Nem emlékszem ilyesmire - újabb részletek a Soros-bombáról

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2018 Október 23.

Melitta - 2018 Október 23, 11:21
 1. Melitta

  Melitta Adminisztrátor Fórumvezető

  Robbanószerkezetet helyeztek el Soros György házánál az amerikai Bedfordban. A városban számos gazdag és ismert ember lakik, de korábban nem történt ilyesmi.

  [​IMG]
  Soros György egy 2015-ben készült fotón (Wikimedia Commons, Olaf Kosinsky)
  Robbanószerkezetet találtak hétfő délután Soros György házának levélládájában. A rendőrség szerint az eszközt semlegesítették, adta hírül internetes oldalán a The New York Times című napilap.

  Az incidens Sorosnak a New York államban, a Bedfordhoz tartozó Katonah településen lévő házánál történt.

  Nem volt otthon Soros


  "A ház egyik alkalmazottja nyitotta ki a csomagot, és azonnal beazonosította, hogy robbanószerkezet van benne. A csomagot kivitte a közeli erdős részhez és kihívta a bedfordi rendőrséget" - közölte a rendőrség. Soros György nem tartózkodott otthon.

  A rendőrség az ügyet átadta a Szövetségi Nyomozó Irodának (FBI), amely egyelőre nem kívánta kommentálni a történteket.

  Az üzletember gyakran adományoz demokrata párti jelölteknek és progresszív ügyek számára. "Aktivizmusa miatt konzervatív csoportok gazemberként tekintenek rá és céltáblája antiszemita rágalmazásoknak is" - írta a The New York Times.

  Soros Györgyöt a magyar kormány is rendszeresen támadja a szerintük migrációt pártoló politikája miatt.

  "Nem emlékszem ilyesmire"

  A lap szerint az elszigetelt városban számos gazdag és ismert embert él, és nyugodt, biztonságos helynek számít. "35 éve élek itt, de nem emlékszem arra, hogy a mostanihoz hasonló eset történt volna" - mondta az újságnak egy helyi történész.

  Egy másik helyi lap, a New York Post úgy tudja, hogy a robbanószerkezeten fekete színű por volt. Az FBI vizsgálja az ügyet. Szerintük a közbiztonság nem forog veszélyben.
   

Hozzászólás

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2018 Október 23.

  1. xifre
   xifre
   április óta jó sok idő eltelt de még mindíg nem vagy képes elfogadni a választók véleményét.

   Mikor azt mondod, hogy a választók kb. 50% -a nem a FIDESZ -re szavazott igazad van, de akkor ugyanazt a mércét haszálva azt is mondd, hogy a választók 95% -a nem a DK -ra szavazott és így tovább.
   A lényeg, hogy ugyanaz a játékszabály (választási szabály) érvényes mind a 100 választáson induló résztvevőre.
   De mindjárt itt a következő alkalom, hogy a pártok megmutassák az erejüket (támogatottságukat).
   setni kedveli ezt.
  2. Ernoe
   Ernoe
   Szerintem elég érthetően beszélek. Semmi kétség, a Fidesz megnyerte a parlamenti választásokat a jelenlegi szabályok szerint.
   -
   Ehhez elég volt neki, ha a 8,x millió választóból 2,8 millió őrá adta adta a voksát.
   -
   Ezzel ügye csak államvezetési megbízást kapott nem pedig azt, hogy a jogállamot kiemelje a fugájából és egy diktatúrát hozzon létre. Ezt sajnos nem hajlandó megérteni.
   -
   Nem szívesen húzok párhuzamot de így volt ez már a "Machtergreifung" idején is.
   Az Orbán kormány a saját bevallása szerint a jogállamiságot összetéveszti a többségi diktatúrával. Nagyon kellemetlen lenne, ha ez az 5.3 millio versus 2,8 millio az utcán döntené el kiből van több. Én a jogállamiság mellett vagyok.
  3. setni
   setni
   Nem lesz itt utcai összetűzés.
   Hiszen nincs olyan réteg ma akit valami óriási megszorítás érne.
   Ernoe kedveli ezt.
  4. xifre
   xifre
   Nem érthetően, hanem nagyonis félrevezetően beszélsz.
   Például az mondod, hogy nem az a mérvadó amit 2,8 millió választó akar, hanem az amit 0,308 068 millió (ennyien szavaztak például a DK -ra).
   Szerintem nem lenne jó ha a 0,3 millió mondaná meg az 5,3 milliónak, hogy mi legyen.

