Tanács a 20 hozzászólás könnyű megszerzéséhez - új tagoknak.

olekkgb

Állandó Tag
Állandó Tag
tizenharmadik:

Temetoben sétál egy férfi. Segélykiáltásra lesz figyelmes, s egy közeli sírból egy kéz integet felé: -Segítség! Élve eltemettek! Odamegy a sírhoz, és körbetapossa a kezet, majd mondja: -De milyen rosszul

Azért, hogy ne legyen unalmas a visszaszámlálás, de örülök ha tetszenek :)
 

olekkgb

Állandó Tag
Állandó Tag
tizenhatodik:

Két elefánt kerget egy mammutot. A mammut leizzadva lohol, majd valahogy két szikla közé bebújik. Az elefántok nem veszik észre és továbbszaladnak. A mammut 10 perc múlva remegve elobújik, homlokáról törölve a verejtéket, megkönnyebbülve felsóhajt: - Útálom a skinhead-eket!

:D Banimi a 2-es tuti :D:D
 

olekkgb

Állandó Tag
Állandó Tag
tizenhetedik:

A kaszárnyában csörög a telefon. A kiskatona felveszi: -Melyik barom telefonál már megint? -Tudja maga kivel beszél? -Nem -felel a kiskatona. -Kivel? -Kovács ezredes, és maga tudja kivel beszél? -Nem. -Akkor mázlim van -mondja a kiskatona és lecsapja a telefont
 

olekkgb

Állandó Tag
Állandó Tag
huszadik + 1:

gy szűk vasúti kocsiban együtt utazik egy zsidó, egy falusi plébános, egy őrmester és egy szende fiatal apáca. Mivel a zsidó legbelül ült a fülkében és ráérett a pisilés, s mivel úri társaságban utazott, illőnek tartotta, hogy elnézést kérjen a zavarásért és így sűrűn hajlongva, alázatos mosollyal mejelentette, ne haragudjanak, de neki ki kell menni vizelni.

A mimóza lelkületű apácát szörnyű zavarba hozta e szó, mely őt az erre való szerszámra emlékeztette. Megkérte a papot, hogy mint férfi figyelmeztesse a zsidót, többé ne használjon ilyen illetlen szavakat. A pap, mint egyházi férfi, átallott szóba elegyedni a zsidóval, ezért megkérte az őrmestert: nézze, maga mégis jobba ért az emberek rendre utasításához, ezért tapintatosan oktassa ki ezt a zsidó vigécet, hogy ne használjon ilyen szavakat. Az őrmester ezt megígérte. Csak bízza rám, lelkiatyám, majd én tapintatosan kioktatom.

Alig várta, hogy a zsidó bejöjjön. A szerencsétlen még be sem csukta az ajtót, az őrmester máris vadul ráordított:

Hallja, maga Rebeka pi*****ból sajtolt, vágottf***ú rühes zsidó, hogy lova gyúrja magába azt a csillagszórós, bunkós f***át. Muszáj magának bejelenteni, hogy kimegy hugyozni ? Ha az a Jordán-p***a pofájú apja nem tudta megtanítani móresra, hát akkor én majd megtanítom. Úgy belerúgok abba a sz**csimbókoktól rohadt valagába, hogy rögvest leszakad a t**e zacskója és nagybőgőnek nézi annak a Rebeka anyjának a rézzel kivert tátogató nagybőgős pi***ját. Hát mit gondol, mi vagyok és ? egy falhozvert lóf*** ?, azt hiszi, hogy a tiszteletes úr egy rakás s**r ? a kedves nővér talán egy kib***ott k***a ? akinek a jelenlétében ilyen mosdatlan szavakat használhat?

Tovább oktatta volna a zsidót, de oldalt pillantva látta, hogy az apáca elájult, így csak a vigéc lábfejére köpött és röviden ennyit mondott:

Na itt van, most aztán b***hatja!



Üdvözlök mindenkit :)
 
Oldal tetejére