Takarítani ment ki Angliába, prostuticióra kényszerítették a magyar lányt

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2018 Július 10.

Melitta - 2018 Július 10, 23:05
 1. Melitta

  Melitta Adminisztrátor Fórumvezető

  Egy chilwelli bordélyházból mentettek ki egy magyar lányt, aki takarítani ment ki Angliába. Egy nő ajánlott neki állást, de miután kiutazott a lány egy két hálószobás lakásban találta magát. Kiderült, hogy az egy bordélyház.

  A nő azt akarta, hogy a lány prostituáltként dolgozzon, egy 30 éves, magyar férfi pedig megfenyegette őt és arra kényszerítette, hogy ott maradjon. Elvették a személyes iratait, és a mobiltelefonját is.

  A lány azonban egy másik mobilról üzent az anyjának. Leírta, hogy fogva tartják és segítségre van szüksége. Az anya a rendőrséghez fordult, akik kiszabadították a fiatal lányt - írta meg a notthinghampost cikke alapján.

  A rendőrök elfogtak több gyanúsítottat is, akiket most azzal vádolnak, hogy Angliába szállítanak lányokat, majd ott prostitucióra kényszerítik őket.

  [​IMG]
   
  Utoljára módosítva a moderátor által: 2018 Július 10
  Georgina Bojana kedveli ezt.

Hozzászólás

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2018 Július 10.

  1. Pierre95
   Pierre95
   Ez sajnos borzasztoan nagy business nem csak europaban, hanem az USA-ban es Canadaban is. Foleg a volt kelet europai orszagokat celozzak ahonnan egy jo zsiros allas felajanlasaval el tudjak csabitani ezeket a csajokat. Nem csak a csajokat, de fiatal fiukat is, es mas embereket. Sok szulo kesz eladni a gyereket jo penzert….
   Vannak akikbol szex rabszolgak lesznek es vannak akiket gyakorlatilag rabszolga munkara kenyszeritenek.
   Ember csempeszet (human trafficking) majdem akkora penz van benne mint a kabitoszer uzletben.
   Elevenen nyuznam meg ezeket….
  2. advocatus_diaboli
   advocatus_diaboli
   Megérdemlik a büntetést, mert nemcsak gazságot csináltak, de még idióták is voltak. Hogyan tehettek meg akkora böszme hülyeséget, hogy a rabszolgájuk keze ügyébe kerülhessen egy másik mobiltelefon?! Aki ennyire hülye az még bűnözőnek se való, csak húslisztnek a disznóhízlaldába...

   De még fokozhatom is. Messze a legnagyobb idiótaságuk már az is, hogy rabszolgákkal dolgoztatnak, kényszerítve őket. Erre ugyanis semmi szükség! Magyarország telis-teli van olyan lányokkal, akik boldogan beállnának prostituáltnak külföldön, akkor is ha előre tudják hogy prostiként kell dolgozniuk, azaz be se kell csapni őket! És fillérekért megtennék, mert még úgy is messze jobban élnének. Egyetlen baj van csak e lányokkal: nemhogy kiutazni nincs pénzük, de még arra se hogy útlevelet csináltassanak maguknak. Maga a prostitúció viszont nem riasztaná el őket, mert többnyire ugyanazt csinálják Magyarországon is... Muszáj nekik!

   Ha nekem volna ingerenciám efféle bizniszbe belevágni, egyszerűen felkeresnék pár efféle lepusztult vidéket Magyarországon, és összejönnék néhány csajjal, úgy, hogy fizetek nekik egy lefekvésért. Aki rááll, az definitíve kurva ugyebár. Ha meg vagyok vele elégedve, azon nyomban felajánlom neki, hogy kiviszem, fizetem az útlevelét meg a kiutazását, ott ennyit fog kapni egy aktusért a többi az enyém, vállalja-e?!

   És kész. Tízből minimum a fele ráállna, de inkább kilenc. És nem kell becsapni, nem kell verni, megláncolni, messze kisebb a kockázat is... Jó, persze biztos kisebb a hasznom mert nem szedhetem el az összes pénzét csak mittudomén a felét. Ellenben sokkal több nőm lehetne mert ilyenekhez ezerszer könnyebb hozzájutni mint rabszolgákhoz. Még közvetítőre se lenne szükségem, ami megint nyereség!

