Poker

T

TH6777

Vendég


Magyar invázió az Irish Openen

2010, április 6 - 09:19
http://machopoker.hu/magyar_invazio_az_irish_openen#comment-form
gallzsombor.jpg
Írország kedvelt célpontja a hazánkból kivándorló, szerencsepróbáló ifjaknak, és talán épp ez az, amiért a dublini Irish Openen szinte több magyar szót hallhatott a felületes megfigyelő, mint angolt. A második napra egészen pontosan öt honi kártyás jutott el, a harmadikra már csak hárman maradtak, a döntő asztalra azonban egyiküknek sem sikerült beverekednie magát, hiszen szinte mindegyikük csúnya pech következtében bukott el annak ellenére, hogy mindig a jó döntést hozták meg - ám öröm az ürömben, hogy hárman is fizetős helyen végeztek. Gáll Zsombor, a 2008-as Budapest Open első helyezettje a 32. helyet csípte el, vele együtt 9 800 eurót zsebelhetett be, míg Juhász "Benya" Benjámin 26. pozíciója 13 700 eurót ért, Krikkay Péter pedig a 43. helyért 6 900 Uniós valutát nyert. A döntő asztal nyolcas mezőnyét egyébként Santeri Valikoski vezeti 1,7 millió zsetonnal - a teljes névsort a "Tovább" gomb mögött találjátok.
Santeri Valikoski - 1 722 000
Paul Carr - 1 596 000
James
Mitchell - 1 155 000
Declan Connelly - 735 000
Peter Murphy -
546 000
Rob Sherwood - 497 000
Ben Roberts - 419 000
Ed Sweeney
- 407 000

 

santos100

Új tag
Póker termek

PokerStartegy 50$+100$ Ingyen
Vc Poker 10$+25$ Ingyen
Titan Poker 150$ Ingyen
Cd Poker 50$+100$ Ingyen
AbsolutePoker 50$ Ingyen
Party Poker 100$ Ingyen
PitbullPoker 10$ Ingyen
 

horvathc

Állandó Tag
Állandó Tag
Póker termek

PokerStartegy 50$+100$ Ingyen
Vc Poker 10$+25$ Ingyen
Titan Poker 150$ Ingyen
Cd Poker 50$+100$ Ingyen
AbsolutePoker 50$ Ingyen
Party Poker 100$ Ingyen
PitbullPoker 10$ Ingyen

Szia!

Bocsi, de ez így nem teljesen igaz, amit leírtál. Nincs időm mindegyiket javítani, de pl. a Party Poker-en a 100$ az csak bónusz, azaz ha befizetsz 100$-t, kapsz még 100-at...HA...kijátszod, azaz ha x pontot szerzel x napon belül. Részletek az oldalon. De a többinél is így működik nagyjából. A Pitbull-nál elvielg tényleg kapsz ingyen ennyit.

Ami ebből kilóg a Poker Strategy.
Itt tényleg kapsz ingyen 50$-t, sőt később kaphatsz még 100-at, feltételek az oldalon.

Üdv!
 

horvathc

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Még valami: aki az én linkemmel regisztrál be a Poker Strategy oldalra, annak maximálisan segítek:
- Milyen fő témát válassz, ha kezdő vagy
- Melyik cikkeket olvasd el részletesen
- Kvíz kitöltése
- Hova kérd a kezdőtőkét
- stb.

Ha kell segítség, akkor regisztráció után a Közösség / Keresés menüpontnál rákeresel az ottani nick nevemre ( Pug72 ), és ismerősnek jelölsz. Ezután ha visszaigazoltam, akkor már tudsz nekem üzenetet írni és fel tudjuk venni a kapcsolatot. ;) Vagy küldhetsz itt is privát üzenetet.

Szóval hajrá, nem veszíthetsz!!! :)
 
T

TH6777

Vendég


Pókeres fogadás 400 millió forint értékben

Ted Forrest és Mike Matusow fogadást kötött ismét, de ezúttal Forrestnek kell bizonyítani a rátermettségét. A két póker ász ismert a beteg fogadásokról. Pár évvel ezelött Matusow nyerte a fogadást és a WSOP-n mindenki sokkal vékonyabbnak találta a póker profit. De most ismét fogadát kötöttek, ahol Forrest fog kényszerűlni diétára és a fogadás feltételei őrítőek.
Az új fogadásban Forrestnek a jelenlegi 85kg-ról 63 kilóra kell lefogynia július 15.-ig vagy 150.000 dollárt kell fizetnie Matusownak. Ha sikerrel jár, akkor 2 millió dollárt zsebelhet be Matusowtól, ami 13:1 arányt jelent, de nem sok esélye van Forrestnek a fogadás megnyerésére. De ha csak augusztus 15.-ig képes lesz lefoyni 63 kilóra, akkor 1 millió dollár ütheti csak a markát.

