Oroszországban nem vezethetnek autót a "szexuális rendellenességgel" élők

blober

Őstag
Gyémánt támogató
Állandó Tag
Itt is volt egy fiatalokból álló müvészcsoport akik nöként léptek fel a showjaikban de ök az ágyban is imitálták a nöket. Gondolom mivel nem voltak barátnöik.
 

Jaszladany

Állandó Tag
Állandó Tag
Volt egy évfolyamtársam aki olyan "kanos" volt (elnézést a kifejezésért) hogy autovezetés közben is mindig a lányok után forgott a feje.

Ehhez egy férfinek nem kell kanosnak lenni szerintem :)

Erről eszembe jutott, hogy engem meg más miatt lehetne eltiltani a vezetéstől, mert nekem pl. a kutyákon akad meg a szemem vezetés közben. Kutya bámulása miatt egyszer nekitolattam egy lámpaoszlopnak, egyszer pedig meghúztam a kapufélfát. Legközelebb aztán a kisfiam már rám szólt a hátsó ülésről: "Ne nézd a kutyát!!!" Mert észrevette, hogy megint egy sétáló kutyát stírölök vezetés közben :)
Szal nem akarok tippet adni az orosz hatóságoknak, de a kutyarajongókat is ki lehetne tiltani az közutakról, engem legalábbis valószínűleg. :confused:
 

Ternyák

Állandó Tag
Állandó Tag
Mi köze az autóvezetésnek a szexuális rendellenességhez? Vagy tud vezetni vagy nem. Talán inkább a sok vodkás gazembert kellene eltiltani, akinek a vödör a mérce.
Komolyan vicc kategóriás témákat nyomnak ezek a média okoskák. lehet másként nem venné észre senki, hogy léteznek.
 

kbsike

Állandó Tag
Állandó Tag
Oroszországban sorban állnának a pszichiátrián a fetisiszták, szadomazók, kukkolók stb.? És a dokik listát vezetnek róluk? És a listát közlik a hatóságokkal, akik lefülelik a közutakon a szadomazó és más extrém szex híveit? Nem értem, na!

Elképzelem, amint Maglód felé autózva megállít a közúti járőr, elkéri a papírjaimat, aztán rákérdez a szexuális szokásaimra. Én őszintén feltárom a hálószobatitkaimat, és ha ő valami kivetnivalót talál benne, bevonja a jogsimat. Ez komoly?

Azért ha csinos az a rendőr megbeszélhetjük az Ő szexuális szokásait is, hátha egyeznek a nézeteink. :cool::cool:
És akkor mi van, ha Ő is a "nem vezethetők" táborába tartozik?
 

attimenyfreemail.com

Állandó Tag
Állandó Tag
Oroszországban többé nem jogosultak vezetői engedélyre a transznemű (transzszexuális és transzvesztita) emberek.

A vezetést akadályozó "mentális rendellenességek" közé sorolták a pedofíliát, a fetisizmust, a szadomazochizmust, a magamutogatást, a kukkolást, a "kóros" szerencsejátékot és a kleptomániát is - adta hírül a BBC News és az AFP.

Az orosz kormány szerint azért van szükség a szigorításra, mert túl sok a közúti baleset az országban. A helyi pszichiáterek és emberi jogi ügyvédek nem értenek egyet a hét elején életbe lépett korlátozással.

Oroszországot már a mostani bejelentés előtt is számos nemzetközi bírálat érte a melegjogi aktivistákkal szembeni fellépése miatt. Az országban 2013 óta illegálisnak számít a "nem hagyományos életmód népszerűsítése".

Valerij Jevtusenko, az Orosz Pszichiáterek Egyesületének illetékese a BBC orosz szolgálatának nyilatkozva elmondta, hogy a vezetői engedély megvonásától való félelem miatt néhányan talán félnek majd orvosi segítséget kérni.

Az emberi jogokért harcoló orosz ügyvédek egyesülete "diszkriminatívnak" nevezte az új törvényt, amelynek tisztázásáért az orosz alkotmánybírósághoz fog fordulni. Az egyesület nemzetközi emberi jogi szervezetek támogatását reméli.

Az orosz hivatásos sofőrök egyesülete ugyanakkor támogatja a törvényt. "Túl sok haláleset történik az utakon, ezért azt gondolom, hogy az alkalmassági feltételek szigorítása teljes mértékben indokolt" - mondta Alekszandr Kotov, az egyesület vezetője, hozzátéve, hogy a nem hivatásos autóvezetők esetében ugyanakkor nem kellene ilyen szigorú korlátozást alkalmazni.

Mihail Sztrahov orosz elmeorvos szakértő a BBC orosz szolgálatának elmondta, hogy a "személyiségzavar" túlságosan tág fogalom és bizonyos rendellenességek nem befolyásolják a személyt abban, hogy biztonságosan elvezessen egy autót.

Csatolás megtekintése 1299329
Tulajdonképpen folytatodik a trend Oroszországban,ami zajlik immár a Szovjetunió felbomlása óta.Vissza akarnak térni a 19.századi Oroszország erkölcsi normáihoz -amit anno "pravoszláv aranykornak "tartanak- szovjet recept szerint.Mindez a "pravoszláv újjászületés " jegyében.
Nem elég a külső ellenség,kell egy belső ellenség is akit lehet gyülölni,okolni a kormányzó elit helyet.S jelen esetben ezek a "nem hagyományos életmodú" csoportok.
 

attimenyfreemail.com

Állandó Tag
Állandó Tag
Végre egy ország és végre egy politikus, aki ki mer állni a természet rendje mellett.
A fentiek mellett, tiltja a melegfelvonulást. Még az elnevezést sem értem: a "meleg" magyar szó egy kellemes hangzású, pozitív kicsengésű kifejezés. A homoszexuálisokra ezt használni???? Mikor terjedt el ez a marhaság?!.
Épp itt az ideje, hogy a világ szembenézzen azzal, hogy a "mindent szabad, mindenhez jogom van", személyiségjogok, stb. egyéb hasonló fogalmakat helyre tegyen.
Elég volt a szabadosságból.
A szabadság nagyon nem egyenlő a szabadossággal.
Sajtószabadság, szólásszabadság mindenáron? Nem értek egyet vele. A buddhizmus egyik alaptörvénye a "nem ártás törvénye". Miért nem lehet ezt szem előtt tartani?
Na, nem is írok többet, mert már érzem az indulatot, azt pedig nem akarom. Ennyi.
A melegfelvonulásról nekem is megvan a véleményem.
De mielőtt elkezdenéd Putyin sleppjét dicsőiteni ,gondolj bele hogy ők magukat "hithü" pravoszlávnak tartják,ám tartják erkölcstelennek felebarátaik legyilkolását.Lásd Litvinyenko.
S bizony ezeknek a csinovnyikoknak a fiatalkorában természetes volt hogy a másként gondolkodókat egyszerüen örültnek nyilvánitottak és bolondokházába csuktak.Mármint ha nem gulágra vitték őket.
 
Oldal tetejére