   Kiemelem, nincs szándékomban ilyesmi, de HA VOLNA, így vágnék bele! Az biztos ha valamelyik regényemben írok ilyesmiről, az így lesz előadva. De ezzel nem magamat akarom fényezni, mert mindez annyira nyilvánvaló a szememben hogy egy félhülyének is eszébe kell jusson, ehhez nem kell 160-as IQ... Ha tehát ezek mégis rabszolgákkal dolgoztattak, akkor annyira segghülyék, hogy börtönbe se kéne zárni őket hanem lökjék be őket a tengerbe cápaeledelnek, mert megérdemlik. Aki ennyire hülye, haljon meg!
   Baalcain kedveli ezt.
  3. Melitta
   Melitta
   NAgyon kacsintgatsz a strici szakmaval, vigyazz mert nagyon rizikos mufaj.
   gumelig kedveli ezt.
  4. Georgina Bojana
   Georgina Bojana
   *
   Nyelvtudás, biztos munkaközvetítő (Cégjegyzékszámot a bíróságnál meg lehet(ne) nézni!), ismeretség nélkül kockázatos dolog, csak úgy belevágni a vakvilágba. A neten olvastam, hogy nagyon sok lengyel, cseh és magyar lány is így keresi a "betevőt"...
   Nagy a veszély, ha futtatják, teljesen leamortizálják, aztán végezheti valamelyik csatornában is... Rettenet. Ha viszont egyedül próbál így megélni, az is veszélyes. Sajnos több aberrált férfi van a világon... Soha nem felejtem el, pedig már nagyon régen volt, még a régi Nők Lapjánál dolgoztam, a Blaha Lujza téren. Egy villamos megállóra volt tőlünk a Rákóczi tér. Abban az időben, no meg jóval előtte is, "szép" és csúnyább lányok árulták ott "kegyeiket"... Külön volt még a kocsisor is... Forgalmas egy hely volt. Az én irodámnak az ablakai a József körútra néztek, s egy tavaszi napon óriási sziréna zajt hallottunk. Több rendőr autó is vijjogva rohant a villamos síneken. A Sajtóházban volt az Esti Hirlap, a Népszabadság és több lapnak is a szerkesztősége. Persze, hogy az Esti Hirlaposok azonnal ráugrottak a helyszínre. S, tőlük tudtuk meg, még a délutáni újság megjelenése előtt, hogy egy "szép lánynak" a torkán nyomták le a saját bugyiját. Megfulladt a szerencsétlen.
   Sajnos, aki ilyen "pályára" adja a fejét, mindennel kell számolnia, akár helyben, akár külhonban ezzel a munkával keresné a kenyerét.
   Változatlanul a legnagyobb veszélyben az állami gondozásból kikerülő lányok vannak. Miért? Mert ők nem rendelkeznek családi háttérrel, olyannal, ahol felvilágosítják őket, hogy ne kössenek ismeretséget, még akkor sem olyan férfival, aki pillanatnyilag kedves és több minden jót és szépet beígér. Pláne, ha fűszerezi azzal, hogy majd külföldön ilyen, meg olyan munkát szerez...stb.
   Erre a cikkre mit is lehet(ne) válaszul tanácsolni? Csak azt, hogy lányok és szülők, legyetek éberek! Ne higgyetek minden mesét el, mert külföldön sem "kolbászból" fonják a kerítést. Vagy ha ha mégis, az a "kolbász" nagyon keserű lesz...:o
  5. advocatus_diaboli
   advocatus_diaboli
   Mindössze merő véletlenségből volt szerencsém korábban megismerni Magyarország pár igencsak szegény területét, így tudom, hogy a szükség nagy úr, és minden eladó, ráadásul nagyon olcsón is. És ezt kellett tudják a kinti rabszolgatartók is. Mégis sokszoros - a te szavaiddal élve - "rizikót" vállaltak be, feleslegesen. Hát nem idióták?!
   Pierre95 kedveli ezt.
  6. Ernoe
   Ernoe
   -
   - A példa szerintem arra jó, hogy bemutassa, a migrációnak sok formája van.
   - Ez a kihasználtság nemcsak külföldiekkel történik meg hanem helybeliekkel is
   - Nemrég angliai történeteket láttam a televízióban
   - kicsit lecsúszott embereket rögtön elkapott a gépezet
   Georgina Bojana kedveli ezt.
  7. tornando
   tornando
   Igen minden
   De nem muszáj nekik.
   A hajlandóság nagy gondolom.
   anyagi okok pl akarok én is egy olyat de nincs rá pénzem.
   Ekkor a hogyan szerezzek könnyen esetén, Ő dönt úgy.
   Nem muszáj neki
   Lehetne nem akarni neki is egy olyat.
   Nehogy azt mondd csak éhezés estén kurválkodnak.
   Többször van a szép könnyű élet reménye az önkéntesekről beszélünk.
  8. advocatus_diaboli
   advocatus_diaboli
   Nem értek veled egyet most. Bár én se vitatom hogy akad NÉHÁNY olyan lány akiben megvan erre a „hajlandóság”, s azt se vitatom hogy akadnak akiknek nem lenne muszáj, de a többség nem ilyen!

