Tanács a 20 hozzászólás könnyű megszerzéséhez - új tagoknak.

szentgyorgyipal

Állandó Tag
Állandó Tag
Ezt olvastam az e-book topicban

21:16 2010.09.04.
Tovább olvastam a fórumon levő anyagokat, tájékozódés céljából. A legfrissebb és a legrégebbi üzenetekből válogattam, látom a trendet, sok hasznos információt szereztem Így például az E-book reader/elektronikus könyv olvasó topicban ajánlást is találtam az olvasóra (2010.09.04): 1novicius (#371 postcount), Anus67 (#376), Avitami (#274), fravik (#3), Zivatar85 (#7), Legenda (#17) jóvoltából. Khata (#18) mobil telefont ajánl az olvasó helyett, jó ötlet, de kicsi a képernyő . A felhasználásra is kaptam tippet smilecat (#275), fravik (#4), a nehézségekről is tájékozódtam (fájl konverzió, a számítógéen nincs ilyen
probléma, legalább is az eddigi tapasztalatom szerint).
 

szentgyorgyipal

Állandó Tag
Állandó Tag
Mit találtam a blogokban?

Most a blogokról írok. Ahogy az előzőekben, úgy most is a lista végéről és elejéről is böngésztem a Legjobb blogok között. Önkényes eljárás, de nincs időm a sok blogot egyszerre végignézni, később is válogatnom kell közülük. Saját versek, ismert költők versei, képreprodukciók, hangos vers (kun magdolna, hifimiki), mindenkit érdeklő történetek, zenei klippek címeire bukkantam.
 

szentgyorgyipal

Állandó Tag
Állandó Tag
Mit láttam a Galériában?

A Galériában csak mazsolázni tudtam, oly sok anyag van feltöltve. Felfedeztem pl. a Festetics kastélyt (Kathi79), a Magyar zászlókat (Akácos), Szabadka egykor (pamacska68), Bakonyi Betyárnapok (Kufirc) és még sok más érdekes képet, de nem mindegyik felel meg ízlésemnek (normális).
 

szentgyorgyipal

Állandó Tag
Állandó Tag
Mire tudom majd felhasználni a Chat szobát?

Betévedtem a chat-szobába is, de csak nagysokára leszek annyira felkészülve, hogy chatteljek a közös szobában. Úgy gondolom, hogy inkább egy külön szobát nyitok, ahová meghívhatom azon társaimat, akikkel közösek a gondjaink: csökkent látóképességű és mozgásképességű társaim gondjaival, bajaival és ismerkednék meg, azok elhárításával segíthetnénk egymásnak. Mindezt később, hónapok múlva, miután kialakítottam tevékenyégemet e közösségi oldalon.
 
Oldal tetejére