Rejtélyek, furcsaságok, talányok

Mira* témája a 'Földönkívüliek' fórumban , 2007 Május 3.

 1. pitti

  pitti Állandó Tag

  Hmm, lehet hogy nem is igazan uzenetet akartak hagyni hanem a palinka keszletet atmenteni a vizes idoszak utanra?
   
  kágyula és Nusi8 kedveli ezt.
 2. Nusi8

  Nusi8 Vendég

  Erre az egyre nem gondoltam... :D
   
 3. Horkanto

  Horkanto Állandó Tag

  Miben? És milyen pántlikájuk volt fáraóéknak? Sivatagi kisüsti?
   
 4. pitti

  pitti Állandó Tag

  En mar regota szeretnem kitalalni de a mocskok a piramis kozelebe se engednek!:mad2:
   
  kágyula és Horkanto kedveli ezt.
 5. Nusi8

  Nusi8 Vendég

  Pedig az őrzője is a mi földink! Az erdélyi havassokból származik, nagyapám együtt járt iskolába Zahival alsó tagozatban.
   
  kágyula kedveli ezt.
 6. Csillagözön

  Csillagözön Állandó Tag

  Aki még nem látta, annak új dolgokat mond ez a videó. És még hihető is.....


   
  keresztúr és Nusi8 kedveli ezt.
 7. Horkanto

  Horkanto Állandó Tag

  http://klimaszkeptikusok.hu/?p=267

  Szóval ilyenkor azt mondom a hallgatóknak: ne higgyenek el mindent, amit az Al Gore-féle ál-környezetvédő „próféták” és sok más csaló hirdet teljes gőzzel. Higgyék el, hogy az ún. „kiotói klima-egyezmény” valójában az utóbbi évtizedek legnagyobb politikai-intellektuális csalása, tulajdonképpen egy világraszóló botrány volt. És hasonlóan gondolkodhatunk minden ilyen klíma-konferenciáról, a „felmelegedés katasztrófális hatásainak kivédérésől” szóló intézményről, kezdeményezésről.

  A legrövidebben azt mondhatjuk: a ma hangadó „klíma-szakértők” nagy tévedésben vannak. Ugyanis nem azért melegszik a légkör, mert több benne a széndioxid – hanem fordítva: azért van több széndioxid a légkörben, mert melegszik a Föld! Az okot tévesztik össze az okozattal.

  És a végére szoktam hagyni a frappáns mondatot: már csak azért sem lehet földi eredetű a felmelegedés oka, mert hiszen a távolból is detektálható módon jelenleg éppen növekszik a felmelegedés a… Mars bolygón is! Ami ékes bizonyítéka annak, hogy az okot egy harmadik, külső tényezőben kell keresni, ez pedig maga a Nap. Az okozza a földi klíma erőteljes változásait, amelyekre nincsen hatásunk, de nem is kell, hogy legyen. Szélmalomharc, amit a széndioxiddal művelnek, és ostobaság, amikor itt az ember szerepét emlegetik.

  Nemere István
  Manapság, amikor egyre-másra dőlnek meg a globális felmelegedéssel kapcsolatos vélt vagy hangoztatott okok, és az északi-sarki jégtakaró is 60%-kal több (!!!) idén, mint tavaly nyáron, egy újabb érdekesség: tudóscsoportok nem kevesebbet állítanak, mint hogy a légkörben nem csökkenteni, hanem növelni kellene a szén-dioxid mennyiségét. Nemere Istvánnal beszélgettünk erről.

   
  Nusi8 kedveli ezt.
 8. Kukucs !

  Szerintem félre értettük egymást. Ez lehetett az ok, de akkor nem bronzkoriak építették.
  Csak azt kívántam jelezni, hogy néhány bronzkori pupáknak, nem csak lehetősége, oka sem volt ilyesmire.
  Másoknak nyilván.
  Pál inka az anubisztróban... :o
   
  Horkanto és Nusi8 kedveli ezt.
 9.  
  Nusi8 kedveli ezt.
 10. Nusi8

  Nusi8 Vendég

  :rohog:
   
 11. Nusi8

  Nusi8 Vendég

  Kutatásom alapján elmondom neked, hogy azért takarták el előled a piramis egyik oldalát, mert egy hatalmas labirintust fedeztek fel a piramis alatt.

  [​IMG]


  Erről a titokzatos föld alatti kamrákból és alagutakból álló komplexumról úgy tartják, hogy magában rejti az emberiség eredetét, és azt is feltételezik, hogy ősi szent szövegek találhatók itt Atlantisz elveszett civilizációjáról. Olyan szerzők írtak róla, mint Sztrabón és Hérodotosz, akik lehetőséget kaptak arra, hogy meglátogassák és rögzítsék a legendás labirintust, mielőtt a történelem ködébe veszett volna.