   Csak tisztánlátás végett, a kb. 100 ellenzéki párt mind mást és mást akar, nehogy egy kalap alá vedd az összeset.
   setni kedveli ezt.
  5. setni
   setni
   Ezt nem tudják megérteni....
   Ráadásul még pörögnek is rajta.
   Majd jön a következő választás ott lesz a lehetőség hogy a választók rábírják a jelölteket arra hogy fogjanak össze ha nem akkor szép nagy bukta lesz ismét.
   udvarfy kedveli ezt.
  6. Georgina Bojana
   Georgina Bojana
   *
   Rosszul esett ezt olvasnom. Éppen Soros György volt az, aki nagyon sok pénzzel megsegítette az iszap károsultakat, sőt mindenben segített eddig, amikor a magyarok bármi tragédia miatt nehéz helyzetbe kerültek. A jelenlegi kormány mivel segítette a szerencsétleneket? Az összegyűlt pénzek nagy részét kisajátította, magyarul lenyúlta, nem számolt el vele, valamennyiért pedig emlékparkot létesítettek. Mintha ez lett volna a legfontosabb. De egyáltalán hová lett az a sok-sok millió, amit a határon belül élő magyarok, sőt még külföldről is küldtek sok pénzt arra, hogy a károsultak tudjanak házat venni, s fel tudjanak építeni egy új életet. Mert sajnos, többeknek mindene oda veszett. Soros György elsőként segített.
   Ki a gonosz? Nem kell sokat törni ezen a fejünket, mert ismét loptak, méghozzá a legszerencsétlenebb emberektől. A bíróság mit ítélt meg? Az akták porosodnak valahol, valami jó helyen elfektették. Szavakat nem találok arra, hogy olyan embert pocskondiáznak, akinek sok jó köszönhető.
   cat34 és Ernoe kedveli ezt.
  7. xifre
   xifre
   Elhiszem, hogy nagyon bosszant, hogy már negyedjére választanak meg valakit miniszterelnöknek... de ez van, ennyi év után már beláthatnád, hogy a többségnek más az ízlése.
   Tetszenek a belinkelt grafikonjaid ... gondolom mennyire bosszantó lehet, mikor látod, hogy egy kormányzópárt nem erodálódik (ahogy várnád) hanem még nő a népszerűsége ;)
   Utoljára módosítva: 2018 Október 24
   setni kedveli ezt.
  8. Melitta
   Melitta
   Csalas volt a javabol es nem csak a Dk-nal a Jobbiknal es az osszes ellenzeki partnal talan az LMP kivetelevel mindnel.
  9. Melitta
   Melitta
   Aha meg hordjak a szomszedos orszagokbol buszokkal a tapsvitezeket a szavazokat kozpenzen es az Eu -s penzen.Hisz nem csak kruplival hanem penzzel meghalaljak a reszvetet.

   NAgy dicsoseg csalassal kormanyozni .Az a 2/3 a valosagban nincs, mivel atirtak a valasztasi torvenyeket igy lett szamukra kedvezo.
  10. Ernoe
   Ernoe
   Ideje lenne ha felébrednétek a Csipkerózsika állómból és megértenétek mi a különbség egy diktatúra és egy demokratikus-jogállam között.
   -
   A békés emberi együttélés alapja, hogy megegyezünk a játékszabályokban amit mindenki elfogad és a demokratikusan (többség alapján) megválasztott kormányt is kötelezi.
   -
   A Fidesz kezdetben nagyon nehezen jutott hatalomra, a pártok fej fej mellett voltak.
   Orbán ezért nagyon ravaszul elfoglalta a médiákat, (a közmédiák a kormány szócsövei), hozott egy csomó törvénymódosítást, (választási törvény stb.) amivel a játékszabályokat testre szabta magának.
   -
   Alapvető emberi jogokat bűncselekményeknek deklarált, a politikai és szociológia területén dolgozó kutatásokat betiltotta, nacionalista idegengyűlöletet szító politikát folytat amin keresztül emocionálisan a markába tartja az ország lakóit.
   -
   Nem véletlen, hogy az EP egy eljárást indított a Magyar kormány ellen.
   -
   Már ne haragudj de ott ahol a hajléktalanság már börtönbüntetést von maga után ott már egy oppozíciónak semmi esélye.
   -
   Orbán leválasztásához csak egy lehetőség van, hogy az összes párt összefogjon ellene ami ügye nem lenne más mind az elmúlt évszázadban átélt, egyik diktatúra váltja a másikat.
   -
   Ezért lenne fontos, hogy az EP helyreállítsa a demokratikus viszonyokat,
   - ne legyenek a közmédiák a kormánypárt szócsövei
   - ne folytathasson a kormánypárt mindenki pénzéből permanens pártpropagandát
   -
   Utoljára módosítva: 2018 Október 25
   Ternyák kedveli ezt.
  11. udvarfy
   udvarfy
   Nem csak Soros , hanem vagy 7 Demokrata politikus kapott hasonló csomagot mondták be tegnap a hirekbe , igy Obama a Nobeldijjas bombázó na megg Hillary is . Igaz nekik semmi közük Orbánhoz , de gondolom öket meg Putyin "ajándékozta meg" személyesen ! Láttam !! ott álltam mellette .
  12. Ernoe
   Ernoe
   Engem az bosszant, hogy politikailag olyan tájékozatlan vagy, hála a kormány propagandának mind egy szekta-tag.
   -
   Te is tudod nagyon jól hogy jött létre ez a többség.
   Ternyák kedveli ezt.
  13. xifre
   xifre
   evidens ... minden pártra ugyanazok a játékszabályok vonatkoznak, már jó régóta és az egyik pártra kb. annyian szavaztak mint a száz másikra összesen.
   setni kedveli ezt.
  14. Ernoe
   Ernoe
   A játékszabályok azonosak voltak de a feltételek nem!
   -
   A kormány 8 éven keresztül, mindenki pénzéből folytatott pártpropagandát.
   Miért nem vagy képes felfogni, hogy nem kommunizmusban élünk, ahol a rádió, TV,
   és a velük kapcsolatban levő médiák a kormánypártot kellett szolgálják.
   -
   Én Köln mellett az Autobahn-on tudom fogni a Kossuth rádiót mert 2 MW-tal sugároz. Tudod menyibe kerül egy ilyen adó üzemeltetése? és ez mást sem csinál mind egy pártot propagál, megfizetni meg mindenkinek kell, annak az 5,3 millió választónak is akik nem Fideszt favorizál. Ez több mind lopás ez rablás!
   -
   De nemcsak a Kossuth Rádió hanem az összes televízió is amit szatelliten fognak az emberek. Tudod menyibe kerül mindez?
   -
   Ha azt akarod mondani, hogy az ellenzék is kitalálhatott volna egy nem létező ellenséget amivel megfélemlítette volna a polgárokat akkor erkölcsi akadályokba botlasz.
   -
   Szerencsére Európában élünk ahol a kormányok törvényszegései jogilag megtámadhatok és remélem, hogy az európai közösség nem hagyja cserben a magyar állampolgárokat úgy mind 1956-ban és utána sem.
  15. xifre
   xifre
   hogy kitalált probléma-e, megkapod a választ ha megnézed a választási eredményeket a többi EU tagállamban is és, hogy a választások fő témája az illegális migráció keltette társadalmi feszültségek.
   Ilyen szinten tart most:
   https://444.hu/2018/09/17/baszd-meg...rabszolgakent-tekint-az-afrikai-bevandorlokra

