Tanács a 20 hozzászólás könnyű megszerzéséhez - új tagoknak.

evsze

Állandó Tag
Állandó Tag
Linus Pauling, a kétszeres Nobel-díjas kémikus 1994-ben ezt nyilatkozta: „Mostanra elértem azt a pontot, amikor lizin és C-vitamin megfelelő alkalmazásával csaknem teljes ellenőrzés alatt tarthatom, illetve gyógyíthatom a szívrohamokat."
 

evsze

Állandó Tag
Állandó Tag
A meditáció és a jóga természetesen vezető stresszoldó módszernek számít. A jógában különösen az eke-pozíció, a légző gyakorlatok, valamint a savászanában, azaz „hullapózban” végzett relaxáció ajánlható. Az ájurvédikus masszázs kifejezetten kedvező hatású, mivel nyugtatja az idegrendszert és az azt irányító váta, azaz levegő-elemet. A siródhara kezelés során a páciens homlokára vékony sugárban meleg szezámolajat csurgatnak (lásd képünkön), ami szintén kiválóan relaxálja a központi idegrendszert. Az ájurvéda kiterjedt méregtelenítési terápiái ugyancsak hasznosak a stressz kiküszöbölésében.
 

evsze

Állandó Tag
Állandó Tag
A dél-karolinai egyetem Hollings Rákkutató Intézete 500 méhnyakrákos beteg bevonásával végzett, 9 évig tartó kísérletsorozata során megállapították, hogy az ellagsav 48 órán belül megállítja a rákos sejtek osztódását, 72 órán belül pedig apoptózist (normál sejthalált) idéz elő. Ugyanezt figyelték meg mell-, hasnyálmirigy-, nyelőcső-, bőr-, vastagbél- és prosztatarákos sejtekben is.
 
Top