 
T

TH6777

Vendég
Milliókat bukik Korda a pókeren

Korda Gyuri bácsi kiakadt az új pókertörvényen - mint mindenki más. Fizeti a rezsit és az alkalmazottakat, de nem rendezhet versenyt. Hol itt az igazság?

Hamarosan lehúzhatják a rolót a magyar pókerklubok tulajdonosai, köztük Korda György (71), ha az új kormány nem módosítja a május 1-jén hatályba lépett pókertörvényt. A hónap elejétől ugyanis egy pókerterem már nem működhet 10 asztalnál többel, ráadásul 40% adót kell fizetni utána, a nevezési díjakat maximálták, valamint a terem 200 méteres körzetében nem lehet sem iskola, sem pedig egészségügyi intézmény. Ezek a feltételek viszont egy pókerklub-tulajdonos számára egyet jelentenek az éhenhalással.

Korda György – akinek a fővárosban két pókerterme is van – egyelőre bizakodik. Május elsejétől mindent az előírtaknak megfelelően működtet pókertermében, nyereséget viszont nem termel, csak pénzt veszít.
– Milliókat veszítünk, miközben arra várunk, hogy megkapjuk az engedélyeket. Tisztában voltam azzal, hogy új törvény lép hatályba, ezért mindent átszerveztünk az előírtaknak megfelelően. Az engedélyt azonban a mai napig nem kaptuk meg, így nem szervezhetünk pókerversenyeket. Viszont a személyzetet, a rezsit fizetnem kell, hogy ne menjenek el máshová – magyarázta a Blikknek Korda György, akinek utolsó reménye, hogy az új kormány módosítja ezt a törvényt.

Ha ez nem történik meg, bizony teljes csőd fenyegeti a hazai pókertermeket. – A megoldás az lenne, ha minden pókerasztal után évi fizetési kötelezettséget vezetnének be, amelyben persze már benne van az állam haszna is. Ezt minden más országban így csinálják, kivéve nálunk – világított a részletekre a slágeres pókeres. – Ez az új törvény viszont teljesen ellehetetleníti a termeket, ezt csak olyan ember hozhatta meg, akinek fogalma sincs az egészről. Egész egyszerűen hoztak egy döntést, de hozzáértő szakembert nem kérdeztek meg! És a következmény sem vitás: az emberek vagy külföldön, vagy feketén fognak játszani.

Ezt azonban május elsejétől a törvény bünteti. A kaszinókon kívül ugyanis tilos pókerezni, ha a játéknak van tétje, akkor még otthon, baráti körben is.

Egyelőre azonban nincs hova menniük a póker szerelmeseinek, hiszen – ahogyan Korda György termei – a többi kaszinó sem szervezhet versenyt, amíg az engedélyeket meg nem kapják. Ez viszont akár két hónapba is beletelhet, addig pedig a tulajdonosok súlyos milliókat veszítenek.​
 
T

TH6777

Vendég

Tóth Ricsi megnyerte a WSOPC heads-up eventjét


<TABLE class="article "><TBODY><TR class=preview jQuery1274158777671="34"><TD colSpan=2>
A PokerStars profi Tóth Ricsi újabb szép sikerrel növelte élő torna győzelmeinek számát, megnyerte a World Series of Poker Circuit New Orleans (WSOPC) 300$ NLHE Heads-Up tornáját.



</TD></TR><TR class="content hover" jQuery1274158777671="35"><TD class=content colSpan=2>
"Nagyszerűen érzem magam. Idejöttem és nyertem. Eddig is nagyon szerettem a várost, ez egy igazi álomvilág. Fantasztikus a konyha, fantasztikus a játék!" - nyilatkozta a PokerStarsprofi Tóth Ricsi, miután átvette nyereményét és a címmel járó aranygyűrűt.


A WSOPC New Orleans kétnapos 300$ NLHE heads-up eventjére 116 pókeres nevezett, a verseny nyereményalapja 33.746$ lett. Az első öt fordulóban körönként egy párbajt vívtak a játékosok, a folytatásban két győztes meccsig tartott a küzdelem.
A végső heads-upban Ricsinek Dan Walshal kellett megmérkőznie.