   Szerintem te túl régóta élsz kint, el se tudod képzelni, milyen lepukkant részei is vannak Magyarországnak. A dolog úgy áll hogy lehet tán hogy konkrétan az éhhalál még senkit se fenyeget, de mit gondolsz, milyen élet az, amikor egy 4 tagú családnak körülbelül 100 ezer forintból kell kijönni havonta?! És még ez is nagyrészt mindenféle segélyekből jön össze, esetleg alkalmankénti pár napos fekete munkából... És ebből még ki kéne fizetniük a rezsit... És még jó nekik ha nincs adósságuk házra, akármire... Amikor azt se teheti meg a férfi hogy bemegy naponta állást keresni a közeli városba, mert már az komoly anyagi érvágás nekik, hogy kifizessék a busz vagy a vonat költségét... És ha van épp munkahely, meg kell fontolni, megengedheti-e magának hogy éjszakai műszakban hogy ébren maradjon, vegyen egy kávét az automatából...

   Gondold el, van egy lány egy ilyen családban. Miféle jövője lehet neki?! És ne hidd hogy ez csak a romákra jellemző! Náluk kezdődött, de konkrétan tudom hogy egyre több helyen a „fehéreknél” is ez van. Még az is hogy hamar felcsináltatja magát a kislány, aztán él a segélyből. Mert másból nem tud.

   Persze, konkrétan még talán nincs szó arról hogy éhen haljanak. De azért van egy olyan szintje a nyomornak ami ha nem is az éhhalál, de az emberek jókora részét már ráveszi arra hogy beálljon akár kurvának is, mert azt mondja hogy neki már mindegy, ez neki nem élet! És nem arról van szó hogy legyen autója meg szuperszámítógépe meg nagyképernyős színes tévéje, csak szimplán hogy ne kelljen hónapokon át minden nap vajas kenyeret ennie, de még azt is csak vékonyan vajazva... Meg hogy ne kelljen aggódni amiatt hogy kikapcsolják-e a villanyt a házban, illetve elzárják-e a vizet... Egyáltalán, legalább hetente egyszer fürödhessen meleg vízben, ne legyen még ez is túl drága neki...

   Persze, egészen biztos hogy akad akit a vére hajt, hogyne! Talán úgy az EGY százalékukat... Igenis a többi muszájból csinálja, legfeljebb akad köztük aki annak ellenére is hogy muszájból teszi, azt mondja hogy szívesen teszi, mert ezt még mindig kevésbé megalázónak érzi...

   Persze nem azokról beszélek akik a Hiltonban vagy más luxushotelben árulják magukat, az más kategória, hanem azokról akik a mindenféle forgalmas utak mentén, a kamionosoknak. Nyugodt lehetsz benne, akinek nem muszáj, aki tényleg azért teszi mert ehhez van kedve, az nem olyan helyre megy kurválkodni, egyszerűen mert annyi esze neki is van hogy tudja, ez rém veszélyes rá nézve, szóval az biztos hogy sokkal előkelőbb helyeken adja el magát. Aki kurvára te valami efféle útszéli helyen vagy más lepukkant területen bukkansz, az mind szerencsétlen nyomorult. Lehet hogy pökhendien beszél, lehet hogy trágárul, lehet hogy megjátssza a dörzsöltet, próbálja a lehetőséghez képest a nagyvilágit játszani, de igazából egymerő görcs a belseje, fél, már semmiben se reménykedik, kiégett, szóval egy szánni való szerencsétlen. Még amelyikük kábszeres, többnyire az is anélkül kezdte, csak utána nyúlt a droghoz, azért, hogy ezt az állapotot el tudja viselni.

   Nagyon sajnálom őket.
   varázsdoboz és Pierre95 kedveli ezt.
  9. Georgina Bojana
   Georgina Bojana
   *
   Nem tetszik, de sajnos többször ez a képlet. Ha csak úgy kimennek, tele hamis vágyakkal, nuku nyelvtudással, olyan szakmával, amivel külhonban nem tudnak megélni, nincs tőkéjük, ékszer amit pénzzé lehet(ne) tenni... De még ismeretség sem... Akkor azt árulják, amijük van... S, ez nagyon szomorú. Mert ha bárki abba a "forgóba" belekerül, kicsi az esély, hogy nem húzza le a mélybe a drog, a kiszolgáltatottság és a kilátástalanság... Egyre mélyebbre, mélyebbre, az iszapba, ahonnan már szinte lehetetlen kimászni. Nagyon sajnálom ezeket az embereket. Mert ne higgyétek, hogy csak a lányok árulják a testüket, a fiúk is... Még Pesten is megvan a korzójuk...
  10. eniko61
   eniko61

   na igen...senkit nem hagyunk az út szélén....(inkább belelökjük az árokba...) o_O
  11. advocatus_diaboli
   advocatus_diaboli
   Ezzel nem tudom mit akarsz mondani, azt se mi köze ahhoz amit én írtam, de így első olvasatra elég cinikusnak tűnik.

Megosztás