szerint ha tényleg ő lett volna, akkor még most is együtt lennénk. Hatalmas csalódás lenne ha kiderülne, hogy még is ő volt. Hiszen előttem áll még az egész élet. A baj az hogy én még mindig őt szeretem és nagyon nehéz ez most nekem. Egyszerűen nem tudom túltenni magam rajta, pedig neki már új barátnője is van. Keresem, de nem találtam még meg azt ami vigaszt nyújthatna. Nem szeretek szomorú és magányos lenni...:(
 
Oldal tetejére