Nem emlékszem ilyesmire - újabb részletek a Soros-bombáról

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2018 Október 23.

Melitta - 2018 Október 23, 11:21
 1. Melitta

  Melitta Adminisztrátor Fórumvezető

  Robbanószerkezetet helyeztek el Soros György házánál az amerikai Bedfordban. A városban számos gazdag és ismert ember lakik, de korábban nem történt ilyesmi.

  [​IMG]
  Soros György egy 2015-ben készült fotón (Wikimedia Commons, Olaf Kosinsky)
  Robbanószerkezetet találtak hétfő délután Soros György házának levélládájában. A rendőrség szerint az eszközt semlegesítették, adta hírül internetes oldalán a The New York Times című napilap.

  Az incidens Sorosnak a New York államban, a Bedfordhoz tartozó Katonah településen lévő házánál történt.

  Nem volt otthon Soros


  "A ház egyik alkalmazottja nyitotta ki a csomagot, és azonnal beazonosította, hogy robbanószerkezet van benne. A csomagot kivitte a közeli erdős részhez és kihívta a bedfordi rendőrséget" - közölte a rendőrség. Soros György nem tartózkodott otthon.

  A rendőrség az ügyet átadta a Szövetségi Nyomozó Irodának (FBI), amely egyelőre nem kívánta kommentálni a történteket.

  Az üzletember gyakran adományoz demokrata párti jelölteknek és progresszív ügyek számára. "Aktivizmusa miatt konzervatív csoportok gazemberként tekintenek rá és céltáblája antiszemita rágalmazásoknak is" - írta a The New York Times.

  Soros Györgyöt a magyar kormány is rendszeresen támadja a szerintük migrációt pártoló politikája miatt.

  "Nem emlékszem ilyesmire"

  A lap szerint az elszigetelt városban számos gazdag és ismert embert él, és nyugodt, biztonságos helynek számít. "35 éve élek itt, de nem emlékszem arra, hogy a mostanihoz hasonló eset történt volna" - mondta az újságnak egy helyi történész.

  Egy másik helyi lap, a New York Post úgy tudja, hogy a robbanószerkezeten fekete színű por volt. Az FBI vizsgálja az ügyet. Szerintük a közbiztonság nem forog veszélyben.
   

Hozzászólás

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2018 Október 23.

  1. xifre
   xifre
   Te mosolyogsz a határvédőkön, de ha megnézed a belinkelt videót és hallod amint az őslakosok a rendkívüli állapot bevezetését kérik a hatóságoktól, az azért csak elgondolkodtató.
   És a tudat, ha Merkel nem ígérne óriási pénzeket és jőlétet, nem bátorítaná az illegális migrációt, akkor semmi probléma nem lenne ... az afrikai migránsok a gazdag afrikai muszlim országokban keresnék a jólétet.
   Utoljára módosítva: 2018 Október 25
   setni kedveli ezt.
  2. Ernoe
   Ernoe
   [

   Látod ez az aljas hagugság amit itt irsz ami felháborit engem ellened és a magyar kormány irányában. Ezt csináljátok már 3 éven kersztül. Ez nem tiszteséges.
   -
   Ügye most éppen az USA felé megy egy halom menekült ahol nem egy "joszivü" kormányfö van?
   Erre most mit fogsz kitalálni és a fasz kormányod? Mindennek van határa!
   -
   Mondjad már meg hol csalogat valakit Merkel? Hol igér nekik tejet vajat csak, hogy jöjjenek?
   Apám te egy Göbbelsz vagy. A szememben nem vagy tisztességes. Hagyd már abba ezt a heccelést.
   kukta kedveli ezt.
  3. xifre
   xifre
   Lásd be , hogy ha nincsnek magas szociális támogatások nem jönnének...ezért nem maradnak Szerbiában, Romániában vagy Bulgáriában ... 50 eurós segélyért, annyi eszük nekik is van