  A labirintus, ahogy néhányan nevezték a távoli múltban, egy rendkívüli föld alatti komplexum, amely kulcs lehet az emberiség történelmének megismeréséhez. Azt mondják, hogy részletes információk találhatók itt a történelem ismeretlen civilizációiról, nagy birodalmakról, uralkodókról, akik a bolygón éltek jóval azelőtt, mint amiről történelmi tudással rendelkezünk.  Ez a föld alatti létesítmény több mint 3000 szobával rendelkezik, melyek tele vannak hihetetlen hieroglifákkal, festményekkel. A titokzatos komplexum 90 kilométerre található Kairótól délre, Hawaraban. 2008-ban egy belga és egyiptomi kutatócsoport érkezett, hogy megvizsgálja a rejtélyes építményt földradar technológia segítségével, melyet arra használtak, hogy tanulmányozzák a homok mélyebb rétegeit remélve, hogy rátalálnak a misztikus komplexumra. A belga-egyiptomi expedíció meg tudta erősíteni egy föld alatti templom jelenlétét, nem messze III. Amenemhat piramisától.

  Az expedíció eredményeit röviddel a felfedezés után még 2008-ban közzétették az NRIAG tudományos folyóiratban, és a kutatás megállapításait egy nyilvános előadás során a Ghent Egyetemen megvitatták, melyen a belga média is részt vett. De a felfedezést hamar elfojtotta a Régiségek Felgfelsőbb Tanácsának (Egyiptom) főtitkára, és a leletről való további kommunikációt szankciókkal büntette az Egyiptomi Nemzetbiztonság.

  Forrás: http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2015/12/kutatok-megallapitottak-hogy-egy-oriasi.html

  Gondolom azt várják, hogy Egyiptomot is legyőzze az ISIS és felrobbantsa a piramisokat. Az előző báb-elnök, Mohamed Murszi, amikor beültették az elnöki székbe, akkor bejelentette, hogy fel kell robbantani a Szfinxet. Még szerence, hogy az egyiptomiak nem voltak olyan hiszékenyek, mint a líbiaiak és elzavarták Mohamedet :D. Ill. bebörtönözték. Ma már lehet, hogy nem kellene aggódni a labirintus miatt.
   
 12. Horkanto

  Horkanto Állandó Tag

  Mintha valami elkezdödött volna... Nem tudom ki találkozott már evvel a videoval, állítólag a Pepsi közreműködésvel készült, mintha a Függetlenség napja (1996) című filmben lett volna valami hasonló...  Meglepő fordulat: A közzétételi bejelentések kezdetét vette a Pepsi Company által!?

  Ez nem vicc... hanem a valóság!

  A világon még ma is sokan AZT HISZIK, hogy - ha nem hallanak semmit, akkor - körülöttük a térben CSEND van. Nincsenek tudatában, hogy a különböző frekvenciákon TÖBB EZER rádió és TV csatorna műsorát sugározzák egyidőben.

  Pusztán azért, mert nem hallják a hangokat az összes frekvencián. Az Ember tehát hajlamos ELHINNI, hogy a valóság mindössze abból áll, amit érzékel.

  Ezt a hibát régóta és rendszeresen elkövettük, de eljött az idő, hogy szembe nézzünk az igazsággal: teljes civilizációk léteznek a miénkkel párhuzamos dimenziókban, és a legtöbben jóval fejlettebbek nálunk.

  Az Emberiség ezzel a ténnyel éppen most kezd el szembenézni, mivel sok szeretetteljes fénycivilizáció már felvette a kapcsolatot velünk, hétköznapi emberekkel is.

  Nagyobb élmény átéléséhez kapcsold be a HD felbontást!

  Ha a kezdeményezéssel egyetértesz látogass el hozzánk és nyilvánítsd ki Te is valamilyen úton módon a saját szándékodat::

  https://www.facebook.com/Nyilv%C3%A1n...
   
  Mályvacukor és pitti kedveli ezt.
 13. Horkanto

  Horkanto Állandó Tag

   
  Molvay Péter kedveli ezt.
 14. Csillagözön

  Csillagözön Állandó Tag

  Számtalan olyan konkrét lelet van, ami azt bizonyítja, hogy nem csak fejlett civilizációk voltak már többször is a Földön, hanem nagy valószínűséggel Földön kívüliek, tehát nem ezen a planétán élt teremtmények jártak a Földünkön.

  Romániai "szíriuszi aranylemezek", Dropa korongok, stb.

  Ez a legújabb:

  "....Az első dokumentum, amely Oroszországban egy UFO-ról számol be, 1808-ból származik, és a moszkvai Történeti Múzeum irattárában található..."

  http://rejtelyekszigete.com/ufo-k-es-foldonkivuliek/ufo-a-kreml-felett-az-elso-orosz-ufo-dokumentum/

  Ilyenkor hogyan lehet értelmezni a különböző, Földön kívüliekre vonatkozó kutatásokat? Pl.: SETI - földönkívüli intelligencia kutatása....Miről szeretnének hallani a "tudósok"?