Az első menetet a magyar pókeres húzta be körülbelül 30 perc alatt. Sikerült előnyt építenie, majd osztott kilencesekkel került preflop all-in Walsh osztott hármasai ellen. Mindketten szettre javultak, Ricsié volt a magasabb.

A második menet 45 percig tartott, és Walsh győzelmével zárult:
club.gif
3
club.gif
2
heart.gif
2 flopon kerültek középre a stackkek. Ricsi
spade.gif
A
diamond.gif
8 -at, Walsh
club.gif
K
club.gif
5-öt mutatott, és mivel a turnre
spade.gif
6, a riverre
club.gif
9 érkezett, Walsh színnel nyert.


A harmadik, mindent eldöntő menet 20 percig tartott, és egy emlékezetes leosztással végződött, bár Walshnak valószínűleg csak rémálmaiban tér vissza a parti. Ricsi
diamond.gif
Q
diamond.gif
5
spade.gif
4
heart.gif
5
heart.gif
K boardon hívta all-in ellenfelét, aki azonnal tartott, és
club.gif
A
spade.gif
5-öt borított. Ricsi viszont
club.gif
5
diamond.gif
4-et, fullal nyerte a tornát és 9.114$-os fődíjat.


Gratulálunk Ricsi első amerikában aratott győzelméhez!















</TD></TR></TBODY></TABLE>​
 
T

TH6777

Vendég

Holnap rajtol a World Series of Poker!

Drága macsók és belevaló hölgyek, elérkezett a nap, melyre igen sokan vártunk: ma este, hazai idő szerint este 9-kor elrajtol a negyvenegyedik World Series Poker, mely egészen július 17-ig, azaz több mint másfél hónapig biztosít tartós szórakozást a pókervilág elitjének.
A Las Vegas-i Rio Casino gigászi terme összesen 57 karkötős kiírásnak biztosít majd helyet, melyek koronázott királya, a 10 000 dolcsis Hold'Em-főverseny július 5-ik napján rajtol majd. A nyitóesemény - csakúgy, mint minden esztendőben - egy 500 dolláros, kaszinó-alkalmazottak részére kiírt megmérettetés lesz, ám a Harrah's vendégül látja a szintén első nap rajtoló, 50 000 dolláros Poker Player's Championshipet. Ez utóbbi (az nyitóeseménnyel ellentétben) nem zárt nevezésű, ám a szervezők szándékai szerint a nagyon magas beülő "megszűri" a játékosokat, hogy csak az igazán nagymenők csapjanak össze, mintegy felvezetőként a főverseny megpróbáltatásaira. Nagyon reméljük, hogy Bélabácsi karperece után ismét kerül WSOP-ereklye kis hazánkba - erre remek esély is van, hiszen a magyar kontingens igen jó formában tolja az elmúlt néhány hónapban. Tessenek figyelni, hölgyek és urak, hiszen a következő másfél hónap paradicsom lesz a kártyasportok iránt
érdeklődőknek!​
 

euler1974

Új tag
Én csak akkor nézek pókert a tv-ben, ha Gyuri bácsi közvetíti. (Akár Klárikával, akár nélküle.) Pókerezni szerintem se tud, de betegre röhögöm magam rajta.
 
T

TH6777

Vendég
Brian Townsend megválik a CardRunnerstől és a Full Tilttől


Nemrég jött hír arról, hogy Cole South otthagyja a CardRunnerst, és az oktató honlap most újabb markáns névvel lesz szegényebb.

Brian Townsend a szokásos okokkal magyarázza a távozását, íme az erről szóló blogbejegyzése:

“Június elsejétől nem vagyok többé a CardRunners vezető oktatója. Itt maradok, és annyira veszek részt a honlapon folyó életben, mint mielőtt még vezető oktatóként csatlakoztam volna a CardRunnershez. Megtalálható leszek a fórumokon és a videókban.
Van még két videóm, ami ebben a hónapban jelenik meg. Pénteken jön ki a Urnotindanger2 elleni 50/100 HU HA videóm utolsó része, egy vagy két hét múlva a Tom Chambersszel (LearnedFromTV) készített videóm, amit a PLO elméletéről szól.

