Motor sport

Ufladisz

Állandó Tag
Állandó Tag
Magyar lány is indul török futamon!?
Kovács Nikolett rajthoz áll a gyorsaságimotoros-világbajnokság Török Nagydijon a 125 köbcentis kategoriában. Info-Nemzeti sport
 

melib

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Ez lesz a masodik motoros szezonom a Yamahamon.
Meg nem voltam igazi nagy turan, de remelem iden sikerul.
 

Laci Buda

Állandó Tag
Állandó Tag
Szoval, Rossi a kiraly az idomeron. Remelem nyer holnap.
Tamas a negyedik a startnal. Az elso kanyar az ami vagos itt, az Isztanbuli palyan. Azt ha megussza, szerintem meg is nyerheti a holnapi futamot.
Udv
 

Laci Buda

Állandó Tag
Állandó Tag
Hat Rossi leszerepellt.
Fogalmam sincs, hol rontott. Egy kise elhagyta a palyat az elso korben, talan azert volt gondja a motorjaval.
Talmacsi is jol kezdett, sot egy bizonyos pillanatban meg elso is volt. De az otodik hely sem rosz.
 

marty80

Állandó Tag
Állandó Tag
Nem Rossival,hanem a géppel van gond ! Azért, ettől függetlenül mégis azt mondom Rossi a király ! ;)
 
Egyedi szériák a Kawasakitól

javascript:novel();javascript:open_doc('http://origo.h...i.html&title='+ tit +'&temp=motor', 365, 430)http://www.origo.hu/print/motor/20070313egyedi.html

<SCRIPT src="/images/kozos/font-size.js" type=text/javascript></SCRIPT><BEVEZETO>A méregzöld márka hazai importőre egyedileg felszerelt szériákat dob piacra az ER-6n, ER-6f és a Versys típusokból. Az alaposan felcicomázott paripák City és Tourer fantázianéven kelletik magukat.

</BEVEZETO>
A Kawasaki magyarországi importőre azzal szembesült, hogy az ER-6 modellcsaládhoz rengetegen választottak gyári kiegészítőket, ezért az igényeknek elébe menve két felszereltségi csomagot dobnak piacra az ER-6n, ER-6f és Versys típusokhoz City, illetve Tourer néven. A City csomag elsősorban a külsőségekre helyezi a hangsúlyt, míg a Tourer felszereltség a praktikumot helyezi előtérbe.

A City és Tourer modellek az alábbi gyári Kawasaki kiegészítőkkel vannak felszerelve:

ER-6n City / ER-6f City: bukógomba, hátsó index, tankpad, gravírozott kormányrögzítő, fékolaj tartály fedél, elsőtengelyvég dísz, injector fedél, u-lakat.

ER-6n Tourer / ER-6f Tourer: plexi, hátsó doboz + konzol, visszapillantó tükör, bukógomba, tankpad, u-lakat (csak az ER-6f verziókhoz).

Versys Tourer: állítható plexi, hátsó doboz + konzol + matrica, gravírozott kormányrögzítő, tankpad, u-lakat (A Versysből jelenleg még csak a Tourer változat kapható, de hamarosan jön a City is).

<TABLE cellSpacing=3 cellPadding=0 width="75%" align=center border=0><TBODY><TR><TD> </TD><TD> </TD><TD> </TD></TR></TBODY></TABLE>
 

Laci Buda

Állandó Tag
Állandó Tag
Kina-i Nagydij

Hat ez a Ducatti az nagyon szerepelt a Kina-i Nagydijon. A Stoner srac hatra se kellet figyelnie, csak a cel fele. Azert remelem a Doktor, magy csak talal gyogyszert a Ducatti ellen es nem lessz szukseg a "I might need a gun for Stoner!" project-re :smile:.
 

Laci Buda

Állandó Tag
Állandó Tag
Micsoda bukasok voltak a Francia palyan. Kar, azert, hogy az eso miatt Rossi nem ment jol. Meg jobban sajnalom, hogy Stoner elotte vegzett. Gratula Talmacsinak. Jol ment.
 
Oldal tetejére