  A gondolkodó ...jpg
   
  Utoljára módosítva: 2015 December 3
  Horkanto és Molvay Péter kedveli ezt.
 15. Nusi8

  Nusi8 Vendég


  Ez valami készülő film részlete? Ugyanis a Fekete Lovag valóban létezik, persze nem tudjuk mi az, vagy hogy került oda, mert a NASA nagy szakértelemmel kerüli el a Holdon is azokat a tájakat, amelyek már régóta izgatják azok fantáziáját, akik csak a hivatalos, mainstream tudományhoz férhetnek hozzá.

  black knight - 04.jpg

  black knight - 05.jpg

  Ezek hivatalos NASA fotók.
   
  Molvay Péter kedveli ezt.
 16. Megvan!!!!

  Elrabolom Nusit, és,,,,:dr_64:
   
  Horkanto kedveli ezt.
 17. Röfike

  Röfike Kitiltott (BANned)

  Már el is raboltad... :) Legalább tudjuk, hogy most kivételesen te voltál. Ha rejtélyesnek tűnik, kérdezd Pittit. :dr_173:
   
  Horkanto kedveli ezt.
 18. Röfike

  Röfike Kitiltott (BANned)

  12000 éves érintetlen szarkofágokat találtak Iránban.

  A könyvek nem csak a kultúráról és történelemről tartalmaznak információkat, hanem az őseink által használt technológiáról. Nem messze attól a helytől, ahol a szarkofág volt, egy várost találtak a föld alatt rengeteg könyvvel.

  A felfedezés teljesen véletlenül történt 2008 tavaszán egy ház alapozása közben, és hogy tudhatunk róla, orosz forrásoknak köszönhető. A lelet Kurdisztánban került elő iráni területen, mely a nyugati országok számára zárt világ, de jó kapcsolatokat ápol Oroszországgal. A felvétel csak a közelmúltban került nyilvánosságra, melyen két szarkofág látható, illetve egy nagy könyvet vesznek ki egy ládából. A további ásatások során egy ősi civilizáció maradványai kerültek elő, és egy város romjai. A leletek belsejében talált tárgyaknak köszönhetően a régészek megállapították, hogy a város valamikor 10-12 ezer évvel ezelőtt épült.  Érdekes a lény vállánál látható szárny szerű kéződmény. Egész biztos, hogy a sumér agyagtáblákon és Mezopotámia területén talált szobrokon nem ok nélkül szerepeltek szárnyas lények.

  [​IMG] [​IMG] [​IMG]

  Fent az első képen ő volt Enki és Enlil lánytestvére Ninhurság és különböző népek mitológiájában más-más néven szerepel, mint például ISIS, de ő volt az, akit a mi őseink Boldogasszonyként tiszteltek és aminek az elfedésére Gellért püspök és István király kitalálta a magyarok számára Szűzmáriát és országunkat felajánlotta Mária országának. A magyarokba olyan mélyen beleivódott a Boldogasszony tisztelet ősidők óta, hogy semmiképp sem lehetett más módon leszoktatni őket róla. Folyvást megünnepelték a gyümölcsoltó boldogasszonyt, sarlós boldogasszony (ami nem sarlót jelent, hanem sárlót...;)), aztán kis-, nagy-, gyertyaszentelő-, még fogolykiváltó boldogasszony ünnep is van. :D . Itt van a többi ábrázolás is és a legutóbbi egy olyan sírkő, amelyet még a mai napig is feltalálnak azokon az ázsiai tájakon, amerre a hunok-magyarok ősei vándoroltak.

  images (4).jpg Mária.jpg images (2).jpg images (5).jpg

  Az összefont kezében tartott korsó az ÉLet Vizét tartalmazta úgyanúgy ahogy az őseink sirkövén. Az ősi mitológiákban, (de Sitchin szerint ez nem csak mítosz) az emberi életet Ninhurság létesítette itt a földön a két fiú testvérével a Földön talált "anyagból" a saját DNS-ük segítségével. upload_2015-12-11_12-13-2.jpeg  Még szintén az iráni lelethez kapcsolódhatna ez a cikk is arról, hogy i.e. 12 000 évvel egy atomháború lehetett a Földön:

  http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2015/07/atombomba-robbant-fel-foldon-12000.html

  [​IMG]

  "(Ez a fegyver) olyan erős volt, hogy elpusztította a földet egy pillanat alatt - Egy nagy felszárnyaló hang füstben és lángokban - És rajta ül a halál..." - Rámájana
   
  Utoljára módosítva: 2015 December 11
 19. 16 éves vagy és fiú... ez tűnik rejtélyesnek ... Miss Röfi
   
  Horkanto kedveli ezt.
 20. Röfike

  Röfike Kitiltott (BANned)

  Úgy látszik, hogy most jól álcáztam magam. ;)

  Röfikének politikai színezete van. Röfikét nem szeretik némely vallási közösségek....
   

Megosztás