Már egy ideje fontolgatom a távozást a CardRunnerstől. Nagyon sok energiát igényel egy kis üzlet működtetése, a teljes állású pókerezés és ugyanakkor a pókeren kívüli élet megtartása. Nehéz lehet mindenre elegendő időt szánni. 2007-ben azért csatlakoztam a CardRunnershez, mert azt gondoltam, nagyszerű vállalkozás, de sokkal több időt vesz el,, mint képzeltem. Mérhetetlenül nagyra becsülöm a barátságokat, amelyeket itt kötöttem, de ideje továbblépnem, és a pókernek szentelni az időmet.

Nagyon jó volt érezni a támogatást, amit a közösségünktől kaptam az elmúlt évek alatt. Szerintem a CR közössége nagyon különleges, és mindig támogatott engem. A terveim szerint továbbra is része maradok ennek a közösségnek, és szeretném mindenkinek megköszönni, aki támogatott. Mindig emlékezni fogok rá, és nagyra értékelem.
A CardRunnerstől való távozásom után nem leszek többé red pro a Full Tilt Pokeren, és visszatérek a "sbrugby" névhez az asztaloknál.“

A Full Tilt Poker tulajdonosainak valószínűleg nem lesznek álmatlan éjszakái Townsend távozása miatt, ugyanis a játékos sokat vesztett a népszerűségéből. Két alkalommal is felfüggesztették red pro státuszát, először multiaccount miatt, másodszor azért, mert leosztás-adatbázist vásárolt Isildur1 legyőzéséhez. Utóbbiért mindössze egy hónapot kapott, és ez sokaknál kivágta a biztosítékot.

Felvetődik a kérdés, miért éppen most döntött így Brian Townsend, mindenesetre az nem fog ártani, ha a játékra koncentrál. 2009 decembere és márciusa között több, mint 4 millió dollárt bukott a Full Tilt Pokeren, amiből az elmúlt két hónapban sem tudott lefaragni.



 

qwert007

Állandó Tag
Állandó Tag
:d

Csak lassan megy:D:S
<link rel="File-List" href="file:///C:%5CDOCUME%7E1%5Cvassg.000%5CLOCALS%7E1%5CTemp%5Cmsohtml1%5C01%5Cclip_filelist.xml"><!--[if gte mso 9]><xml> <w:WordDocument> <w:View>Normal</w:View> <w:Zoom>0</w:Zoom> <w:HyphenationZone>21</w:HyphenationZone> <w:Compatibility> <w:BreakWrappedTables/> <w:SnapToGridInCell/> <w:WrapTextWithPunct/> <w:UseAsianBreakRules/> </w:Compatibility> <w:BrowserLevel>MicrosoftInternetExplorer4</w:BrowserLevel> </w:WordDocument> </xml><![endif]--><style> <!-- /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:""; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";} @page Section1 {size:612.0pt 792.0pt; margin:70.85pt 70.85pt 70.85pt 70.85pt; mso-header-margin:35.4pt; mso-footer-margin:35.4pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} --> </style><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman";} </style> <![endif]-->Sziasztok!

Játszva pénzt keresni? Igen! Lehetséges!<o>:p></o>:p>
[FONT=&quot]
A póker kártyajáték szabályai 5 perc alatt megtanulhatóak.Ingyenes kezdőtőkét pedig a pókertermek ajánlói biztosítanak. Ezt azért teszik mert ha valakiről kiderül, hogy jó játékos, egy idő után sok pénzt (rake) termel a pókeroldalaknak.
A kapott 50 dollárral csak mikrolimiteken (bigblind 2 cent) játsszál de ott a maximum beülővel ! (általában 5 dollár).[/FONT]
 

a.reni

Állandó Tag
Állandó Tag
Hát jah :D a póker kemény játék :D én is szoktam játszani és volt h már buktam :D elég rendesen

+ de a haverokkal az a legjobb időtöltés :D
 

HoriToby

Új tag
Hali ha valakinek megvan akkor küldje el nekem is légyszi a pokerstrategy megoldásokat

Valahol az #50es bejegyzés körül már olvastam hogy le lehet tölteni innen doc fájlban de nem tudtam akinek megy az próbálkozzon vele
 

ombiwa

Állandó Tag
Állandó Tag
Ha nem tudod a cikkek elolvasása és megtanulása után megcsinálni a tesztet, akkor úgyis csak elszórnád a pénzt. Inkább freerollozgass...
 

somesz77

Állandó Tag
Állandó Tag
Igen a poker jó játék és időtöltés. Sokat kell azért tanulni, hogy az ember jó játékos legyen, de még így is sok szerencse kell hozzá. Barátokkal tökéletes az alapok elsajátítása.
 
Oldal tetejére