   https://www.hirado.hu/videok/hirado-2018-10-25-i-adas-5#

   ezek a migránsok is a gyerekeket küldik a a horvát határőrök elé, és Merkelt hívják segítségül ... 5:40 -nél az aktuális hírek
   Utoljára módosítva: 2018 Október 25
   setni kedveli ezt.
  4. setni
   setni
   Maradjunk európában...
   Madrid visszatoloncolásba kezdett, miután több mint 300 migráns próbálta áttörni hétfőn a Marokkó és az Afrika északi csücskén fekvő spanyol exklávé, Melilla közötti határszakaszt. Többségüknek sikerült átmásznia a két szöges drótkerítésen, sokan súlyos sérüléseket szenvedtek. Mintegy 233-an jutottak át, és az incidensben a határvédelem munkatársai is sérüléseket szenvedtek, jelentette a spanyol média.
   Az utóbbi hónapokban Spanyolország vált a fő célponttá az európai uniós országok közül a bevándorlók számára. A szocialista kormány világossá tette, hogy szemben az olaszokkal és a görögökkel, a befogadás pártján áll, így megduplázódott az érkezések száma. Idén 47 ezer migráns lépett be az országba az IOM nemzetközi migrációs szervezet szerint.
   A spanyolok egyébként első helyen állnak abban a közelmúltban megjelent, 18 nemzetet vizsgáló felmérésben, amely a befogadási hajlandóságot vizsgálta. A spanyol lakosság 86 százaléka támogatja az erőszak és a háború elől menekülők befogadását, mindössze 13 százalék utasítja el ezt.
  5. Ernoe
   Ernoe
   -
   Magyarországon nincsenek menekültek mégis reggeltől estig arról van szó: hogyan lehet kicsinálni, távol tartani, diszkriminálni migrációban levő embereket.
   -
   A probléma a Magyar kormánnyal, hogy a világközösség fölé emeli magát, azt állítja neki semmi köze, ahhoz, hogy más embereknek milyen problémái vannak a világban.
   -
  6. Melitta
   Melitta
   Ezt a férfit vették őrizetbe a levélbombák küldözgetésével kapcsolatban
   Őrizetbe vettek egy embert a szövetségi hatóságok pénteken az amerikai demokrata párti politikusoknak, illetve a Donald Trump elnököt bírálóknak küldött csőbombák ügyében - közölte az amerikai igazságügyi minisztérium.

   [​IMG]
   A gyanúsítottat Miami térségében állították elő - közölte a rendvédelmi szervek egyik nevének elhallgatását kérő illetékese.
   A Floridában őrizetbe vett férfi a fő gyanúsított. Az 56 éves Cesar Sayoc büntetett előéletű - közölték illetékesek. A New York-i születésű férfit 2002 augusztusában Floridában elítélték, miután pokolgéppel fenyegette meg az egyik floridai szolgáltató cég képviselőjét - közölte Ronald Lowy ügyvéd, aki az ügyben a férfit képviselte. Korábban, az 1990-es években lopásban és orgazdaságban találták bűnösnek.

   Donald Trump pénteken a Fehér Házban megerősítette, hogy őrizetben van a csőbomba-ügy egyik gyanúsítottja, és közölte, hogy "törvény teljes szigorával" fogják felelősségre vonni.

   "Soha nem engedhetjük meg, hogy a politikai erőszak gyökeret verjen Amerikában" - jelentette ki az elnök. Trump "hitványnak nevezte ezeket a terrorcselekményeket", és kijelentette, hogy az amerikaiaknak össze kell fogniuk. Az elnök dicsérte a Szövetségi Nyomozó Irodának (FBI) az ügyben végzett "hihetetlen munkáját". A nyomozás Florida déli részére és az ottani postahivatalokra összpontosul.

   Eddig senki sem vállalta magára a tucatnyi levélbomba küldését, amit a hatóságok terrorizmusnak minősítettek

   A küldeményeket nem egészen két héttel a november 6-án esedékes félidős kongresszusi választások előtt adták postára, amelyek során megváltozhatnak a hatalmi erőviszonyok Washingtonban. A CNN közben pénteken jelentette, hogy újabb csőbomba ügyében nyomoznak a kaliforniai sacramentói hatóságok, amelynek címzettje a Trump elnököt bíráló Kamala Harris demokrata párti szenátor.

   Az elmúlt napokban tucatnyi csőbombát találtak az Egyesült Államok több államában és Washingtonban. A bombák címezettjei között volt Barack Obama volt demokrata párti elnök, külügyminisztere, Hillary Clinton, a CNN és Maxine Waters kaliforniai republikánus politikus, valamint Robert de Niro színész és Soros György milliárdos, valamennyien Donald Trump amerikai elnök heves bírálói.

Megosztás