Tanács a 20 hozzászólás könnyű megszerzéséhez - új tagoknak.

dezsoili

Állandó Tag
Állandó Tag
Itt bent, már a szemem is kitárva drukkolok neki. Na, még egyet lökj már magadon te drága, és ím, a fát egy hatalmas mozdulattal, végre eléri. A hangya is, az egyik lábát. S nézd csak!- mily harcias tud lenni, meg is ragadja, és húzná lefelé. De a pók már stabilan tapadt a fa törzséhez és egyből húzza magát fölfelé. Élet- halál harca, amit látok magam előtt, ez az aprócska pók, aki ki tudja hány legyet evett már meg, most a saját életéért küzd meg egy hangyával. Dobná nyálát felé, de a hangya kikerüli.
 

dezsoili

Állandó Tag
Állandó Tag
Semmit sem akarok tölteni, van mindenem. A blogomat akarom végre töltögetni. van ám saját honosom is, de ha már felléptem ide, akkor jó lenne megszerkeszteni. Eddig nem tudtam, miért nem sikeredik. Most végre elmondták. Anyagokat fogok majd felhozni azoknak, akik esetleg akarnak letölteni. Te mivel foglalkozol?
 

dezsoili

Állandó Tag
Állandó Tag
Látom, a közeli ág szirmából, a méhecske ezt észreveszi. Megáll, és egyhelyben duruzsol, majd valami hihetetlen energiával elszáll a hangya felett, akár egy helikopter. Nem akarok hinni a szememnek… a méhecske ezzel az apró gesztussal, menti meg a pók életét. A hangya megtorpan, a pók a lábát kiszabadítja és már hatalmas iramban megy is felfelé a fa törzsén, a hangya is utána, de be már nem éri. Oda a zsákmány.
 

dezsoili

Állandó Tag
Állandó Tag
Még be sem fejeztem a reggeli egypercesemet és már meg is van a 20 beszólás. remélem ezentúl már minden más lesz, és végre teljes jogú tag leszek abban a blogban, ahová beregiztem, több, mint egy éve már.
 

dezsoili

Állandó Tag
Állandó Tag
Nos, én csak egy butuska festő, költő, író vagyok, akinek senki sem mondta el, mit is kellene tennie. Olvasgattam itt a saját műveimet, és nem értettem hogy a csodába írhatnak be mások, amikor én meg nem. Most kaptam erre választ és kezdtem el rögtönözni ezt a reggeli történetecskét, persze nem egy műalkotás, de valami hasznosabb, mint, ha csak beköszöntem volna 20 x. Puszillak, remélem megtalálod, amit keretél, és még találkozunk ezután. Ili
 

Hildegard

Állandó Tag
Állandó Tag
a8
Smile.jpg
 
Oldal tetejére