   garantáltan ezen fog eldőlni az EU parlamenti választás is ... habár szerinted ez nem is létező probléma, csupán egy kitaláció
   Utoljára módosítva: 2018 Október 25
   setni kedveli ezt.
  16. udvarfy
   udvarfy
   Azért érdekelne , hogy hány "menekültett" is fogadott be Luxenburg -Olaszország ellenében ??? Ja adó csalokat , abbol aztán eleget :rohog::rohog:
  17. Ernoe
   Ernoe
   Egy pillanatig sem mondtam, hogy egy kitalált probléma csak azt,
   hogy Orbánnak más témája sincs mind apokaliptikus jóslatok.
   -
   De hát nem csoda a kereszténység amire hivatkozik is egy apokaliptikus vallás, alig tudják kivárni a mentő lovagok érkezését. :)
   -
   Orbán magát egy kereszteslovagnak tekinti, aki "isten megbízásából" kormányzó.
   Ez nemcsak nevetséges de nagyon veszélyes.
   -
   Ilyen beszédet mind oktober 23. csak a 2. világháború kitörése előtt hallhattak az emberek Europában.
   -
   Nem akarlak sértegetni de borzasztó butaságokat beszélsz. Magyarországon nincsenek is menekültek a rádió TV mégis tele van gyűlöletet szító programokkal.
   -
   Egyébként bocsánatot kért az M1 TV a nézőktől az Essennel kapcsolatos főhír miatt? A "hiszékeny Magyar" (49,27%) még mindig azt gondolja, hogy:
   -
   upload_2018-10-25_12-22-39.png
   -
   Megjöttek már a Brüsszeli favágók kivágni az akácokat? :)
   Sorolhatnám a sok megfélemlítést amivel hatalmon tartja magát a kormány.
   -
  18. xifre
   xifre
   Nagyon reális...életbevágó dolgok azok, egyre többen ébrednek fel Európában és próbálják menteni a még menthetőt...jó példa az olasz szemléletváltás.

   Itt egy friss hír, mindennaposak az összecsápások, örülhettek, hogy vannak akik védik az EU külső határait
   http://mandiner.hu/cikk/20181024_migransok_csaptak_ossze_rendorokkel_a_boszniai_horvat_hataron

   ezek a mindennapok az EU déli határain:
   Utoljára módosítva: 2018 Október 25
  19. Ernoe
   Ernoe
   "Az ENSZ Menekültügyi Főbiztossága szerint 2017-ben 2315 menedékjog iránti kérelmet nyújtottak be a menekültek Luxemburgban. Legtöbbjük Szíriából, Szerbiából és Eritreából származott. "
   -
   "A kezdeti kérelmekben összesen 1.640 döntés született. Ezek közül 65% -ot pozitívan fogadtak. A menedékjog iránti kérelmek 35% -át elsőként utasították el. A legsikeresebbek voltak az Eritreából és az ismeretlenekből származó menekültek."
   -
   Tehát a kis Luxemburg "jobban teljesített" mind a nagyszájú Orbánisztán. :)
  20. Ernoe
   Ernoe
   Nállunk nem a határon hanem a "külszíni bányafejtésnél" (Hambach) nem 100 hanem sokkal nagyobb tömegekkel van "harcban" a rendőrség. :)
   -
   [​IMG]

Megosztás